RESTAURANG 

JAG SER EN BILD PÅ EN RESTAURANG SOM BRUKAR HA MYCKET FOLK  DÄR , genom att stället är välkänt ställe ,men varför får jag upp den restaurangen varför ser vi den då

Vi ser en restaurang ,och jag ser den utanför, men ser inget folk utanför då, som brukar ha mycket folk utför, genom att han som äger restaurangen BRUKAR HA MYCKET FOLK, men den ser så ödslig ut restaurangen ,det finns inte några människor utanför restaurangen den är tomt på folk, som brukar ha mycket folk där.

MEN MYCKET OLIKA MÄNNISKOR BRUKAR VISTAS PÅ RESTAURANGEN mycket blandat folk brukar passera igenom restaurangen. Det är mycket folk, och mycket festande folk ,som dricker sig redlös ibland, genom att allt är så enkelt ,att dela ut till folk ,och har inte så mycket koll alla gånger på åldern. Det beror på vem som jobbar just den helgen, kan släppa in folk som ska inte dricka överhuvudtaget ,GENOM ATT DE ÄR FÖR UNGA ATT DRICKA, men det finns folk som släpper in ungdomarna ,som inte är myndig att dricka då ,men kommer in, och kan gå redlös från restaurangen då.

868625Men det är vissa människor som jobbar där släpper in för unga människor ,som inte får dricka genom att det finns en åldersgräns då ,men de struntar i ,att hålla åldersgräns på stället, men det är bara vissa helger när de jobbar då ,GENOM ATT DE HAR INTE RENT MJÖL I PÅSEN DÅ som det heter ,att det finns folk som kan förstöra mer för en del personer ,genom att de känner inte till dem, än när kvällen är över,då vet de vilka de är efter den natten ,att det var inte som de trodde då.

GENOM ATT DE BLEV DROGAD DEN GÅNGEN ,SOM INTE FOLK KAN SE NÄR DE ÄR PÅ STÄLLE ,genom att restaurangen tar emot mycket folk från olika klasser av människor ,som är svårt att se ,vilka som jobbar där, genom att de sköter sig fint ,och ingen kan upptäcka det, när de festar runt bland så mycket olika människor, som passerar genom restaurangen olika människor som vandrar igenom restaurangen, ingen kan se det GENOM ALLT ALLT SKÖTS SÅ FINT DÅ.

MEN TJEJERNA KAN BLI UTSATT AV DEM, genom att de tänker inte på det ,vem som är vem. De sitter bara och skrattar och har kul ,kan hamna i större problem ,som de upptäcker efteråt, kan vara drogad och vet ingenting ,vad som hänt den natten, genom att de har gett dem droger och var inte vaken då.DET ÄR VIDRIGA MÄNNISKOR ,SOM GÖR SOM DE GÖR MOT TJEJER FÖRSTÖRA DERAS LIV DÅ.

MEN DETTA KAN HÄNDA I LILLA ÖSTERSUND genom att staden är känd ,för att det finns mycket droger i stan, och folk har blivit utsatt förut, även det fick vi upp om då.

Det är inget nytt, att folk har blivit drogad då ,men trodde att de har skärpt till ett stort problem för tjejer ,som kan råka illa ut när de möter fel människor, som verkar fortsätta på samma sätt ,genom att vi fick upp det. JAG TRODDE ATT  HADE FÅTT BUKT MED PROBLEMET. 

MEN DET VERKAR  FORTSÄTTA ANNARS HAR VI ALDRIG FÅTT UPP DET.

MEN ÄR VIDRIGA HEMSKA MÄNNISKOR ,SOM GÖR SÅ MOT OSKYLDIGA MÄNNISKOR DÅ.

Det är säkraste för alla tjejerna SKA VARA UPPMÄRKSAM ,när killarna fortfarande kan stöka till för tjejerna och unga tjejer kan råka illa ut då.

Ni blir neddrogad av killarna ,som finns på restaurangen genom att det finns en del killar ,som kan förstöra ett helt liv, genom att tjejen vet inte vad som händer när de är neddrogad då, och vad killarna gör med dem då. MOT TJEJENS VILJA .

Ni kan räkna ut själv ,vad som händer NÄR TJEJERNA ÄR  DROGAD DE HAR SEX MOT SIN VILJA. Men blir beroende av drogerna då.

Bilden är så mörk ,men jag förstår vad som händer där, TILLS NÅGON NY ÄGARE TAR ÖVER RESTAURANGEN DÅ. Och får slut på att förstöra för yngre människor, genom att det PASSERAR DROGER MELLAN HÄNDERNA PÅ FOLK ,som jobbar där. Men ingen ser att det har en hel fabrik av droger, ingen kan upptäcka det genom att allt sköts så fint då.

MEN MYCKET,MYCKET DROGER KOMMER GENOM DEM, som jobbar där ,men sköter det så himla fint. Men ingen kan se bakom lyckta dörrar ,vad som händer där,ingen kan upptäcka det, vad som händer där ,genom att de vet hur de ska gå tillväga, när de håller på med droger, att de sköter det så fint, och ingen kan se vem som är den, som stökar till,  genom att de vet hur de sköter det fint då. MÅSTE STÄNGA IGEN STÄLLET ,OCH BOMMA IGEN DET FÖR EVIGT, GENOM ATT FÅ SLUT PÅ DROGER, SOM FÖRSTÖR UNGA TJEJER DÅ.

MEN VILKEN GRYM VÄRLD BARNEN FÖDS TILL DÅ. 

BILDEN ÄR MÖRK NÄR VI SER BILDEN  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.