REGERINGEN

Hur ser Sverige ut idag, genom alla stora konflikter landet har idag ,och när man ser på regeringens stora problem ,DÅ FINNS DET INTE SÅ STORT HOPP TILL VÄLJARNAS VAL IDAG ,genom att folk går emot väljarnas val idag, men förr i tiden fick folk rösta fram sitt parti utan en massa tjafs inom regeringen då.

Men idag är det andra tider, genom att det sitter andra på stolen och styr över landet ,och andra som vägrar ta med människor in i riksdagen, genom att andra partier motar bort folk från att vara vara med idag, GENOM ATT DE KAN INTE ACCEPTERA, ATT FOLK HAR LAGT SINA RÖSTER PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA JIMMIE ÅKESSON DÅ, men folk accepterar att Moderaternas parti kan vara med och styra då, men inte folkets val idag ,utan hittar på olika lösningar i riksdagen ,och försöker sätta ihop ett parti, som har mindre röster från folket då. Partierna har mycket mindre en del,men ändå håller de på att försöka gå ihop med partier ,som folk inte lagt lika mycket röster på, utan försöker gå bakom ryggen på människor ,som har röstat fram Sverigedemokraterna nu.

www.tvn.hu_1ac6cd1e06222a33bf488a519c38c2c0NU HAR DET BLIVIT SÅ STOR UPPSTÅNDELSE ,OCH EN MASSA BRÅK OCH KONFLIKTER OM FOLKETS  VAL IDAG när de ser hur mycket folk har lagt sina röster på SD då.

Men då är det rätt ,att Sverigedemokraterna får vara med att styra, varför kan inte folk acceptera det, vad folk har röstat fram, än att mota bort honom från att sitta med ,och styra i riksdagen då. Genom att han har faktiskt en given plats SD ,som alla kan se när folk har röstat fram SD, att sitta med att styra då. MEN DET ÄR ANDRA PARTIER ,SOM INTE KAN ACCEPTERA FOLKETS VAL de måste göra idag ,OCH LÄGGA SITT EGO BAKOM SIG ,och tillåta folk få rösta på sitt parti ,utan att lägga sig i då. FOLK MÅSTE ACCEPTERA VAD MÄNNISKOR LAGT SIN RÖST, och ingen ska styra över folk  utan har de lagt röst på SD ,då får folk acceptera vad folk gilla ska gå framåt då.

Centerpartiet accepterar inte ,att folk har röstat på andra partiet, genom att hon lägger sig i, och börjar försöka få sina vänner inom riksdagen ,som har mycket mer röster än hennes parti ,och vill att gå ihop med Moderaternas parti ,OCH ANNIE LÖÖF FÅR GE UPP NU ,OCH ACCEPTERA FOLKETS VAL IDAG ,GENOM ATT HON  HÅLLER PÅ ATT  MANIPULERA DEM. Hon vill vara med att styra med Moderaterna ,som har inte lika mycket röster då.

Det var en stor smäll, SOM FOLK MÅSTE ACCEPTERA, NÄR SVERIGEDEMOKRATERNA FORTSÄTTER ATT VÄXA ÅR EFTER ÅR, men folk har lagt röster på SD, men inte så mycket på Centerpartiet och Kristdemokraterna och Liberalerna, som folk har lagt på SD. Brukar gå ihop ,men har inte så mycket röster då. Jag tycker att riksdagen måste gå efter vad folk har röstat fram, genom att de håller på med så mycket skumma saker nu ,och det är konspirationer bakom folket röster idag. NÄR FOLK LAGT SIN RÖST ,DÅ MÅSTE ALLA INOM REGERINGEN LYSSNA PÅ VAD FOLK VILL HA DÅ. 

Men varför håller ni på sådär LÅT FOLK FÅ RÖSTA FRAM SITT EGET PARTI utan att gå emot vad folk har röstat på då.

Egentligen är valet av parti redan avgjord, GENOM ATT SOCIALDEMOKRATERNA VANN IGEN ,och ingen kan kliva över dem idag, än att partierna går ihop ,och sitter ihop och leder ett land ,och då är det bara MODERATERNAS PARTI OCH SVERIGEDEMOKRATERNA ,SOM KAN DELA PÅ DEN POSTEN genom folkets röster idag, och det kan folk se själva då.

Men då sitter det folk konspirerar bakom ryggen på mycket människor idag, och till och med folk kan uttala sig om folks röster, SOM MILJÖPARTIET KAN BARA SLÄNGA UR SIG ,ATT SD HAR INGEN RÄTT ATT SITTA DÄR ,att de måste stoppa Jimmie Åkesson ,som folk har röstat fram, och nu blev det inte lika mycket röster på Miljöpartiet, genom att folk har valt ,att lägga mycket på Sverigedemokraterna, som ingen kan göra något åt överhuvudtaget ,vad folk vill ha inom riksdagen ,ingen kan göra något åt det, inte ens Miljöpartiet då.

577367054_1080423GENOM FOLKETS RÖSTER, OCH FOLK MÅSTE FÅ VÄLJA ETT ANNAT PARTI  ,genom att folk har fått upp ögonen på SD ,men måste hoppa på människor ,som Vänsterpartiet gör hela tiden rasister kallar de folk som röstat på SD. PARTIER ÄR SÅ HIMLA BARNSLIG, SOM HÅLLER PÅ SOM DE GÖR ,OCH SKA DE LEDA ETT PARTI, SOM ÄR SÅ BARNSLIG DÅ.

SOM ÖVERHUVUDTAGET INTE ÄR RASISTER ,och folk har röstat på ett parti de känner trygghet att rösta på då, genom att SD har andra saker att komma med då,  men det blir personangrepp på människor ,som röstat på dem eller sitter med och styr då.

Men  har aldrig hört något från SD uttalat sig ,och hoppar på folk, som de gör kallar dem för rasist.MEN HAR ETT VÅRDAT SÄTT INOM SVERIGEDEMOKRATERNA.

MEN SKA VI  HA EN SÅN REGERING IDAG, SOM INTE KAN RESPEKTERA FOLKETS VAL ,och alla vet vart Vänstern kommer ifrån, alla vet hur folk förr i tiden såg på hans parti ,men stämpeln är borta idag folk röstar på dem, men får inte så mycket röster som SD får då. Varför kan de inte samarbeta, och SLUTA SITTA SANDLÅDAN ,som Vänstern är bra på då ,att kasta en massa skit på folk ,som har en helt annan idé att styra Sverige. Men låt SD få vara med nu släpp fram SD ,genom att folk har faktiskt röstat på dem ,och ingen kan ta bort deras idéer då ,genom att partiet har en lite annan plan för Sverige  och varför motarbeta dem, när folk gillar planen de lagt fram nu. Vänsterparti kommer från kommunisterna , men ingen hoppar på honom då, genom att folk accepterar den planen de har då. Men Sverigedemokraterna kommer inte från något rasistiskt parti ,men de har idéer om landet, hur de ska styras landet då. Nya idéer om landet.

Jag tycker hela regeringen ska börja samarbeta ,och acceptera folkets val idag, annars är det ingen mening, att ha olika partier idag ,då kan de slopa alla olika partier ,och bara rösta på ett enda parti Socialdemokraterna. Nu folk kan välja idag, vilket parti de vill ska sitta i riksdagen, och vilka partier kommer in i riksdagen då, som hela tiden handlar om folkets röster ,och en del har haft väldigt lite röster ,och har inte kommit in i riksdagen ens. SVERIGEDEMOKRATERNA HAR VUXIT ENORMT FRÅN 2 % innan de nådde 18 % nästa 19% ,men har jobbat fram en plan ,som folk tar tills sig av dem ,genom att folk gillar deras tankesätt ,och även folk som har flyttat hit från andra länder röstar på Sverigedemokraterna.

Varför har folk från andra länder röstat på dem då? Genom att SD är inte rasister ,som folk tror att folk är ,och jag är fruktansvärt trött att höra hur folk kallar varandra för rasist, till och med folk inom Miljöpartiet, och Vänsterpartiet kallar dem så, men varför kalla dem för rasist ,när de har ett annat tänkande, då börjar de att hoppa på folk ,utan anledning, MEN SKA VI EN SÅN REGERING ,SOM INTE KAN PRATA OCH FÖRA ETT VÅRDAT SPRÅK. Och varför hoppar inte SD på folk ,och kastar ur sig fula ord som andra gör ,och till och med i teven ,så hoppar de på medlemmarna från SD, som har även de rätt att visa sin syn på saker och ting, men de är rasist såklart nu.

När från SD försöker få fram sin idé, när folk frågar, då är det någon som hoppar på SD och kallar dem för rasist, ”du är rasist.” Men så försöker SD medlem prata igen, men kan vända sig emot dem, att får kastat i ansiktet rasist ,”men finns det så många nu. Men har vi så mycket rasister nu, nej alla kan väl inte vara det.”Men så försöker SD igen få fram sitt budskap, och sitter lugnt och samlad, för att bara berätta sin syn på saken, men för det ofta,så når de inte så långt ,innan någon hoppar på dem undrar,”varför har ni fått så mycket röster nu?” SD försöker igen berätta sin idé för folk ,som sitter och lyssnar på dem. MEN TYVÄRR FOLK FALLER OCH FALLER I MINA ÖGON  DÅ ,hur folk är mot vanliga människor, som sitter och jobbar med sin idé om Sverige.

GE FOLK EN CHANS ATT PRATA ,ISTÄLLET SOM NI HÅLLER PÅ, DET ÄR SÅ BARNSLIGT DÅ, MEN VUXNA MÄNNISKOR HÅLLER PÅ SÅ.

JAG HAR SETT DET SÅ MYCKET DETTA PERSONANGREPP ,och ingen verkar göra något åt det då. Men regeringen faller mina ögon kan inte samarbeta med människor ,som har andra idéer än dem.

Jag har sett en längre tids hur Jimmie Åkesson blir angripen av människor, och jag tycker han är enormt stark, som kan stå emot alla vidriga uttal han får kastat på sig, men han har en väg att lyckas ,och har sin plan då. Att han står pall mot så mycket problem inom regeringen, SOM SKA SAMARBETA MED VARANDRA DÅ.

Men det finns inte rasister ,och sluta hoppa på folk ,genom att jag fick ögonen på ett parti ,som heter Sverigedemokraterna genom att Jimmie Åkesson kan föra sig ,och andra inom SD kan föra sig, och håller inte på som andra partierna gör idag. De kan inte acceptera folks val, de kan bli påhoppad och personangrepp,  men ska vi ha människor sitta i Riksdagen ,och håller på som de gör slår ned på folk ,SOM HAR EN HELT ANNAN SYN ATT STYRA SVERIGE ,och låt bli att hoppa på folk idag, och väx upp ur sandlådan ,och lär er att acceptera folkets val idag ,sluta upp med personangrepp, och låt folk få välja sitt parti de har mest tillro idag SD.

Och varför hoppar ni inte på Moderaterna eller andra partier ,och kör med personangrepp, som SD får slängt i ansiktet från människor, som jag trodde de hade vuxit upp då, men de sitter kvar i sandlådan, OCH FOLK KOMMER TILL SLUT RÖSTA BORT FOLK ,som inte kan styra ett land överhuvudtaget, genom att folk kommer se vilka de ska lägga sin röst på i framtiden, Sverigedemokraterna kommer att växa mer och mer ,och ni kan inte gå emot människor som lägger sin röst på SD.

VI SER HUR LANDET SER UT ,OCH LÅT FOLK RÖSTA PÅ SITT PARTI DÅ UTAN EN MASSA TJAFS DÅ.100-Hand-Painted-Paintings-Beautiful-Woman-Sexy-Canvas-Wall-Decor-Modern-Abstract-Oil-Painting-for-Living.jpg_640x640q70 (2) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.