MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION,PROTECTION TIDIGARE LIV.

JAG TÄNKTE INTE SKRIVA IDAG OM MIN TVILLINGSJÄL NU , men blir tvungen att skriva genom att jag retar upp mig på honom.

Jag går tillbaka i tiden när vi träffades han var så fylld av liv och glädje då ,men hade inte en aning ATT JAG MÖTT MIN TVILLINGSJÄL PÅ FACEBOOK DEN  7/1 – 2016 när vi hela tiden pratade med varandra, men ser inte vart han kommer ifrån BARA GLÄDJE OCH KÄRLEK  och kan inte se någonting alls då. Jag var så snabb att berättade för min man när han frågade vem jag satt och pratade med då. Han sa bara en kille jag satt och pratade med då. När Lady Nada säger att vi är tvillingsjälar ,då leker livet ännu bättre för mig, genom att möta på en äkta tvillingsjäl DET SÄGER MAN INTE NEJ TILL SÅKLART ,den kärlek jag kände för honom var enorm att känna och kunde inte slita mig från surfplattan eller mobilen jag var såld av hans energi.

GENOM ATT DET ÄR SVÅRT SPRINGA FRÅN EN TVILLINGSJÄL genom att han har energin runt sig så, man måste bara prata med honom och glömde bort mina dagar tillslut ,genom att jag var så uppslukad av min tvillingsjäl hade bara honom i mina tankar kunde knappt fungera ibland ,genom att han drog mig närmare sig själv varje gång jag pratade med min tvillingsjäl ,HAN VAR MITT NYA LIV leva ett helt liv med min tvillingsjäl på rosa moln kommer jag vandra genom mitt liv då.

Han var så ung, men det fixade sig såklart att leva med en man som är 24 år, men nu är han 26 år och tänk vilken lycka kan många tänka då.Men för mig blev det bara problem hela tiden med mina barn, FAST JAG TJATADE OM ATT HAN ÄR MIN TVILLINGSJÄL och kan inte välja en annan man och vi har hög ålder mellan oss då som verkar vanligt att vi kan ha det.

Men vad hände på min resa nu, MED MIN BIG LOVE SOM HAN KALLAS FÖR DÅ högsta kärleken jag möter på, och jag kallas också för BIG LOVE, men då måste allt vara perfekt hela livet tills man upptäcker vad håller han på med nu.Jag minns förra året och även idag, vad jag kände i min kropp när han tittade rakt in i ögonen på mig ,och känner en energi som går rakt igenom mig, och jag bara skakar den gången, TVÅ GÅNGER HAR JAG KÄNT DET ATT ENERGIN RUSAR GENOM KROPPEN  MIG DÅ.

MEN VAD HAR HÄNT MELLAN OSS GENOM ATT JAG TRODDE VI VAR KLAR NU MED TIDIGARE LIV 1888 -TALET  DÅ, genom att jag har kollat på det tillsammans med min PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,vi har gått igenom de livet med min tvillingsjäl, som var fruktansvärt liv vi haft, men det är jag och han nu ,som ska mötas på jorden, men vad har vi haft för liv ,genom att jag sett en del liv med honom ,men inte alla liv vi haft då. Nu måste vi gå igenom värsta liv vi haft när jag lever i Sverige då. Annars är det bara livet innan vi haft ihop säger min PROTECTION BIG PROTECTION jag är BIG PROTECTION HAN PROTECTION, JAG SITTER MED. KEWAN PROTECTION vi tittar på om det finns blockeringar.

Jag såg när GUD öppnade hjärtat på mig och honom, DÅ FÅR HAN FÖRST GE KÄRLEK TILL KURDISTAN genom att folket måste få hjälp med landet då.

Jag ser inte allt, MEN SER HAN FÖRÄNDRAS FÖR VARJE DAG SOM GÅR. Jag får se hela tiden en ung fin kille förändras hela tiden efter sen GUD har öppnat oss, men jag ser ibland, att han har knepiga beteende mot mig, genom att jag minns hur han var min tvillingsjäl lugn och fin på många sätt ,men nu rena pannkakan, genom att vi får även rensa tidigare liv på en gång när vi möts på jorden.

D3dd07b38bde602adcf667556b1bedaf8et är livet vi hade 1888-talet genom att han tog sitt liv, och jag blev mördad den gången när vi var på jorden. Nu blev jag orolig igen ,genom att han har ett knepigt beteende mot mig, GENOM ATT VI RENSAR PÅ DJUPET NÄR VI LEVDE ENGLAND.Jag vet att jag städar attention, som är fruktansvärt jobbigt att städa, genom att det tar aldrig stopp känner jag. Jag är sur på det.

Jag såg när jag träffade honom ATT HELA MIN VÄRLD FÖRSVANN FÖR MIG, genom att ingenting blev som förr när GUD hade öppnade hjärtat på mig ,genom att jag måste städa på en gång liv med min tvillingsjäl och samtidigt hamnade min värld upp och ner ,genom att jag får uppleva igen ,och igen 1888- talet när jag jobbade som prostituerad  på den tiden i England ,där mycket kvinnor höll på med det. Jag föddes dit, för att ändra det ,genom att många blev sjuk av mycket män ,som gick till  kvinnor som hade sex då. Och skulle hjälpa landet GENOM ATT SÅ MYCKET FOLK BLEV SJUK DÅ.

Jag träffade min tvillingsjäl 1888- talet, men ser en bild igen när jag sitter i vagnen, som dras av hästarna ,och jag vet vem han var som dödade mig. Jag hoppar mellan händelserna nu GENOM ATT JAG HAR SETT HELA LIVET BIT FÖR BIT OCH RITAT EN TECKNING MED KOLPENNOR JACK THE RIPPER OCH VERKLIGEN GÅTT IGENOM DE LIVET DÅ. Jag  har lagt ut hela livet på bloggen, så hela berättelsen finns med på bloggen då.

Jag såg även när jag skulle måla mina ärkeänglar ,att bilden av honom fanns med  i ansiktet, men blev så arg, och kastade bilden, men fick rita den igen och gå igenom allt. Jag  fick även känna kylan från marken när jag ligger på kullerstenarna då. JAG FICK VERKLIGEN UPPLEVA OCH KÄNNA KYLAN FRÅN MARKEN, hur kallt det var att ligga på kullerstenarna. Jag tyckte det kändes fruktansvärt att ligga där ,och känna kylan och det var en enorm kyla jag kände ,när jag kollade på det. Jag fick ligga ganska länge och känna kylan, och ligga på kullerstenarna. Jag bara önskade att det tog slut någon gång, genom att det var fruktansvärt att bara ligga, och känna kylan från marken, fast jag låg inte på marknaden men det kändes så.

JAG HAR VERKLIGEN GÅTT IGENOM LIVET, genom att min tvillingsjäl började på en gång att ta mig tillbaka till den tiden, när jag ser hur han gör mot mig då. Jag ser alla killarna som jagar mig och tror att de ska ha kul, men ser att det kommer från 1888-talet genom att jag måste rensa ett fruktansvärt liv jag hade då.

Min tvillingsjäl blir inte så snäll som han var från början. Jag ser han respekterar inte mig, men kände han är kurd får väl leva med det, genom att det han som ska ha sista ordet ,MEN LADY NADA HAR SAGT, ATT HAN SKA FÖRÄNDRAS NÄR HAN SKA LEVA MED MIG. Men  får se från hans sida hur folk kan vara ,som kommer från dessa länder nu ,och han är muslim ,och jag ser också problem med honom,  genom att vi svenskar är lite annorlunda då ,fast jag gillar alla killarna jag pratar med idag vart de kommer ifrån genom att jag måste rensa mitt liv då.

Jag såg inte det när jag träffade min tvillingsjäl att vi ska åka tillbaka till 1888-talet och vad hände då? Alla liv är inte kul överhuvudtaget då ,men jag såg även respekt han visade väldigt lite nu och även minns när energin åkte rakt in i mig. Men han visar hur folket är idag plus hålla på med 1888-talet ,DÅ FÖRSTÅR JAG VARFÖR JAG FÅTT ETT KNEPIGT OCH KNÄPPT LIV.

24398bf0-8cdf-46e0-a443-74116c162fb1_570Genom  att jag jobbar som prostituerad ,och var ung på den tiden. JAG MÖTTE KEWAN I  ENGLAND.VI BLEV JÄTTESKÄR I VARANDRA DÅ. Jag såg igen där jag bodde i England ,hur det såg ut. Det var inget glamour liv direkt ,men han hade pengar ,men inte jag då. Jag fick se mycket vackra klänningar ,som jag fick av andra då. Men folk såg ner på på mig, och jag får plötsligt uppleva det igen, FICK SÅ MYCKET PROBLEM NÄR JAG MÖTTE MIN TVILLINGSJÄL DÅ.

Jag har sett mycket indian liv, men det här verkar fortfarande sitta kvar ,genom att jag fick så mycket problem med allt, som kommer från den tiden 1888- talet, när folk såg ner på folk som höll på med det.

Jag fick lite uppmärksamhet på den tiden. MEN JAG KÄNDE JAG KLEV RAKT IN I 1888- TALET ,genom att vi haft ett fruktansvärt liv att rensar varandra på djupet .Om det finns några problem för oss, då får vi rensa bort dem.

Jag trodde aldrig det när jag mötte min tvillingsjäl, att jag skulle få så mycket problem ,MEN ALLT FÖLL I BITAR OCH DET ÄR INTE KUL ATT MÖTA SIN TVILLINGSJÄL, genom att det uppdagas vart jag har problem plus min tidigare liv som vi alltid tar när vi mötts.

Men även att han går och VISAR UPP PROBLEM FOLK HAR PÅ JORDEN , att folk idag kan få mycket problem idag ,genom att vi har internet idag, och allt är mycket enklare idag då. Vi kan bli in lurad av killar idag. Hur enkelt som helst bara genom Facebook finns det en uppsjö av killar, som vill mer eller bara ha kul då ,och mobil sex har blivit på modet ,men vart leder det. Kommer vi träffa dröm killen genom Facebook eller träffas vi på annat sätt. Genom att svenska kvinnan är öppen för mycket, som inte andra länders kvinnor är då.

Jag hade inte tänkt skriva då, men Anders bror Peders kom på besök igår från andevärlden genom att han är död och sa en del saker om min tvillingsjäl som jag blev inte så glad av då. .Men har förstått varför nu, men vill bara bli klar vem kan drömma om att hamna tillbaka till 1888-talet när jag mötte honom. Jag minns frågade en vän till mig om hon kunde kolla upp honom. HON SÅG EN MAN SOM SKYDDAR MIG ,MEN SATT OCH VÄNTADE PÅ MIG. Men sen brakade  igång 1888-talet, genom att jag var så himla nöjd med mitt kära 40-tal då.

JAG SÅG MIN TVILLINGSJÄL EN TID INNAN HAN DÖK UPP ,SOM SATT OCH VÄNTADE PÅ MIG. Jag såg en man med mörka ögon och mörkt hår. Jag minns jag blev rädd för den bilden jag såg. Jag minns jag berättade för en vän om det. Hon kunde inte förstå, vad det var för karl som jag blev så orolig av. Jag sa, jag känner bara oro och rädslan för mörka ögonen då. Jag levde med Anders när bilden började dyka upp då. Hon fattade inte vem jag skulle möta på. Jag kände bara oro när jag såg bilden då. När jag träffade min tvillingsjäl, då var det honom jag hade sett bilden på. Jag kände aldrig den rädslan, utan jag var upprymd av honom då. Bara glädje och kärlek kände jag när vi träffades då. Men idag förstår jag vad jag har sett GENOM ATT HELA MITT LIV RASADE BIT FÖR BIT  DÅ.

Men hon började mer berätta om mitt liv och hon fick fram bilder som inte jag har sett då.  Jag var så glad att rensa mitt 40-tal som jag och min andra tvillingsjäl när vi levde i England han kallas för PROTECTION JAG BIG PROTECTION han är noga med det ,men folk kallar oss för Tvillingsjälar det sa Lady Nada, FAST GUD GILLADE INTE NAMNET SOM FOLK HAR  GETT BIG PROTECTION PROTECTION DÅ.

Jag fick mig en liten chock när hon berättade vart min tvillingsjäl kommer från, ATT NU MÅSTE GÅ IGENOM 1888-TALET DÅ. Jag tyckte det räckte gott och väl för mig, genom att jag höll på med 40 – talet i omgångar, som var mycket bättre liv även om jag tog mitt liv, så var det mycket bättre liv än 1888-talet  ,genom att jag kunde inte leva utan honom när han dog. Jag dog 2 år efter honom tog sömntabletter då. Det är besvärligt när någon av oss dör då.

Men det är besvärligt när vi måste gå tillbaka till en tid som inte alls var så kul nu. Jag hoppas att jag städat den tiden nu ,så jag blir klar någon gång,  genom att jag mår så dåligt av allt han visar mig. Jag var så himla irriterad på honom igår när Peder berättade hur han var min tvillingsjäl då. ATT MÖTA PÅ SIN TVILLINGSJÄL, DÅ TROR MAN ATT DET ÄR FRID OCH FRÖJD TILLS GUD ÖPPNAR HJÄRTA PÅ OSS, sen är cirkusen i full igång. Han går och visar upp en massa saker för mig, plus att jag hamnade tillbaka till 1888-talet ,och det har jag velat sluppit nu.Jag kan titta på det, som jag brukar göra och jag har jobbat ,så länge att  gå igenom mina liv då. Jag trodde inte det skulle bli så här när vi måste rensa då, genom att det är annat med tvillingsjälar då. Jag fick mycket mer problem när vi  började rensa då. Jag fick även mycket problem med det han visar mig, men vill få slut på allt och leva ett normalt liv.

Genom att jag jobbade som prostituerad på den tiden och skulle aldrig kunna det idag då. Jag kände mig död inombords när jag jobbade och tog pengar från rika människor ,men såg att jag hade väldigt mycket vackra klänningar eller andra saker som de gav mig då.Vi skulle ändra om det, genom att vända kvinnorna rätt genom att jag föddes och gick direkt där folk hade problem med då, genom att folk fick så mycket sjukdomar från mycket kvinnor och familjen fick problem ,genom att männen gick till prostituerade kvinnor som blev smittad och ville få bukt med det då. Där hamnade jag GENOM ATT JAG GICK DÄR ENGLAND HADE PROBLEM DÅ.

Det måste jag städa bort på djupet genom att jag blev sjuk efter den tiden då, men även han blev sjuk ,genom att han såg mig död som han klarade inte av att leva när han fick se mig död. VI HADE NYSS MÖTTS ,MEN BLEV MÖRDAD AV JACK  THE  RIPPER som jag blev chockad själv att se att det var sant då. Det stämmer med tiden 1888-talet när kvinnorna fick problem med honom då. Det var ingen trevlig syn att se då. Vi hann inte leva så länge ihop, tills jag blev mördad den natten.

Han kom för att rädda mig ,och vända mitt liv rätt leva bara med honom då. Leva ett bra liv genom att han hjälpte mig från problemet att jobba som jag gjorde då. Genom att förändra för mig ,och även för England då. Kvinnorna skulle  sluta leva som de gjorde då. Han kom från en mycket rik familj, men vända till det bättre för mig, och för landet. Jag vet inte hur långt vi hann hjälpa folk då genom att jag blev dödad då. GENOM ATT ENGLAND LED OCH BLEV SJUK AV MYCKET KÖNSSJUKDOMAR DÅ.

113460JAG SER INGEN NÄR JAG SITTER I VAGNEN SOM DRAS AV EN HÄST ,att han ger mig ett vinglas med ett vitt pulver i.Jag somnade på en gång. Jag hamnade i vagnen ,genom att jag frös så mycket den natten ,när han kommer förbi mig och stannar till och frågar om jag vill ha hjälp? JA ,säger jag genom att det var lite kallt när jag stod där ute, och han hade ett trevligt sätt ,och jag kände mig trygg när han frågade  mig. Men ser hans höknäsa ,genom att han hade en utpräglad nästa, och folk visste vem han var .Jag hade nyss mött min tvillingsjäl ,OCH LIVET KÄNDES SÅ UNDERBART att få flytta från mitt hem då. Jag kände inte något hot från honom ,även  kände till honom då.

Jag såg ett stort svart hus, men han åker med vagnen under en portal ,men stannar till vid en slags mottagning, som han hade där. Det var inte så stort rum ,men han höll till där då. Jag ser vad han gör med min kropp ,GENOM ATT JACK THE RIPPER HATADE KVINNOR, SOM KOMMER FRÅN HANS MAMMA ,som såg ner på mycket kvinnor ,som jobbar som prostituerad. Hon tyckte det var dåliga kvinnor som spred könssjukdomar. Folk hade problem med männen, som gick till kvinnor som jobbar som prostituerad, och England led av det, och hade så mycket problem med det. Genom att de spreds könssjukdomar, och folk blev sjuk. Det var hans mamma som hatade detta, och kvinnosynen hon hade.  Det påverkade honom såklart, genom att han såg upp till sin mamma..

JACK THE RIPPER SÄGER NÄR HAN STJÄR I UNDRLIVET,ATT DET ÄR FÖR HANS MAMMA han gör det för. Jag såg min kropp blev styckad då, genom att han var så styrd av sin mamma då.

Jag minns hon som såg det, hon mådde dåligt i flera dagar efter det hon såg då. DET VAR INGEN TREVLIG SYN HON FICK SE ,när hon gick igenom med mig. Jag förstår att hon mådde fruktansvärt dåligt efter det hon sett då.

Jag förstår allt när vi håller på med livet, men jag förstår inte varför jag hoppar fram och tillbaka nu. JAG MINNS BÖRJADE RENSA 40-TALET I OMGÅNGAR DÅ  Det kom och gick tills de de dök upp ,genom att jag såg först jag satt och jobbade och skrev på en svart skrivmaskin  ,men efter ett tag fick jag se en stor blysläde ,som han hade som jag var gift med på den tiden. Jag såg ,att han har en hög rang inom militären ,när jag ser hans  hatt på huvudet, men sen träffade jag på min tvillingsjäl, som jag trodde att det var han i England först, tills jag får veta att jag har två tvillingsjälar då, och det var han som jag sitter och skriver med nu.

tumblr_pdbidjzquO1wgeunvo1_400Jag vet också jag höll på att rensa andra liv i omgångar ,tills vi blev klar han som jag har levt med i 27 år då.

VI BLEV DÖDAD  PÅ FRANSKA REVOLUTIONEN jag och min dotter var där ,och levde bland rikt folk, men Linn klarade sig har de sagt ,men jag och Anders hamnade under giljotin, men inte min dotter ,hon blev räddad då.

DET VAR BRA FRÅN BÖRJAN Den tiden fick gå igenom i omgångar ,genom att livet var fruktansvärt när vi hamnade under den då. Men livet var jättebra första tiden ,tills de brakade in hos oss . Vi levde rikt liv, men har fått känt känslan innan folk kom och bröts sig in då. VI VAR RIK OCH HADE DET JÄTTEBRA DÄR. JAG OCH ANDERS OCH LINN DÅ.

imagesJag kände bara en massa rädsla och osäkerhet jag minns känslan i kroppen var inte kul att känna då innan de bröt sig in.

Jag har fått måla den tiden för att rensa den, GENOM ATT VI KAN BLI RÄDD FÖR PENGARNA SA MIN GUIDE JOHLIE, när vi har blivit mördad för pengarna ,då kan vi få problem, att få pengar att växa eller ,så ger man bort pengarna, genom att man vill inte ha pengarna i sin närhet, genom att vi är rädd för att bli mördad då. Jag misstänker mycket folk som kommer från den tiden kan ha en del problem ,när vi blev halshuggen då. Jag fick se det i omgångar då för att städa sitt liv.

Vi får rensa liven fast jag hade önskat sluppit det ,genom att vi lever på 2018 nu, men hoppas bli klar med allt nu ,men även klar för att visa upp allt, som vi har problem eller jorden har problem med då.

JAG VAR PÅ VÄG TILL ETT FANTASTISKT LIV, men måste vänta på allt har jag vetat allt ,då har jag varit vaken ,och inte hamnat här, Genom att allt täcks för ,och fick inte se allt då. Det var GUD ,som såg folk runt mig, som inte hjälpt mig då. Jag fick mer och problem genom att jag måste få mycket hjälp av dem. Jag  hade ett hem ,att leva själv, och sitta och skriva, DÅ MÅSTE JAG LEVA SJÄLV EN TID MÅSTE GÅ IGENOM MYCKET MED MIG SJÄLV. JAG MÅSTE RENSA MYCKET EFTER SEN JAG BLEV KLAR MED ANDERS. Han såg folk som hade stökat till för mig.

De måste lära sig att hjälpa till när de inte har lärt sig det ,då måste de göra det. Jag måste ha mycket hjälp .De  måste hjälpa till då. GUD DRAR I DEN TRÅDEN ATT HJÄLPA TILL DÅ. Jag är less på det. JAG VET ATT MIN LOKAL SKULLE VARIT KVAR DÅ. Jag förstår allt, MEN VILL SLIPPA DET BARA ,FÖR JAG HAR HAFT DÅLIGT SAMARBETE RUNT MIG. Jag blev lidande av det, men det är svårt att göra om allt då. Ibland måste man ha tillit till människorna, och ibland fungerar det ,och ibland fungerar det dålig genom att vi är olika människor ,som skulle sagt NEJ, när de inte kunde löpa hela linan ut då. Det blev bara en massa problem för mig nu.

JAG MÅSTE BARA HA TRUST NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.