JAG HAR SETT FÖR MYCKET IDAG

Idag tänker jag på mitt liv ,hur det ska vara på riktigt ,men vart tog allt vägen nu ,GENOM ATT JAG VAR PÅ VÄG ATT BRYTA FRÅN ETT FRUKTANSVÄRT  FÖRHÅLLANDE ,som jag kan se ännu mer klart på nu. Hur vi har haft det min sambo och jag, och när jag ser hur han är när det gäller pengar, då har det varit mycket bättre att leva kvar hos min första man ,kontentan när man måste ha riktigt mycket hjälp då.

Men jag hoppade av spåret på grund av olika orsaker ,och jag kan inte ändra om mitt liv. Men jag ser min äldsta dotter när hon fick problem när hon skulle skilja sig ,men han ställde upp med allt hennes pappa ,till och med brodern klev åt sidan, sa bara ,”du kan ta min 2:a jag flyttar hem ,du behöver den mycket bättre än jag behöver den.” Men hela familjen kommer från Turkiet, och är kurder hennes familj. MEN HAN SÅG ATT HAN MÅSTE HJÄLPA HENNE FÖRSTA TIDEN ,när hon har så hög hyra, för en ensam mamma med två barn då. De andra barnen klarade sig ,men nu gick han in och hjälpte henne ,som är naturligt från dem att hjälpa varandra om de hamnar i kris.

Haniel-1DET ÄR DYRT ATT SKILJAS IDAG ,genom att halva delen av ekonomin faller bort när de flyttar själv,och en hyra på 10000:-kan folk åka på idag ,en liten 2:a fick hon klämma in sig i ,när hon lämnade honom, men ville inte bo så litet utan en större lägenhet när hon har två barn. Men tråkigt men hade inget val när hyran är så hög  då. Hon vill ha en 3:a  eller 4:a och barnen måste egentligen ha eget rum, genom att de är stor skillnad mellan åldrarna då, och måste helst sitta själv när hon läser läxorna, genom att hon går på gymnasiet äldsta dottern, och måste sitta i lugn och ro, och andra dottern går fortfarande i grundskolan då. Men även hon måste  ha egen tid och då är det bra med flera rum såklart. Men idag då fattar jag inte varför regeringen går baklänges när folk har sagt till folk som bor trångt. Men två barn måste egentligen ha egen yta då men har byggt mot de hållet då. Men förr då bodde mycket barn trångt men sen såg folk att det var bättre att barnen får eget rum då. Men förr då kunde barnen dela på rum men ansåg att det är bättre att barnen får eget rum när de bor hemma då. Barnen går i skolan och måste ha eget rum då.

Men hur har regeringen tänkt nu????

Nathalie fick bostadsbidrag ,men inte så man blev fet på det,men hon har sökt ett annat jobb ,som ger bättre betalt genom att hon hade inget val än att söka annat arbete då. Men jag vet med säkerhet, att försäkringskassan med regeringen, har hittat på ett knep att dela ut för lite bostadsbidrag till barnfamiljerna då. Liten 2, A kostar 10 000:- men hur stor är den??? Men hon skulle haft 3 ,a eller, 4 a om det har varit rätt för Nathalie då. Men får ta en 2,a då. Men förr ,då räknade de rum och hur mycket barn de hade ,och då har hon rätt till en mycket större lägenhet ,men får även bostadsbidrag efter det. MEN DYRT ATT BYGGA ,MEN DÅ SKA ALLT HÄNGA MED BOSTADSBIDRAG ÄVEN OM DE VÄLJER EN STÖRRE LÄGENHET DÅ. 

Vi hade parhus och det var 112 kvadrat hela vårt parhus.

Men vi fick bara bostadsbidrag för 100 kvadrat inte 112 kvadrat. Men fick 100:- fick inte så mycket i bostadsbidrag genom att vi hade ett parhus 112 kvadrat och fick bara för 100 kvadrat då. Men förr ,då räknar de kvadrat på varje lägenhet på den tiden då. DE RÄKNAR KVADRAT OCH RUM ,OCH HUR MÅNGA BARN MAN HADE DÅ.

Men hur räknar regeringen och försäkringskassan idag??

REGERINGEN HAR TAGIT BORT KVADRAT GENOM ATT SÅ MYCKET LÄGENHETER KOSTAR PENGAR DÅ.  Men de  bygger små lägenheter som kostar pengar ,men folk får inte för kvadraten längre som då. De räknar inte kvadrat längre ,genom att snåla in då. Men förr ,då skrev de tillbaka att ni fick inte för 112 utan för 100 kvadrat då. Det finns små lägenheter, som kostar väldigt mycket. Men förr då räknar de rummen hur många rum man hade ,och fick inte för allt då. Lägenheten kunde vara hur stor som helst ,men bara rummen räknar de. De gick efter hur mycket barn de hade och rummen då.

577367054_1080423FOLK HAR KUNNAT TAGIT EN 3,A ELLER, 4 A. Vi tog  5,an men även 4,a på den tiden då. Men regeringen har gjort galet då. FUSKAR MED BOSTADSBIDRAG OCH DRAR IN PÅ MYCKET NU. 

MEN BYGGDE FÖR ATT FOLK SKA SLIPPA BO TRÅNGT ,men hur tänker den här regeringen nu???

Får klämma in sig i en liten lägenhet med flera barn, SOM ÄR INTE OKEJ FÖR SOCIALSTYRELSEN DÅ. DET ÄR INTE HÄLSOSAMT ATT BO TRÅNGT UTAN VILL ATT FAMILJEN HAR MER VIDD ,OCH RUM ATT RÖRA SIG PÅ DÅ. 

KOMMER REGERINGEN ÄNDRA OM DET HÄR. 

Som ville ha ett mål att barnfamiljer kan bo bra ,och började bygga och bygga för dem. Men vart har barnfamiljen hamnat nu. HAR ÅKT BAKLÄNGES MED LAVINFART ,GENOM ATT REGERINGEN LÄGGER PENGAR PÅ SAKER ,SOM INTE GYNNAR BARNFAMILJER DÅ. 

Jag flyttade upp till Östersund, och köpte 2,a ,men sen byggde de nytt och tog en 3,a då. MEN RÄKNAR RUMMEN OCH BARN JAG HADE DÅ. Egentligen skulle jag valt 4,an ,men den var upptagen ,som hade 2 barn då. Men fick ett rum var då. Men hade ögon på 4,an genom att jag ville att Yasmine och Nathalie hade 1 rum var då. Det fanns bara 1 fyra i huset och treor. Men det fanns 2, a men inte i trapphuset då. Men sen kom Linn och vi flyttade till en 5,a. Men folk kunde lätt flytta utan problem då.

Det känns som folk går tillbaka till den tiden, när folk bodde trångt genom att folk kan inte betala så dyra hyror nu. Men Sverige har utvecklas så mycket, att familjen skulle få eget rum, genom att det var inte bra med trångboddhet då ,utan såg så mycket fel på det ,när familjen  bara bodde i en 1:a, att det var inte okej för hälsan, men vad händer nu familjen får återigen bo trångt ,genom att hyrorna är för dyr idag. MEN VILKEN TUR ATT MIN DOTTER HAR EN PAPPA ,SOM STÄLLER UPP PÅ HENNE DÅ. 

Jag har en annan dotter nu, som också fått problem när de har skilt sig, som också måste ha hjälp, genom att hon får så dåligt lön, men båda döttrarna borde få mycket betalt ,när de jobbar med äldre vården, men betalar ut för lite ,de ska ha mycket betalt när de jobbar inom vården, mycket betalt för så tungt jobb. OCH JAG VILL VARJE DAG ,ATT DE SLUTAR ATT FÖRSTÖRA SIN KROPP NU.

Men min äldsta dotter har bytt till natten ,genom att hon får lite mer betalt fast hon är inte så pigg på det, genom att hon är morgonmänniska då. Men ingen ska jobba där med så liten ekonomi, när andra får mycket mer betalt, men min äldsta dotter har gått undersköterska då ,men inte min yngsta har utbildat sig utan andra utbildningar har hon gått men får dåligt betalt ,genom att företaget hon jobbar åt är fruktansvärt, att jobba åt ,och folk ska inte jobba där överhuvudtaget, genom att de utnyttjar folk,som jobbar där och speciellt ungdomarna åker på det. Och blir så sliten i kroppen ,SOM HAR ETT HELT LIV FRAMFÖR SIG DÅ.

JAG ÄR SÅ ARG PÅ, ATT HON ÄR KVAR PÅ JOBBET VILL ATT HON SÖKER ETT ANNAT ARBETE MED BÄTTRE BETALT, hon har hyra att betala ,och mycket andra utgifter mobil och annat, som hon måste ha pengar till Alla räkningar, som hon har att betala varje månad då.

Men jag har en dotter till ,som också måste ha extra hjälp idag ,men har en pappa som skriker ibland när vi kommer in på pengarna, och kan till och med åka ut från huset ,och nu måste jag fråga honom igen, genom att min och hans dotter har problem nu sen hon har skilt sig, men fick så mycket problem med ekonomin, genom att det fattas hans del mannen hon lev med då. OCH DET ÄR INTE GRATIS ATT SKILJAS, och svårt att skilja sig, genom att det kan bli ekonomiska problem när de skiljer sig då. DET FÅR INTE VARA SÅHÄR ,GENOM ATT FOLK SKA KUNNA LÄMNA VARANDRA ,UTAN PROBLEM DÅ. MEN FÖRR, DÅ KUNDE FOLK FLYTTA UTAN ATT FICK SÅ MYCKET PROBLEM SOM NU.

Ibland är inte människor så stark som vi tror, att de ska klara av allt som svenska folket vill ni får fixa själv och vill inte se åt att hjälpa till när hon måste ha stor hjälp ,genom att hon måste leva ensam och INGEN VÄLJER ATT SÄTTA SIG I DEN SITUATIONEN SOM HON HAMNADE I DÅ.

Men måste börja reda upp när han lämnade efter saker och ting och få ordning på sin ekonomi, men hur ska de då, genom att hon måste ha riktig hjälp nu ,när hon får så dålig lön från sitt arbete då ,genom att alla hyror kostar såklart, och hon ska leva såklart ,men hon kommer inte från den familjen min äldsta dotter kommer ifrån, då har vi löst det på ett nafs ,men nu är den här pappan svensk ,och sett långt tillbaka hur de hjälper folk när familjen hamnar i kris. Jag har varit med ibland ,och sett hur de hjälpt familjen ,eller släkten har gått in och hjälpt dem, när de hamnade i kris då. JAG HAR SETT FÖR MYCKET NÄR FOLK HJÄLPER VARANDRA DÅ.

GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄGLARNA HOPE OCH ANAEL BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMen jag har en man, som även städade bort min ekonomi ,som ni har läst om min lokal ,som jag måste kika på igen , men den dagen när jag är ensam ,då ska jag ta tag i det. Men han klagar och gnäller ,och blir skit arg när det är kontentan av vårt liv ,när inte jag fick riktigt hjälp när jag skildes ,som berodde på att min lokal städades bort ,som jag skulle haft kvar då. Jag har kunnat hjälpt mina döttrar med allt ,men en del ekonomin städades bort den gången, genom att han inte såg till, att fråga sin pappa när vi hade inte så många val den gången, att fråga honom tillslut, GENOM ATT VI FICK MER MER VARNINGAR GREAT MASTER ÄRKEÄNGLARNA HANS BROR SOM VAR DÖD BANK KVINNAN.M.M.

Han gick iväg tillslut till sin pappa ,som vägrade att betala hyran på lokalen ,genom att han ville inte lägga pengar på det ,utan på hans bil ,fast han sa, att han måste ha till lokalen. Men ändå sa han nej ,fast hans pappa har gått kursen Reiki healing hos mig. Han fick den gratis kursen ,genom att det var hans pappa då. HAN SKULLE GÅTT TILLBAKA IGEN SA BANK KVINNAN när jag mötte henne igen. Jag mötte henne flera gånger på kort tid. Hyran på lokalen var 2500:-

JAG MINNS JAG PRATADE MED MIN LÄRARE ,ATT GE GRATIS KURS genom att det kan bli fel sa hon. Det är bättre, att folk betalar själv kursen eget ansvar då. Det som är kul ,hon gav ändå bort kursen till folk fast hon varnade för det. Det är väl respekt till sig själv ,att folk ska känna själv då. JAG HAR BETALT TILL MINA DÖTTRAR REIKI KURSEN, de har gått steg 1 Reiki healing.

Det var för jag ville att de kunde hjälpa sig själv då. Jag älskar den formen av healing då. Jag vet inte idag om Yasmine och Linn valt själv då ,genom att jag tänkte på dem. Mina två döttrar var inte så gammal när de gick Reiki healing.  Min äldsta dotter Nathalie väntade sitt första barn, när hon gick Reiki healing. Och jag frågade Nathalie såklart om hon ville gå kursen när min lärare var i Göteborg då. Hon hoppade på kursen Reiki healing ,men även mitt barnbarn fick samma initiering ,som sin mamma när hon låg i magen då. NÄR EMILIA HADE FÖDS, DÅ KÄNNER JAG VÄRMEN FRÅN HENNES HÄNDER DÅ , fast hon var så liten då. Jag känner när hon lägger sina händer på mina ben ,då blir det så varmt på låret.

JAG LÄRT MIG EFTER VÄGEN NÄR DET GÄLLER ATT GE GRATIS KURSER ,att folk ska välja själv, och känna själv, eller så känner de inte samma respekt ,det vi håller på med då. De tar det inte så allvarligt ,eller visa respekt de vi håller på med då, genom att Anders har gått Reiki healing ,han har gått steg 1 hos min lärare och steg 2  fick han gratis av  mig, genom att jag har mastern ,han visar så lite respekt mot det. Jag tänkte att vi kunde byta med varandra smart sätt ,att få hjälp ,och byta med varandra då. Jag ser att det blev  inte som jag önskade ,genom att man får bråka och tjata på honom, när folk ska ha Reiki healing då.

MEN ANDERS VISAR UTE, hur bra han är då ,när folk känner värmen genom händerna på  honom. Han gillar att visa folk, men hjälpa folk med healing. MEN JAG FÅR BRÅKA OM HEALING ,GENOM ATT FÅ HONOM ATT FÖRSTÅ DÅ ,genom att jag kan inte ge som förut ,och han född med ett skydd, men ändå måste man tjata på honom då. Om jag kunde skulle jag ta bort Reiki healing från honom stänga av allt från honom, genom att han respekterar inte någonting i mina ögon, genom att han fick steg 2 gratis genom att jag har gått mastern då. JAG HAR SETT ATT FOLK SKA BETALA SJÄLV KURSEN DÅ ,då vill de hålla på med Reiki healing själv, och gillar det när de lägger pengar själv på kursen då.

Jag kommer tillbaka till ämnet, men var tvungen att prata lite om hans pappa ,och som fick kursen gratis ,men ville inte hjälpa oss när vi ville ha hjälp ,fast han gillade min lokal och gick runt och myste den gången,men ändå så gillade han inte mitt arbete då. MEN DET VAR LÄKARNA  I STOCKHOLM SOM GILLADE MITT ARBETE  ,och ville jag skulle fortsätta jobba med det, genom att det var bäst för min hälsa då. Alla läkarna som gick igenom mig kunde sin sak ,och visste hur min hälsa var då. Jag var en hel vecka i Stockholm då, men läkarna och psykologer och terapeuter tyckte jag hade  blivit misshandlad av Östersund fått dålig hjälp av dem. De var inte glad över Östersund ,men vet de hade rätt.Men folk kan inte styra över mig ,och min hälsa samma för dem om de får hjälp med sin hälsa, då följer de som jag gör då.

Men bank kvinnan sa till mig, ATT DU MÅSTE FRÅGA HANS PAPPA ,att låna ut pengar till er eller ge oss pengarna ,genom att ni kommer få stora problem Birgitta. Hon såg att jag hade gjort fel när vi flyttade ,och lade så mycket pengar på flytten ,och i samma veva fick min lokal lida,genom att jag satt och dubbel jobbade, för att få in till hyrorna då. Vi åkte på 3 hyror lokalen och två lägenheter fick vi lägga pengar på. Jag fick in pengar till det genom att jag satt jobbade mycket ,för att täcka upp när vi flyttade då. MIN EKONOMI  FICK LIDA.

Hon sa ,att egentligen hade vi inte råd med flytten ,genom att min hälsa då, och kunde inte jobba som andra ibland. Hon visste hur mycket jag jobbade då. Hon ansåg att vi borde lånat pengar till lokalen ,när vi kom efter, när hon hörde hur jag sen efter flytten satt och jobbade för att få in pengar till lokalen ,genom att det blev dubbla hyror efter flytten ,och jag skulle täcka upp till hyrorna då. När jag hade betalt en hyra ,då var jag tvungen att jobba ihop till nästa hyra på samma månad ,genom att jag kom efter hela tiden. Vi ska ha mat på bordet eller andra saker vi betalar andra räkningar .Vi måste låna pengar, för att täcka upp då när vi måste flytta då. Jag förstod att jag måste försöka komma ikapp min hyra slippa jobba som jag gjorde då. HAN DROG UT PÅ TIDEN ATT FRÅGA SIN PAPPA. ÅKTE PÅ DUBBLA HYROR.PAPPA HANS SA NEJ HANS MAMMA SA ÄVEN NEJ. MEN HAN VÄNTAR TILL DET BLEV MER OCH MER PROBLEM MED HYRAN DÅ.

HAN SKULLE GÅTT PÅ EN GÅNG OCH INTE VÄNTA, DÅ BLIR DET VÄRRE OCH VÄRRE.

Nu blir han arg och sur när jag säger, att jag kan inte hjälpa det, genom att min ekonomi är i botten nu, men nu har han måste börja fråga sin pappa, som han hatar att göra då, genom att vi har inget val längre då. JAG HAR VELAT BOTT KVAR I MITT HEM ,och är bara sjuk här ,och ska hålla koll på min dotter samtidigt ,som jag mår inte bra, och blir stressad av allt vill bli klar nu.

Jag vill bli klar, så jag kan hjälpa min dotter är så irriterad på allt, när ser hur hon och jag föll när jag skilde mig. Men även andra barnen får lida av min ekonomi. DET ÄR SÅ FOLK BLIR HJÄLPT ,som jag sitter och retar upp mig på idag. Men hon fick problem ,genom att jag kan inte hjälpa till med det enklaste nu men jag kan hamna i stora konflikter nu ,när jag måste prata och få ordning på det. Men mina mellersta dotter ,hon klarar sig, men hon bor i Norge och har bra ekonomi. Men jag tänker på mina andra döttrar som har problem nu. Jag vill också hjälpa till ,men min äldsta dotter har pappa sin som tur är då.

Men skulle vara glad om människor gav av sin goda vilja och blev inte arg, genom att det är pengar jag inte vill ha av dem, genom att hon kan inte hjälpa det, när hon hamnade i kris.  Det är bättre att vara tyst än att bli arg ,som hennes pappa blir då. Jag tänker på min dotter, tänker inte på dem överhuvudtaget, genom att jag har fått nog nu, när jag ser hur mitt liv och hennes liv blev ,det är kontentan av livet, DÅ ÄR DET VIKTIGT ATT BO MED MÄNNISKOR SOM KAN SAMARBETA DÅ, och jag vet att det finns som kan det ,men mycket svenskar är dålig på det eller så kommer de lära av människor ,som flyttar hit då ,för att skydda sin familj då.

DET ÄR INGET KUL, ATT TA EMOT FRÅN MÄNNISKOR SOM BLIR ARG genom att pengarna känns inte bra, att ta emot från dem .Det känns inte bra ,att ta emot av människor ,som inte vill ge och hjälpa till ,och bli sur och vresig när det handlar om pengarna, genom att folk kan hamna i en stor kris ,som de kan inte hjälpa överhuvudtaget då ,men folk kan bli sur och arg på människor ,som kan inte hjälpa det alls. Det är inte kul att hamna i kris man sätter sig inte i onödan där. Jag vill att folk ska bli mycket bättre på att stötta och hjälpa dem ,utan en massa bråk om pengar då. Annars kan folk hamna i ännu mer kris ,när de känner att de kan inte fråga dem ,och mår fruktansvärt dåligt då.

FOLK KAN HJÄLPA FOLK UTAN MASSA BRÅK DET ÄR KÄRLEK I VÅRA ÖGON  DET ÄR EN FIN KÄRLEKSHANDLING NÄR DE HJÄLPER  TILL UTAN  BRÅK  DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.