MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION- PROTECTION

 INATT SATT JAG UTE PÅ FACEBOOK LÄSTE OCH KOMMENTERA EN DEL INLÄGG FRÅN FOLK , DÅ SÅG JAG MIN TVILLINGSJÄL SKREV TILL MIG OCH JAG BLEV SÅ GLAD. 

Men  har svårt att kommentera alla ,genom att jag har fått 5000 vänner som ställer till  för mig, genom att jag vill försöka hinna med att prata med folk som jag har sagt ja till ,men har svårt att hinna med ibland att skriva till dem då. Men jag pratar inte med alla 5000 så klart ,men mycket kul folk pratar jag med då. Det ställer till stora problem för mig, genom att de måste ringa mig som jag retar upp mig på då. Jag blir avbruten hela tiden då ,och de ringer olika tider på dygnet då. Jag säger jag  ska sova nu.

Jag fick kontakt med en kille som är lika gammal som min tvillingsjäl, som bara kände så mycket glädje ifrån, men han ser så himla bra ut, och jag blir bara nervös NÄR HAN BÖRJADE SKRIVA OCH SKOJA MED MIG OM OLIKA SAKER DÅ. Han försökte ringa mig, men sa, jag hade vänner hos mig ,jag kände stress inom mig då. Jag är rolig ,och kan skratta åt mig själv nu, när jag sitter och säger JA till killarna, men tar yngre killarna först, och sen är cirkusen i full igång. Det är jag i ett nötskal De ringer och stör mig hela tiden ,men händer samma sak varje gång ,jag säger JA till yngre killarna. Det har blivit en hel del ,och en del kan jag inte ens gå ut med  ,genom att de är alldeles för ung att gå ut med, men har gillat allt på Facebook ,och skickat bilder på sig själv. Jag springer aldrig efter killarna ,men de springer efter mig ,MEN VILKEN HÄRLIG VÄRLD JAG LEVER I NU.

Jag har aldrig berättat för er hur gammal min tvillingsjäl är ,genom att det har varit extra känsligt för mig. Han var 24 år när vi möttes, och nu har åren gått ,nu fyllde han 26 år. DET HAR STÖKAT TILL MYCKET FÖR MIG.

MÅNGA AV KILLARNA SER UT SOM FOTOMODELLER,  många har en kropp som man ser på teven idag ,men nu springer de efter mig, och jag får leva på det. Jag fattar fortfarande inte varför killarna är så himla fin idag.

2zombr9-jpgMEN DET ÄR ANDRA KILLAR IDAG muskler och tatueringar ,och en kropp som inte jag har upplevt då, men det är en annan tid.Jag har sett killarna på teven, som har den kroppen, som tjejerna är tokig efter då, men nu är killarna tokig efter mig, och jag jagar inte dem då.

Men jag vet att min tvillingsjäl har tränat ,och HAR JÄTTEFIN KROPP och jag får leva på det nu. Han har också tatueringar på armarna och har tränat ,som ligger i tiden idag. Men det är den tiden när jag ser alla killarna. MEN MIN TVILLINGSJÄL HAR DEN ENERGIN ATT JAG KÄNNER BARA GLÄDJE när jag pratar med honom då.

Nu kom en kille till ,som var så fin och jag kunde inte slita blicken från hans bilder, och när han skriver till mig, då blev jag så himla glad av honom samma som min tvillingsjäl ,men han är inte en tvillingsjäl då, men kände bara glädje, men vilket ansikte och kropp han hade. Men många killar från andra länder har det , genom att min tvillingsjäl har det, men det finns många av honom då. JAG ÄLSKAR MÖRKA KILLAR, som ser ut som min tvillingsjäl då. Men inte för mörk hud då.  Jag har en del svarta män ,som kommer från  olika länder nu. Vi dras till olika människor som vi gillar då. Det är samma med mig

Jag mår dåligt när jag lever här, men det är bra att det är mer yngre killar, som livar upp mig ,och jag känner glädje och uppmärksamhet då .DET HJÄLPER MIG ATT RÄDDA MITT LIV MIN TVILLINGSJÄL DÅ. Han mår så dåligt nu, men jag tar energi från killarna då genom att det är vackra killar, att titta på som en vacker tavla att se på då.

Jag upptäckte igår att han skrev till mig min tvillingsjäl ,genom att jag hade skrivit innan så fint till honom, SKICKADE SÅ FINT TILL HONOM GOD MORGON TILL HONOM MED VACKER BILD TILL HONOM. Jag såg honom igår, han skrev till mig ,och jag blev så himla glad när han skrev till mig ,genom att jag har problem med min ålder, som ställer till för min tvillingsjäl ,genom att jag drar mig undan, och tror att han inte älskar mig, genom att jag tror han lurar mig, och får för mig mycket då. Han skrev förra gången ATT DET ÄR BARA MIG HAN ÄLSKAR DÅ.

Jag får kraft att skriva till honom, när han mår dåligt ,och ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL PRATADE MED MIG IGÅR. Jag måste ta kontakt med min tvillingsjäl ,genom att han mår inte bra när vi lever såhär illa då, och inte får leva ihop då. Men jag måste gå tillbaka till honom nu, och jag har varit sur, MEN KÄNNER PÅ EN GÅNG ATT HAN ÄLSKAR MIG DÅ.

Nu har det kommit mycket yngre killar även killar ,som är mycket yngre än honom, som jag har pratat med. Men har sett jag får energi att rädda honom, genom att jag är inte så rädd längre när så unga killar jagar mig ,MEN KILLARNA GER MIG GLÄDJE OCH UPPMÄRKSAMHET ATTENTION, då kan jag rädda min tvillingsjäl ,genom att de är ung och min tvillingsjäl är ung, och då blir det mycket enklare att kontakta honom ,och skicka vackra saker till honom, genom att jag får driv energi då.

En av killarna är bara 18 år ,som är alldeles för ung för mig ,men han började på en gång och skrev till mig då. Han skrev på allt jag hade lagt ut på Facebook. HAN GAV SÅ MYCKET ATTENTION TILL MIG. Jag var svag för honom, genom att jag såg bara hans kropp, han hade lagt ut.Jag tänkte inte så mycket ,vill han prata ,så får han prata  ,men han började på en gång att prata med mig då .Jag är svag för dem.Jag tänkte inte på när jag säger JA, jag tittar bara på bilden då. Jag dras till bilden då. Men männen är för ung men kan titta på dem. Jag drar gränsen då. Jag minns en kille han är bara 20 år ,och ville ut och bada med mig. Men jag kan inte det ,skulle aldrig våga det. Han bor i Jämtland då. Men säger ,att vi kan bada genom att jag var så himla less när det var så varmt ute då. Jag älskar att bada då.

När jag bor här mår bara dåligt av allt, och min tvillingsjäl ser hur jag mår, men jag blir mycket gladare att prata med honom då. När jag har killarna efter mig, och jag känner att det är vi, fast jag har hakat upp mig på det.

TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJag blev sur när han ringde, och jag stängde av mobilen bara lite grann mens jag var och klädde av mig,för att sova då. Jag trodde att jag skulle hinna ladda upp mobilen, när jag stängde av den då. Jag har sett att den laddar mycket snabbare då.Jag har en förmågan när han ska ringa,då har jag lite batteri på mobilen ,och kan säga till honom om det, att jag har lite batteri ,och måste sitta med laddaren i, som är inte så kul att sitta med när vi ska sitta en längre stund då.HAN BRUKAR INTE LYSSNA DÅ. Men jag måste kolla mitt batteri.

Jag måste börja tänka på det genom att nu hände det igen när jag skulle prata med honom, men jag försökte nå honom på mobilen, men han svarar inte ,genom att jag var för sen då. JAG SÅG HAN SKREV OCH RINGDE, men jag klantade mig ,som jag nu retade mig på ,varför, jag som måste prata med honom ,för att må bra då.

JAG VILL BARA BLI KLAR, och leva som andra människor lever ,och leva med honom få vakna upp med honom ,och sova med honom ,som folk gör när de lever ihop. Men vad gör vi två?  Vi lever såhär med lång tid ,innan vi får krypa ner i varandras armar då.

Jag vet varför vi lider av det, genom att vi är tvillingsjälar ,VI ÄR INGET VANLIGT PAR  som kan släppa varandra ,och gå vidare som mycket par gör idag. Men vad gör vi? Vi sitter och väntar in ,tills vi är klar och kan inte gå vidare överhuvudtaget vi två. Vi sitter fast med varandra han i England och jag i Sverige då.

GENOM ATT JAG KAN INTE VÄLJA EN ANNAN MAN ,fast jag har fullt med män att välja på, och en del av männen undrar ,varför jag inte har hört av mig ,men har gått tre månader sen vi pratas vid, även andra undrar varför, men jag kan inte välja någon av dem då ,hur gärna de tjatar på mig ,men jag kan inte göra det då.

När jag känner av min tvillingsjäl ,då är det svårt att gå vidare eller så signalerar han till mig när han känner faran att förlora mig då. Jag kan inte gå vidare med någon av killarna, fast de ser så himla bra ut ,GENOM ATT JAG ÄR BUNDEN TILL MIN TVILLINGSJÄL DÅ.Jag  minns andra paret som har problem nu, när hon frågade mig om sin tvillingsjäl då. HON SKREV TILL MIG ,ATT HON KÄNNER SIG HALV OCH MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIG, men det går inte gå vidare då, genom att han är den enda, hon kan leva med, för att bli hel igen då. Hon är sjuk nu, tills de har flyttat ihop . Men det är han som styr mycket nu ,även om hon måste styra en hel del nu,för att bli hel igen då.  Hon måste gå till honom, och kan inte ta en annan ,genom att hon känner av sin tvillingsjäl hela tiden kommer och går ,då kan inte hon gå vidare överhuvudtaget då.

Hon har en annan man nu, som hon har starka känslor för, men ena dagen känner hon sig halv, och sjuk när hon inte lever ihop ,och då är hon sjuk, men måste vänta in allt nu. Jag känner att han har en plan för dem två, men de har gått för Sverige NÄR GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ DEM.De går där folk har problem, och dessa problem är inte kul att se nu, genom att de blev drabbade av problemet svenska folket har då

Do Not Forsake Me - ImageGENOM ATT DE VAR PÅ VÄG ATT GIFTA SIG ,NÄR GUD STÖKADE TILL FÖR DEM öppnade Sverige, då blev det pannkaka av allt bara problem när GUD öppnade Sverige då. Jag har sett från dem, jag  har ibland varit avundsjuk på dem att de bor här,  men min tvillingsjäl bor i England,och jag får bara en massa problem med allt då.

Jag kan lova er jag har inte velat gå hennes och hans för yngre människor aldrig velat bytt ut det ,när jag såg vad som har hänt sen GUD öppnade på dem. DE GICK PÅ EN GÅNG MED SVENSKA FOLKETS PROBLEM,men ingen skulle vilja byta med dem, ni som älskar tvillingsjälar twin soul. Ni har aldrig önskat möta på honom BIG LOVE, som ni önskar så mycket folk ,som skriver meter vis med gulliga texter, om tvillingsjälarna, ingen skulle vilja byta med henne eller honom i Sverige, de är stora problem med så mycket saker idag.

Jag vet vilka de är SOM SATT OCH PLANERADE SITT BRÖLLOP DÅ. NÄR LADY NADA SÄGER TILL MIG ,BERÄTTA FÖR HENNE ,ATT HON LEVER MED SIN TVILLINGSJÄL ,och jag tyckte det var kul ,att säga det till henne då. Men jag hade inte hunnit sett allt när allt bara rasade bit för bit för dem ,SOM HAR LEVT IHOP I 9 ÅR ,och satt bestämde sitt bröllop, genom att de var dags har hon känt länge ,att slå till när de levt i nio år,då var det dags ,att sätta igång all planering för dem. De hann förlova sig ,och var så glad att visa upp sin ring för mig.

Ni vet redan att de träffades FÖRSTA GÅNGEN PÅ SITT SOMMARJOBB, när de gick i grundskolan då. Hon tyckte han var så kul att prata med ,och de var tillsammans mycket på sommarjobbet då.

Men när hon började på gymnasiet, då blev de ett par tillslut ,och BÖRJADE PLANERA SITT LIV. HAN FÖLJDE MED HENNE PÅ STUDENTBALEN BÅDA VAR SÅ VACKER , hon med rosa långklänning med bar rygg, och var figursydd klänning med vidd nedtill. Klänningen hade bara axlar. Han hade kostym och hade rosa slips, MEN DE VAR SÅ VACKER IHOP DÅ.

MEN VAD HAR HÄNT NU?Jag visste inte, att han var en tvillingsjäl den gången när de möttes och flyttade ihop. IDAG SKULLE JAG VARNA HENNE ,när jag ser kontentan av hennes liv idag. Men det är svårt att göra det genom att jag kände varningarna innan han dök upp, en man med mörka ögon och mörkt hår, som satt och väntade på mig, såg jag en längre tid, tills han dök upp ,och allt var borta då. Jag såg inte det på henne då.

Jag ser twin soul och tvillingsjälar, som jag retar mig på, men kan inte ändra om människors dröm ,att möta en tvillingsjäl då,men i Sverige fick vi problem ,och jag kan själv se vilka fruktansvärda problem ,DÅ VET JAG ATT NI ÖNSKADE INTE ATT MÖTA PÅ EN TVILLINGSJÄL DÅ.

VI GÅR RUNT LANDET och jag hade en annan man att gå med, som kallas för PROTECTION TVILLINGSJÄL folk kallar honom, men han har gått där folk har problem, samma jag har gått där folk har problem då. Och nu måste GUD hjälpa oss ,genom att vi gick där folk kan knappt leva idag ,och fick det mycket sämre som mycket folk har idag,men GUD var väl inte så glad ,när han såg vilka problem vi fick då ,och han måste börja med landet då. HAN HAR SETT FRÅN OSS HUR SVERIGE HAR DET IDAG. 

Om vi gick istället där folk inte har problem, DÅ HADE LIVET VARIT MYCKET BÄTT FÖR MIG ,OCH ÄVEN FÖR ANDRA PARET OCH FÖR MIG OCH HONOM  DÅ. Men GUD hade en livlina ,att jag fick gå med en man, och sen gå med en annan man, som sitter fast i England och jag här nu.

Jag hade inte önskat detta liv,när han dök upp min tvillingsjäl .Vi fick så mycket problem genom att leva som vi gör, och GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ EN GÅNG PÅ OSS, ,genom att han ger kärlek till Kurdistan ,och samtidigt öppnade han på andra paret, och han ska ge kärlek till Sverige då.

Jag såg på korten de lade ut på Facebook. JAG SÅG EN MÖRK GRÅ VÄRLD, när han hade öppnat på dem. Allt var så grått på fotot på dem, bara en massa mörker såg jag på fotot, men visste vart klockan var slagen för dem. Jag trodde aldrig det skulle bli såhär då.

Nu väntar jag bara på ,att allt ska bli bra för dem igen ,genom att han har sökt en ny lägenhet, och han måste vara lite ensam, genom att han har bott hemma en tid nu ,men har flyttat till en lägenhet nu. Han måste börja från där då GENOM ATT DE MÅSTE BÖRJA OM IGEN NU.DET ÄR MIN YNGSTA DOTTER ,SOM ÄR PARET JAG PRATAR OM DÅ. LINN.

Jag tänker inte vara tyst längre nu ,genom att jag har alla rättigheter att berätta om min vackra dotter nu. Men GUD vill att jag är tyst, men nu tänker inte jag vara tyst längre  nu. JAG  HAR GRÅTIT MÅNGA TÅRAR FÖR MIN FINA VACKRA DOTTER LINN. 

JAG HÅLLER PÅ ATT BÖRJA OM MED HONOM ,genom att jag måste gå tillbaka till honom då. Jag trodde aldrig detta när jag mötte på honom min tvillingsjäl big love ,som vi kallas då..Det är jobbigt på alla vis ,när man sitter såhär dåligt, och vet varken ut eller in. Men tvillingsjälar är är inte så kul ,att möta på nu ,genom att de visar problem vi har ,och jag ser min tvillingsjäl visar hela tiden en massa saker för mig, genom att han visar hur jorden har blivit då. Jag kan inte räkna upp allt då.

MEN HAN BLEV KNEPIG SEN GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ HONOM, genom att ibland känner jag inte igen min tvillingsjäl vissa gånger. Det är jag så himla less på nu. Jag håller på bli less på allt nu.  Jag hade inte önskat mig detta liv, när jag mötte på honom genom att han var en lugn person jag mötte på. Men vad händer nu?  Han har förändrats min tvillingsjäl sen han öppnade hjärtat på mig då. Jag vill bli klar att lämna huset nu leva ett normalt liv då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.