REGERINGEN

VISST ÄR DET EN SOPPA INOM POLITIKEN  NU genom att ingen inom regeringen kan samarbeta överhuvudtaget nu ,utan bara EN MASSA KONSPIRATIONER håller de på med nu. Jag ser bara en massa problem nu, när de sitter och konspirera bakom ryggen på svenska folket nu, genom att de håller på med bakhåll nu, som inte är okej då, som har röstat fram sitt parti nu.

VEM VANN EGENTLIGEN NU ? Socialdemokraterna vann stort igen, genom att de har så mycket väljare med sig ,som är svårt att slå dem, genom att de kan inte ta socialdemokraternas plats då ,bara genom att gå ihop med andra partier ,som de håller på med nu,genom att städa bort Stefan Löfven ,som alla verkar reta sig på, även inom regeringen har de börjat städa bort Luvan, genom att försöka gå ihop med andra partier nu, som håller på att få till ett perfekt parti nu.

Men hur lika är nu partierna, som kan jobba ihop nu? De ser på olika saker såklart, men de är även oense om saker och ting, som ska gå ihop nu, bara för att ta makten från socialdemokraterna nu.MÅSTE SAMARBETA BRA IHOP. 

MEN HUR SER DET UT DÅ?

GENOM ATT JIMMIE ÅKESSON SD LÅG PÅ TREDJE PLATS EFTER RÖSTERNA FOLK HAR RÖSTAT DÅ. Kan inte ta  platsen från Socialdemokraterna, men har inte kommit så högt då ,genom att sossarna har egentligen vunnit, genom att de ligger på första plats då ,och Sverigedemokraterna ligger på tredje plats noga räknat ,och kan inte ta platsen från sossarna såklart ,och inte från Moderaterna såklart ,genom att de har vunnit över SD såklart.

c6ce745c8749dd105356f95d03da0c75Men vart står Centerpartiet? De kom långt från att vinna. De kom inte så långt med folkets röster ,och att vinna ,då står de inte ens på tredje plats som Sverigedemokraterna står idag. Och vart står de andra partierna idag, de står inte ens över SD eller sossarna eller Moderaternas parti , MEN VARFÖR SÄTTER DE IHOP ETT PARTI ,SOM INTE SÅ MYCKET FOLK HAR RÖSTAT PÅ DÅ?

Det är inom regeringen som bestämmer det. Men den rätta som ska sitta i regeringen, som har all rätt att sitta i regeringen ,som har kommit nästa lika högt som moderaterna genom rösterna. DET ÄR JIMMIE ÅKESSON SVERIGEDEMOKRATERNA ,SOM HAR RÄTT ATT SITTA I REGERINGEN,  genom att han är tredje största partiet ,som folk har röstat fram nu, som har lagt sin röst på SD då.

Men varför lägger folk rösten på JIMMIE  ÅKESSON SVERIGEDEMOKRATERNA, vad tror ni själv nu?

Genom att de har lagt en röst ,som andra människor röstar på sitt parti såklart ,och hoppas att de får sitta i riksdagen, genom att de måste ha mycket mandat, för att sitta i riksdagen då ,OCH SVERIGEDEMOKRATERNA KOM HÖGT DEN HÄR GÅNGEN ,FÖR ATT SITTA I REGERINGEN, OCH SITTA MED I RIKSDAGEN, och kan vara med att bestämma över saker och ting då.

Men varför får inte Sverigedemokraterna vara med, som ligger på tredje plats SOM FOLK HAR RÖSTAT IN NU, genom att de vägrar att samarbeta, som de måste faktiskt göra idag, genom att han sitter fortfarande som tredje största partiet, som har all rätt att sitta tillsammans med dem då.

Moderaternas parti kan bjuda in att samarbeta ihop, det är Sverigedemokraterna, som de ska egentligen gå ihop med ,genom att folk har röstat fram SD ,och då ska regeringen lyssna till folkets röster,som folk har röstat fram,och ligger på tredje plats i regeringen nu. DET ÄR BARA SVERIGEDEMOKRATERNA, SOM KAN GÅ IHOP MED MODERATERNAS PARTI, genom att folk har röstat så, och då kan Centerpartiet vara hur sur de vill nu.Och nu handlar det om politik Centerpartiet ,vilka som har röstat fram SD ,och moderaterna ,då kommer Centerpartiet och andra partierna långt bak från SD.Och ni kan sitta och konspirera och hålla på med bakhåll ,men vi ser för mycket hur Jimmie Åkesson SD blir utsatt av regeringen ,SOM FOLK HAR RÖSTAT PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA DÅ.

Folk  får välja och rösta på sitt parti nu, och den enda som kan dela på tjänsten nu med Moderaterna, det är Sverigedemokraterna, genom att Moderaternas parti  kan inte själv vinna över socialdemokraterna överhuvudtaget då. Men gå ihop det kan ni göra med parti ,som folk har röstat fram såklart. Och inte gå ihop med parti ,som har inte fått lika mycket röster som SD. Det går inte det ,GENOM ATT DET KALLAS FÖR KONSPIRATION BAKOM  RYGGEN PÅ DEM, välja in människor i partiet, som folk har inte lagt lika mycket röster på, genom att de litar på SD och moderaterna ,som har lagt sin röst på då.

DET KOMMER BLI SÅ MYCKET FEL NU, när moderaterna och tre andra partierna tjafsar om SD,” dig ska jag inte välja in, nej jag tänker inte ta med dig i mitt parti.” Och börjar titta åt andra partierna ,som inte så mycket folk har röstat fram ,och det kallas för konspiration när de håller på så. RENA SANDLÅDAN LEKEN DE HÅLLER PÅ MED NU.

GENOM ATT SVERIGEDEMOKRATERNA HAR GIVEN PLATS I RIKSDAGEN  NU ,och alla kan räkna ut, att han har plats att sitta och regera tillsammans med andra då. Men Centerpartiet håller på hela tiden, som inte ens har nått upp till tredje plats i regeringen då ,och då kan ni räkna ut hur många har röstat fram Centern idag, och hur många som har röstat fram Sverigedemokraterna idag, hur många människor har lagt sin röst på SD nu. Centerpartiet manipulera människor som vill sitta med nu, men har ingen rätt egentligen att sitta då GENOM ALLA RÖSTER FOLK HAR LAGT PÅ SD NU, då har Jimmie Åkesson rätt att sitta där.

VARFÖR RÖSTAR FOLK IDAG? Folk röstar på vad de gillar såklart ,och har tillit till partiet de röstar på då ,men har stark tro på sitt parti då, genom att de vill förändra med sitt parti då. Hur många resor gör varje parti, för att folk ska rösta på dem. Hur mycket jobb gör varje parti ,för att få människor att rösta på dem.

338px-Jimmie_Åkesson_2016HUR MÅNGA RESOR HAR JIMMIE ÅKESSON SVERIGEDEMOKRATERNA GJORT NU?  Samma som andra regeringen såklart, för att visa upp sina idéer såklart ,hur han kan hjälpa landet då.

MEN VAD HÄNDER MED SVERIGEDEMOKRATERNA NU? De stiger och stiger genom att folk börjar se SD ,och ser ett parti ,som de känner kan förändra mycket i landet då ,men har stigit år från år sen de startade sitt parti då.

Men varför startade SD ett parti, som folk har röstat på då? SD såg att de ville förändra mycket i landet, som alla inte ser inom regeringen då. HUR JIMMIE ÅKESSON KÄMPAT ÅR EFTER ÅR ,har han stått fast vid sitt mål att visa svenska folkets hur han vill förändra sitt land. Hur han tänker om Sverige då.

Men vad händer med  folket,  DE FÅR UPP ÖGONEN FÖR JIMMIE ÅKESSON SVERIGEDEMOKRATERNA mer och mer ,genom att landet har stora problem idag ,och lägger sin röst på honom såklart, genom att så mycket folk är rädd idag. NÄR FOLK SER ATT LANDET HÅLLER PÅ ATT FALLA SÖNDER BIT FÖR BIT, gamla Sverige håller på att få stora problem nu, när folk ser vad som händer i landet då ,och då börjar folk känna mer tillit till Jimmie Åkesson, som människor ser upp till idag                                                   genom sitt sätt att föra sig i samhället då ,som mycket folk har fått upp ögonen på honom då.

Men Jimmie Åkesson sätt hjälper inte honom in i regeringen ens, när folk putta ut honom inom regeringen, när de har folk inom regeringen som knappt kan prata, än att hoppa på Jimmie Åkesson kallar honom för rasist. Och VEM KALLAR HONOM RASIST  DET ÄR MEST VÄNSTERN, SOM HÅLLER PÅ SÅ och vart kommer hans parti ifrån?

Det vet alla vad de kallar dem på den tiden stämpeln är borta för länge sen såklart, men varför kör han med personangrepp ,och ska sitta i en regeringen och kallar folk för rasist. HUR SKA FOLK KUNNA JOBBA MED EN PERSON  INOM REGERINGEN ,SOM FORTSÄTTER ÄN IDAG, att kalla Jimmie Åkesson för rasist, hur kan han sitta där, som ska gå med ett gott exempel nu. Alla vet att kommunistiska partiet finns inte idag, men på den tiden fanns det. Vi anser att han är rasist själv Vänstern, som hoppar på SD ,som ska gå med gott exempel då. Vi vill få slut på ,att kalla folk för rasist GENOM ATT DET ÄR GROVT  PERSONANGREPP MOT SD DÅ.

SVENSKA FOLKET HAR EN LAG MOT VARANDRA MOT RASIST DÅ, att kalla varandra för rasist då ,GENOM ATT FOLK SKA BEHANDLAS MED VÄRDIGHET DÅ ,genom att inte kalla människor för rasist då. Jag tycker det är konstigt ,att inte folk har sagt till honom om det. Vi vill inte se, att det upprepas igen då.

Vi ser att han kör med rasist, som inte ska kalla varandra för det, genom att han kör den stilen än idag, och vi trodde att han hade slutat att kalla Jimmie Åkesson för rasist nu ,MEN HAN HAR INTE VUXIT UPP, och det verkar som att det är bara Jimmie Åkesson ,som kan föra sig ett stort samarrangemang, som jag har sett länge nu.

MEN VI FÖRSTÅR ATT FOLK HAR FÅTT UPP ÖGONEN PÅ JIMMIE ÅKESSON ,genom att han kan vara så pressad på många sätt, och kan bli  kallad för fula ord ,men ändå så håller han sig samlad, hur än han utsätts för folk. Men har sett för mycket nu av regeringen ,som borde samarbeta med den som ligger högst på listan, genom att folk har röstat in dem, och de blir fel att ta med folk ,som inte folk har röstat så mycket då, att dela sitt arbete som de vill göra då .

Men  då är det bara SD och moderaterna ,som kan dela den posten ihop ,genom att folk har röstat på dem, och har all rätt att sitta där, om ni ska byta ut sossarna, DÅ ÄR DET BARA SVERIGEDEMOKRATERNA OCH MODERATERNAS PARTI ,som kan dela på jobbet i regeringen idag ,om ni vill ändra om regeringens, då måste regeringen lyssna på folks röster såklart då.

Regeringen måste få till ett bra samarbete och lyssna på folket nu. 100-Hand-Painted-Paintings-Beautiful-Woman-Sexy-Canvas-Wall-Decor-Modern-Abstract-Oil-Painting-for-Living.jpg_640x640q70 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.