VALET 2018

NU HAR DET VARIT VAL I LANDET ,men allt är inte klart ännu ,genom att de har inte hunnit med att räkna igenom alla  rösterna ,men snart har Sverige ett resultat vem som ska leda landet då.

Men hur kan regeringen vara så splittrad nu ,genom att de har så svårt att samarbeta då, GENOM ATT ALLA MÅSTE MOTARBETA JIMMIE ÅKESSON SD ,som hela tiden ökar nu, genom att folk har röstat fram dem nu ,och ändå sitter de i sandlådan, och säger ,att SD kan inte samarbeta med han går inte samarbeta med nu, men andra kan de samarbeta med när de sitter fyra partiet med liten röst mot SD, men får bilda regeringen genom att de går ihop partier Moderaterna ,Liberala, Kristen demokraterna, och Centerpati ,men får svårt kliva över Socialdemokraterna, genom att de är egentligen största partiet i Sverige ,men har kommit på att gå ihop med med andra partier FÖR ATT KOMMA ÅT MAKTEN.

Men långt tillbaka var det en stor rysare när Högern som han hette på den tiden, DÅ VAR FOLK RÄDD FÖR HÖGERN vad han kan hitta på då, genom att de var rädd att landet fick mycket större problem om Högern kom till makten, då var mycket  folk långt tillbaka livrädd för, att Högern tog över, då kommer landet få jättestora problem och det var värsta rysaren om han kom till makten då. Men folk var livrädd för honom som folk idag har röstat fram, genom att folk är inte så rädd för Moderaterna idag som på den tiden då.

Men hur var det med Vänstern på den tiden? DET GICK INTE FÖR SIG ALLS GENOM ATT VÄNSTERN VAR KOMMUNIST och på den tiden varnade folk för vänstern, att Sverige får problem om de röstar på kommunistiska partiet,då kommer de få som i Ryssland och varnade för kommunisterna och var livrädd att landet skulle få som i Ryssland och ingen ville rösta fram Vänstern, genom att han var kommunist alla som röstade på Vänstern rena rysaren för Sverige då. Det kommer bli ett kommunistiskt land om ni röstar fram Vänstern och folk vill absolut inte ha kommunister i Sverige. Folk varnade att vi kommer få som i Ryssland. Ni kommer få problem i landet om ni röstar fram Vänstern då.

MEN VAD HÄNDER NU?

VÄNSTERN HOPPAR PÅ JIMMIE ÅKESSON  SVERIGEDEMOKRATERNA HAN FÅR HÖRA  HELA TIDEN FULA ORD FRÅN VÄNSTERN, som fick på den tiden höra om kommunisterna då ,men han kallar Jimmie Åkesson SD FÖR RASIST OCH  NAZIST ,när Vänsterns parti kallades för kommunisterna då men det verkar har blåst bort stempel kommunisterna då.  Men sätter stämpeln på Jimmie Åkesson SD nazist och rasist ,men försvann stämpeln inom hela partiet. Vänstern var inte så populär på den tiden, men har tagit sig fram genom regeringen har tagit in Vänstern i regeringen, men när ska ni ta in SD ,genom att det är samma sak som för vänstern på den tiden.

577367054_1080423VÄNSTERN SITTER OCH KASTAR PERSONANGREPP PÅ SVERIGE SD ,som Vänstern var utsatt på den tiden, men har glömt bort att Vänstern kallades för kommunisterna på den tiden, men det är samma med SD kallas för rasister, och till och med nazister, hör ni hur det låter ,vänstern har haft samma problem att komma in i riksdagen ,men nu har SD samma problem att  komma in i riksdagen, genom att en del folk kallar dem för rasist. Men det värsta är att Vänstern själv blev kallad för kommunist då. Men kallar Jimmie Åkesson  för rasist och nazist när Vänstern kommer från kommunistiska partiet då.

KAN NI SE HUR MYCKET FEL DET BLIR NU?, genom att den stämpeln verkar vara borta på Vänstern ,men nu får SD bära en stämpel ,som kallas för rasist nazist. HUR LÄNGE SKA JIMMIE ÅKESSON BÄRA DEN STÄMPELN NU? Hur länge ska han blir stämplad för rasist och nazister ?Hur länge ska svenska folket hålla på med det? Genom att det är exakt samma sak när Vänstern kom då, nu får ni kommunisterna i landet.

VÄNSTERN HAR GLÖMT BORT DEN TIDEN ,GENOM ATT VÄNSTERN ÄR VÄRST PÅ PERSONANGREPP MOT JIMMIE ÅKESSON hoppar på honom ,och kastar ur sig rasist  till SD ,och har glömt bort vart ,han kommer ifrån då. Han kommer från kommunistiska partiet ,som folk var livrädd för, att nu kommer kommunisterna att ta över vårt land. Det får inte bli som i Ryssland då om kommunisterna får ta över då.

Det såg ut så på den tiden ,FOLK VAR LIVRÄDD FÖR VÄNSTERN ingen ville ha vänstern i landet, genom att vi kommer få ett kommunistiskt land och ingen vill ha det så, rösta inte på dem då och samma händer nu rösta inte på SD livsfarliga att rösta på SD, men det var samma med Vänstern rösta inte på dem, genom att de var livsfarlig att kommunistiska partiet kom  till maken folk var livrädd på den tiden för kommunisterna kom till makten då.

MEN VAD HÄNT EFTER VÄGEN vänstern har blivit mer accepterad idag, genom att folk ser att Vänstern är inte som i Ryssland då. De är inte som kommunisterna i Ryssland vi har i landet då, genom att Vänstern har kommit in i regeringen, ingen tänker på honom som ett hot längre, genom att allt är bortglömd, hur folk förr i tiden såg på Vänstern då. Men den stämpeln är borta folk kan säga ,att de röstar på Vänstern, men förr var det inte lika öppet att berätta för folk ,att de gillade Vänstern, men nu har folk accepterat honom och är med i regeringen ,och är inte så farlig som folk tyckte förr om Vänstern då.

DET ÄR EXAKT SAMMA PROBLEM FÖR REGERINGEN ATT ACCEPTERA

SVERIGEDEMOKRATERNA ,genom att de sätter sig i sandlådan på en gång, dig tänker inte jag ta med då. Men ska vi ha en sån regeringen folk röstar fram SD, men visa respekt nu regeringen och ta in honom i samarbete, genom de har tagit plats i riksdagen.

MEN HAR DE RÄTT ATT STÄNGA UTE  SVERIGEDEMOKRATERNA DÅ?

Nej folk har röstat och lagt sitt förtroende på SD, som har stigit idag som har samma rätt att sitta i regeringen, som andra sitter där ,genom att folk har röstat på SD och Jimmie Åkesson har jobbat enormt mycket för sitt land ,och har samma rätt att sitta där ,genom att vi har en barnslig regeringen ,men jag trodde de hade vuxit upp, och tar sitt ansvar nu, genom att folk har röstat på SD, men kan inte låta SD stå utanför regeringen ,genom att de är stort parti idag. REGERINGEN HAR INGA RÄTTIGHETER ATT LÅSA DEM UTE,då skulle ni låst ute Vänstern då ,genom att han kommer från kommunisterna  då.

Nu har folk lagt sitt hopp till SD att Jimmie Åkesson ,men har all rätt att sitta med i regeringen ,genom att de har fått så många röster, men fyra partier försöker låsa honom ute  då .HAN  HAR MYCKET MER RÄTT ATT VARA DÄR , genom att han har högre procent än de har då ,men har gått ihop med flera ,för att ta makten från Socialdemokraterna nu, genom att gå ihop, men måste ta hjälp av SD bjuda in honom till ett samarbete då.

Vad har dessa partier ,som inte SD har nu? De har olika syn på olika sätt att leda ett land.  Det är samma med SD ATT DE HAR OLIKA SÄTT ATT STYRA ETT LAND, som har samma rätt som alla partier har nu.

JAG TYCKER ATT DE SKA HJÄLPAS ÅT INOM REGERINGEN ,OCH BÖRJA SAMARBETA, genom att SD har rätt till en plats, genom att svenska folket har röstat in dem. SD är bra på olika sätt ,och ta vara på det, genom att de är bra på  det ,och de är bra på det. Ta kunskap av varandra, istället för att slå ner på dem ,utan lär er att samarbeta nu, och ta in SD när folk har lagt röster på dem då.

VI VILL SE ETT PERFEKT SAMARBETE FÖR ATT LEDA LANDET NU.wp-1547611755901.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.