NÄR VÅRT HEM HAMNAR I STORT KAOS

IDAG BOR MYCKET MÄNNISKOR I SÅ MYCKET STÖKIGA HEM, SOM MÅSTE  HJÄLP NÄR DET BLIR FÖR MYCKET FÖR DEM och orken är borta då, men mycket folk kan bo i mycket smutsiga hem där de får så lite hjälp att reda upp och städa upp sitt hem.

Ibland går det för långt och orkar inte göra något åt sitt hem, genom att folk kan jobba ,och får dåligt samarbete med den de lever då, OCH KAN HA MYCKET PRYLAR SOM  HAR BELAMRAT DERAS HEM, så mycket prylar som de har fyllt sina hem med då. Idag kan folk dra på sig mer prylar ,än förr och mycket hem har fått mycket problem när folk fastnar ,och orkar inte med sitt hem, genom att de har för mycket prylar, och mycket folk har stora kök. Och folk blir inspirerad av att bygga stora hem, som kommer  bli problem en dag. Om inte folk börjar på en gång att städa och håller ordning då. Men folk har arbete att gå till ,men mycket hem kommer efter när det börjar bli för mycket med prylar, som mycket folk har problem med idag.

bruxa varrendoATT  MYCKET HEM KAN BÖRJA BLI OHÄLSOSAM NÄR DE INTE ORKAR MED, genom att de har dragit på sig för mycket prylar, och en del folk är storsamlare och springer på olika aktioner, och belamrar sina hem med så mycket gamla saker då.

Men det kommer en dag när de måste börja städa, och plocka bort en massa onödiga saker, och mycket äldre människor som bor hemma då måste få mycket extra hjälp, att städa bort alla onödiga saker, SOM DE KAN HA ENORMT MYCKET AV DEN TIDEN, som sitter fast i den tiden när de hade mycket prylar ,och har dragit på sig efter tiden, som måste ha stor hjälp när de har för mycket prylar ,som mycket folk kan ha idag. Men måste få extra hjälp ,och mycket hjälp att städa bort onödiga prylar ,som kan vara fullt i sitt hem, att städa upp en massa smuts som folk måste få hjälp med ,när de blir äldre då.

MEN DET FINNS YNGRE MÄNNISKOR, SOM HAR SVÅRT ATT HÅLLA SMUTSEN BORTA FRÅN SITT HEM,  som även kan fastna i smutsen ,och kan knappt ta tag i sin bostad ,på grund av får för lite hjälp hemma då.

Det är mycket folk som har det så idag ,GENOM ATT VI FICK UPP DET IGEN, ATT FOLK MÅSTE BÖRJA HJÄLPA FOLK ,som bor hemma rensa bort, så de kan leva bättre då. Ibland går det för långt för människor ,när hela deras hem ser nästan ut som en soptipp i många hem idag, annars skulle vi aldrig fått upp det då.

Ibland kan folk må så dåligt ,och orkar inte med sitt hem, genom att kroppen orkar inte med ,MEN   MÅSTE ANDRA MÄNNISKOR ORKA MED ,när de ser hur folk bor ,och har det dåligt ,och får dålig hjälp när de mår dåligt, då måste folk få hjälp .

KÄRLEKEN BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION kopieraMEN UNG SOM GAMMAL KAN HAMNA I SMUTS ,GENOM ATT DE ÄR TRÖTT NÄR DE KOMMER HEM ,OCH DÅLIG HJÄLP OCH SAMARBETE ,att de orkar inte med, genom att deras inre krig ligger på utsidan då ,när deras inre mår som de gör ,då måste andra människor ställa upp och hjälpa till när de själva inte orkar med ,genom att de lever med ständigt krig inom sig.

FOLK KAN KÄNNA PANIK ÖVER SITT LIV genom att mycket spelar in när folk börjar må så dåligt ,när hemmen hos en del folk börjar förvandlas till kaos då. De orkar inte med att hålla den ordning ,som krävs av ett hem. MEN KÄNNER ATT INRE VÄRLDEN ÄR I STORA KONFLIKTER DÅ. Och då måste de få extra mycket hjälp ,genom att folk kan hamna så illa, genom olika problem med sin hälsa, som kan även innebära, att folk har problem med pengar och arbeten, som mycket svenskar har inte hittat sitt rätta arbete, som är välbetalt för att täcka sitt hem då.

Men även äldre människor som har blivit pensionärer har problem ,att mycket av deras hem är fruktansvärt svårt att hålla ordning, GENOM ATT MYCKET MÄNNISKOR HAR FÖR MYCKET PRYLAR IDAG. Och då kommer dessa problem när de börjar bli för gammal, att kunna fixa och städa sitt hem, då kommer dessa problem när de är för gammal att orka med, men måste ha extra hjälp ,att städa bort mycket onödiga prylar ,som folk har dragit på sig då. Men när de ska försöka hålla ordning ,som kan bli problem FÖR MÄNNISKOR NÄR DEN ANDRE HAR DÖTT ,OCH FÅR LEVA SJÄLV OCH FÅR STÅ MED ALLT SEN DE HAR DÖTT, och får dålig hjälp att hjälpa dem då.

MEN DET FINNS MÄN SOM HAR GJORT LITE I HEMMET SEN DE GIFTE SIG DÅ. Det är frun som gjort allt till dem, fött barn har varit mycket fruns roll i livet då. Men även hemmet har frun mest fixat mat,eller städar och tvättar gör allt i hemmet.

MEN EN DAG DÅ DÖR FRUN OCH HAN STÅR ENSAM I LIVET DÅ. Men vad händer då genom att han kan ingenting om hemmet då ,genom att frun fixar allt och tvättar alla kläder, som var van att hon gjorde det. Men han har inte ens koll på, hur han tvättar hur många gånger en skjorta ska tvättas ,har ingen koll och kläder kan hänga så skitig efter sen frun dog. Hänger in skjortor som är inte ren då, genom att han har ingen koll hur han ska börja tvätta kläder,som hon skötte om då. MEN DET FINNS MÄN,OCH FRUN HAR INTE TAGIT IN HONOM I SAMARBETE DÅ. NÄR HON DÖR ,DÅ FÅR HAN STORA PROBLEM ATT FIXA SIN DAG, NÄR HON GJORT ALLT  FÖRUT.

MEN VAD BEROR DET PÅ ,ATT HAN KAN INTE TA HAND OM SITT HEM? Men frun gjorde allt, och då ska han börja rota i allt ,och han har ingen susning hur hon skötte det ,genom att delar inte upp det, som synd är då.Men även annat i hemmet kan han falla på när de har inte hjälpt varandra då. Men svårt att fixa allt när hon har dött, då kan en del män hamna i kaos, genom att hon tog aldrig in sin man att hjälpa varandra då. Men kvinnor klarar av allt när sin man dör ,genom att de är för det mesta van att sköta om allt hemma då.

MEN KVINNOR KAN FALLA ÄVEN OM DE KAN SKÖTA OM SITT HEM EFTER SIN MAN DÖTT DÅ. Har kvinnan fått hjälp med mycket annat då. Men när han dör ,då står hon där ,men måste börja ta hand om sin ekonomi då ,eller andra saker som han gjorde för det mesta då. MEN VIKTIGT ATT DE SAMARBETAR INNAN HAN DÖR DÅ. Det är bra att dela upp saker ,men ibland då måste de lära sig om andra viktiga saker då. Han kan dö och då står hon där ,och det finns även kvinnor som männen skötte om alla ekonomiska saker, och han tog hand om det.

Nu måste mycket folk få hjälp ,och speciellt när de blir gammal och städa bort mycket problem ,för folk som har blir lämnad själv när någon har dött eller blivit sjuk den andra parten.OCH MÅSTE  HA MYCKET HJÄLP I SITT HEM när de har ingen som hjälper dem eller delar på jobbet för dem utan står helt själv då.

690429GENOM ATT INGET KÖK ÄR ENKELT IDAG GENOM ATT DE FLESTA HAR MYCKET PRYLAR I SITT HEM och kan ha mycket smutsiga hem idag, genom att de får för lite hjälp när någon har lämnat dem och många göra allt i sitt hem då.

Och många vet hur köken ser ut ,och än idag, så byggs det på samma sätt. DE BYGGER FÖR HÖGA SKÅP, SOM HAR FORTSATT ATT BYGGA SÅ. Men folk har ungefär samma idag efter så lång tid ,att ni tänker på att sänka höjden på skåpen idag, genom att en dag blir ni gammal och trött ,att kliva på en pall eller stol när ni ska nå längst upp en skål ,den står kanske längst upp, och ni är van att kliv på pallen eller en stol, tills ni en dag får problem att kliva så lätt på stolen, eller pallen när ni ska upp och hämta skålen eller andra saker ni har där.

Men förr i tiden var skåpen jättehög, och nådde långt upp mot taket, som hade en takhöjd på 6 meter då.

Det finns lägenheter som har den höjden, men hemmen finns kvar såklart, men även ändrat om takhöjden SOM KAN STÄLLA TILL FÖR ÄLDRE MÄNNISKOR när de ska hämta sina skålar eller andra saker då.

MEN FOLK BORDE ÄNDRA OM LÄGENHETEN OCH SÄNKER KÖKSSKÅPEN TILL NORMAL HÖJD ,genom att det finns än idag folk som klättra på pallar och stegar ,för att ta sig längst upp där ligger en skål ,eller annat då. Men klättrar på pallar och stegar ,för att nå den skålen då. Men har ha en massa köksinredning ,som ligger högt upp då.

BOK-MED_LJUSMEN VARFÖR SÄNKER FOLK KÖKEN TILL NORMAL HÖJD?Och behöver inte alls den höjden på köket då. Men folk gör det jobbigt när de sänker köket till normal höjd då.

Men som tur är har de sänkt takhöjden idag,  men är fortfarande hög OCH SKULLE KUNNA BYGGA PÅ ANNAT SÄTT OCH TÄNKA PÅ, att en dag blir ni gammal kan få problem när ni ska kliva och hämta sakerna då. Det borde bli en ändring på det, genom att kunna underlätta för mycket människor och tänker på att ni en dag blir gammal då.

Nu måste mycket människor ta in hjälp när de börjar se, att folk måste ha mycket hjälp ,och speciellt bland människor som har blivit sjuk eller gammal ,och har svårt att ta hand om sitt liv då .Genom att mycket folk kan sitta i så smutsiga hem idag ,när folk får så lite hjälp, att rensa upp hos folk idag. När det har gått för långt, då orkar inte folk med genom att bergen kan växa mer och mer när de får lite hjälp OCH MYCKET MÄNNISKOR KAN SITTA I OHÄLSOSAMMA HEM IDAG, genom att mycket har gått för långt ,och folk kan ge upp, att ta hand om sitt hem, då måste folk få extra mycket hjälp, GENOM ATT KOMMA TILLBAKA TILL LIVET IGEN. Men det kan vara jobbigt att göra allt själv när bergen växer med en massa saker ,och smutsiga saker runt dem,då måste de få extra mycket hjälp, att komma tillbaka till ruta ett ,att komma tillbaka till livet, då måste folk få mycket hjälp att komma tillbaka till livet igen.

Men genom att folk börjar upptäcka signalerna hos dem SER HEMMET I I KAOS,då finns det stora varningar ,att de mår så dåligt och orkar inte med att städa då, genom att de har dålig hälsa, som måste ha extra mycket hjälp då.

Men är det lätt att se signalen, att de mår inte bra, men mycket problem ligger på det yttre i hemmet, alla krig de har inom sig ligger på det yttre ,genom att de visar upp hur de mår, och orkar inte ta tag i sitt hem då, därför måste folk hjälpa till när de inte orkar själv sköta om sitt hem, GENOM ATT DET HAR GÅTT FÖR LÅNGT när en del i sitt hem ser ut, som ett stort hav av känslor.

OCH MYCKET HEM KAN BLI FRUKTANSVÄRT SMUTSIG OCH EN MASSA SAKER ÖVER ALLT, som folk har svårt att hjälpa till, som måste ha mycket hjälp då, FÖR ATT KOMMA TILLBAKA PÅ RUTA ETT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.