ALKOHOL OCH VIN ALCOHOL AND WINE

IDAG DRICKS DET FÖR MYCKET ALKOHOL,  genom att folk vill inte känna alkoholen från drycken, och köper hem mycket starka drycker ,som innehåller alkohol, som har funnits länge på marknaden idag. Och har kommit i många olika smaker som dricks för mycket av, genom att drycken innehåller smak av olika smaker som mycket ungdomar köper idag BARA FÖR ATT BLI FULL DÅ.

Men har ökat på så mycket olika alkoholdrycker som gör att ungdomarna dricker för mycket av dem, FÖR ATT BERUSA SIG AV DRYCKEN, SOM GÖR ATT MYCKET UNGDOMAR TAPPAR OMDÖMET OM SIG SJÄLV ,OCH VET KNAPPT VAD DE HÅLLER PÅ MED ,när de dricker för mycket av alkoholdrycken, som finns i så mycket olika smaker, som gör att ungdomarna gillar att köpa ut från systembolaget helg efter helg, kan mycket ungdomar supa sig full ,och redlös av alkoholdryckerna då. Det har blivit för mycket av idag, genom att de känner inget stopp när de dricker av dryckerna, och de har inte koll på hur mycket de dricker ,genom att många smakar som saft, eller som vanliga dricka ,som de har lite koll på hur mycket de dricker då.

book_PawelKuczynski4Men har ökat mycket av alkoholdryckerna ,och företaget som tillverkar dem HAR INTE SÅ MYCKET KOLL PÅ UNGDOMARNAS LIV, när de tillverkar så mycket olika smaker, så ungdomarna ska dricka mycket mer ,genom att många av dem smakar som saft ,eller vanlig dricka och ungdomarna har ingen koll på vad de dricker ibland.

GENOM ATT DET ÄR LÄTT ATT DRICKA SIG FULL PÅ ALKOHOLDRYCKER GENOM ATT DET SMAKAR SÅ LITE ALKOHOL, och är inte så stark i smaken av alkohol, genom att den smakar som vanlig dricka och saft ,som är förstärkt med alkohol. Och det finns en uppsjö av dem, och i olika styrkor, så ungdomarna kan dricka sig full på ,som har ökat idag att köpa hem dem till festerna ,eller olika tillställningar, och ungdomarna vill bara bli berusad av drycken, genom att den är lätt att dricka sig för ful på idag ,genom att folk tänker inte på att den innehåller mycket alkohol. Och en del av dem är extra stark att dricka sig redlös på idag. Och det kommer nya smaker ,och nytt från dem som tillverkar dem, de kan dricka sig full och vet inte vart de är på väg ibland, när de dricker för mycket av drycken idag.

Folk har inte så mycket koll på konsumtionen när de sitter och dricker alkoholdrycken, genom att den är så lätt att dricka för mycket av ,och tänker inte på ATT UNGDOMARNA KAN BLI FRUKTANSVÄRT REDLÖS AV  DRYCKEN, genom att de har så lite koll på sig själv när de sitter och dricker alkoholdrycken, SOM ÄR EN STOR VARNING, genom att ni kan dricka för mycket av alkoholdrycken och har lite koll på vad ni håller på med då.

Genom att de tänker inte sig för då ,när de köper hem alkoholdrycker SOM FINNS FÖR MYCKET AV PÅ SYSTEMBOLAGET DÅ, som ungdomarna dricker alldeles för mycket av ,och vet inte vart de håller till ibland när de dricker för mycket av alkohol drycken,genom att den är så lätt att dricka för mycket av den ,när sitter och festar mycket ungdomar ,genom att ni har så lite koll på hur mycket ni häller i er när dricker alkoholdrycker, SOM VI SER STOR VARNING TILL ALLA UNGDOMARNA ,SOM DRICKER FÖR MYCKET AV DEN DRYCKEN DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f178a6ffc04846cf87c6672197c9f217.jpgMen det är också ett gissel i samhället idag ,och folk köper hem hela tiden alkoholdrycker, som har ökat försäljningen på då, genom att den är så lätt att supa sig full på, OCH HAR INGA SPÄRRAR ALKOHOLDRYCKEN IDAG, genom att de dricker för mycket av den, och finns inget stopp när ni dricker alkoholdrycken, genom att ni upplever den god att dricka ,och då är det extra farligt, GENOM ATT NI MÄRKER INTE NÄR NI BLIR FÖR FULL IBLAND, som mycket ungdomar dricker alldeles för mycket av, genom att den smakar inte så starkt en del alkoholdrycker. Är väldigt olika i smaken alla alkoholdryckerna idag.

Genom att de har olika smaker som ungdomarna kan lätt dricka sig redlös och full och tappar omdömet ibland när de dricker sig för full. Ni har ingen koll på när de dricker för mycket av alkohol drycken. Ni måste börja ta det mycket lugnare nu, genom att den är stora varningar när ni dricker för mycket av den. Och blir det för mycket, att ni dricker nästan varje dag, DÅ ÄR DET BÖRJAN TILL ALKOHOLIST OM NI DRICKER FÖR MYCKET AV ALKOHOL DRYCKEN genom att de är lätt att konsumera för mycket av när ni dricker för mycket då.

Men alkohol drycken har slagit sig in på en stor marknad som har vuxit enormt idag ,genom att den har vuxit för mycket av den drycken SOM KAN SKADA UNGDOMARNA FÖR MYCKET IDAG när ni dricker för mycket av alkohol drycken och har ingen koll när ni sitter och dricker av den .

guardian-angel-watching-over-children-on-bridge-lindbergMEN ÄR EN STOR FÄLLA FÖR MYCKET UNGDOMAR IDAG som så lätt kan köpa hem alkohol drycken, men är stor fälla för mycket ungdomar ,genom att ni kan fastna i ett beroende till slut ,när dricker för mycket av drycken, som mycket ungdomar börjar dricka av när de ska ha kul ,eller till stora fester som ställer till mycket för ungdomarna, genom att de tänker sig inte för när de dricker av alkohol drycken SOM KAN STÖKA TILL VÄLDIGT MYCKET  FÖR UNGDOMAR IDAG,genom att de dricker för mycket av den då.

Men finns stora varningar GENOM ATT VI FICK UPP DEN BILDEN ,OCH STORA VARNINGAR TILL ER ,som köper hem drycken ,genom att det finns inget stopp när ni dricker av drycken, när ni sitter tillsammans med andra vänner och dricker ,utan att tänka sig för när ni dricker för mycket av alkoholdrycken då, genom att ni tappar omdömet och kan skada er för mycket ,när ni har så lite koll på det ni dricker då.

Men systembolaget finns det en uppsjö av alkoholdryckerna som hjälper folk att dricka mycket mer

Genom att de blir fast i ett beroende när ni dricker för mycket alkohol, genom att alkohol gör att ni vill ha mer av alkoholen, och känner att ni måste dricka mer och mer, genom att många ungdomar vill ut och festa helg efter helg med sina vänner då, men har inte koll vad som händer när de sitter tillsammans med sina vänner, att de blir redlös ,OCH KAN HÄNDA VAD SOM HELST NÄR NI DRICKER FÖR MYCKET AV ALKOHOL DRYCKEN DÅ ,genom att de har ingen koll på något, och kan hamna i större problem när omdömet är för dåligt, och kan hamna i större problem, genom att de har ingen koll på sig själv,när de dricker för mycket av alkoholdrycken. De kan hamna i stora problem idag GENOM ATT SAMHÄLLET ÄR INTE SÅ SÄKERT IDAG när ni har lite koll på er själva då.de176fcc654cb561471ae642e7e0928b

Men kan hamna i så mycket onödiga problem idag TJEJERNA KAN BLI UTNYTTJAD SEXUELLT när de är för full idag ,genom att världen har blivit mycket värre idag ,och mycket tjejer dricker för mycket då ,och kan hamna i onödiga problem, genom att ni har inget omdöme då.

OCH HAR INGEN KOLL PÅ SIG SJÄLV DÅ  genom att de druckit för mycket, som ungdomar har svårt att känna in ,när det blir för mycket av alkoholdrycken och har inte koll på sig själv, och kan hamna i onödiga problem när ni dricker för mycket, genom att ni har ingen koll på er själva.

Ni  kan hamna i onödiga problem och kan hamna bland människor ,som har inte samma insikter om er .Ni  kan utnyttjas sexuellt GENOM ATT NI BLIR ETT  LÄTT BYTE NÄR NI ÄR REDLÖS OCH FULL ,och har inte koll på er själv när ni har druckit alldeles för mycket har ingen kontroll överhuvudtaget.

Och  kan bli utsatt för större problem ,genom att samhället är inte så tryggt idag ,och många ungdomar som är för full då, OCH ÄR ETT LÄTT BYTE DÅ, OCH KAN BLI VÅLDTAGEN MOT SIN VILJA, men har så lite koll på sig själv, när de är alldeles för full då.

Det finns nu ett samhälle SOM ÄR INTE TRYGGT ATT VISTAS I, OCH DÄRFÖR MÅSTE NI VARA EXTRA VAKEN IDAG , SÅ BARNEN INTE FÅR PROBLEM, genom att se till att de dricker mindre då ,genom att plocka bort alkoholdrycken hos ungdomarnas liv ,genom att rädda liv genom att få slut på allt drickande då.

Att tänka till innan ni går till systembolaget, tänk till flera gånger, och vänd om och sluta köpa hem alkohol drycken ,FÖRSÖK ATT HA EXTRA KOLL PÅ UNGDOMARNA IDAG ,och få slut på alla problem,att de dricker för mycket idag, genom att dra ner på konsumtionen när ni dricker för mycket GENOM ATT RÄDDA  ERA LIV DÅ.

Och dra ner på allt ,som handlar om alkohol DRA NER PÅ ALLT DRICKANDE OCH SLUTA FÖRSTÖR HÄLSAN, genom att ni kan fastna i ett stort problem NI BLIR BEROENDE AV ATT DRICKA ALKOHOL HELG EFTER HELG DRICKER NI, OCH FÖRSTÖR HÄLSAN MYCKET MER när ni ser inget stopp när ni dricker då.

TA HAND OM ER SJÄLV OCH SLUTA DRICKA ALKOHOL NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.