LIME – FRUKT

JAG FÅR EN BILD AV TRE FÄRSKA LIME SOM DET BARA LYSER OM DÅ.

Jag får även bild på lime, som ser rutten ut och den är för gammal såklart

Men varför får vi bilder på lime nu GENOM ATT JAG GILLAR ATT ÄTA LIME  även jag älskar lime, men ser den bilden på lime då.

Jag känner att lime är en frukt som fraktas lång väg, genom haven som fraktas med båt då, men har funnits sin plats i Sverige,genom att svenska folket älskar att äta lime då. LIME HAR BLIVIT POPULÄRT  MÅNGA OLIKA SÄTT. Vad kan folk göra med lime som kommer från andra länder, som folk i andra länder är så van att använda lime på olika sätt i sin vardag, som svenska folket har tagit in i sin vardag.

Genom att förr var citron mycket mer populär, än vad den är nu folk äter citron såklart. Men inte i samma utsträckning, som folk började titta åt Lime, som har kommit mycket mer in på svenska marknaden idag. MEN VARFÖR TITTAR FOLK ÅT ANDRA LÄNDERS FRUKTER, genom att de har börjat upptäcka lite annat i fruktskålen då, genom att se åt andra länders frukt ,och tar in den i  sin vardag idag.

Och det är inte bara lime som folk älskar att använda. Det det har kommit så mycket olika frukter ,som inte svenska folket har i sin trädgård ,eller i naturen där svenska folket hittar sitt då. Men idag har folk börjat upptäcka andra frukter från andra länder ,och mycket fraktas över haven SOM SAMTIDIG STÄLLER TILL FÖR DJUREN I HAVEN ,som hade inte så mycket problem långt tillbaka ,som nu när folk måste ha den frukten ,som ligger långt bort från Sveriges gränser. Men folk har rest och upptäckt andra länder,  men även floran som har lite annat i Sverige då.

Men har upptäckt en helt annan natur OCH ALLA MINNS NÄR FÖRSTA BANANERNA KOM TILL SVERIGE VAD FOLK BLEV FÖRTJUST OCH  GLAD ATT SMAKA PÅ BANANEN, men tänkte inte så mycket på hur folk behandlade bananerna med fruktansvärt gift, för att städa bort olika insekter från bananerna som var så full med gift när de måste få bort en massa problem från bananerna då. Och folk hade så lite koll på vad de plockade i sig för frukt då.

och var full med bara en massa gift och folk som jobbar med det blir även sjuk, ATT ANDAS IN FARLIGA KEMIKALIER SOM MÅNGA BANANER HAR VARIT FULL MED när de landade i Sverige som folk blev så förtjust över när de har tagit hem ,men hade inte koll på giftet de sprutade bananerna med ,för att  bort all ohyra från bananerna som mycket barn och föräldrar har ätit i sig från den tiden när bananerna blev på modet,  att äta en banan som innehöll enormt mycket farliga ämnen som ingen människa ska äta överhuvudtaget ,att ta i sin mun då.

433e37e7f29d635dd3db72db4db52ac1HUR MYCKET BARN HAR FÅTT ÄTIT SÅ GIFTIGA BANANER IDAG?

Det är många som har fått stoppat i sig giftiga bananer idag,genom att folk är inte så påläst från början när folk börjar lanserar baner till Sverige. SPRUTAS MED GIFT ALLA BANANER DÅ, men ingen tänkte på att bananen var full med gift på skalen då. Men nu har folk upptäckt att bananen har mycket gift på skalen. MEN KÖPER HELST GIFTFRITT IDAG. 

Och på den tiden var den fruktansvärt giftig ,som folk har börjat se, vad som ligger på skalet på bananen. Det låg bara gift på bananen ,TILLS FOLK BÖRJAR UPPTÄCKA HUR GIFTIGA BANANERNA ÄR ,som kommer från länder som bara preparerar bananerna med bara gift, när ni tror att den är hälsosam såklart.

bird-key-lime-robin-maria-pedreroGenom att folk har upptäckt ,att frukten har en del bra saker i sig, men även dåliga saker i sig, genom att folk tänker inte på vad andra länder SPRUTAR  FRUKTEN MED BARA GIFT, OCH FARLIGA KEMIKALIER FYLLS FRUKTERNA  MED DÅ.

Genom att folk som lever i fattiga länder tänker inte som svenska folket tänker när de sprutar på  bananer ,eller annan frukt, som har mycket giftiga ämnen på frukten då. Och i dessa länder tänker inte på, vad de sprutar på frukten med giftiga kemikalier på frukten, ATT DE KOMMER BLI SJUK SJÄLV AV FÖR MYCKET ANVÄNDNING AV SÅ GIFTIG KEMIKALIER, SOM FOLK JOBBAR MED IDAG, genom att folk vill ha bananer eller andra frukter apelsiner, lime eller annan frukt i sitt hem då.

IDAG HAR FOLK BÖRJAT UPPTÄCKA HUR GIFTIGA FRUKTEN KAN VARA, genom att folk vill inte äta giftig och farlig frukt, när de ska ge till barnen eller till sig själv då.

Men många kommer upptäcka när de ser frukt ,som har mycket giftiga kemikalier på frukten ,genom att den håller mycket längre, än frukt som har inte fått samma behandling, att hålla borta ohyran från frukten, som folk har bekymmer med när de köper hem från länder, som inte tänker på giftet de sprutar i frukten, för att städa bort en massa ohyra som mycket frukt har.

GENOM ATT DJUREN KAN ÄTA AV FRUKTEN ,men inte folk kan äta frukten, genom att  det är för mycket ohyra ,som frukten kan ha då. Därför är det problem när människor vill också äta av frukten, genom att de vill inte äta en massa ohyra, som frukten är full med då.

Men för djuren går det utmärkt att äta en massa insekter och flugor ,som mycket frukt är fylld med då ,därför får folk lida idag, genom att folk vill äta samma som djuren äter då. Och mycket folk från andra länder har inte samma problem att äta ,OM DET FINNS LITE INSEKTER PÅ FRUKTEN, genom att de är van att leva lite annorlunda än vad svenska folket lever idag ,och då blir det problem när folk tittar åt dessa länder, genom att de har inte samma tankesätt då. Då blir frukten besprutad med en massa kemikalier som mycket frukt innehåller idag, FÖR ATT STÄDA BORT OHYRA FRÅN FRUKTEN, men även för att hålla längre innan de kommer till Sverige då. Frukten får gå igenom mycket innan den landar i Sverige.

'Picking Apples'IDAG HAR FOLK BÖRJAT UPPMÄRKSAMMA PROBLEM OCH HÄLSAN, genom att folk vill inte äta för mycket giftig frukt idag. Men det finns fortfarande länder som inte har ändrat om sin leverans till andra länder ,genom att de kör med gift på frukten fortfarande idag fast vi lever på 2018 idag.

Men tänk på det när ni går till mataffären, ATT RATA FRUKT SOM ÄR FULL MED EN MASSA GIFTIGA KEMIKALIER då ,genom att det är bättre att tänka på sin hälsa ,än att äta farlig och giftig frukt. Det är bättre att ni slutar att köpa frukt, så länge inte affären tar hem från ställen giftfri frukt då. Ni ska rata allt som är full med en massa gifter, genom att mycket sjukdomar kan uppdagas senare i livet om ni fortsätter att äta giftig frukt, ALLT KOMMER SENARE I LIVET NÄR NI ÄTER GIFTIG FRUK OCH TÄNK BARA TILL VAD NI ÄTER DÅ. Ni äter bara gift och kroppen kommer tillslut blir sjuk, som ni själv kan räkna ut, hur hälsan kommer att bli tillslut då.

Det är bara att sluta äta frukt från länder, som inte följer den lagen nu ,OCH FOLK BÖRJAR SE ÅT GIFTFRI FRUKT IDAG. 

FOLK SKA PÅVERKA ALLA AFFÄRER ,SOM TAR HEM FRUKT FRÅN ANDRA LÄNDER ATT FRUKTEN ÄR GIFTFRI FRUKT DÅ.

GIFTFRI FRUK FÖR ATT BEHÅLLA HÄLSAN LÄNGRE DÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.