NÄR FOLK BÖRJAR DRICKA FÖR MYCKET- WHEN PEOPLE BEGIN TOO MUCH

JAG FÅR EN BILD AV EN FULL MAN ,SOM HAR SVÅRT ATT GÅ  och raglar runt i sitt hem, och mamman skyddar sitt barn från mannen som är så full, och kan knappt stå på benen, och raglar runt och mamman har gömt sig inne på toaletten då. Men vad kan ha hänt vi försöker följa tråden av händelsen då.

book_PawelKuczynski4MEN FÅR BARA SE MÄN SOM DRICKER FÖR MYCKET ,och barnen känner sig inte så trygg när pappan är så full, men raglar runt och mamman skyddar barnet genom att barnet känner sig så otrygg då, när han är så full av vin och sprit ,men har lätt för att supa till ibland, när livet inte känns bra, att ta sig lite vin, som lättar upp hans liv ,genom att dricka sig redlös tills han knappt kan gå.

MEN MAMMA OCH BARNET TYCKER DET ÄR JOBBIGT ATT LEVA I DET  VARJE GÅNG DE FÅR PROBLEM, då dricker han för att döva sig ,som blir bekymmer för andra runt dem då, genom att familjen får sig en törn varje gång när han dricker, och kan inte hålla sitt liv i schack hela tiden ,genom att hans liv går på i samma varje gång han känner av problem, DRICKER HAN FÖR ATT DÖVA SIG ,genom att han vill inte känna av problemet då dövar vinet och spriten honom då. Det dövar så mycket, så han kan  slippa känna av problemet han sitter i, då dricker han för att döva sig ,genom att han orkar inte med alla tankar som rör runt hos honom då.

Men mamman och barnen känner det extra jobbigt att leva med honom ,när han hamnar i för mycket problem med sprit och vin. De orkar inte med ett liv med sprit och vin full raglar runt hemska saker för barnen då ,när pappa är så full ,GENOM ATT BARNEN UPPFATTAR HONOM PÅ ETT ,SOM GÖR ATT BARNEN KÄNNER SIG INTE TRYGG, när de ser helg efter helg problemet han har ,men dricker för att dämpa sin oro ,genom att vinet dämpar hans oro när problemet är som störst, ,då dämpar han med vin och sprit ,för livet känns för tufft just då när saker ting blir för mycket runt honom då.

BARN I SAMHÄLLET BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMen får svårt att behålla sin familj, när han hela tiden måste dricka med många olika tillfällen då,  för att döva sig som mamman tycker det ställer till problem för familjen ,och lämnar in om skilsmässa när allt gått för långt helg efter helg, eller mitt i veckan dricker sig redlös. Och får så mycket problem med honom när han hela tiden måste dricka ,OCH KAN  SKYLLA  OLIKA SAKER VARFÖR HAN MÅSTE DRICKA ,men det handlar om att hans liv är i kaos ,som gör att mamman orkade inte med att leva med honom ,genom att han har hållit på länge med ,att dricka när saker ting har känts jobbigt att döva sig, för att städa bort oron inom sig.

Genom att helgerna var så ,NÄR INGEN UPPTÄCKTE HANS PROBLEM , men ibland blev det mitt i veckan när livet var extra jobbigt ,genom att vin och sprit dövar allt de känner då smärtan försvinner mer från honom ,genom att han städade bort ett problem, men oron fanns ändå kvar när han försöker döva sig med sprit och vin.

Men familjen gillade inte när han var som fullast, genom att de kände oron från honom när han drack för mycket den gången, och barn snappar upp allt när de är barn ,alla minnen finns gömda från den tiden när pappa var inte så kul och dricker vin och sprit och var problem med honom. GENOM ATT BARNEN UPPFATTAR HONOM SOM ETT HOT NÄR DE VAR BARN, de har minnen kvar från den tiden när pappa drack vin och sprit, och var redlös hela tiden när hans inre var i stort kaos hela tiden, dricka och döva sig när det blev för mycket problem runt honom ett glas vin, men slutade med flera glas vin ,genom att det finns inget stopp känner inget stopp, när livet är i botten ibland, då fick han problem ,och drack för att döva sitt inre liv med vin sprit ,som ingen tänker på när han drack, men ingen kommer på honom, än när skilsmässan står för dörren, genom att hon orkade inte med en man som dricker som han gör då.

dfcaf0360582e323fcd9a4f6ff5c9dd7--angels-on-earth-angels-among-usMen måste ta sig ifrån och lämna stället ,men kan ha svårt att skiljas, men har inget val än att lämna varandra när det fungerar dåligt mellan dem dricker och dricker sig redlös, DÅ VAR DET BARA ATT TA SIG UR ETT FRUKTANSVÄRT

FÖRHÅLLANDE när en person dricker för mycket helgerna eller mitt i veckan, genom att kärleken hade tagit sluta ,när varje dag var som en mara för familjen, ,men kan sitta kvar för länge tills de tar sig ur förhållandet ,och kan få ett lugnare liv då.

DET ÄR KLART ATT FAMILJEN SKULLE FÅTT HJÄLP NÄR DE HAMNADE I STORA PROBLEM DÅ ,men folk ger upp när det blir för mycket problem med sprit och vin ,genom att de fäller krokben på sig själv, när de lever kvar ,genom att dagarna är inte så kul ibland ,när han dricker för mycket och behöver mycket hjälp, att sluta dricka ,och hitta sitt inre lugn när familjen har problem, då kan de lämna varandra då.

Men så kan många familjer se ut idag, genom att de får inte hjälpa att sluta dricka då ,men många skilsmässor kommer från att folk kan inte lösa problem de sitter i då. Genom att lära sig att lösa upp ett stort problem då. OCH DEN ANDRA PERSONEN MÅSTE HA EXTRA MYCKET HJÄLP ATT SLUTA DRICKA och förstöra sitt liv.Sluta dricka, och hjälpa dem rätt,genom att sprit och vin det löser ingenting ,genom att dricka det gör, att ni lämnar varandra tillslut,och ser inte åt varandra mer ,genom att smärtan finns fortfarande kvar hos den ena personen smärta när de har fått problem.

Men det går lösa upp problem FÖR MÄNNISKOR SOM PLÖTSLIGT BÖRJAR DRICKA FÖR MYCKET, genom att hjälpa varandra att sluta dricka då genom att lösa problemet ,istället för att dricka sig full av vin och sprit sluta dricka, och lär er att lösa upp problemet när ni har drabbats, genom att det har en mening när de dricker för att döva sig ,genom att problemen har blivit för stor då.

beach-lovers-pink-and-green-vickie-wadeMEN HJÄLP VARANDRA NÄR NI SER ATT PERSONEN PLÖTSLIGT BÖRJA DRICKA FÖR MYCKET genom att hjälpa dem, istället för att stjälpa dem hjälp varandra, genom att föra in dem på rätt bana igen. Hjälp dem att sluta dricka, men hjälp dem med problemet de sitter i, för att hjälpa varandra, och inte lämna varandra när den ena har fått problem med olika saker,  HJÄLPS NI ÅT ,FÖR ATT STÄDA BORT PROBLEM  PROBLEM.

GENOM ATT VÄNDA PERSONEN RÄTT FÅ SLUT PÅ STÖRSTA PROBLEMET DE SITTER I DÅ ,och få slut på allt drickande ,genom att hjälpa till ,och hjälpa till, så mycket att de kommer in på rätt väg igen. Genom att städa bort problem de sitter i då, genom att de dricker för problemet, då städar ni bort det.

GENOM ATT HJÄLPA VARANDRA, OCH VÄNDA PERSON RÄTT FÅ SLUT PÅ INRE KRIGET OCH HJÄLPA VARANDRA ,ATT KOMMA IN PÅ RÄTT VÄG. PROBLEMET KAN DET HANDLA OM ALLT MÖJLIGT ,men även pengarna kan människor dricka för mycket av, när de fått problem med ekonomin då.

Hjälp dem med problemet, istället för att stjälpa varandra då. LÄR ER ATT VARA MER LYHÖRD, OCH HJÄLPA OCH STÖTTA VARANDRA, då kommer relationen överleva när ni är extra lyhörd mot varandra, då kommer ni att överleva , istället för att stjälpa varandra ,som gör saken mycket värre för alla inblandade då.150527

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.