ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL ÄRKE VINGAR – ARCH WINGS

IDAG BLEV   OTROLIGT genom att  hela tiden drar ut på tiden när jag sitter och måste skriva då, genom att GUD har sagt till om det. Jag blir mer och mer orolig att jag förlorade  hela mitt liv, att  få leva med min tvillingsjäl nu. När det aldrig tar stopp allt skrivande, som jag måste göra nu, men måste även gå igenom med mig själv ,som är inte det roligaste att göra då, men hoppas på ett slut snart då.

MEN ÄRKEÄNGEL HOPE OCH ÄRKEÄNGELN ÄR EN ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. Men är mäktig och stor 5 meter lång. Men kallas för Arch wings rätta namnet på dem. Men är 22 som heter Arch wings. Men ingen vet rätta namnet på dem därför döper ärkeänglarna till ärkeänglar. Men vi lägger ut rätta namnetk genom att jag har kontakt med dem. Men döpt dem fel men ingen kan dem eller känner till längden som berättar om nu. Men var först Hope som längden på dem. Men frågade mig, ”vet du hur lång jag är?” ”NEJ”, säger jag.  ”5 meter lång”, sa Hope. 

MEN JAG VET VAD ÄRKEÄNGLARNA OCH HOPE OCH ANAE SA TILL MIG  NU. Jag började långt tillbaka ,att skriva från ärkeänglarna och GREAT MASTER som hon berättade om då. Jag skrev på bloggen, så folk kunde få budskap från bloggen ,och hjälpte folk då. DE HAR EN ANNAN KUNSKAP ÄN FOLK HAR. DE SER MYCKET MER ÄN MÄNNISKOR GÖR DÅ.

GUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN DET ÄR SAMMA SAK NU NÄR JAG SKRIVER FRÅN GUD OCH BIG PROTECTION  att hjälpa människorna nu, genom att han har börjat med att hjälpa människor idag, ,genom att folk har det illa idag, och han måste nå ut till människor att förändra mycket saker och ting. Jag började därför att skriva först från ärkeänglarna och sen Great master  när jag började ta in dem, men även lämna ut meddelande till människor, genom att hjälpa människor från dem då. Men även skrivit från guider och hjälpt folk från dem. Jag har fått tränat och tränat, att kunna ta in rätt och gått en lång väg, att kunna lära sig konsten att skriva OCH TA IN ÄRKEÄNGLAR , GREAT MASTER GUIDER OCH GUD DÅ. 

Nu är det samma sak ,att jag skriver och skriver nästan varje dag skriver jag från GUD ,och måste sitta ihop kopplad med BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ. Jag började långt innan att förbereda mig för det ,att skriva och skriva för att hjälpa människor i Sverige eller andra saker var jag tvungen att skriva om då. Men vi skriver om allt jorden eller andra saker som kommer upp då. Men folk över hela världen får kunskap från oss då. GUD har Kurdistan hjälper dem, och vi skriver om dem om vi känner det.

JAG MINNS NÄR ASHTAR SA TILL MIG OM ATT SKRIVA ,men han sa det långt innan folk hade blogg då. Jag hade dator, men höll mest på att lära mig om att bygga en hemsida ,eller skrev texten från dem, men fanns ingen blogg då.

Jag tänkte ibland att jag kan bygga en hemsida, som jag kan skriva från. Jag minns mina tankar for åt olika håll, men släppte den tanken ,genom att det kändes svårt att göra det. Jag fattade inte på den tiden ,att jag ska sitta och skriva på internet. Bloggen hade inte kommit och jag visste inte hur det skulle gå till. Det fanns bara hemsidor och tänkte ibland måste skriva från en hemsida, genom att jag kunde inte se framtiden, att det kom mycket olika blogg program som fanns inte på den tiden då. JAG VAR VÄLDIGT SNURRIGT  PÅ DEN TIDEN ,HUR SKA JAG KUNNA SKRIVA DET genom att jag visste hur programmen såg ut att skriva där ,det var svårt att se världen skulle ändra sig då.

JAG KUNDE ALDRIG FÖRSTÅ hur det skulle gå till ,när Ashtar pratade om att en dag skriva på internet, men idag förstår jag allting, hur allt var tänkt på den tiden, att jag började nå ut till folket ,genom att sen kom GUD och måste skriva ,och nå ut till er genom att jorden är upp och ner idag genom allt som händer idag. GUD KAN PRATA OM JORDEN MYCKET LÄTTARE ,NÄR INTERNET KOM TILL VÄRLDEN DÅ. SER HEMSK UT HELA JORDEN IDAG.

JAG BÖRJADE LÄRA FRÅN GUIDERNA OCH VAR MYCKET ENKLARE,  än att ta in andevärlden, som jag hela tiden var rädd för då. Men drogs åt guiderna och lärde känna dem ,och lärde känna många guider genom mitt liv ,genom att  jag kom aldrig till Rambergs gården ,som jag hade som mål när jag var ung då.

Jag hade behövt gå där bara för att komma över min rädsla för andevärlden då. JAG BLEV MANIPULERAD AV MIN LÄRARE i Reiki healing. Hon såg mig som en stor lärare i healing ,och jag tänkte inte så mycket på det än jag trodde på henne. Jag tog emot kunder i Reiki ,och hade kurser genom att jag tappade tråden den gången, att lära mig mer om andevärlden då.

JAG SKULLE HÅLLA PÅ MED BEHANDLINGAR ,genom att jag var för känslig att hålla på med det. Jag gick bara en kurs i kanalisering, och lärde mig lite grunderna i tarotkorten. Jag och en kvinna bytte med varandra då. Jag lärde mig tarotkorten av henne och jag lärde henne kanalisera då. Jag höll på och lade tarotkorten eller kanalisera till folk och höll på med behandlingarna då. Tills en dag EN NY GUIDE DÖK UPP SOM  HETTE  JOHLIE. Jag fick först lära känna henne hos en vän till mig. Hon var så himla kul Johlie när hon dök upp hos min vän till mig, och skojade så mycket då. Jag tog in henne och lämna budskap till henne. Jag förstod långt efteråt ,att Johlie gick först igenom min vän till mig, genom att hon och jag hade samma problem långt tillbaka i tiden då gemensamma saker.

JOHLIE KOM FÖR ATT VÄNDA MIG RÄTT ,GENOM ATT JAG VAR VÄG ÅT FEL HÅLL genom att jag hade snurrat in mig i behandlingar då ,och kom ingen vart med mediala biten att jobba som jag gör nu. Jag hade inget självförtroende överhuvudtaget ,att jobba med andevärlden. Genom att jag var en gång på väg till Rambergs gården då. Jag ville gå  en del kurser där. Jag hade bara behövt lite hjälp ,eller redskap, genom att jag var lite rädd för andevärlden, genom att jag var så känslig för dem. Jag var även till medium,men kom igen vart, och de sa, att jag kan jobba som dem Medium, men jag satt fast i behandlingarna då. GENOM ATT JAG BLEV MANIPULERAD AV EN KVINNA DÅ.

Jag hörde även när jag var ung ,NÄR LEO HIRVELÄ BERÄTTADE VAD HAN HÖLL PÅ MED ,att jag kommer göra samma sak då. Han var på väg att rensa ett hem från folk, som skulle vidare då. Jag sa, aldrig ska jag hålla på med det. Jag var rädd för andevärlden då. Jag hade mycket kontakt med Leo ,men han var bra på mycket saker ,genom att han kunde se ,han var fjärrskådare som inte alla är då. En del kan säga att de kan se, men ser inte ett dyft, utan kan även bluffa sig in i andevärlden då. Men Leo Hirvelä han ser ,men är fjärrskådare som inte alla är då. Men hade mycket kontakt med honom. Men tänkt även nu kontakta Leo när jag är så himla sur på allt, och se vad han ser. Men kan ha lång kö som Terry har då. Eller så får han återbud då.

JAG TRÄFFADE ÄVEN TERRY EVANS  SEANSEN han skojade med mig ibland ,genom att han visste hur rädd jag var att stå på scen då. Jag träffade han några gånger genom att jag hjälpte en vän med fikat då. Men jag drömde två gånger om honom ,och beställde tid hos honom genom att hjälpa mig att komma igång då. JAG FICK SÅ STARKA DRÖMMAR OM TERRY ,men såg i  drömmen att han kom och mötte mig. Men han var glad, och ledde mig in i rummet han satt och jobbade då. Men en dröm ,då satt jag bredvid honom med en massa folk på sidan om honom då. När jag träffade Terry ,då pratade han om samarbete med mig, men han visste inte själv vad det var då. Jag var tyst om det.

Men kanske var dum då. Men jag i ett nötskal ,ISTÄLLET FÖR ATT BERÄTTA FÖR TERRY OM DRÖMMEN DÅ. Jag vet att mycket folk har sagt till mig ,att Terry sa exakt samma sak som jag sa till dem, men hört det ofta från folk, som har varit till Terry och mig då.

IDAG KAN SE ALLA MÖTEN MED TERRY, att andevärlden var i full gång ,att sätta fart på mig då. Jag ser alla möten med honom, och när min vän till mig frågande om jag kunde hjälpa henne med fikat ,när Terry hade sin seans då. Jag hjälpte henne, och kom närmare honom då. Jag tog inte kontakt med någon ,som kunde visa mig rätt då, tills jag drömmer två gånger om honom då. Men tar inte först kontakt med honom, tills min vän ringer mig  att vara med på seans och hjälpa till med fikat då.

Jag sa till Terry att jag tänkte beställa en tid ,men han sa att han hade lång kö. Han sa även, att vi kunde byta med varandra då. JAG FÖRSTÅR IDAG ,VAD DE HAR LEGAT I ,att sätta igång mig ,och visa mig mig rätt då. Jag fick snabbt tid genom ett återbud då.

Jag vet innan jag hoppade på Reiki master ATT JAG FICK MYCKET VARNINGAR, att inte gå kursen och en massa hinder i vägen, att jag är på väg in på fel väg, genom att jag skulle inte hålla på med behandlingar, jag kan få behandling från folk ,men inte jobba med det.

Jag minns mycket väl när jag följde med min lärare ,när hon skulle lära ut Reiki master då. Att andevärlden hela tiden var i farten den helgen när vi höll på med kursen. ANDEVÄRLDEN FÖRSÖKTE STOPPA MIN GALNA VÄG DEN GÅNGEN MEN UTAN RESULTAT.

Jag såg andevärlden dök upp, när jag höll på och lade tarotkorten. De visade vad jag skulle hålla på med, därför dök de upp hela tiden ,för att visa mig rätt. Jag satt och jobbade ,och tog emot kunder när jag gick kursen då. Kom hela tiden folk från andevärlden ,och jag sa det till min lärare och hon blev arg på mig, och sa att jag måste säga till dem då när jag satt med tarotkorten då. Det var svårt ,genom att de ville lämna budskap till folk jag satt med då. De störde mig hela tiden, men hon blev sur ,och ville inte jag skulle ta in dem då. Hon jobbar själv som medium då. JAG SER BARA VARNINGAR HELA TIDEN HOPPA AV KURSEN. 

Genom att jag hade stökat till mitt liv och blivit manipulerad ,DÅ KOM EN NY GUIDE TILL MIG JOHLIE. 

Copyright © Birgitta Andlig inspiration. Min Guide Johlie.Jag minns mycket väl när hon DÖK UPP DEN NATTEN NÄR JAG LÅG I SÄNGEN, JAG SÅG EN  BLÅ VACKER GLITTRANDE KLÄNNING. Klänningen var väldigt vacker, som klänningarna  kunde se ut på den tiden, när folk levde runt 1700- talet.  Franska Revolutionen, Hon hade den klänningen och vacker klänning. Hon såg ut att ha det bra då. Hon visade även skorna hur de såg ut på den tiden då.

MEN JOHLIE DÖK UPP IGEN PÅ MORGONEN  när jag  satt och åt frukost ,hon sa såhär till mig,  ”Birgitta du har bytt ner dig när du har dessa kläder på dig.” Hon dansade runt mig med sin vackra klänning då. Hon hade vacker blå klänning ,som hon dansade runt mig. Hon påpekade hela tiden, att jag hade bytt ner mig då. Hon menade från den tiden då.  Efter ett tag kommer det fram mer och mer. Jag förstod inte då tills hon började dra upp Franska revolutionen.

Hon såg att jag kom ingenstans, så hon började visa mig olika knep FÖR ATT UTVECKLA MIN  MEDIALITET, hon började bygga mig den gången. Hon lärde mig att rita, men för att rita bilder ,då måste jag köpa in lite redskap till det då. Johlie säger till, att vi ska gå ner till affären där de har olika material, för att rita då. Hon och jag gick ner till affären hon visade mig då.

När jag kommer ner till butiken, då blir jag lite orolig hur ska jag kunna hitta rätt material i butiken då. Men då kommer precis en kvinna, och hjälper mig att hitta rätt material ,genom att hon höll på själv, att måla med kol penna då. Hon plockade ihop block och pennor till mig. JAG BÖRJADE MÅLA FÖRSTA TECKNINGEN  JOHLIE  DÅ. Jag följde hennes hand ,och målade henne då. Men det blev många teckningar efter den första teckningen då. Ritade en massa teckningar på folk då. Men första bilden ritade jag med Johlie glittrande klänning då. Men var svårt att rita,  men försökte ändå rita av henne då. Jag ser hennes bakifrån då.  Men svårt att måla ansikte då.

Men en dag skulle vi igen ner till affären ,och kolla på pennor då. Jag går runt en stund  på affären,  MEN SER EN PENNA SOM RÖR PÅ SIG OCH GUNGAR LITE GRANN MITT FRAMFÖR MIG  DÅ. Jag frågade hon som jobbar där, ”vad penna var bra för då?” Hon säger, att pennan är bra att rita smala streck med då. Hon sa ”,att pennan använde hon och rita smala streck runt ögonen ,när  hon ritade ansikten då.”

Jag  gick hem jag och Johlie, och hon säger till mig, ”att den pennan kan du rita runt ögonen då, smala streck med pennan då. Du behövde den”, säger Johlie då.

6baa7c5d3a495508099ef1bebd5f4e13Jag började måla och rita med henne ,satt mycket i min lokal, och målade och ritade hela tiden. Jag stängde in mig  i lokalen och ritade och ritade ,men det var kul att sitta att rita med henne då. JAG SATT MYCKET OCH RITA MED JOHLIE ,NÄR JAG VAR I LOKALEN LUGN OCH RO DÄR.

Tills hon säger till mig ,att hon har en ANNAN GUIDE SOM HETER DONOVAN DÅ.

Ärkeängel Ariel. ramJAG BÖRJAR MÅLAR FRÅN DATORN , genom att jag hade ett ritprogram Photoshop, som jag började måla mer och mer i Photoshop då. JAG BÖRJADE TILLSLUT ATT MÅLA ÄRKEÄNGLAR ,genom att jag hade ett program i datorn ,som jag kunde göra det. ÄRKEÄNGELN ARIEL SOM JAG VISAR TVÅ BILDER AV ÄRKEÄNGELN ARIEL. 

ARIEL ÄR EN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR, MEN FOLK KALLAR HAN FÖR ÄRKEÄNGEL. Men han är 5 meter lång. Men är mäktig och stor som går över jorden. 

Min första ärkeängel ,som jag sen fick utveckla mer och mer att rita då.  Men det fanns  program i PS som jag målar ifrån då.

Det fanns en ängel i programmet då. Men bara när jag målar änglar då. arkeangeln-ariel-birgitta-andlig-inspirationDet blev många teckningar på ärkeänglarna, MEN JAG RENSADE HELA TIDEN  MED ÄRKEÄNGLARNA, när jag målade dem hela tiden då.

JAG BÖRJADE LÄRA MIG KANALISERA TEXTERNA FRÅN ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL ,sa till mig att jag fick börja med dem ,att städa och öppna min kanal till ärkeänglarna, som ska bli så ren kanal att förmedla ifrån då.

ÄRKEÄNGELN URIEL ÄR EN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR, MEN FOLK KALLAR HAN FÖR ÄRKEÄNGEL. Men han är mäktig och stor 5 meter lång, som går över jorden han tillhör 22          Arch wings ,som lever på andra sidan.

MEN JAG MINNS VAD MIN GUIDE JOHLIE SA TILL MIG, NÄR JAG VAR PÅ VÄG TILL LOKALEN. Hon gick och pratar med mig om min kanal då.

MIN KANAL HÅLLER   ATT SLIPAS TILL EN VACKER DIAMANT  ,genom att jag måste bli så ren kanalen då. Genom att jag fick även lära mig telepati ,som är svårt innan man kommer in i det, genom att det är en annan konst som jag var tvungen att lära mig. ALLA GUIDER PRATAR TELEPATI.

GENOM ATT ALLA PRATAR TELEPATI ÄRKEÄNGLARNA, GREAT MASTER PRATAR TELEPATI ,OCH GUD PRATAR TELEPATI MIN BIG PROTECTION pratar hela tiden telepati med mig.

BIG HAVEN BIG LOVE BIG PROTECTION BIRGITTA ANDLIG ISNPIRATONHAN BRYTER AV MIG NÄR JAG SITTER OCH PRATAR MED ANDRA DÅ, genom att han vill vara med och prata. Jag kan höra honom prata med mig samtidigt ,som jag pratar med någon annan.

Han pratar engelska ,men ibland ,då slår han om till svenska när inte jag kan orden då. HAN PRATAR HELA TIDEN. 

Jag pratar hela dagen ,OCH DET HAR BLIVIT TILL EN VANA IDAG, att börja morgonen med att prata med honom då.

Idag tänker inte jag så mycket på det, genom att jag är så van att prata telepati med honom, men även när ärkeänglarna kommer, då är det samma sak telepati vi pratar ,och även mästarna pratar telepati när jag ska prata med dem, eller skriver ner från dem, när de måste nå ut till människor ,som jag förmedlar från dem ,och nu är det GUD och BIG PROTECTION som sitter ihop med mig nu.

MEN JAG HAR FÅTT TRÄNAT TELEPATI  I SÅ MÅNGA ÅR, att texten kan försvinna när man kanalisera från dem, och kunde se att på vissa ställen har jag tappat kontakten med dem, när jag började skriva telepati från dem, men fick träna länge för att inte tappa texten. Genom  att telepati är ett speciellt sätt att förmedla till människor, genom att jag har en kanal att förmedla ifrån ,som jag lämnar ut meddelande ifrån då.

Jag minns mycket väl när jag började träna telepati ,och såg inte ens att jag höll på med telepati ,TILLS DET UPPDAGAS, ATT JAG PRATADE TELEPATI ,för att ta ner från ärkeänglarna och mästarna ,men även från andevärlden blev det ,att jag började prata telepati ,och kunde koppla ihop mig med dem.

Men min guide Johlie följde mig hela tiden på  stan, och hon pratar och pratar om allt för mig. Men hon var kul ,när hon skämtar med mig ,hur tiden ser ut idag och nu ,och hon hade så kul åt sina skor ,och hennes skor, som ingen vill ens gå i då. Men hon brukar visa skorna för mig, när vi gick runt på stan och hade kul med henne då. JAG ÄLSKAR DEN TIDEN MED HENNE DÅ. 

Jag har förstått att det är en lång träning, att ta in rätt meddelande från dem, men jag har nästan glömt bort när jag började träna telepati ,genom att tiden går så snabbt nu, men det är så, jag fick börja följa ärkeänglarna och Great master ,och andra som utvecklade den konsten, GENOM ATT ALLA PRATAR BARA TELEPATI DÄR DE KOMMER IFRÅN DÅ. 

NU MÅSTE JAG SITTA OCH SKRIVA FRÅN GUD, som allt har varit förberedd, genom att han måste hjälpa människor idag, genom att svenska folket har det inte så kul idag.  Han har jorden att hjälpa människor med då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.