MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION- PROTECTION

IGÅR VAR MIN TVILLINGSJÄL I FARTEN , genom att jag hade skrivit till honom ,och var jättesur när jag skrev till honom, genom att jag mår inte så bra ,och får så mycket misstankar om både det ena än det andra då.

Men han ringde mig ,genom att jag hade skrivit ett långt messenger på Facebook till honom. Jag blev bara så himla orolig när jag tänker för mycket på olika saker när jag bor här. HAN  SKREV TILLBAKA ”I LOVE JUST YOU ”att han älskade bara mig, när jag hade stängt mobilen, genom att jag blev sur när han ringde ,men fick för mig så mycket.Jag såg han hade skrivit, att det var bara mig han älskade då. DET VÄRMDE MYCKET FÖR MIG DÅ.

Jag vill han ska komma till Sverige ,genom att vi har samma rättigheter ,som andra par bara för han bor i England, så har vi samma rätt, att leva ihop och få leva med honom ,som andra får göra när de möts då. Men vi har fått problem på vägen, som jag retar mig på, genom att jag mår inte bra av det, och HAN ÄR INGEN VANLIG MAN UTAN EN TVILLINGSJÄL, som blir stora problem för mig, men även för honom blir det problem när vi lever så illa.Om jag hade vingar ,då flög jag över till England och lämna Sverige,men så enkelt är det inte ,men jag kan drömma mig bort ,som jag gör ibland då.Jag vill flyga till honom där livet känns bäst ,OM JAG HADE VINGAR OCH KRYPA NER I HANS SÄNG OCH SOVA PÅ HANS ARMAR DÅ. 

Jag drömmer varje dag om honom ,hur livet kommer att bli, men jag har ännu inte kommit  dit. Jag vill leva med honom, som andra par lever då.Jag vill vakna upp med honom ,sitta och prata med honom och jag vill leva vid hans sida, vakna upp till en ny dag ,som jag känner jag har full rätt att leva bredvid honom ,gå ut tillsammans promenera tillsammans då. Men han sitter fortfarande kvar i England ,fast jag önskar mig varje dag ,att få leva bredvid honom gå ut och promenera med honom sitta hemma och prata om allt vi vill prata om, ELLER BARA VARA TYST OCH SOVA PÅ HANS ARM OCH VAKNA UPP MED MIN TVILLINGSJÄL ÄR BLAND DET LYCKLIGASTE LIV KAN FÅ.GENOM ATT VI ÄR ÄMNADE FÖR VARANDRA ATT LEVA IHOP ETT HELT LIV MED MY TWIN SOUL leva sida vid sida med varandra varandra ,som tvillingsjälar gör sida vid sida . Ett helt liv med honom känns underbart när jag tänker på det.

Vilket underbart liv som väntar mig, men nu är jag bara mest sjuk när vi lever som vi lever nu. VI MÅR BÄST ATT LEVA IHOP DÅ, som min framtid ser ut då.

Att leva med honom känns mycket lugnare ,då känns det mycket mycket bättre för mig då.

Genom att jag får ett mycket lugnare liv än vad jag har nu. JAG FÅR ETT MYCKET BÄTTRE KÄRLEKSLIV IHOP MED MIN TVILLINGSJÄL. Jag får mycket mer kärlek i mitt liv, än vad jag haft förut då. Jag kommer må mycket bättre den dagen ,när allt är över för mig slippa alla problem som jag har nu, genom att vi är sjuk  när vi inte bor ihop .

HOPPAS PÅ EN SNABB LÖSNING NU leva varje dag med min tvillingsjäl slippa alla problem jag har nu. Leva sida vid sida med min tvillingsjäl är det bästa liv jag kan få, att få vakna upp tillsammans med honom känns underbart när den dagen kommer ,får äntligen leva leva leva genom att det är omöjligt att leva nu,men snart är allt över, då kan jag och han äntligen leva som par gör då.

JAG VÄNTAR PÅ DEN DAGEN VARJE DAG SEN JAG MÖTTE HONOM  DEN NATTEN  7/1 – 2016  LEVA IHOP MED HONOM. Jag kommer få ett underbart liv än vad jag har nu .Jag  bara väntar på att få äntligen leva ihop nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.