VINDUNKEN – WINE

Idag tycker vi att folk ska börja lugna ner sitt drickande ,genom att så mycket folk kan hamna i så stora problem, och speciellt NÄR VINDUNKEN KOMMER MER OCH MER PÅ BORDET,då är det jättestora problem för människor ,som börjar köpa hem vindunken som kan börja förgöra sitt liv mer och mer.

GENOM ATT FOLK  FASTNAR I ETT JÄTTESTORT BEROENDE KÖPER HEM HELA TIDEN ,genom festerna eller andra tillställningar, då kommer vindunken fram, tills en dag vindunken står kvar dag efter dag, berget växer med sprit och öl och såklart vindunken.

GENOM ATT DEN ÄR BILLIG ATT FÖRGÖRA LIVET BIT FÖR BIT kommer ni förstöra era liv ,genom att ni har börjat köpa hem vindunken till alla tillfällen ,och alla andra saker som ni vill ha den med då.

Men tänker inte på efterföljderna ,GENOM ATT INGEN HINNER SE DEN VARNINGEN IDAG, genom att så mycket ungdomar kommer förgöra sitt liv ,när de tittar åt vindunken, genom att de fastnar i stora problem ,som inte föräldrarna har någon koll på dem ibland.

Genom att de själva kan sitta ,och ha olika stora partyn med sina vänner ,eller ute på andra tillställningar ,som de dricker hej vilt, EN DEL FOLK HAR INGET KOLL  UNGDOMARNAS KONSUMTION, genom att de själva gillar att dricka sig full på olika fester ,och ser inte något fel i det ,och tänker inte på sina barn när de börjar dricka, och kan fastna i ett stort beroende, när de börjar se åt värst NÄR VINDUNKA STÅR   BORDET HELG EFTER HELG DÅ, och det är stor varningar till att bli beroende av alkohol, som kommer att växa lavinartat idag ,och DET ÄR STORA  VARNINGAR NU ,att hjälpa människor rätt idag.

SLUTA GE REKLAM OM VINDUNKEN OCH ANNAN ALKOHOL GENOM ATT DET ÄR BÖRJAN TILL ALKOHOLIST

Men folk tänker inte på hur lätt det är att bli beroende av lite vin ,GENOM ATT VINDUNKEN INNEHÅLLER ALKOHOL. Alla vindunkar som folk kommer köpa  hem försätter sig i stora problem ,om ni inte hjälper folk från att köpa hem vindunken DÅ GÅR DET ÅT PIPAN FÖR DEM .

868625Men hur många tänker på det ,ATT DE KAN FORTSÄTTA DRICKA HELG EFTER HELG genom att ingen tänker på ,att de dricker när ungdomarna håller på som värst ATT DE KAN GÅ NER SIG NÄR DE FORTSÄTTER DRICKA OCH FASTNAR I STORA PROBLEM NÄR DE DRICKER SOM DE GÖR IDAG .

UNGDOMARNA KAN FÅ PROBLEM MED SITT JOBB , genom att de fastnar i ett stort berörande av stora problem ,när de fortsätter helgerna igenom ,och fortsätter efter helgen när den är slut, MEN UNGDOMARNA HAR FASTNAT I ETT STORT BEROENDE ,SOM STÖKAR TILL HELA DERAS LIV ,genom att de köper hem vindunken till festerna och en massa partyn de har med vindunken på bordet då.

Genom att föräldrarna har lite koll på sina barn, då kan ungdomarna få mycket problem med, att de festar helg efter helg, och föräldrarna tänker inte på hur farligt det är när de dricker vin och sprit och öl då ,men när vindunken kommer på bordet ,DÅ ÄR DET STORA VARNINGAR TILL FÖRÄLDRARNA ,GENOM ATT HÅLLA KOLL PÅ SINA BARN MER. Vindunken är ett gissel i samhället, genom att företaget som tillverkar vindunken ställer till så stora problem för ungdomar och vuxna människor då.

GENOM ATT DET KOMMER BLI BÖRJAN ALKOHOLIST   ,genom att folk tar det så lätt när ungdomar köper hem till helgen, men tänker inte på att det fortsätter efter helgen, för mycket drickande av vindunken, genom att den innehåller alkohol ,som fäller krokben på folk ,som inte upptäcker det i tid ,då blir det kvar i ett beroende år efter år GENOM ATT INGEN UPPTÄCKTE DET I TID ,men vad kan ni göra nu åt ett så stort problem, som folk har fått från människor som tillverkar vindunken

Ni måste sluta köpa hem, OCH MÅSTE FÖRBJUDA ALL REKLAM OM VINDUNKEN ,och alla föräldrar måste ha koll på sina barn nu, och fortast de ser ,att vindunken står i deras hem, ,stora varningar att se till ungdomarna ,att inte köpa hem vindunken ,FÖR ATT  FÅ STOPP JÄTTESTORA PROBLEM ,SE TILL UNGDOMARNA NU ,OCH SÄG NEJ TILL VINDUNKEN NU. Annars fastnar många ungdomar i stora problem om ni inte stoppa det i tid.

OCH TÄNK PÅ ERA BARN NU, genom att hjälpa dem ur ,om de har börjat festa för mycket ,gå dit ,och TA BORT VINDUNKEN I TID  ,genom att börja hjälpa barnen rätt i samhället ,och ta hand om barnen nu, genom att ta bort vindunken från barnens liv, genom att vara vaken ,om ni ser vindunken kommer in i barnens liv, städa bort den snabbt,för att rädda ditt barn då.

FÖR ATT FÅ SLUT PÅ EN STOR FÖRÖDELSE FÖR BARNEN OCH  FÖR FÖRÄLDRARNA DÅ.Men det gäller även vuxna människor ,som köper hem vindunken, att även ni fastnar tillslut i ett beroende, när ni börjar titta åt vindunken, genom att den är så lätt att köpa hem lite vin ,ett glas lite då och då ,tills ni sitter en dag fast ,genom att ni kände inte varningen i tid då.

DET HÄR  GÄLLER ALLA SOM TITTAR ÅT VINDUNKEN  GENOM ATT NI KAN FASTNA I ETT BEROENDE DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.