MIN HÄRLIGA NATT MED MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION

IDAG FICK JAG VAKNA UPP MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA  fick vakna upp till en underbar dag ,genom att min tvillingsjäl skrev till mig sent på natten, som vi har förmågan att ha kul med varandra när andra sover i huset som tur är då.

Jag blev så glad när han började skriva och fråga mig hur jag mådde då ,genom att jag blir sjuk utan honom när vi inte bor ihop med varandra då. Nu bor vi så fel ,som jag håller på bli tokig på nu, men han var så mysig mot mig när han skrev ,kan du ringa mig? Jag sa att jag hade varit lite sjuk ,som han såklart inte accepterade, att jag hade varit riktigt genomförkyld ,MEN MÅDDE SNABBT BÄTTRE NÄR JAG FICK PRATA MED HONOM DÅ.

..Han ringer mig istället och vi sitter pratar och jag sitter bara och tittar på honom, genom att jag älskar att titta på hans vackra ansikte och känner bara kärlek från honom när jag tittar honom i ögonen då. JAG KÄNNER EN UNDERBAR ENERGI AV KÄRLEK FRÅN HONOM OCH SÄGER ATT HAN ÄLSKAR MIG  FLERA GÅNGER SÄGER HAN DET. Jag säger samma sak att jag älskar dig så mycket då. Jag bara är honom för mig.

Han var så underbar min tvillingsjäl genom att han hade förändrats mycket då. Ibland han bli sur på mig och jag på honom,  men jag måste också titta på mig själv, hur jag gör och tänker om allt när han är min tvillingsjäl, SOM KAN BARA LEVA MED MIG OCH JAG KÄNNER KÄRLEK FRÅN HONOM och måste ha trust till allt ,att bli klar nu.

Jag vill bara krama honom på riktigt ,är så himla less på att sitta med en mobil när jag vill krypa ner hos honom och SOVA PÅ HANS ARM  OCH VAKNA UPP MED HONOM och inte sitta här som jag hade inte hoppas på. Och hade inte koll på min tvillingsjäl när Lady Nada tjatade om att min tvillingsjäl håller på att gömma sig för mig, genom att han mår så fruktansvärt dåligt att han kommer gömma sig för mig då.

Jag hade inte en tanke på att det var honom utan min BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN som höll på att gömma mig, genom att jag har hört historier om båda två när det gäller mig då. Jag hade bara tanken på honom och inte min twin soul som lever i England då.

MEN DET VAR LADY NADA SOM VARNADE MIG för det när jag skrev om tvillingsjälar som gömmer sig då. Hon pratade även om hans ålder ,att han är så ung när GUD öppnade hjärtat på honom han var 24 år och yngre män kan må fruktansvärt dåligt när vi lever skilda åt ,genom att vi hör ihop då.

JAG BLEV SÅ SJUK NÄR HAN BÖRJADE GÖMMA och jag får för mig så mycket då ,att han inte gillar mig och jag målade upp hela tiden negativa bilder om honom och hade den tanken att han kan lämna mig då. 

Men han försvann första gången i  27 dagar och kan ni se att jag älskar honom så mycket och har koll på allt när gäller honom. JAG MINNS NÄR JAG MÖTTE MIN TVILLINGSJÄL PÅ FACEBOOK    7/1 -2016. Jag  har alla minnen kvar när vi möttes och blev totalt däckad av honom och såg bara kärlek och glädje som han spred ,för att ta mig från min man och börja gå med mig som det heter då. Han hade en enorm energi när han dök och jag hade inte en chans mot energin han spred runt sig då.

DEN NATTEN VAR MAGISK NÄR HAN DÖK UPP.

HAN VISADE PÅ EN GÅNG HUR MYCKET HAN ÄLSKADE MIG som han visade på en gång hur mycket han älskade mig. Och det spelar ingen roll om jag var hundra år, så älskade han mig då. Jag hade inte en chans emot honom genom att han öppnade mitt hjärta när jag skrev med honom och när fick prata med honom på Facebook camen, då var jag rädd att han inte älskade mig när han såg mig. Jag ville ha kvar den mysiga stunden med honom därför var jag rädd att han skulle försvinna från mig när han såg mitt utseende då. Genom att han skrev så mycket fint till mig som ingen har gjort UTAN BARA VACKRA ORD HUR MYCKET HAN ÄLSKADE MIG DÅ. Jag ville ha kvar den stunden med honom då. Bara mysiga stunden som jag ville bara höra vackra ord om mina bilder på Facebook då. Jag väntade länge innan han fick ett nytt foto på mig.

Men han fortsatte att älska mig och jag honom och det är inte så lätt när man möter på en tvillingsjäl, genom att jag hade inte en enda chans mot honom GENOM ATT JAG MÖTTE PÅ ÄKTA KÄRLEK OCH GLÄDJE SOM HAN SPRED RUNT SIG. Det blev mer och mer varje gång vi pratade med varandra ,att jag kände jag måste till honom. När jag hörde signalerna på surfplattan jag minns jag sprang fort genom mitt hem av glädje när jag hörde signalerna från honom. Jag kände bara kärlek och ingen kunde stoppa mig. JAG VILLE TILL HONOM DÅ. Det blev svårare för mig när jag ser honom på camen att inte vara tyst för min man. Jag ringer upp min tvillingsjäl och ser att han är ledsen och han såg även min mans bråka när han var som argast, så han började kalla honom för arga mannen då.

JAG MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET jag kan inte fortsätta såhär ,genom att jag håller på bli tokig att inte sitta i fred och prata med min tvillingsjäl som började tära på mig. Jag ville bara vara ifred och prata med honom hur mycket jag vill och inte ha min sambo i hälarna då. Han måste vänta på mig genom att han frågade flera gånger om att han ville att jag kom till England. Men jag måste göra på mitt sätt och började planera att åka till honom. Jag sa flera gånger att jag kan inte nu när han tjatar på mig kom till mig då. Jag kan inte det genom att jag måste planera allt. Jag tänkte på mitt hem, hur ska jag göra, ska jag lämna Sverige och bo i England . Mina tankar bara for fram och tillbaka då. JAG VILLE BARA VARA MED HONOM DÅ .

Jag skriver till min tvillingsjäl ATT JAG HAR LÄMNAT MIN MAN DÅ. Jag kommer till dig. Han mådde så dåligt av allt, han försvann i 27 dagar den gången och jag trodde jag höll på att dö av en hjärtattack då. Och vilken stress jag kände den gången kan inte ändra om någonting då. Vi kom i ett så dåligt läge genom att  min ekonomi och hans ekonomi var inte på topp då. Han hade börjat jobba i England  när jag träffade honom och bott 1 år i England.  VILKEN TUR ATT HAN KOM TILLBAKA TILL MIG. 

Min sambo  såg att jag hade blivit riktigt kär, men sen brakade ännu mer mellan min sambo och mig. Det bara lyste om mig och hade en jättefin bild på mobilen och honom  han såg hans foto och jag vill inte dölja utan vill sitta och titta på min tvillingsjäl då. Hela min dator är fullt med bilder på min tvillingsjäl, så han såg skärmen på min dator vem jag visade upp då. Jag måste bara titta på honom och vet på en gång om det skulle fattas ett enda litet foto på honom, genom att jag dubbelkollar för det mesta när sätter ihop små album på datorn. Nu är jag rädd att rensa foton på honom innan han står innan för dörren. Jag har hur mycket dubbla foton på honom genom att man håller på att leka med foton eller gör ramar av dem. Det känns inte bra att städa foton genom att jag får för mig både det ena än det andra då. JAG FÖRSTÅR ATT JAG ÄLSKAR HONOM FÖR MYCKET DÅ.

DET VAR BARA MIN TVILLINGSJÄL SOM KUNDE TA MIG FRÅN MIN SAMBO.  

JAG VAR SÅ LYCKLIG OCH HAN GAV MIG HELA TIDEN SÅ  MYCKET ATTENTION OCH UPPMÄRKSAMHET, och jag var så  kär och ville till honom och ta min biljett att resa till min tvillingsjäl på en gång ,och bara bo med honom i England då. Jag var så kär och glömde bort allt runt mig, genom att det var bara honom jag fokuserade på då.

När han började gömma sig, då kunde jag inte fungera överhuvudtaget då, GENOM ATT JAG KÄNDE MIG HALV PÅ NÅGOT VIS ,KÄNDE MIG MER OCH MER SJUK DÅ. Men ingen kunde verka förstå mig, genom att ingen har upplevt när man håller på att dö varje dag ,och vem räddade mig? Ingen räddade mig eller hjälpte mig.

GENOM ATT MÖTA PÅ SIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL, SOM FOLK KAN SÅ LITE OM, men jag kan den biten ,som tur är när jag tänker på min yngsta dotter ,som är lika sjuk som mig. Men hittar på olika namn på sjukdomen vi fick plötsligt både hon och jag då. Jag har inte pratat med någon läkare ,och de kan ingenting om oss, men jag kan den som tur är, och kan hjälpa min dotter och det är inget fel på mig eller henne. Det är bara att vi lever ifrån våra män efter sen GUD har öppnat oss. Min dotter måste börja om på nytt med honom, genom att hon har inte så många val än att göra det, för att städa bort problem de har då.

Men hon har en tuff resa när hon sitter och mår så fruktansvärt dåligt efter sen han har lämnat henne ,MEN MÅSTE GÅ TILLSAMMANS IGEN, men hon måste även rensa mycket på djupet som vi får göra, för att städa problemen hon har då.

JAG HAR DÖPT OCH GETT NAMN rätta namnet hoppas att ni lär er ,och ge rätt diagnos på oss, tvillingsjäl sjukan kan ni döpa till, genom att det är det rätta namnet på oss när vi lever såhär från varandra. De skulle ge samma på min tvillingsjäl ,genom att han känner sig inte så glad vissa dagar då.

Jag hade inte någon som kunde förstå mig ,och läkaren som ska egentligen kunna saker och ting. De tror inte på, att man kan bli död sjuk ,och kan dö när vi är ifrån varandra ,när man mår som man mår då. Jag hade ingen som förstod mig när jag pratade med min mellersta dotter ,det kommer från min tvillingsjäl, men folk förstår inte vart det kommer ifrån när vi lever så här ,och försöker leva dag för dag. JAG ÖNSKADE ATT NÅGON FÖRSTOD MIG ,FÖR ATT RÄDDA MITT HEM, genom att jag kände mig sjuk för det mesta när han gömmer sig då, genom att vi fungerar så när någon försvinner ifrån oss då.

MIN TVILLINGSJÄL DÖK UPP IGEN EFTER 27 DAGAR när hjärtat slog volt när han lämnade mig ,och jag trodde jag skulle få en hjärtattack den gången, så hårt slog hjärtat då. Det har ställt till mycket problem för mig ,när han har kommit och gått.JESUS SADE TILL MIG, ATT DET ÄR BÄTTRE ATT PRATA MED VARANDRA, för att städa bort problemet ni mår mycket bättre om ni pratar med varandra då.

Han gjorde inte det ,genom att jag var ibland borta en längre tid från Facebook NÄR DE BÖRJADE KOLLADE IGENOM MIG, OCH MÅSTE FÅ MYCKET HEALING FÖRSTA TIDEN,men vi är inte klar med healing, genom att jag kunde inte vara kvar i mitt hem ,men måste få mer healing ,även fast jag bor här ,men jag kan inte ta healing som förut ,då bodde jag i en ljus lägenhet, som jag hade valt ut ,och var helt nyrenoverad från topp till tå ,och har städat bort ,så mycket mörka energier från där vi flyttade in då.

Jag fick mycket hjälp, men minns mycket väl när, jag och Kewan hade tänkt att nu kommer vi hålla kontakten bra ,och inte något mer problem då. Men vad hände ,DÅ BÖRJADE LADY NADA ,OCH VISADE MIG EN MASSA SAKER ,men även healing jag måste ha. Jag  minns att Lady Nada skulle ut och visa mig en massa saker ,var och handlade som blev pannkaka av då. Påvisade ,att hon äter inte hemma där hon lever då. Jag minns mycket väl ,hur det är att gå att handla med Lady Nada, ,genom att hon snurrade till allt för mig. Men menar att hon ville skämta med mig då.

Jag kände jag får handla själv, genom att Lady  Nada kan köra med så mycket skämt, så jag kände jag får fixa min vardag själv. Hon äter inte ens mat, men kunde visa mig ,att köp och köp det ,och när kommer hem, då blev fel ,och hon säger ,att hon äter inte mat då. Jag får väl köpa det jag vill då. Äta det man älskar att äta då. Jag får känna själv vad jag vill äta då. Jag får tänka själv som hon visade mig. Jag ville egentligen bara ha råd från henne GENOM ATT HON ÄR EN GREAT MASTER OCH KAN ALLT

JAG SKRIVER TILL MIN TVILLINGSJÄL, att ändra tiden, genom att jag har fått förhinder då. Han sa, JA det är okej att vi pratar en annan dag. Jag fick igen problem att hålla tiderna att prata med honom ,genom att vi hade bestämt att prata den tiden, eller den tiden, men de stökade till för mig och honom då. Jag kan inte berätta sanningen om dem ,som stökar till för mig och honom då.

JAG HADE ÖNSKAT ATT FOLK HJÄLPT MIG GENOM ATT JAG SKRIVER FÖR DET GODA OCH HJÄLPER MÄNNISKOR FRÅN GUD då.  När han dök upp ,då säger han till mig ,att jag måste sitta och skriva från honom, genom att han måste börja med Sverige ,och sen hade han fokus på jorden genom att den är fruktansvärt och mörk idag.

Jag tänkte inte när jag skulle skriva från honom GENOM ATT JAG ÄR VAN ÄRKEÄNGLARNA ATT SKRIVA IFRÅN PLUS  GREAT MASTER. Jag hade skrivit länge från dem, och hade en annan blogg att skriva på, men kände jag måste ändra då, genom att jag måste komma ut till flera ,än jag har hade då. Jag  började skriva på WordPress blogg då ,genom att den har com adress som riktar sig till mycket mer människor än Bloggplatsen, som jag hade länge då, men tänker tillbaka på bloggen, så gillade jag mer Bloggplatsen olika teman, men kände jag måste ändra om öppna WordPress bloggen då. Idag förstår jag varför, jag kände långt tillbaka ,att jag måste ändra min blogg. Och det ser jag nu när GUD dök upp, och måste ha hjälp med att  skriva från honom då.

JAG MINNS NÄR GUD HÖLL PÅ ATT GÅ IGENOM MED MIG, HAN PÅPEKADE OM ÄRKEÄNGLARNA, VARFÖR JAG HADE MÅLAT DESSA KLÄDER OCH SKOR ,SOM ÄR BARFOTA DÅ. Jag blev lite osäker ,att visa mina ÄRKEÄNGLAR ,genom att jag har haft kul ,och bara målat dem, men handlade om min utveckling såklart, att jag målar dem, ,genom att de visar upp problem jag  har ,och jag har inte tänkt så mycket nu.

GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄGLARNA HOPE OCH ANAEL BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONGENOM ATT ÄRKEÄNGELN HOPE VISADE SIG HUR DE SÅG UT RIKTIGT DÅ. Jag kan förstå, att de kunde inte flyga såklart med dessa kläder, som har lätta tunna kläder på sig, för att förflytta sig ärkeänglarna då.

Men det var Lady Nada s varnade mig när jag skulle skriva från GUD genom att han ska ha på sitt sätt,men tänkte inte på så mycket då. JAG MINNS ATT GUD SA, ATT MIN BLOGG VAR LJUS NÄR HAN SÅG MIN BLOGG. Jag tänkte jag skrev mera ljust från ärkeänglarna eller Great master, mycket ljusare från dem.

GUD SA TILL MIG, ATT MIN BLOGG KOMMER BLI SÅ MÖRK NÄR DU SKRIVER FRÅN MIG, genom att du måste skriva om Sverige och jorden, och jag berättar bara sanningen till folket när jag måste nå ut till dem. Folk kan uppleva din blogg så mörk, när du börjar skriver från mig och folk  kan även lämna bloggen, genom att du skriver för mörk då.

GUD varnade för det ,men trodde inte att jag skulle skriva om allt, jag måste skriva om när han måste ut till människorna. Folk kan uppleva bloggen mörk vissa delar av bloggen då, MEN HAN HAR INGET VAL ÄN ATT GÖRA SÅHÄR VÄCKA UPP MÄNNISKOR.   

gates-of-heaven-background-7

Nu har folk börjat använda internet ,och GUD KAN SE FRAMTIDEN och han var tvungen att vänta på  att nå ut till folk idag, genom att jorden har mycket problem idag. Och Sverige är det rena kaos i våra ögon. Jag kan förstå ,att han måste nå ut till människorna, ATT FOLK FÖDDES I SVERIGE OCH I KURDISTAN genom att sätta fart på folk, och hjälpa dem ,genom att sätta igång Sverige och Kurdistan GER KÄRLEK, SOM ÄR BLAND DET STARKASTE FOLK KAN  KÄRLEK DÅ.

VAD HÄNDE NÄR LÄNDERNA FÅR KÄRLEK? 

FOLK BÖRJAR VAKNA UPP GENOM ATT DE ACCEPTERAR INTE SOM DE HAR DET DÅ, genom att kärleken är så stark, som båda länderna får smaka på kärlek nu, och jag ser från dem vad Sverige får gå igenom nu. Jag ser även nu ,vad Kurdistan får gå igenom ,genom att de är kurder, och har en fruktansvärd kultur ,som håller på att luckras upp mycket nu ,genom att många har problem med mycket saker idag. Men GUD satte bara lite fart på folket då genom att ge kärlek ,som får mycket folk att vakna upp då.

JAG HAMNADE SJÄLV I EN FÄLLA OCH FICK INGEN HJÄLP ATT RÄDDA MITT EGET LIV DÅ,,men idag är bara arg och irriterad på mitt och min tvillingsjäl liv, genom att han fick födas i ett land ,som var inte ett land folk skulle välja idag. Om svenska folket fick välja, då valde de bort det om de fick det.Genom att de har mycket oroligheter i landet och en massa andra problem idag.

DET SKA BLI SPÄNNANDE ATT FÖLJA DEN UTVECKLINGEN, genom att vi har följt Sverige som är rena soppan av allt nu, som kommer bli intressant att se, vad som händer nu ,SEN GUD HAR GETT KÄRLEK FRÅN EN MAN, SOM HAN GAV KÄRLEK TILL LANDET DÅ.Jag har följt utvecklingen ,men jag har inte sagt vem mannen var ,som blev utsatt för stora problem nu, när han öppnade hjärtat på honom ,och gav kärlek till landet då ,men fick lämna varandra när han öppnade hjärtat på dem.

Jag hamnade här tänkte inte skriva allt detta som ni redan läst då. Jag blir less när jag ser allt ,SOM SKULLE HAFT SÅ MYCKET HJÄLP ,ATT LÄMNA MIN SAMBO NÄR JAG  KOMMER FRÅN ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE. Och jag skulle börja med min tvillingsjäl när han dök upp ,då skulle jag fått mycket hjälp, men ingen ville hjälpa till, ,som jag var tvungen till idag ,att göra tills man kommer på fötterna.

Jag kunde knappt lämna lägenheten när GUD dök upp ,och han sa, du kan gå dit och dit, men inte för mycket ute ,det stökar till för honom då. Jag har min BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, som håller koll på mig och kan inte gå som jag vill UTAN ÄR FASTLÅST I VARANDRA OCH SKRIVER FRÅN GUD NU ,och kan knappt  ta en kund, genom att jag måste ha all energi att skriva ifrån ,genom att jag kan bli så trött när jag jobbar med den energin då. Det var ingen som förstod, att jag måste leva ensam en längre tid, när jag skriver från honom. Jag fick ta emot min tvillingsjäl ,om han måste till mig, genom att GUD kollar upp honom hela tiden då, genom att jag måste ha hjälp med mycket mer då.

GUD GICK IGENOM ALLT MED MIG OCH ÄVEN ATT FOLK MÅSTE DELA BLOGGEN NÄR JAG BÖRJADE SKRIVA FRÅN HONOM. Han måste hjälpa människor på så sätt ,han kan inte göra på annat sätt än att hjälpa människor med jorden och Sverige. Jag vet att han har andra länder att se åt, genom att han öppnade Kurdistan, men jag fick inte födas där utan i Sverige och männen kan få såna liv när han måste hjälpa folk, att sätta igång landet då. Han ser hur folk lever idag och han vill ändra om mycket runt problem länderna som han vill hjälpa då.

Jag skulle bara skriva OCH KAN INTE ENS TITTA ÅT ANNAT JOBB  utan folk måste hjälpa mig om jag måste äta såklart, men en del blir sur och arg när jag ber om mat och den maten kostar inte så mycket pengar i månaden, genom att jag får äta lite mat, FÖR MIG HAR DET VARIT BÄST ATT LEVA SOM LUFTERIAN IDAG när man har människor som inte kan förstå vilken hjälp jag måste ha, men även haft ett annat samarbete med människor när GUD ska hjälpa människorna då. Folk runt mig är bara sur en del av dem, men idag ser jag för mycket, men kan inte ändra på någonting överhuvudtaget då. När GUD ser för mycket, då fick jag problem när han såg folk hjälpt mig långt tillbaka gick han igen allt med mig och det blev pannkaka för mig. Jag kan inte ändra om någonting överhuvudtaget utan det som hänt långt tillbaka kan jag inte ändra på ,men för GUD var det ett stort problem och nu måste han stöka till för mig .Jag hade vetat sluppigt allt och fått levt med min twin soul.,men GUD går till botten med allt och folk måste rätta till som jag vill slippa då.

När GUD  säger till mig när jag känner hela hans ansikte inom mig, har de inte hjälpt till, då måste de hjälpa till nu. Jag vill bara bli fri ,men såg pappa till Anders och en vän till mig om vårt dåliga samarbete. som jag kan inte ändra om, men stängde igen boken, Den fria viljan,  vi höll på med då ,HAN SÅG ALLT HUR DÅLIGT SAMARBETE JAG HAFT. Det har stökat till för mig då. Jag var för snäll tänker på andra såklart har aldrig tänkt på mig själv.

GUD  har sett allt ,men jag förstår det, men vill få slut på detta nu och håller på bli tokig ,men han såg dålig hjälp som måste ha så mycket hjälp, att komma igång att skriva. JAG MÅSTE LEVA SJÄLV NÄR JAG MÅSTE KOMMA IGÅNG ATT SKRIVA DÅ.  Och jag minns att GUD och Lady Nada kollade på mig om jag hade börjat skrivit på bloggen från GUD, genom att jag fick upp så mycket då. Jag somnade och vaknade och somnade och vaknade och fick upp det jag skulle skriva om då. Jag kunde vakna hur många gånger som helst under en natt och måste ta upp om det jag ser då. Det är samma igen att jag kan bara lägga mig ner på sängen och bara somna till och kommer upp på en gång det vi ska skriva om då.

Genom att GUD väntade på att jag kom igång att skriva, men jag förstod inte allt när jag fick upp så mycket saker då. MEN  GUD GÅR IGENOM MIG SÅKLART NÄR HAN SKA FÖRMEDLA TILL ER DÅ.

JAG HAR HAMNAT HELT FEL ,genom att jag började gå med ärkeänglarna som är ett redskap till mig att rensa igenom,men även lära känna dem på riktigt ärkeänglarna då. Jag började även lära känna Great master många av dem ,som GUD på en gång ändrade om namnet på genom att folk kallar dem för uppstigna mästarna som han kunde inte förstå då. Jag sa, att jag har lärt mig från andra människor såklart när jag började kika åt Great mastern som han ändra om på en gång. Han säger, vart allt folk får ifrån när de kallar dem för uppstigna mästarna då. Jag tog efter dem såklart, men han tyckte det var så konstigt och frågade även Lady Nada om det. Och hade en diskussion med henne om det, genom att folk kallar Lady Nada för uppstigna mästaren, hon sa att folk får kalla henne vad de vill. Jag sa till Lady Nada ,att hon har kunnat sagt som det var då.GUD sa, är de mästare ,då är det mästare ,MEN KALLAS FÖR GREAT MASTER och inte uppstigna mästarna som folk har hittat på då. Han fattade inte varför de kallar dem så då.

Men Lady Nada brydde sig inte ett dyft eller sa sanningen då. Hon kan ändå prata med mig då som GUD ville rätta till allt då. Han var även brydd över att folk kallar twin soul tvillingsjälar för det som han kallar för BIG PROTECTION för. Lady Nada sa till GUD att det är folk som kallar oss för tvillingsjälar twin soul då, genom att hon vet allt om det, genom att hon har en egen tvillingsjäl Lady Nada HON VILLE  ÄVEN  ÖPPNA BOKEN OM TVILLINGSJÄLAR DÅ. FÖR ATT VISA FOLK VILKA LIV TVILLINGSJÄLARNA KAN FÅ som beror på olika länder då hur landet är då.

Lady Nada ville visa allt för att folk ska förstå våra liv ,genom att liven är inte så kul alla gånger, men GUD tänkte inte visa livet om tvillingsjälarna genom att för att skydda oss. Han ville inte lämna ut om oss överhuvudtaget då han diskutera även med mig,  MEN LADY NADA VILLE BARA VISA HUR TVILLINGSJÄLAR ÄR OCH ALLT ÄR INTE SÅ LÄTT DÅ GUD sa till er, att ni ska inte önska er att möta en tvillingsjäl, genom att han har sett vad folk har skrivit om, som är så mycket fel det har skrivit och hittat om männen ska födas själv, som min BIG PROTECTION blir så så sur på hur folk tänker då. Han kan bara följa med mig när han ska till jorden. Och det blir nästa liv han ska till jorden och nu är det honom och jag i England och ett par till som jag kunde inte vara tyst om till slut när jag såg hur min dotter fick det, då ville jag vara ärlig då. Hon kan inte hjälpa någonting nu ,som jag säger till henne att det är inte ditt fel utan Sveriges fel, att vi fick problem då.

Jag trodde också fel om tvillingsjälarna som mycket annat folk tror ,att de har en egen tvillingsjäl att mötas, men inte alla har trott på det när jag skrev till en  gammal vän och berättade om att jag mött min tvillingsjäl då. Hon sa tvillingsjälar kommer från högre människor som gör gott på jorden. Hon fick mig ATT LUGNA NER MIG när jag hade lite upp ner i mitt hem, genom att jag blev så rädd av allt och kände mig osäker på allt ibland.

GUD OCH ÄRKEÄNGLARNA VAR HOS MIG nästa hela tiden och även LADY NADA OCH KUTHUMI OCH JESUS var där ibland.

Jag vet även när jag hade det  mest jobbigt ,då kunde SERPIS BEY dyka upp och lugna mig en stund.

Jag var rädd hela tiden att förlora mitt kära hem och gick med rädslan ibland, men Lady Nada och GUD sa, att jag ska inte bry mig om någonting överhuvudtaget ,GENOM ATT JAG RENSADE  MYCKET OCH FICK MYCKET HEALING DÅ. Jag låg mycket i sängen och fick healing ,men var enormt trött i kroppen och ville bara vara i lugn och ro.

Jag orkade inte med människor ibland bara ärkeänglarna och Lady Nada hade koll hela tiden på mig och pratade och vi började lösa upp en massa gamla blockeringar som jag satt fast i då. JAG VILLE  BARA VARA I LUGN RO efter levt med honom var jag så enormt trött då. Men fick så mycket kärlek av alla då.

Jag minns att Lady Nada frågade om julen genom att hon såg hur trött jag var då. Jag lät bli julen genom att jag orkade inte med julen då GENOM ATT JAG VAR FRUKTANSVÄRT TRÖTT ,OCH VILLE BARA VARA I FRED DÅ. Jag kände så mycket frid i mitt hem bara tyst och ingen som bråkade med mig, utan allt var så tyst runt mig inga konflikter och bråk.

great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspiration

Jag var så nöjd genom att jag ville bara vara själv när man är så fruktansvärt trött då.

Jag gick mycket runt i mitt hem, men kände tystnaden var så underbart att känna när jag gick runt i mitt hem. Jag orkade knappt gå ut vissa dagar genom att jag ville bara vara hemma då. Idag tänker jag ,ATT JAG VAR VÄLSIGNAD när jag bodde så bra ,och tacksam att bo så fint och bra energi i mitt. Jag tänkte inte på det genom att man är van att bo där, men idag tänker jag varje dag på mitt vackra hem då.

NI FÅR TA DET SOM NI VILL MEN HAR FÅTT PROBLEM ATT SÄTTA BILDERNA RÄTT NU. MEN BARA EN MASSA PROBLEM MED SIDAN.

Jag känner mig inte tacksam att bo här genom att jag bor mot min vilja då. Genom att det är så mörka energier här ,och då kan inte MIN BIG PROTECTION GE HEALING SOM JAG ÄLSKAR ATT FÅ DÅ. HAN SKYDDAR MIG MOT MÖRKA ENERGIN HÄR.

Det kom fram från min förra att GUD KALLADE HONOM FÖR PROTECTION och öppnade hjärtat på honom som blev rena cirkusen, genom att han höll på att ta sitt liv mådde så fruktansvärt dåligt och plus lämnat mig då. Han sa flera gånger till mig, att det här skulle folk få smaka på när GUD öppnade hjärtat på honom. Jag vet att GUD har öppnat på en vän till mig ,genom att han har inget barn ,genom att jag måste ha ett skydd runt mig, men även han kollar igenom dem, vad som hänt med mig när han såg allt.

Jag var svag att ta vara på mitt liv ,genom att min tvillingsjäl gick fram och tillbak genom att han stängde av Facebook ibland ,och kom tillbaka. Jag vet om jag fått rätt hjälp med rätt människor, SOM VILL ÖPPNA SITT HJÄRTA FÖR MIG,då har livet sett helt annorlunda ut. Jag måste födas för att sitta och skriva ,som jag har sett hur jag skrev i England ,och varnade folk när Hitler höll på som han gjorde då. Jag hade ett helt annat liv, var stark som jag är inte nu sen jag hade gått runt Sverige största problem, genom att jag föds för att leta problem. Om landet har problem då ,annars har jag inte haft så mycket problem som jag har nu.

GUD var inte glad efter mitt arbete när jag hade synat av landet, genom att vi går där folk har problem, men HAN KALLAR MIG FÖR EN KRIGARE genom att jag har gått som en krigare, DÅ HAR LANDET STORA PROBLEM plus att min andra man gått ,som en krigare då. Vi kan inte leva ihop när vi håller på att rensa av oss. Vi måste leva ensam genom att för att växa upp ,och börja ta tag i sakerna  då. Men i Sverige gick vi som en krigare ,och då har landet stora problem.

Men vad händer med oss SOM KAN INTE VISTAS I SAMMA RUM EFTER SEN VI BLEV KLAR? Han och jag var tvungen att vända tillbaka ,och vi har bråk och bråk, genom att jag ska ändra om honom då ,men vad händer?  Han blir fruktansvärt arg ,och nu har en värre ilska än någonsin jag sett. Han var arg förut genom att han var känt för det. Men nu är han ännu mera arg när vi bor ihop.

DET ÄR JAG SOM SKA VISA HUR VI SKA FÖRÄNDRA ETT LAND, då är det männen som ska börja förändras då. Jag ser vad han gör nu, han springer mellan sin mamma och pappa ,för att hjälpa dem att bo hemma nu. Men även hjälper sin dotter när hon måste ha hjälp .

JAG SKULLE FÅTT HJÄLP ATT BO KVAR ,genom att vi kan inte bo ihop genom alla konflikter som blir då. Jag måste ha lugn och ro och skriva om allt då, men även vänta in min tvillingsjäl, att han kommer till mig genom att det är jag och han  nu. Jag måste även se från honom ,som jag ser från Sverige då. JAG SKRIVER OCH MÅSTE HA LUGN OCH RO när jag sitter och ska hjälpa människor då och skriver från GUD som ska hjälpa folk.

HAR FOLK HJÄLPT MIG? Jag kanske måste dö, för att komma tillbaka till nästa liv. Jag minns att Lady Nada sa att hon ville inte byta med mig ,och min dotter överhuvudtaget leva i landet, genom att hon såg hur sjuk vi blev ,och dålig hjälp av svenska folket. De är dålig på att hjälpa sitt eget folk har jag sett ,genom att jag har bott bland turkar kurder och annat folk ,som kommer från andra länder då. Jag såg mycket på den tiden ,men mest genom pappa till flickorna hur de hjälpte folk när de hamnade i kriser. Nu fick han ställa upp, och hjälpa sin äldsta dotter när hon fick problem när skulle skilja sig då, men sa bara att han måste hjälpa henne, genom att hyrorna är så hög, fast hon har ett jobb, men dyrt att flytta då.

Jag ser från min yngsta dotter, hon har en svensk pappa och vilka problem jag fick att fixa till den hjälpen till henne ,hon har också jobb, men bostaden kostar när hon blev själv nu. JAG VILL BARA ATT DE BLIR KLAR OCH GÅR TILLBAKA TILL VARANDRA,  genom att jag såg själv när jag måste flytta då ,att jag måste ha mycket hjälp att komma igång då. Det fattas en bit när man lämnar varandra genom hyrorna är dyr idag ,och inget är i balans idag när man tittar på det.

JAG HAMNADE HÄR SOM SKULLE  FÅTT MYCKET HJÄLP, men jag vet inte hur GUD ser på  detta, genom att jag lämnades för att dö när ingen ställde upp på mig. Han kan oss tvillingsjälar, att vi kan bli sjuk innan vi träffas när han bor i England jag här då. Jag måste fixa mycket efter raset med sambon. Jag har tänkt mycket på det ,men ser även humor i det, att nu ska GUD hjälpa folk ,genom att folk har jobbat fram bra saker på internet idag,då kan han nå ut till folk när han skriver till er, GENOM  ATT HAN  BESTÄMDE DET MED MIN BIG PROTECTION ,ATT VI SKULLE SITTA IHOP.

Jag minns  allt hur han och jag ska jobba ihop då.Jag såg hur han delade mig från min tvillingsjäl, GENOM ATT JAG HAR TVÅ FICK JAG SE.Jag såg en ljus hud under min tvillingsjäl.Jag vet ibland att han retade mig den gången när jag ser det bara blinkar  till en liten stund ljus hud, men sen hade jag koll på det, genom att min tvillingsjäl har lite mörkare hud ,och tatueringar då. Jag höll mycket koll efter den gången när jag såg en annan hud under min twin soul.

Jag hade inte koll på att jag hade två ,men han spelade honom i England när jag  såg hela hans ansikte kropp inom mig. Jag minns när jag skulle ut och gå ,då ser jag plötsligt hans ansikte ,inom mig . Han visade sig så varje gång jag skulle ut och gå GENOM ATT HAN  SKYDDAR MIG. Jag minns det var besvärligt innan jag lärde mig ,genom att han fick mig att le på lite onaturligt sätt eller kände bubbel av skratt inom mig ,som var väldigt jobbigt att känna ,när jag känner min mun börjar le ,och jag är på väg att skratta, som inte är så kul bland okänt folk man möter då. Skyddet fungerade så när han ska skydda mig då.. Det här kan han göra än idag när han ska visa sig att han skyddar mig.

Men han började innan jag skulle ut, att han visade skyddet jag hade från honom, men kände mungiporna for upp. Han visade bara skydd då. Jag vet han kan även göra det pinsamt bland folk. Jag får problem med honom när jag känner min mun plötsligt ler, men plötsligt börjar bubbla av skratt ,och jag får hitta på för folk, att jag tittar på något kul sak eller program, när jag känner bubbel inom mig. Det är väldigt bekymmersamt när jag känner det ,och vet inte vart jag ska ta vägen ibland ,utan låtsas att jag såg något kul då. JAG FÅR LEVA MED DET även om det retar mig ibland.

Jag såg honom hela när han satt eller låg över mig när jag låg i sängen då. JAG MINNS  VÄL HUR MYSIGT VI HADE DET, när jag vaknade på morgonen, då var han hos mig, och började på en och prata om olika saker, och vi kunde prata nätterna igenom om allt pratade vi om. Ibland pratade vi för mycket tyckte GUD, genom att jag kunde bli trött om vi aldrig sov, genom att vi måste även jobba då. Han tyckte var så kul att prata ,genom att jag kommer från dem, och vi lever ihop hemma sa han. Och därför var det så kul att prata och prata hela nätterna igenom då. Vi kunde det nu ,som han blev så glad att prata med mig då.

JAG MINNS ÄVEN MIN HÄRLIGA HEALING JAG FICK SOM JAG ÄLSKADE ATT FÅ,  när jag känner en enorm värme över hela kroppen då. Jag kände bara kärlek och värme när jag ligger i sängen, och kände väldigt mycket kärlek och harmoni. Jag kände bara frid inom ,och värme och kärlek som kändes underbar att känna då. Jag kände mig inbäddad i kärlek hela tiden då. Och värmen var underbar att känna då. Jag fick den värmen efter han gav annan healing med min kropp ,som kändes mycket mer smärtorna från behandlingen, men jag mådde ändå gott då, och speciellt när han var klar med den första healing, då kom värmen och kärleken som jag bara njöt hela tiden när han höll på att ge healing då. Ibland kunde jag be att han gav lite värme ,när jag frös i min lägenhet, då kände jag värmen spred sig över hela kroppen min.  Jag kände bara kärlek och värme inbäddat i bomull då.

HAN HAR STARK HEALING SOM FOLK INTE HAR PÅ JORDEN ,HAN HAR HÖG HEALING Han har starka enorma krafter när han har hjälpt mig då.  Jag vet vilka krafter han har BIG PROTECTION han har stora krafter.

MEN JAG LEVDE I EN SNURRIG VÄRLD viste varken ut eller in. Jag såg min tvillingsjäl hos mig, och vi pratade hela tiden, men ändå så bodde han i England. Jag minns var tvungen att rätta till på bloggen, folk måste trott att jag är så kär och ser honom överallt då. Jag måste även berätta för döttrar när jag skrev, att jag satt och pratade med honom när jag höll på att lösa upp en del problem då. Men han bor i England kan i ingenting om det vi håller på med då. Jag har glömt bort att berätta för dem vem jag sitter med då.

JAG SÅG ALLT NÄR ALLT VAR KLART DÅ  ,men nu måste han jag skriva, men ser aldrig honom som jag såg han då. Jag älskade den tiden, men nu känner jag av honom när han tänker på mig. Ibland ser jag bilden av honom. När han tänker för mycket på mig, då får jag problem att skriva, då måste jag stanna upp tills han slutat tänkt på mig. Jag känner av honom mycket.

IBLAND  KAN SE HELA HANS ANSIKTE SMÄLTER IN I MIG jag känner han smälter samman med mig.  Ibland ser jag hans ögon ,och hår, hela hans kropp i mig. Jag kan bara blunda och njuta av det, när jag känner av honom så nära mig då.

Jag minns vad som hände igen natten efter sen jag hade pratat med min tvillingsjäl. Jag har känt förut från honom en enorm energi ,som skakade i kroppen på mig. OCH KÄNDE MYCKET ENERGIER EFTER VÅRT SAMTAL. Jag bara skakade genom att jag rensar på djupet när jag fick känna av energin igen från honom..Energin bara rusar igenom mig efter jag lagt på mobilen då. Det höll på ett tag att skaka i kroppen då. Det har bara upplevt med honom. Nu var tredje gången jag kände det. Jag vill bara bli klar nu möta och kram min tvillingsjäl nu.

JAG ÄLSKAR HONOM OCH VILL KRAMA OCH PUSSA HONOM RIKTIGT och inte bara genom mobilen nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.