NÄR ANDEVÄRLDEN KNACKAR PÅ

INATT VAR JAG TVUNGEN ATT TA  REDA PÅ SAKER OCH TING när Anders frågade vad han hade hört i sin pappas hus förra natten då. Han hade hört en hård smäll i huset då.

JAG VET ATT HUSET FÅTT LIV sen vi kom hit ,och jag sitter bara och väntar på att bli klar med mitt skrivande från GUD, men kan bli fruktansvärt less att sitta, så här dag efter dag ,sen GUD hittade på hans sätt att rätta till saker och ting då. Genom att lämna sitt hem bara för att vistas här då. Men GUD har sett folk runt mig som gav så dålig hjälp att hjälpa till då. Men jag förstår att det är viktigt att hjälpa varandra om man hamnar i kläm då. Men hur många fattar det??? Det finns folk som inte kan inse, att man måste ha hjälp med pengar eller andra saker då. MEN VI ÄR OLIKA SOM SER DET ,OCH JAG KAN INTE GÖRA ETT DUGG ÅT DET. 

Men det finns folk runt mig som kommer från en grund som är mörk och har inte insikt att de måste hjälpa till utan kan inte se den biten att ibland då måste man gå in och hjälpa till om man får problem att överleva då. MEN DET FINNS FOLK SOM TÄNKER DET FÅR FOLK FIXA SJÄLV PENGAR OM DE MÅSTE LÅNA DÅ. 

193253593c761e4fddd3eafe5a21f662Men folk tänker så ,som är rädd att dela med sig, utan folk har svårt att hjälpa till i stor kris då. Men hur lär man folk då??? MAN VISAR VAD SOM HÄNDER, NÄR INGEN HAR LUST ,ATT HJÄLPA TILL DÅ. MEN FOLK MÅSTE ÄNDRA OM DÅ ,GENOM ATT KOMMA TILL INSIKT DÅ. 

JAG MINNS MYCKET VÄL HUR BRA ALLT VAR NÄR JAG BODDE SJÄLV OCH  FICK VARA ENSAM MED DEM. MIN BÄSTA TID.

Ibland kunde jag känna när han levde hos MIN  BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,att han lämnade mig ibland, och satt och pratade med GUD, men det kändes som en trapp eller svårt att beskriva det,  men han gick mellan mig och GUD ,och satt bara och pratade med honom ,och jag kunde känna av dem, eller se när de satt och pratade med varandra då. DET VAR MIN BÄSTA TID ,OCH KÄNDE MIG TRYGG ATT SE ALLT DÅ. Men såg även hur de jobbade då. Men det kändes som de levde ovanför mig då.

MEN GICK BARA UPP OCH NER MELLAN MIG OCH GUD BIG PROTECTION. Men såg ut som ett plan, de satt ovanför mig. Men minns så väl när de satt och pratade med varandra då. Men även testar stressen på mig, men var så stressad av allt de pratar om då. Men kollade upp mig ,genom att jag mådde inte bra då. Men var vaken i 4 dagar ,och jag blev mer och mer stressad de pratar om allt då. Jag blev  mer och mer stressad av de pratar om då. GUD kollade på England, hur lätt det var att resa då. Han gick igenom allt med mig då. Jag höll på och sprang till England då, men var så himla stressad av allt då. GUD vill inte att jag ska ut och resa ,men jag hade den planen genom Kewan då. Men Kewan tjatar ,att jag skulle åka till honom ,som han blev inte så glad över då. Men inget är säkert idag att resa, och får inte hända mig ingenting då.

MEN DET KÄNDES SOM ALLT VAR ÖPPET NER TILL MITT HEM, SOM EN STOR PORTAL MELLAN OSS. Jag kände ibland han gick bara mellan, men kändes som han levde ovanför mig då ,genom att han gick upp och ner och satt och pratade då.Jag minns en vän till mig säger till mig, att hon såg hela min lägenhet i ljus ,som stod på en stor pelare upp till GUD. Allt var öppet hos mig då ,och jag förstod vad hon berättade för mig. Det såg ut som de hade tagit min lägenhet då. Den låg långt upp mot himlen då, vet att Lady Nada sa, att de hade tagit min lägenhet då.

Men det hände ibland att han lämnade mig ,när jag inte sov som han ville då, genom att han kunde inte sova hos mig om jag låg på sidan, genom att han skulle ge kärlek och healing till mig. Men var så van, att han satte sig hos GUD ibland, när inte jag var på humör, genom att jag kunde vara fruktansvärt less ,och rädd vad som ska hända då.Jag minns mycket väl när han och GUD, satt och pratade och pratade om olika saker ,och jag kunde inte sova överhuvudtaget då. GUD och han höll mig vaken i fyra dagar och jag var så stressad av allt då. GUD HÖLL BARA PÅ ATT TESTA MIG DÅ. HAN SÅG HUR STRESSAD JAG BLEV ÖVER  OLIKA SITUATIONER SOM DE TOG UPP OM DÅ. Det gick inte koncentrera sig alls att sova ,genom att de malde i mitt huvud om allt ,och mycket om min tvillingsjäl då. Han bor inte i Sverige utan i England, hur jag kommer att påverkas, som aldrig har varit ute och rest så långt utan bara till Norge och Danmark har jag varit då.Men jag kände mig alltid trygg när jag levde i mitt hem, GENOM ATT JAG KÄNDE ATT JAG HADE ÄRKEÄNGLAR  OCH GREAT MASTER  ELLER GUIDER DÅ. Jag hade även ANDEVÄRLDEN hos mig  ,och allt kändes så himla tryggt när alla var hos mig, och jag måste få mycket healing och mycket annan hjälp då. Det kändes som de levde ovanför mitt hem då. Nu ser jag bara ljus när jag skriver då. MIN LÄGENHET VAR LJUS ,OCH FYLLD AV GLÄDJE OCH KÄRLEK ,GENOM ATT JAG ÄLSKAR MIN LÄGENHET SÅKLART DÅ. JAG SKÖTTE OM MIN LÄGENHET OCH VAR RÄDD OM MITT HEM. 

Men GUD såg vad som hänt för mig då. HAN VÄNDE PÅ ALLT, som jag hatar varje dag när han fick se människor, som inte har hjälpt mig då. Han såg pappa till Anders ,som hade skadat min ekonomi ,men även annat med dålig samarbete som jag har haft då ,men kan inte göra något åt det då.

GUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONGUD SÅG JONAS DÅLIG SAMARBETE ,DÅ FICK JAG ENORMA PROBLEM. Han pratade med Jonas i 4 timmar ,att han skulle gå som PROTECTION, men skulle skydda mig. Men även sagt, att en gång för alla lära han att samarbeta då. Han sett så mycket tok runt Jonas och mig. Men jag hade inte tänkt att Jonas var så.

arkeangeln-ariel-birgitta-andlig-inspirationDEN FRIA VILJAN. Men jag frågade Jonas om han var intresserad av att skriva en bok med mig. Men han sa JA till det då.

Men Jonas fick böcker ,som var gjort på samma sätt, som jag hade tänkt då. Jag skriver ner eller pratar ner ,och han tar hand om allt, som jag har skrivit eller pratat ner då.JAG GAV HAN BÖCKER ATT FÖRSTÅ,HUR DET SKULLE VARA DÅ. Gryningen budbärare och Marina Munks böcker då. Par som skriver ihop. Jonas har även läst boken samtal med GUD. I boken gjorde han som jag hade tänkt det. MEN JONAS FUNGERAR INTE ,ATT TA TILL HJÄLP DÅ. NU STÄNGDE GUD BOKEN NÄR HAN SÅG TILLBAKA PÅ ALLT TOK DÅ. Jag vet att han har rätt ,men Jonas hoppar på mig hela tiden ,genom att han fattar inte att han skulle bara rätta texten till mig då. Jag har läst Gömda boken var gjort på samma sätt som jag tänkt då. Men Jonas har inte läst Gömda ,men andra böcker som var gjort så.

Jag fick tips av en kvinna ,att gå och låna boken Änglarna i ditt hår. Jag knata ner till biblioteket och lånar boken då. Jag har sett boken förut på olika ställen de gör reklam. Jag får inte egentligen läsa böcker som är lika då, genom att jag lär mig från ärkeänglarna då. Jag kände jag måste kolla då. Men fick inte läsa allt, men såg mycket som påminner om mig då. Men brukar mest köpa böckerna då. Men nu lånar jag boken då. MEN DET VAR SOM JAG LÄSTE MIN EGEN BOK GENOM ATT DET FANNS LIKHETER I BOKEN JAG HÖLL PÅ MED DÅ. 

Jag hade skickat över kapitel till en kvinna då ,men hon fick några kapitel från mig, men känner igen så mycket från boken Änglar i ditt hår då. Men folk älskar hennes böcker då. HON HAR KOMMIT UT MED FLERA BÖCKER DÅ.Jag skrev väldigt lika henne då. Men hon ville säga till mig fortsätt ,att skriva boken då. Jag fick aha när jag läste och bläddrar i boken men känner igen så mycket då.

Jag hade skrivit till meditationer i min bok från varje ärkeängel som var med då. 

Men Jonas tyckte att jag skulle rätta texten, som var aldrig meningen, utan jag skriver ner ,och han tar hand om allt då. Jag har så mycket annat att göra då. Men han skulle kolla texten, och jag vet att det är bäst så. Vi motläser, men även bråk där ,så jag förstår att GUD stängde boken för mig då. JAG FÖRLORADE EN MASSA PENGAR DÅ.

813VirtueHandCloseJag hade förlorat min lokal ,då sitter vi hemma och ska sitta och kollar på texten. Vi motläser ,som vi brukar göra, men bråk hela tiden. Linn var hos mig ,men hon går in i köket, och plockar ihop Jonas saker då. Men slänger allt i påsen och skickar ut Jonas genom dörren, genom att hon hade fått nog den gången då. Hon såg han var så jobbig DÅ SKICKAR HON UT JONAS GENOM DÖRREN, HON SÅG ALLA PROBLEM JAG FICK MED JONAS DÅ.

Linn hade köpt med sig lite fika, men även Jonas då. Men hon hade mycket fika han brukar vara lite snål ,men även ta hem fikat då. Jag har sagt till Jonas om det ,genom att han är den första ,som har tagit hem fikat då. Men Jonas kom in genom dörren igen ,men lovar att lugna ner sig då. MEN VAR GLAD ,ATT LINN SA TILL ,GENOM ATT INGEN SÄGER TILL HONOM, OCH ANDERS ÄR TYST ÄVEN OM HAN SER SAKER DÅ. MEN KUL ATT NÅGON REV I DEN GÅNGEN DÅ. Men för det mesta står jag ensam när jag måste ha hjälp då. Men ingen hjälte runt mig, som går in och säger till då.

Men Linn var inte hos mig varje gång vi skulle gå igenom med boken då. Men Jonas kan bråka och skrika om allt, och jag klarar inte av att jobba med människor ,som har inte kul med, utan bråk och skrik och jag blev så stressad ,så jag bet av en tand för Jonas tjafs då. Men han är inte kul att jobba med. Men tjafs  hela tiden då. IBLAND TÄNKTE JAG PÅ ATT BE ANDRA MÄNNISKOR HJÄLPA MIG MED BOKEN, NÄR DET BLEV SÅ MYCKET PROBLEM MED BOKEN DÅ. MEN KOM BARA TILL TANKEN ,ATT BYTA UT FOLK OCH VART SKA JAG HITTA DEM. 

Men var så trött när jag först bråkar med Anders, som även bor med då. Men så bråkar med Jonas, som jag brukar hjälpa när han har problem då. Men trist, att jag bara hittar en massa problem folk, som inte ens är kul att jobba med ,då har det varit perfekt att skriva boken då. MEN KUL ATT SKRIVA FRÅN ÄRKEÄNGLARNA DÅ. Men höll uppe ett tag sen skrev vi igen då. Jag måste ha mycket energi till allt då.

Men boken skulle vara på så sätt, genom att jag sett folk gjort så. Men även par som skriver ihop ,hon skriver och pratar ner då. Men även folk som har inte med andevärlden att göra. De gjorde som jag visade honom. Men böckerna låg där ,men han fattar inte det enkla har jag sett nu. Men trodde det var så himla enkelt ,och visa böcker eller prata om det. JONAS STOD ÄVEN OCH BLÄDDRA I BÖCKERNA DÅ. MEN ÄVEN BÖCKER VISAR HAN,ATT VI SKA SKRIVA SOM DEM. HAN FICK MED SIG BOKEN DÅ.

Men så enkelt var det inte ,som jag tyckte är den enklaste sak i världen, att visa hur de jobbar då. Jag är en kontrollant ,och då skriver jag upp till folk när de ska hjälpa mig ,genom att underlätta för dem. Men har skrivit så mycket till Jonas ,men han fixar inte det ,även om jag prickar av mejl och SMS, så har inte gjort så, och jag ger upp nu. Men trodde han kunde fixa det. MEN GUD GAV MIG DEN JOBBIGASTE PERSON JAG ÄR SÅ TRÖTT EFTER ALLT DÅ.

GUD VISAR HUR JONAS ÄR ,GENOM ATT JAG HAR INTE UPPTÄCKT NÄR HAN KOMMER TILL MIG. MEN FÅTT HJÄLP AV MIG. Men inget bra samarbete med honom ,men förstår idag varför boken gick åt skogen ,när jag ser den hjälp jag bad om då.

Men sett även nu, att Jonas har inte gjort som jag vill ,även om jag skriver upp allt ,bara för att underlätta för honom då. Men han har inte gjort det jag bad om då. Men även sett en massa tok kan inte räkna upp allt ,men samarbeta med honom är inte enkelt GENOM ATT HAN GÖR INTE SOM JAG VILL DÅ.

arkeangeln-anael-birgitta-andlig-inspirationMEN JONAS OCH JAG FUNGERAR DÅLIGT, ATT SKRIVA IHOP, MEN HAN SKULLE SAGT NEJ ,ATT JOBBA MED BOKEN IHOP MED MIG. Men han är tyst, men sen sitter han där, genom att vi måste skriva boken ihop då. Man han var så himla irriterad och arg ,när han och jag jobbade ihop.

MEN ÄRKEÄNGELN ANAEL FÖRÖKER STÄNGA AV JONAS FÖR MIG GENOM ATT HAN DRAR NER VÅRT JOBB DÅ. Men satt och skrev med Anael men kändes så underbart ,att sitta och skriva med henne då.

Men började få tillbaka min självkänsla när man slapp en massa bråk ,som tog energi som jag skulle ha till boken då. Det var nog med Anders var arg ,men även en till var arg Jonas, då blev det för mycket för mig då. JAG MÅSTE HA ENERGI ATT ARBETA DÅ. JAG MÅSTE HA KUL FOLK ATT JOBBA MED DÅ. JAG KÄNDE JAG BODDE I HIMMELRIKET MED ANAEL. JAG KAN OCKSÅ SKRIVA DÅ. HON LYFTE UPP MIG DÅ.  JAG SATT LÄNGE OCH SKREV MED HENNE DÅ. 

Men Anael låste Jonas ute från mig, jag fick inte prata med honom ,genom att han tog energi från mig. Men kändes skönt att vara fri Jonas ,och jag kan också leva igen, men fick energi ,som var enorm från henne då. Jag måste skriva och sitta även på bloggen ,som Jonas kan sänka mig i botten, som är inte bra för mig, och nog med Anders, men så Jonas. MEN KÄNDE JAG KAN SKRIVA SJÄLV MED DEM UTAN HONOM DÅ. 

JONAS FICK SKRIVA IGEN MED MIG ,MEN SKULLE LAGT NER DET GENOM ATT JAG ÄR FÖR SNÄLL,OCH TYCKER SYND OM HONOM DÅ.

DET KOM EN KVINNA OCH LEVDE OM I HUSET. Nu kom en kvinna från andevärlden och ville prata med mig då. Hon har varit död länge då. Men hon var gift med Anders bror då. Och det var hon som rev ner saken som hängde på väggen i hans pappas hus då. Jag fick en bild av hur hon slog ner den saken som hängde på väggen hans pappas rum. OCH HON VAR FRUKTANSVÄRT ARG PÅ HELA FAMILJEN OCH HANS PAPPA VAR HON SÅ ARG PÅ DÅ.

c3a4ngelc3a4ngelc3a4ngelHon vill prata med mig då. Hon sa att det var hans pappas fel att vi satt som vi gjorde ,MEN BORDE LÄRT SIG EFTER SIN SONS DÖD ,genom att han tog sitt liv, genom att de hade problem med ekonomin då. Att det var mycket hans pappas fel, att hon försvann och sonen tog sitt liv då. Lämnade efter två barn då. De hade hus och bodde på landet och fick pendla många mil varje dag då. De hade frågat om pengar då ,men har svårt att låna ut enligt henne. Han har svårt att hjälpa sina barnbarn ,men nu måste han göra det efter mitt och Anders problem då. Ni har läst allt då. Men hon var så arg,att jag satt här och hon fick dö ung ,båda barnen förlorade sina föräldrar då.

Hon pratade länge med mig om alla fel han gjort pappa hans, att vi skulle inte haft dessa problem idag, om han hade hjälpt oss den gången då, genom att han har gjort samma sak till dem då. Jag minns mycket väl vad GUD sa den gången till mig,när han såg vad som hänt.Jag  skulle aldrig hamna, så här när folk är dålig på att hjälpa till då. Jag ser hans pappa får lägga ut mycket pengar hela tiden nu. Genom att han stökade till för mig den gången då. Han har inte hjälpt till , DÅ MÅSTE HAN HJÄLPA TILL DÅ, genom att nu fick vi problem då, och jag skulle sovit själv i mitt hem och sitta och skriva då. JAG ÄR SUR PÅ ALLT DÅ. VI FICK DÅLIG HJÄLP DÅ. 

JAG HOPPAS VARJE DAG ATT BLI KLAR NU ,och hon sa, att jag får inte stöka till nu genom att vi är väl klar snart, och jag hatar det nu ,bara för att Roland och Anders måste hjälpa till då. Hon från banken varnade varje dag då. Jag minns hon varnade långt tillbaka, men tog inte det. Men han som sitter och skriver med mig ,han varnade ibland förstora problem då. Han ska hjälpa mig då.Jag tänkt fixa min ekonomi när fick så mycket problem med pengar då. Bättre för mig  att  låna i banken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.