FOLKS LÖNER I SVERIGE

Jag såg en person med en penna med vitt papper , men sprang iväg för att få saker på skrivet ,men kände bara en massa stress runt det jag såg, men såg att pappret var inte på skrivit,utan sitter och väntar i ett rum. Men verkar ha en massa problem GENOM ATT DE MÅSTE FÅ PÅ SKRIVIT AV NÅGON SOM INTE FINNS DÄR DÅ.

Vi känner att folk har mycket mer problem idag ,och det kan handla om pengar eller andra saker de måste få på skrivit. OCH FOLK VERKAR HA SVÅRT ATT LEVA, genom den bilden vi fick ,att få saker på skrivit av andra människor ,som såg till att andra människor måste hjälpa till när de ska kunna ordna sina liv.

 varför ser vi det nu?

Idag kan inte folk leva som förr i tiden ,genom att mycket har ändrats om idag ,och mycket folk har fått problem med att leva ett normalt liv då, genom att vi sågs stress från att få saker på skrivit, då har folk det dåligt idag, genom att vi kände bara stress att klara av sina liv, som Sverige har fått problem med nu, ATT FÅ SAKER  SKRIVIT ,FÖR ATT FÅ PENGAR OCH MAT PÅ BORDET DÅ.

MEN FOLK KAN HAMNA I EN FÄLLA ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DETTA PROBLEM  ,när folk måste få på skrivit, som inte är normalt att få på skrivit då, men nu fick vi upp det ,och då är det stora varningar till mycket folk, genom att papperet var vitt, och inte på skrivit överhuvudtaget, men måste iväg för att ordna det, men får problem med det ,när det är det naturligaste i världen att få ett papper på skrivit då.

Men förr var det inte så mycket problem då, NU FICK VI UPP ATT FOLK KAN FALLA ILLA IDAG genom små enkla ting, att skriva på ett papper, för att rädda sig själv då. Och många många människor är kopplad till olika saker, som de får pengar ifrån, men även kopplat till olika problem ställen, som inte hjälper folk rätt idag, utan kan få problem att få ut sina pengar ,som de har rätt att få ut såklart, sin lön eller andra instanserna ,som betalar ut pengar till folk .Men får plötsligt problem att få pengar till att överleva ,när vi kände den varningen då ,genom att folk plockas till olika jobb ,som arbetsförmedlingen visar dem, men även stökar till för folk ,som har så mycket tillit till dem, genom att kan sänka kassan, och höja och sänka som de vill idag. DE HAR INGEN RESPEKT FÖR MÄNNISKOR LÄNGRE NÄR VI SER DERAS ARBETE.

 FALLER ARBETSFÖRMEDLINGEN I VÅRA ÖGON och vem har arbetsförmedlingen med att göra då?

ARBETSFÖRMEDLINGEN HAR MED REGERINGEN ATT GÖRA ,OCH KAN SÄNKA ELLER HITTA PÅ EGNA SAKER TILL FOLK.Och hittar på jobb utan pensionsgrundande pengar ,som folk får problem i slutet på sitt liv när de ska få pension. Vad har de för pension att leva på då? Den blir väldigt lite att leva på ,och väldigt lite till att bo bra ,genom att många lägenheter kostar mycket mer idag, och pengar från arbetsförmedlingen blir inte folk fet på då.

c6ce745c8749dd105356f95d03da0c75OCH VI FICK UPP DEN VARNINGEN FÖR ATT VARNA MÄNNISKOR ,genom att vi såg hur folk bara springer ,och får på skrivit ett papper och bara en massa stress känner folk som lever på den yttersta gränsen ,när folk går till arbetsförmedlingen. Och folk blir så dåligt hjälpt idag ,och såg papper och pennor som folk får hålla på med. De får på skrivit från dem ,och gör inte folk som de vill vad händer då?

ARBETSFÖRMEDLINGEN GER  INGEN BRA LÖSNING ,NÄR VI SÅG VAD SOM HÄNT PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN. Idag har folk problem att hitta rätt arbete, som ska kunna överleva på det. Men förr då var arbetsförmedlingen bättre, att rota fram saker då. Men det fanns arbete då ,men kolla hur hela Sverige ser ut idag bara arbetslöshet, och stress att få pengar att räcka till då.

FOLK KUNDE STANNA PÅ EN PRAKTIK, TILLS DE HITTA EN BÄTTRE LÖSNING SKOLA ELLER ARBETE DÅ. Men folk har fastnat i ett nät idag ,och kommer inte ut från nätet, genom att arbetsförmedlingen ger inga bra lösningar idag, utan hittar på fas ett eller fas två eller fas 3 ,men under tiden har folk inte hitta något arbete då ,utan sitter  fortfarande kvar då. Men förr kunde folk ta en praktik eller extra arbete innan de kom vidare då. MEN NU HAR FOLK FASTNAT I ETT NÄT ,MEN FÅR ÄVEN DÅLIGT BETALT DÅ. MEN HJÄLPER FÖRETAG MED LITEN LÖN DÅ. Men åker dit varje dag ,men får sällan höjd lön ,men folk måste ta sig från arbetet, genom att de gör samma arbete, men får mindre lön, genom att företaget betalar ut dåligt till folk då. MEN FOLK MÅSTE SÄGA IFRÅN DÅ ,OCH BEGÄR SAMMA LÖN SOM DEN DE JOBBAR MED DÅ. 

MEN VAD GÖR FOLK DÅ ???

272710FOLK MÅSTE SÖKA SJÄLV UTANFÖR ARBETSFÖRMEDLINGEN DÅ genom att folk kan fastna i ett nät om ni börjar och har den tilliten till arbetsförmedlingen då. Men förr då kunde folk hitta arbete ,som var riktiga arbeten ingen hitta på kurs, eller hitta på praktik som leder ingenstans, utan en praktik är att prova på saker och ting, men nu hoppar folk runt hela tiden, på den praktiken och den praktiken då. MEN LEDER INGENSTANS DÅ.

FOLK KAN BLI UTAN PENGAR FRÅN ARBETSFÖRMEDLINGEN OCH KAN STÄNGA AV MÄNNISKOR när de inte går i deras fotspår då, genom att de jobbar fram en plan ,som håller dåligt i längden och folk har tillit till det. Det kan ordna sig. Vi fick bara upp en massa varningar ,att folk ska ta sig från arbetsförmedlingen när vi såg vad som hände med människor, som har med dem att göra och hela svenska folket har kopplingar till dem på olika sätt.

Nu kommer det folk från andra länder som hamnar i samma fack ,som svenska folket sitter i då. De får samma problem med lite pengar ,genom att det verkar som inte arbetsförmedlingen ,som är kopplad till regeringen ser bostäderna när de bygger bostäder då. De verkar inte se ,ATT ALLT KOSTAR ENORMT MYCKET PENGAR IDAG ATT BARA LEVA ETT NORMALT LIV, SOM ÄR SVÅRT ATT LEVA IDAG, genom att mycket har ändrats om, men de följer inte med den ekonomin idag,  annars skulle inte svenska folket måste välja, att sova ute idag, genom att folk får för lite pengar från arbetsförmedlingen ,som är kopplad till regeringen då,.18_2f4ef043-6100-4182-9065-dca1f801b797_800x

NU KOMMER ÄVEN FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER, SOM KAN HAMNA I SAMMA SITS SOM SVENSKA FOLKET HAMNAR I DÅ. Och folk ska inte titta åt Sverige ens om ni vill ha problem. Men titta inte mot Sverige ,men vill ni slippa problem titta åt ett land, som ger mycket bättre förutsättningar än Sverige kan ge, genom att vi såg bara problem folk ska hålla på med ,att få saker på skrivit ,för att få lite pengar på bordet, eller så stänger de av er ,om ni gör inte som de vill ,och går tittar åt annat jobb. Arbetsförmedlingen kan även hota er ,och stänga av er om ni gör inte som de vill då.

Men Sverige har problem idag, och vi har skrivit förut om arbetsförmedlingen.Men vi skriver igen när vi såg folks stress, att få saker på skrivit hela tiden ,att leva så som många får göra idag,och hotar folk att de blir avstängd om de inte säger JA till olika saker de visar dem. MEN FEL ATT HOTA FOLK ,ATT BLI AVSTÄNG OCH HITTA ETT ARBETE SOM DE GILLAR DÅ. Ibland kan de hitta arbeten, som inte är så kul att ta, men även att folk kan bli tvingad att pendla ,som en del har ingen lust med, genom att allt kostar pengar att leva idag. Bil eller buss kan de hitta på ,men säg NEJ om de hittar på det.

Det leder ingenstans utan bara ett andningsuppehåll en tid ,till ingen nytta bara för att göra som de vill. MEN SVENSKA FOLKET KAN TÄNKA SJÄLV ,OCH KÄNNA IN VART DE HÖR HEMMA DÅ, och behöver inte bli så mycket utsatt för den stress folk känner ,när de har med arbetsförmedlingen att göra då.

Vi såg stora problem med människor som hela tiden försöker överleva då, genom att få hela tiden på skrivit papper ,SOM SKAPAR EN ENORM STRESS FÖR MÄNNISKOR,men även rädd att bli utan pengarna såklart, som hela Sverige håller på med nu.

MEN FÖRSÖK ATT TA ER UR I TID ,OCH FASTNA INTE I DERAS NÄT när de inte kan hjälpa er rätt, och rätt pengar som spelar stor roll för alla människor, att ha mat på bordet, och sitt hem att betala, då gäller det, att ni tittar åt rätt håll ,och sluta att gå på alla saker som arbetsförmedlingen visar er ,genom att ni fastnar i ett nät då ,genom att ni blir inskickat på olika extrajobb ,SOM  ÄR EN PRAKTIK  ,och folk kan inte stanna där, genom att det leder ingenstans det. Och så hoppar ni på nästa praktik ,som kommer inte leda någonstans överhuvudtaget, och får dålig lön ,genom att ni blir utnyttjad av folk ,som ni jobbar hos, lite pengar får ni med ingen pensionsgrundande lön då.

Men ni får vara ett tag där, tills ni kan inte vara där genom att tiden har gått ut, och måste få ny plats ,att vara på bara för att uppehålla er på en plats med lite pengar, genom att inget företag som har anställd er. NI FÅR INTE PENGAR SOM ANDRA SOM JOBBAR DÄR, genom att folk får från en annan kassa pengar, som ger lite pengar, men har inget val känner de att vara på arbetet, genom att de är rädd att bli avstängd från arbetsförmedlingen om de inte går dit då.

MEN ÄR UNDER BETALD, genom att företaget betalar inte ut rätt pengar till folk ,som jobbar där. De har en annan lön, än vad de har, men gör samma jobb ,som de ,som är anställd där, men får inte rätt betalt ,genom att de får ett bidrag från arbetsförmedlingen ,som ska täcka upp olika utgifter från företaget ,men folk som jobbar där får mycket mindre lön ,när de jobbar där. Det blir helt fel ,att folk blir utnyttjad på så sätt. DE SKA HA SAMMA LÖN SOM DE ANDRA HAR DÅ.

Men det finns ett land, som Sverige som kan utnyttja människor ,och ge dålig lön,då har folk tappat tron, att stanna i Sverige. Och folk åker till andra länder för att jobba, för att slippa arbetsförmedlingens erbjudande då, när folk har mycket mer betalt i grannlandet ,som har samma företag i grannlandet, men får sämre betalt i Sverige än andra landet får. Och de betalar ut en helt annan lön till dem ,fast de gör exakt samma jobb som i Sverige då,SOM HAR LIKA HÖGA KOSTNADER ,att leva ett bra liv, men får inte ut den lönen ,som de måste ha här. De är under betalt ,och folk som gillar att titta åt jobbet där.De kan även vända om ,genom att de ser lönen de betalar ut ,att andra kan betala ut en annan lön då.

Varför kan de inte ge samma lön, som skulle underlätta för mycket folk, men betalar ut bättre i grannlandet ,och gör exakt samma sak då. DET ÄR DYRT ATT LEVA I SVERIGE IDAG,och folk har problem när inte pengarna räcker till då. VI HAR HÖGA HYROR. OCH DÅ SKA DET RÄCKA TILL FÖR OSS DÅ. 

Varför är det så stor obalans i Sverige?

Nu fick vi upp problem SOM FOLK HAR, som kommer att ha om det inte blir en ändring i landet då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.