ATT HITTA KÄRLEKEN GENOM FACEBOOK ELLER DEJT LINJEN

IBLAND ÄR DET SVÅRT ATT VETA OM DE ÄR FÅGEL ELLER FISK när man möter på människor idag ,och nu har Facebook översvämmat med mycket olika människor från olika länder då.

IBLAND KAN VI FINNA KÄRLEKEN DÅ, så mycket olika människor som vi möter på,men har en förmåga att hänga sig kvar och kanske vill de mer ,eller så har de upptäckt, att de har hittat andra intressen ,genom att hålla sig säker på vissa delar då ,men tar chansen att lära känna flera människor ,genom Facebook eller dejting linjen står helt öppen idag, att träffa den rätta i livet ,genom allt sökande och vill möta på den de har sett ut då.

Men vad händer när de mötts? GENOM ATT DE KAN LÄRA KÄNNA VARANDRA MYCKET MYCKET MER DÅ genom kontakt de får när de mötts, då  kan en del hålla sig kvar, genom att möta varandra ,och se vilka de är när de mötts på Facebook, eller andra dejt linjer då ,genom att allt är öppet idag. Det svämmar över med människor från olika länder ,och alla vill hitta sin rätta i livet ,som många tänker på idag, genom att hitta sin egen kan vara svårt, att vara säker på andra personen om han eller hon känner lika för varandra ,även om de har sett ut den de vill träffa, och få en bättre kontakt än Facebook dejt lingen har ,att mötas och se varandra på riktigt, då kan en del hålla sig kvar för att mötas på riktigt, och se varandra på riktigt då.

Men kan hitta den de gillar allra mest ,genom att de bara ser ansiktet på personen ,och ser hur de lever, kan även hjälpa till mycket mer, men har hittat rätt känner de, genom att de kan se bara ansiktet på kvinnan eller mannen,att den måste jag möta, och se vem de är, genom att de upptäcker ansiktet på kvinnan,men vill se mycket mer av kvinnan ,och kan inte tänka annat ,än att de måste mötas på riktigt, genom att de har fastnat för henne ,och kan inte tänka på andra kvinnor just då ,genom att det finns en uppsjö av kvinnor,men har fastnat för henne ,och det spelar ingen roll för männen genom att de dras till olika kvinnor, MEN HAR DEN FÖRMÅGAN, ATT KÄNNA IN RÄTT PERSON FÖR HONOM DÅ. De kan känna att det är rätt för dem ,och har den drömmen att träffas då ,men kan hänga sig kvar ,fast folk upptäckter det inte ,genom svenska folket har en helt annan kultur från mycket olika länder ,som svämmar över från olika länder.

Genom att svenska kvinnorna kan gå vidare eller svenska männen kan gå vidare, genom att landet är helt öppen för flera relationer, GENOM ATT SVENSKA KVINNORNA OCH MÄNNEN KAN MÖTAS PÅ FACEBOOK ELLER DEJT LINJE. Och kan hitta eller inte hitta genom att de dras som andra killar och tjejer till olika kvinnor och män de gillar allra mest då.

Men Sverige är ett öppet land med annan syn på relationer, som inte andra länder har. GENOM ATT MÅNGA KULTURER HAR EN ANNAN KVINNOSYN DÅ ,när de möter på svenska folket ,som kan släppa och gå vidare till nästa och till nästa, genom att de hamnar i en massa problem, som mycket svenska folket har idag, genom att de har svårt ibland ,att leva hela livet ihop, genom konflikter som många svenska folket har problem med då, och kan lämna varandra genom att svenska kvinnan är konstruerad så. Och kvinnan har utvecklats så mycke,t som inte alla länder har idag.

GENOM ATT DE VÄLJER EN KVINNA DE KÄNNER MYCKET FÖR ,och för att säkra sig för framtiden, då kan kvinnorna möta på mycket olika män idag, men även genom Facebook ,som har blivit mer och mer vanligt ,att hitta varandra på Facebook. Och andra länder tänker inte som andra länder tänker ,genom att de är född med en annan kultur ,som inte alla förstår när de söker kärleken genom Facebook.

Och folk träffar på mycket kvinnor och män på Facebook, men många söker idag efter någon de gillar allra mest då, genom att de har den tillit till den har sett ut GENOM ATT DE HAR EN HELT ANNAN SYN PÅ RELATIONER, när de kommer från en annan kultur, genom att gifta sig med en kvinna som håller hela livet då. De hoppas såklart att leva ihop med varandra, genom att de har en helt annan syn på kvinnorna männen, som kommer från annan kultur. Genom  att har inte samma problem att hålla kvar en person de har sett ut, genom att de känner det är rätt för dem,  en mans kvinna som många söker efter den rätta att leva med ,OCH DÅ SPELAR INTE ÅLDERN  SÅ MYCKET ROLL DÅ, utan känslan de känner för kvinnan de har då. Och har inte problem med åldern som inte stämmer för svenska folkets syn på det.

Om det är kärlek de känner för kvinnan då ,genom att de har en helt annan kultur ,och då spelar inte åldern så stor roll, genom att de har sett ut kvinnan, och känner mer och mer ,att de vill träffas på riktigt ,genom att de har sett ut en kvinna SOM DE KAN KÄNNA SIG SÄKER DÅ när de en dag ska mötas på riktigt då, genom att de har inte problem med åldern ,och ibland träffa de samma ålder, men mycket män dras till äldre kvinnor som jorden ser ut idag då.

MEN FÖR ATT SÄKRA SINA LIV, genom att mycket yngre kvinnor är inte de säkraste valet för dem, genom att de ser hur allt ser ut idag, och svårt att leva med genom olika problem med yngre kvinnorna då. Idag stöter många kvinnor på män från andra länder ,och har helt annan syn än vad svenska folket har idag, och kan öppna sitt hjärta för en äldre man, eller en äldre kvinna, för att känna sig mer säker under livet då ,och många idag stöter på mycket yngre män ,som har en helt annan syn på äldre kvinnor, än vad svenska folket har när kommer från en helt annan kultur, då kan de leta bland äldre människor ,genom att säkra sitt liv genom att de kommer från en helt annan kultur, än vad svenska folkets syn på det ,och blir mycket misstänksam när mycket män söker äldre kvinnor och män, men det handlar om deras kultur ,att hitta en kvinna, som inte alla tänker på idag.

Idag kan det svämma över hos svenska folket på Facebook eller dej lingen med mycket olika människor från olika kulturer.Och en del kan öppna sitt hjärta fullt ut, när de söker en kvinna, de har börja lagt intressen på henne då. Men även kvinnor söker andra länder såklart genom att säkra sig då. MEN HOPPAS PÅ ATT HITTA SIN RÄTTA DÅ.

MEN DET ÄR ANNAT MED MÄNNEN SOM ÄR BORTGIFTA AV FÖRÄLDRARNA DÅ.De har större problem att brottas med ,genom att de har en kvinna som väntar dem ,men kan öppnat hjärtat för en svensk kvinna då. Eller bara väntar på kvinnan ,som föräldrarna sett ut. Eller så börjar inleda en relation med en kvinna,  får känslor för henne. Och det kan bli stora problem där, när de kan inte leva fullt ut, genom att hemlandet har den fruktansvärda kultur kvar ,som kvinnor kan stöta på från män ,som har den kulturen kvar då. De lever i sitt nya land ,som de har flyttat till eller så lever de i sitt hemland, och tar kontakt med svenska kvinnorna, men männen kan fastna för kvinnorna, men en dag måste de gifta sig med kvinnan föräldrar har sett ut då.

Det blir svenska kvinnan som blir djupt sårad av mannen ,att bli drabbad av så gammal kultur då. Båda kan bli drabbad av det, genom att båda kan öppna sina hjärtan för varandra. Det är besvärligt att den kulturen finns kvar GENOM ATT FOLK KAN BLI FRUKTANSVÄRT SÅRAD, genom att de lever inte som svenska folket gör då.

Genom  att jorden svämmar över med olika kulturer, OCH VI KAN FALLA PÅ DET ,SOM VI INTE TÄNKER PÅ DÅ när vi gillar männen eller börja känna kärlek för honom ,men han har egentligen en annan plan gå efter, för att säkra sin familj när han kommer från länder ,som håller på med bortgift ,som folk har börjat rört runt i det. Folk har börjar se stora bekymmer för kvinnor och män ,som måste gifta sig mot sin vilja då. Kvinnorna håller på att börja gå emot, så gammal kultur då.

Genom att öppna en mycket bättre värld för män och kvinnor ,som kommer från dessa länder ,där föräldrarna väljer partner till sina barn, genom att mycket kvinnor och män har kvar dessa problem ,även om de flyttar till andra länder ,så har de fortfarande kvar problem, att föräldrarna väljer till den, men det är mycket länder som har den kulturen. MEN PÅ MÅNGA STÄLLEN HÅLLER DET PÅ ATT LÖSAS UPP DEN KULTUREN,  genom att mycket håller på att förändras idag,  men mycket folk sitter fortfarande kvar i den fruktansvärda kultur, att föräldrarna ser ut till dem, men har för att säkra sina barn, när de tvingas in i en fruktansvärd kultur då, som folk kan stöta på män från dessa länder, men har en helt annan plan, fast de har lämnat sitt land ,men sitter fortfarande fast att gifta bort kvinnor och männen, för att säkra sin släkt mycket mer.

Det finns folk som kan  blir utsatt för dessa fruktansvärda problem, att bli bortgift mot sin vilja, så finns det kvar fortfarande dessa stora problem när kvinnor möter män från den kulturen då. De kan börja inleda ett längre förhållande ,TILLS FAMILJEN KNACKAR  SONENS DÖRR ,att han måste lämna sin relation, som han har börjat fastnat för ,och känner kärlek för kvinnan då.Han har sett ut henne och älskar henne, men måste antingen gå emot föräldrarnas val, eller säga JA till föräldrarnas val, genom att slippa en massa strider då.

DET MÅSTE BLI ETT STOPP PÅ GALENSKAPEN FRÅN FÖRÄLDRARNA genom att så mycket förhållande har fått så stora problem ,när de kommer till andra länder som har inte den kulturen ,då får de lida enormt genom att de sitter fast i en urgammal kultur då.

Men idag kan folk hamna i stora problem när inte andra länder har ändrat om att  gifta bort sina barn, utan fortsätter på samma sätt, genom att ingen har börjat gå emot den kulturen ,som stökar till när de lämnar landet ,och börjar se åt andra kvinnor, genom att det är bara svenska kvinnorna, som kan råka illa ut idag när de flyttar till Sverige. Och folk ser inte det,  att de har en kvinna som väntar dem, men folk är förblindad och kär OCH SER INTE VARNINGSKLOCKORNA I TID, tills de står där en dag, och kan inte ändra om familjens kultur, genom att de har valt ut till honom en fru att leva med då.

DET MÅSTE TA SLUT PÅ FRUKTANSVÄRT KULTUREN GENOM ATT FOLK FÅR LIDA AV DET.

Det här kan ni hamna i ,när ni inte se vart de kommer ifrån ,så länge de har den kulturen, ska ni hålla er extra vaken, genom att ni kan falla illa på det ,när föräldrar har sett ut till männen. Men VAR BARA VAKEN eller så har ni bara kul ,och tänker inte på problemet ,som kommer en dag , var vaken när ni möter männen en kvinna kan vänta hemma i hans hemland då.

DET ÄR INTE KUL ATT STÖTA PÅ DEN KULTUREN genom att svenskarna har inte den kulturen ,och tvinga in folk att gifta sig med varandra då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.