JAG HAR TAPPAT GLÄDJEN FÖR LÄNGE SEN

JAG TYCKER ATT ALLT  BÖRJAR  ALLDELES FÖR LÅNGT IDAG NÄR JAG KAN KNAPPT LEVA UNDER SAMMA TAK OCH LEVA UNDER HOT HELA TIDEN. GUD har satt mig i rena helvetet på jorden, här bor man på en order och man känner sig som en parasit när han inte kan fatta ett enda skit, att jag kan inte göra ett enda dugg när jag hamnade här, genom att jag sitter fastlåst med GUD och BIG PROTECTION, och kommer ingen vart kan inte rädda mig själv längre nu. Jag anser att han är också en parasit om vi ska vara riktigt hård.

Jag kallar inte folk så GENOM ATT JAG ÄLSKAR ATT HJÄLPA MÄNNISKOR, och även hans pappa får mycket hjälp hela tiden ,som aldrig han skulle fått om inte vi hamnade här. Jag såg hur det såg ut när jag kom hit. Jag tror inte så många skulle vilja byta med mig då. Jag var tvungen, att sätta igång på en gång, genom att det gick inte vara här.  Men har mycket kvar att göra, men jag tänker inte göra allt ,genom att jag tänker inte slita ut mig här. Han får så mycket hjälp ,som inte många får idag ,genom att han är gammal 91 år, och han är rädd att bli ensam snart, genom att jag kan inte bo här såklart när jag är klar då. Han sa till någon kompis, att han tyckte det var jobbigt om vi försvann då, genom att han är inte ensam längre i huset då. Hans son är en bråkstake ,och han måste upp säga till honom, när han försöker sova som hände nu. Han har problem med hjärtat och jag sagt, att du måste hålla dig lugn när han har fel på hjärtat då.

JAG TYCKER ATT GUD HAR GJORT  MYCKET FEL när jag ska sitta och skriva, och fick inte behålla mitt hem, bara för att saker och ting ska rättas till ,och han kommer ta död på mig tillslut ,när jag lever under ständig hot här, en karl som hugger i ryggen hundra gånger om dagen bara bråk, som han är bra på att bråka då.

Han säger till mig att par bråkar hela tiden då, men det var så vanligt att par bråkar med varandra, som han tycker är bra, att skrika och bråka som tar död på allt. JAG HADE EN FRAMTID SOM FÖRSVANN PÅ EN GÅNG ,och nu håller jag på att ge upp att skriva, och ge upp huset, för jag tänker inte leva i ständig terror, som hela tiden jag åker på när han ska fråga sin pappa om pengar, då får jag rena helvetet då,genom att han hatar att fråga honom, men har inget val idag, när han städar bort en ekonomi jag hade förut då. Han skriker och skriker kan inte prata överhuvudtaget prata ,då kommer pappa hans upp, och vill att han lugnar ner sig, som han kan hoppas på då. Folk vet vem han är,genom att han är känd för sitt hemska humör så folk känner till honom då.

Jag har varit tyst för det mesta man är van, att han är arg och har blivit till en vana ,TILLS JAG KÄNNER JAG MÅSTE GÖRA NÅGON ÅT, genom att folk såg även när jag satt i bilen ,att han skrek och var arg när jag behövde bara lite hjälp ,att komma igång med min träning då. Jag hade mycket ont i kroppen ,och började få hjälp hos en sjukgymnast ,för att komma igång med min hälsa. Jag måste ha lite skjuts ner till dem, genom att jag fick ont ibland ,och måste ha hjälp första tiden innan jag kommer igång med träningen då.

Han var så himla arg ibland när han skulle bara hjälpa mig ner till träningen ,och ibland stod grannarna och tittade på mig, när vi kom hem från träningen. Han var så arg, och slog i ratten som han för det mesta gör när han är arg,  men skriker hela tiden då. Jag måste ha bara lite hjälp då. Jag har känt mig så dum ibland ,när han skriker på mig GENOM ATT ÄR DET VÄRSTA SCENARIOT, när han håller på som han gör. Jag hatar när folk tittar på oss. Han har skrikit mycket åt mig ,och mamma var inte glad alla gånger när hon såg hur jag hade det då. Nu lär hon gråta när hon ser vart jag bor, som tog mig från honom och kände bara frid inom mig .

BARA LUGN OCH RO KÄNDE JAG INGEN SOM SKREK PÅ MIG OCH VAR ELAK OCH SKREK ,så grannarna hörde då. Jag misstänker att grannarna har hört mycket eller så hade jag snälla grannar, genom att han var inte den tystaste ,att ha inom ett par väggar, genom att han kan börja skrika och bli arg. Svenska folket kan även de leva om när de bor med honom bara skrik och bråk, och hatar när han måste hjälpa till ,genom att jag måste fråga ,och vilket liv det blev fast jag hade inget val än att fråga om hjälp, när jag skulle städa eller bära hem varorna. Genom att jag var tvungen att ändra om mycket genom att jag fick ont i kroppen av att bära för tungt, när jag skulle handla mat som han idag kan bli sur på då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vaclav_zapadlik_painting_017.jpgHAR MAN  BIL, OCH DÅ TYCKER JAG ATT HAN KAN HJÄLPA TILL NÄR MAN MÅSTE HA HJÄLP MED VARORNA ,och har glömt bort när han var utan ett tag, hur jobbigt det var ,att bära hem matvaror då. Jag kan även bråka när min dotter ska ha hjälp ,att det är tungt att du måste hjälpa henne då. Det verkar som inte folk fattar som har bil, att det är jobbigt att handla ,och bära hem en massa mat. Jag kan inte bara gå ner på stan och köpa en eller två saker, då blir man aldrig klar springa upp och ner med varorna då. Jag vet att jag fick mer ont i kroppen, att bära alla varorna när vi flyttade till stan, genom att man orkade inte ta bilen ibland, genom att det var för nära att ta bilen till stan bara några steg ner till stan då. Men när jag bodde i parhuset, då fick man inte samma problem genom att man använde bilen mycket mer ,och bar inte på samma sätt som när man flyttade till stan då.

Jag är så less på alla bråk genom att jag får ingen energi kvar snart ,men måste sitta och hjälpa folk SOM JAG KOMMER SLUTA NU. GUD får titta åt annat folk jag håller på bli galen att vara här. Jag är så himla less ,som SÅG BARA GLÄDJE när han och jag gick skilda vägar ,men måste vända tillbaka, som jag hatar varje dag ,att vara här, men vill bli fri från allt. GUD har stora förhoppningar på,att folk ändrar sig, och ser vad som hänt med mig, att han ska komma till insikt eller ändra om sitt sätt, som jag  tror lite på nu ,genom att jag ser hur han bara kastar skit på mig, och jag ska egentligen inte bo här överhuvudtaget ,och jag ser bara problem med honom som inte kan inse allt då.

JAG KOMMER SLUTA ATT SKRIVA OCH KOMMER STÄNGA AV FACEBOOK SNART JAG VÄGRAR ATT SITTA HÄR och det är så fel i mina ögon ,men sitter och väntar på mycket hjälp ,men vet vad jag måste ha hjälp med, men jag kommer inte orka vänta snart, genom att allt annat är mycket mera värd än att bo här.

Jag kommer ge upp, genom att jag kan inte överhuvudtaget bo under samma tak med  honom. Jag tror lite på, att han kan leva med en kvinna genom att han har ett fruktansvärt humör, eller så klarar hon av det och har samma humor, men har sett att han bodde med en kvinna som hade ett fruktansvärt humör och de höll några år, men han är svår att leva med. Han kan skratta med folk ,han visar inte upp sitt t rätta jag då. Jag vet hur han är och andra vet hur han är när de börjar se mer av det. Men han är bra på att visa upp sitt leende ,SOM VISAR EN FALSK BILD FÖR FOLK, men folk kan inte se honom ibland ,som jag retar mig på då.

JAG ÄR FRUKTANSVÄRT LESS NÄR JAG INTE FICK BÖRJA MITT LIV, OCH HAMNADE HÄR. Om jag har varit vaken ,men har tillit till dem genom att jag kan inte gå ,som jag vill som folk tror ge upp Birgitta ,när du mår så dåligt, men det går inte det, GENOM ATT JAG SITTER IHOP MED GUD OCH BIG PROTECTION jag kan inte springa ifrån dem, genom att han har visat mig ,vad som händer om jag drar nu. Jag vet själv vad han kan göra, han är inte så  lättsam att göra med då. Jag vet allt, och folk kan tycka och tänka, men så enkelt är det inte. Jag vet att han har enorm energi ,som jag fick smaka på när jag fick healing då, att han har jättestor energi ,som jag kände när han jobbade med min kropp. Och nu väntar vi in allt ,genom att han har ingen energi här bara skyddar mig och skriva då.

JAG HADE ÖNSKAT ATT DE HANN MED HEALING ,genom att jag fick en liten bit klart då, men GUD sa, att vi måste vänta genom att den känner på att få healing den de ger då. Jag måste ha mycket mer hjälp. Jag fick hjälp ,som jag blev glad över svanskotan fick jag hjälp med. Lite grann av ryggen. Jag vill ha mycket mer hjälp, jag håller på att ge upp snart . Jag skulle fått vila mycket i mitt hem, som var meningen att vara i lugn och ro då.

JAG BLIR LESS EFTER ALLT SOM HÄNT MIG BARA PROBLEM DÅ. JAG BLIR OSÄKER PÅ ALLT IDAG.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.