HÄLSO TRICKET

Idag tänkte vi prata om frukt som inte alla människor tänker att det är en hälsokick när vi blir sjuk och riktigt förkyld

Att frukt är som en hälsokur när vi blir förkyld då, men folk kan gå länge med förkylningen. och blir inte riktigt bra på länge då.

Folk köper mot förkylning olika medel mot förkylningen då OCH MYCKET PREPARAT KAN INNEHÅLLA MEDEL, SOM INTE  ÄR SÅ HÄLSOSAM, eller får ni dras med förkylningen längre, genom att ni blir aldrig frisk då. Det kan dra ut på tiden .Ibland känner ni att ni aldrig blir frisk då.

Jag kom på  knepet långt tillbaka, ATT ÄTA EN MASSA FRUKT OCH VITLÖK  när jag blev sjuk genom att jag orkar inte som vanligt, att det drar ut på tiden och sitta och vara sjuk då.

Jag minns speciellt en gång när jag skulle till Göteborg, och ha en kurs ,och brukar sitta och ta emot folk på privatsittningar då, men även plocka ihop folk till en seans då. Jag kände att jag började bli sämre, men plockade ihop och gjorde min frukt kur med frukt och vitlök. Det försvann snabbt när jag skulle ner och jobba med människor då. JAG MÅSTE FÅ BORT PROBLEMET SNABBT, OCH DET FUNGERAR JÄMT NÄR JAG KÖR DEN BLANDNINGEN DÅ.Jag är inte så pigg på att sitta och vara sjuk då. Jag kan även känna i kroppen, att jag håller på att bli sjuk, men motar det om jag ska bort då.

Jag har alltid kört det på mina barn frukt kuren när de bodde hemma då. BARNEN GILLADE INTE VITLÖKEN OCH FRUKTEN ,men ska man bli snabbt frisk, ,då är det att äta frukt blandningen med vitlök då. Jag gjorde alltid iordning till barnen, men ibland måste man inte alla gånger gilla det ,genom att jag vill inte att de äter en massa annat ,som inte hjälper så mycket. De kan innehålla en massa giftiga saker då.

screen-5Jag vet när jag hade min lokal och skulle ha en massa folk på seans, då blev jag jättesjuk, ,men fick även köra kuren med frukt och vitlök ,men den gången var jag tvungen att sätta mig på lokalen, och börja meditera med ärkeänglar och städa bort problemet jag fick, som skulle ha folk på seans då. Jag fick en fruktansvärd hosta den gången, som jag har tagit upp om förut då. Jag tittar vart hostan kommer ifrån ,och hittade en massa som vanligt då. Jag blev bra den gången. Men jag gör det alltid om jag får hosta, genom att det är så fruktansvärt jobbigt att gå med hostan hela tiden då. Jag är snabb att ta bort hostan,  genom att jag har sett att hostmedicinen HJÄLPER INTE LIKA SNABBT SOM JAG MÅSTE TA BORT HOSTAN  DÅ.

Det går snabbt att ta bort hostan ,genom att det är fruktansvärt jobbigt att känna hostan ,och det sliter så mycket på halsen när man hostar och hostar hela tiden då. JAG SER ATT DET KOMMER FRÅN GAMLA HÄNDELSER, NÄR MAN FÅR SÅ MYCKET HÅRD HOSTA. Det är jobbigt att kolla på hostan genom att man kan hosta och hosta hela tiden ,och måste ibland avbryt och kolla igen och igen ,tills jag får bort hostan. Genom att man blir avbruten när man hostar mycket, och tappar bort sig ibland och måste igen kolla vart hostan kommer ifrån då. Jag blir alltid bra ,och snabbt som vanligt städar jag bort hostan då.

Jag provat ibland att köpa hostmedicin, GENOM ATT JAG VET VILKET JOBB DET ÄR ATT SITTA OCH KOLLA PÅ HOSTAN DÅ. Jag orkar inte längre ta hostmedicinen, genom att den hjälper inte alls lika snabbt. Jag vill ha snabbt resultat.Jag måste ändå sätta mig och kolla på vart hostan kommer ifrån ,för att slippa hostan, som tar slut på krafterna snabbt, att sitta och hosta då. Jag måste kolla på det och önskade att hostmedicinen har hjälpt, istället för kolla på hostan, genom att det är jobbigt att titta på den. Jag kan bli avbruten när jag sitter och hostar som tar slut på mig. MEN JAG FÅR BORT HOSTAN MYCKET SNABBARE ÄN HOSTMEDICINEN GÖR DÅ.

JAG ÄLSKAR ATT ÄTA FRUKT BLANDNINGEN med frukt och vitlök ,men barn är barnen, men de blev mycket bättre då. Vad väljer man då?

Nu bor jag här och sitter och skriver ,OCH BLEV PLÖTSLIGT JÄTTESJUK ,OCH BLEV RIKTIGT GENOMFÖRKYLD NÄR JAG VAKNADE UPP ,men fick ändra på en gång ,det jag äter under dagen till frukt då.

Jag skickar iväg EN MATLISTA, att han ska köpa frukt genom att jag blev genom förkyld när jag vaknade upp då.

Jag skriver ner en lista :

BANANER, APELSINER ,NEKTARIN, KIWI, LIME OCH VITLÖK  på hans lista. Jag brukar köra med frukt ,som jag gillar att äta då. Man kan blanda i ännu mera frukt men jag måste få iväg en lista till honom innan han kommer hem då.

BRUKAR MOSA BANANEN OCH HACKA I ALL FRUKT, OCH ÄVEN PRESSA I LIME I BLANDNINGEN OCH PRESSA I EN VITLÖKSKLYFTA I BLANDNINGEN och rör runt lite grann.

PRESSA ÄVEN LIME I ETT VATTENGLAS och skrapa i fruktköttet från lime  i vattenglaset då.

Det här brukar jag göra när jag blir förkyld eller börjar när jag känner att jag håller på att bli sjuk, för att stoppa det. Jag hatar att bli sjuk ,och sitta och snora som jag har lärt mig med frukt, HUR JAG STÄDAR BORT SNABBT PÅ NATURLIGA SAKER FRUKT OCH VITLÖK ,som jag alltid kör med då. Jag köper inte några andra ohälsosamma produkter ,utan bara frukt under tiden jag är sjuk. Jag älskar frukt, men nu hade jag dragit ner på mycket och åt inte frukt som förut.

Men när jag vaknade upp fick jag börja på en gång att köpa frukt, som jag alltid gör när jag blir sjuk, MEN ÄTER MYCKET MER FRUKT ÄN VANLIGT DÅ bara frukt hela tiden ,och vitlök som tillhör min blandning då.

Jag blev sjuk på fredagen ,och började äta min blandning ,och även dålig på lördag och fortsätter att äta min frukt blandning och dricker lime vatten ,som jag älskar att dricka,.Det är så läskande att dricka lime vatten då.

Jag åt hela tiden  under lördagen  frukt och vitlök. Jag var tvungen att ändra om allt jag åt, till frukt och vitlök.

Jag kände mig mycket bättre på söndag natt natten mot måndagen då. Jag tänkte jag måste bli fri det. Jag avskyr att vara sjuk och nysa och snora. Det är det värsta jag vet, då tar jag tag i det på en gång ,för att slippa dra ut på det. Jag kan ha ont i kroppen ,men det accepterar jag mycket bättre om det värker i kroppen då ,men inte när jag blir förkyld, DÅ ÅKER FRUKT BLANDNINGEN SNABBT FRAM, för att få bort problem snabbt då.

JAG HAR SETT DET LÄNGE när jag kör med frukt, och köper bara nyttiga saker då ,genom att frukten fungerar som en snabb hälsokur ,och köper inget annat för att snabba på, att bli fri min förkylning, då är frukt och vitlök en bra hälsokur, att bli snabbt frisk på en gång då.

En reaktion till “HÄLSO TRICKET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.