ORDET RASISM SOM TRÖTTAR UT OSS


VARFÖR KASTAR FOLK UR SIG RASISM ,när folk försöker prata eller berätta, hur de ser på saker och ting då. När de berättar vad de känner just då, när svenska folket ser att landet håller på att gå i backen på grund av för mycket våld i samhället idag,som många vet vart de kommer ifrån ,allt våld och våldtäkter som har ökat enormt siffran på våldtäkter då. Sverige har inte haft så här illa när man tittar långt tillbaka hur landet såg ut då.

Men idag kan inte ens folk prata eller tala om vart allt kommer ifrån, genom att folk blir påhoppad om de säger lite grann,då blir det ett himla liv ,DU ÄR RASIST OM DU KLAGAR PÅ EN GRANNE, som inte kan sköta sig. Och vill ha lugnt runt sig, men då kommer oftast orden rasist, om folk klagar lite grann på en massa stök ,då får det kastat i ansiktet du är rasist om det bor folk, som kommer från andra länder, då är du rasist om du börjar klaga på samhället, eller klagar på grannarna ,då är du rasist såklart, om du påpekar om olika saker, då är du rasist såklart ,när de talar om vad du tycker och tänker om saker och ting. BLIR SÅ HIMLA TRÖTT PÅ FOLK SOM KASTAR UR SIG ORD NÄR FOLK VILL HA LITE ORDNING I SVERIGE DÅ. MEN LÄR DEM TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

de176fcc654cb561471ae642e7e0928bMen om du säger till en svensk person, då händer det överhuvudtaget ingenting,  men säger till folk som kommer från svarta länder där hudfärgen är svart,  BLIR DU  EN GÅNG KALLAD FÖR RASIST OM DU PÅPEKAR NÅGOT OM DEM ,då blir direkt kallad för rasist om du säger för mycket till dem, men du blir inte kallad för rasist om du säger till svenska människor, att du förde oljud nu ,då säger de ingenting ,och kan vara väldigt irriterad på grannarna, som för mycket ljud då.

Men blir aldrig kallad för rasist, utan en besvärlig granne de fått på halsen då. Men ingen skulle kalla er för rasist ,utan är arg på en granne som för ett himla liv då. Det kan bli problem för människor ,som vill bara berätta hur de har det då ,genom att folk har flyttat in från andra länder då.

De kan ibland lite om svenska samhället, som stökar till för dem, genom att svenska folket kan knappt öppna munnen ,så blir folk kallad för rasist idag. MEN LÄR FOLK OM HUR ALLT FUNGERAR ,DÅ KOMMER ALLT LÖSA SIG MYCKET BÄTTRE DÅ.

MEN REGERINGEN HAR SVÅRT ATT PRATA ,OCH VISA FOLK SOM FLYTTAR HIT, OCH DÅ BLIR DET GENAST PROBLEM MED ALLT ,GENOM ATT VI HAR VÄRLDENS SÄMSTA REGERINGEN ,OCH DÅ BLIR DET SOM DE BLIR IDAG. HAR TUNGHÄFTA DÅ.

Genom att svenskar kan också föra oliv, men folk kan klagar och klaga på granarna ,men om vi klagar på en svart kille eller tjej, DÅ BLIR VI UT UTHÄNGD, och blir kallad för rasist ,att du är rasist, de håller på såhär hela tiden, du är rasist då.

Men fortast vi säger till folk, som kommer från andra länder, då tittar folk snett på oss ,vi klagar över hur landet ser ut. Vi berättar vad vi tycker om landet, då blir vi uthängd på en gång,  men inte om vi säger till en svensk person, då händer det  ingenting, men säger vi något till folk från andra länder ,som har flyttat hit ,att de har stökat till, då blir folk uthängd på en gång ,när folk lider och klagar på problemet ,DÅ ÄR DU RASIST ELLER SÅ BLIR DET STORA RUBRIKER OM DE, när  folk kommer från andra länder, då blir vi kall på en gång för rasist, och folk kastar ur sig ordet rasist hur lätt som helst idag.

Haniel-1Men varför gör de inte samma sak mot en svensk person om de stökar till?.De säger inte så mycket blir inte uthängd som rasist, genom att personen var svensk såklart då. FOLK ÄR TYST DÅ. MEN  DET ÄR REGERINGENS FEL ,ATT VI FÅTT SÅ HÄR GENOM ATT DE ÄR URDÅLIG PÅ ATT VISA RÄTT I SAMHÄLLET DÅ.

VI MÅSTE UPPFOSTRA FOLK ,SOM KOMMER HIT NÄR DET ÄR REGERINGENS ANSVAR ,ATT LÄRA FOLK NÄR DE KOMMER HIT DÅ.

Nu ser folk hur samhället ser ut folk blir kallad för rasist ,när folk vill vända ett land rätt ,och ta hand om Sverige, men då blir folk kallad för rasist, fast de har anknytning till utländska människor ,och har mycket folk runt sig som kommer från andra länder. Och folk kan inte se skillnad på någonting ,OCH NU KASTAR FOLK UR SIG RASIST ÄVEN INOM REGERINGEN ,SOM SKA LEDA ETT LAND, ska inte hålla på att kalla människor för rasist då, men Sverige har fått dåligt rykte utomlands, genom att hur de tar hand om landet. Det är bara en massa konflikter och bråk idag, folk kallar varandra för rasist fortast de kan inte prata, då är de rasist försöker komma med bra saker om landet, men blir kallad för rasist när folk har idéer om landet ,men kan inte ens prata eller berätta hur de vill att landet ska vara.

MEN BLIR FÖR DET MESTA PERSONANGREPP på människor ,som ser och tänker hur de ska vända ett land rätt, hamnar i sandlådan ,och kan inte lägga sitt ego åt sidan, och släppa fram människor med nya idéer.  Nej på en gång blir kallad för rasist, fast de har utländska vänner, men kan inte prata överhuvudtaget idag.

Vi har en regering som är inte kul att se ,när vuxna människor går till angrepp när de har en bra ide, regeringen sätter sig emot folks röster ,till och med går regeringen emot det folk har röstat fram. De kallar folk för rasist genom att de kan inte prata ,och föra en dialog med människor då. MEN SKA VI HA MÄNNISKOR INOM REGERINGEN SOM BARA HOPPAR PÅ FOLK, OCH GÅR TILL PERSONANGREPP när folk har röstat fram folk då.

VI TYCKER ATT SVENSKA FOLKET HAR BLIVIT KNEPIG IDAG,  genom att folk måste få tänka och tycka även om folk är svart eller vit, SÅ HAR VI RÄTT ATT TÄNKA OCH KÄNNA OM LANDET OCH ÄR INGEN RASIST, för att vi tänker och känner om dem. Vi har lika rätt att känna och tänka om människor och, det spelar ingen roll om de är svart eller vit vad vi känner då

Men ordet rasist kastas ut för mycket ,även bland människor ,som man tycker att de kan diskutera ihop en bra lösning. Men nej, du måste vara rasist ,genom att du tänker sådär eller RÖSTAT PÅ SD SVERIGEDEMOKRATERNA ,DÅ BLIR FOLK CHOCKAD TILLS DE UPPTÄCKER ATT PARTIET HAR BRA SAKER, men bara för det kallas för SD, så har de samma rätt att sitta i regeringen idag, genom att folk har upptäckt ett parti ,som har annat att komma med nu, och därför röstade folk på partiet, men sluta hoppa på folk bara för de har andra idéer SD.

Det är ett vanligt parti som har vuxit nu, genom att de har en annan syn på Sverige, som andra partier har nu. Och då är det dags att släppa in dem, genom att folk har röstat på SD. DET GÅR INTE STOPPA FOLK när folk lagt röster på dem då.

Jag förstår inte varför folk måste kasta ur sig rasism ,då kan inte folk få vara ifred idag och leva som vi levde förr  i tiden då. Vi har rätt att säga saker ,som vi säger om svenska folket då ,och spelar ingen roll om ni är svart eller vit, så har rätt att tycka och tänka då.

JAG GILLAR FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER, men har rätt att tycka och tänka ändå ,och de har lika rätt att tänka och tycka om saker och ting idag. Jag tycker idag att folk ska växa upp, och sluta kalla varandra för rasist fortast de tycker inte som dig, men för den delen har vi rätt att tycka och tänka om olika människor idag.

SLUTA KALLA VARANDRA FÖR RASIST BARA FÖR VI HAR ANDRA IDÉER IDAG DÅ wp-1547611755901.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.