HUR SVERIGE HAR UTVECKLATS GENOM ÅREN

VI FÅR EN BILD PÅ EN KVINNA LÅNGKJOL, SOM PÅMINNER  MYCKET OM GAMLA TIDEN, genom att hon bär kjolen ända ner till fötterna, och överdelen ser ut som mitten på 40- talets klädsel då. Och överdelen har knappar fram, och ser ut som en kort jacka ,som går till höfterna då, men klädseln färg är beige. Vi har även haft långa kjolar ,men även nu har kvinnorna långa kjolar då. Men påminner ändå om 40-talet.

Men varför får jag den bilden, genom att den påminner om gamla tiden ,men inte allt genom att  kjolen har sprund  längst ner på båda sidorna då, men klädseln ser samtidigt modern ut, som gammal långt tillbaka då. Vi får en knepig bild, men vad kan det säga oss, genom att modet har åker upp och ner?VI HAR HAFT LÅNGKJOL ,MEN ÄVEN KORT KOM SEN ,MEN LÅNGKJOLAR KOMMER ALLTID TILLBAKA DÅ.

KVINNA BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONFolk kan gå i så korta kjolar idag, OCH MODET SVÄNGER HELA TIDEN. Men långt tillbaka kunde kvinnorna skydda sig på ett annat sätt, genom att de bar inte utmanande klädsel som kvinnor gör idag även tjejerna bär utmanande klädseln idag, genom att mycket har förändrats bland mycket folk idag.

Och det är en annan tid ,att leva med vackra klänningar ,och andra vackra kläder som mycket folk har idag. ALLA HAR RÄTT ATT GÅ KLÄDD SOM DE VILL.

Men hur ser folk ut som kommer från andra länder ?

Genom att många har inte som svenska folket har idag. DET FINNS INGEN ALLS FRÅN EN DEL GRUPPER, SOM FLYR HIT DÅ. MEN VÄRSTA HAR KOMMIT TILL SVERIGE DÅ. BURKA,SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA ,OCH DÅ KAN INGEN KVINNA ELLER TJEJ OCH BARN KLARA SIG SÅ BRA DÅ. VÄRSTA KULTUREN KOM TILL SVERIGE DÅ.

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastMEN MÅNGA SOM FLYTTAR HIT FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER HAR INTE SAMMA KLÄDSTIL ,SOM SVENSKA TJEJERNA OCH KVINNORNA HAR IDAG, att gå lättklädda som mycket tjejer får problem med idag, genom att de respekterar inte dem genom att de har en annan kultur, och annan klädsel där de täcker armar och ben, och en del hela ansiktet ,för det är förbjudet att visa sig såklart, genom att det är männen som bestämmer ,hur han vill ha det då.

Det kommer från familjen, och som kommer från släkten långt tillbaka, hur kvinnor och tjejer ska klä sig ,genom att inte visa allt och en del täcker även sitt ansikte då BURKA,SLÖJOR, NIQAB, HIJAB OCH BURQA, som skyddar dem att inte visa allt. NÄR DE FLYTTAR TILL SVERIGE, DÅ BLIR DET SÅ STORA KONTRASTER GENOM ATT SVENSKARNA LEVER INTE SOM DEM.

I Sverige har ett annat mode. DE FÖLJER DEN UTVECKLING SOM ÄR IDAG. När vi går tillbaka i tiden ,har aldrig kvinnor i Sverige måste skydda sitt ansikte, utan bara med en liten sjalett på huvudet, som mycket kvinnor bar då ,men aldrig täckt sitt ansikte överhuvudtaget har kvinnor gjort då, bara täckt armar och ben och bar långkjol eller långklänning lång tillbaka i tiden, att de fick inte visa benen som de får göra nu.

Men vad har Sverige fått för knepig kultur som aldrig haft som dem.

Kvinnor har aldrig måste skydda sitt ansikte ens ,men nu har vi burka, slöjor, niqab, hijab och burqa ,som har en kultur som är långt från oss. Och Sverige har även fått kvinnor som bär slöjor som kvinnor lindar in sig i ,som vi aldrig haft överhuvudtaget lindat in kvinnor och flickor i Sverige. MEN NU HAR DET KOMMET KNEPIGT FOLK ,GENOM ATT DE KOMMER FRÅN MÖRKASTE FÖRTRYCKTA KULTUR, SOM MISSHANDLAR SITT FOLK HELA TIDEN, genom att de styr kvinnorna och tjejerna med en järnhand då.

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastMEN KVINNOR STYR SINA DÖTTRAR ,SOM I SIN TUR STYR SINA DÖTTRAR MED JÄRNHAND DÅ. Men titta hur landet kommer att bli ,men det svämmar över med en kultur, som svenska folket inte gillar att ha här, genom att regeringen måste börja att agera nu, och hjälpa kvinnor och flickorna rätt i samhället, genom att de kommer från en förtryckt kultur, som får stora problem med svenska folket ,genom att männen kör med våldtäkter, och ibland går de mycket längre när killarna är många på en tjej eller kvinna ,som folk får möta på idag. Nu är det  hela tiden gruppvåldtäkt som landet svämmar över med nu.

MEN FOLK VERKAR TRO ATT DET ÄR BARA ATT SKAKA AV SIG EFTER DEN GRUPPVÅLDTÄKTEN, ATT DET ÄR BARA ATT RYCKA UPP SIG, OCH GÅ TILLBAKA TILL SKOLAN som går i skolan, eller kvinnor som inte går i skolan ,och tar ingenting på allvar idag. Genom att varje tjej eller kvinna är förstörd av våldtäkten som folk skulle satt ner foten på en gång ,och skicka hem första killen med en enkelbiljett, då först blev det slut på ett fruktansvärt problem ,och till slut skulle ingen kille köra med våldtäkt, eller plocka ihop flera killar och köra med gruppvåldtäkter längre då.

bokMEN DET FORTSÄTTER KÖRA MED VÅLDTÄKT, NÄR EN TJEJ SOM VAR 9 ÅR, DÅ SKULLE REGERINGEN BÖRJA AGERA 9 ÅR, OCH HAR BÖRJAT SITT LIV DÅ. Men inget händer 9 år ,då skulle regeringen börja regera då. Men inget händer skickar de hem killen med en enkelbiljett då? NEJ såklart då.

REGERINGEN HAR SETT HUR MISSHANDLAD DE ÄR, MEN INGEN TANKE ATT SKICKA HEM MÄNNEN DÅ.

MEN SÅ KOM FLERA SMÄLLAR ,ATT EN UNG TJEJ SOM HADE ETT BARN BLEV VÅLDTAGEN ,MEN KILLEN BRÄNNER UPP HENNE EFTER HAN HAFT KUL DÅ. Men vad händer då får regeringen kalla kårar då bränner tjejer vilket folk har vi nu tagit hit då? Men vad hände då barnet blev utan mamma och var ung mamma ,som mycket yngre mammor kan råka illa ut idag, genom att regeringen är blind ,och ser ingenting men även galen regering ,som tillåter ta in män som bränner upp tjejerna, men ska vi säga JA till män, som även är galen då? NEJ såklart låt männen stanna hemma då.

MEN BÖRJA SKICKA HEM GALNA MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT ,OCH LÅT DE ALDRIG VISA SIG MER I LANDET DÅ. LÄGG UT EN LAGBOK TILL ALLA STÄLLEN MÄNNEN DYKER UPP DÅ. Men visa vad som händer om de våldtar eller kör med gruppvåldtäkter då. Det första som händer åker ut från skolan på studs, får inte ens byta skola killar som går i skolan då. Men åker hem på en gång med en enkelbiljett då. Men om killen bor med föräldrarna, då åker även föräldrarna ut från landet då.

Genom att börja sätta gränser till männen då. Men familjen skulle vakta dem hela tiden genom att slippa åka ut ,som har kämpat sig hit med falska pass har en del tagit, för att ta sig från krig och bråk då. MEN INGEN KILLE SKULLE KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT, GENOM ATT DE VILL VARA KVAR DÅ, OCH FÖRÄLDRAR SKULLE VAKTA SINA SÖNER DÅ.

OM KILLARNA VILLE  STANNA KVAR I LANDET SÅKLART, DÅ SKULLE DE ALDRIG TITTA ÅT EN TJEJ ELLER KVINNA genom att skydda sig själv såklart ,och stanna i landet såklart. De skulle aldrig köra med våldtäkter aldrig utsätta sig själv ,och lämna landet som har kämpat sig hit.

Killarna kan ha föräldrar och vänner i Sverige ,genom att de lärt känna mycket mer människor då ,men även har en ordnat liv i landet ,som aldrig skulle utsätta sig att skada en kvinna då ,men även landet killarna kommer ifrån, även där skulle de bli uthängd ,genom att mycket föräldrar eller andra som hjälper dem till Sverige ,om de visste vad som hänt i Sverige då. De skulle inte utsätta sig GENOM ATT DE RESPEKTERAR SINA FÖRÄLDRAR ELLER ANDRA SLÄKTINGAR DÅ.

HAR NI GJORT NÅGOT ÅT ENKLASTE SAKEN I VÄRLDEN, HAR NI GJORT DET? Det fortsätter hela tiden nya våldtäkter, genom att ni har inte städat bort de enklaste tingen i världen ,genom att killarna får stanna kvar i landet ,och vad händer nästa gång de vill ha kul igen ,och igen våldtäkt eller samlar ihop kompisar och kör med gruppvåldtäkter hela tiden får svenska folket känna på det.

GENOM ATT DE MÅSTE BÖRJA MED EN KILLE, att han får lämna landet, och nästa kille skulle tänka till ,när han fick se vad som hände med sin kompis, att han fick lämna landet ,och det skulle ta fort slut på ett jättestort problem svenska folket fick nu. Är det fler killar på tjejen eller kvinnan samma där SKICKA HEM DEM MED ENKELBILJETT DÅ.

f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53Det bästa är, ATT HJÄLPA MÄNNISKOR RÄTT TA SEDAN DIT DE KOMMER ,och ändra om klädseln på alla kvinnor och tjejer nu ,genom att det blev slut på mycket problem ,för kvinnor och tjejerna fick leva ett normalt liv ,och inte möta på dessa fruktansvärda problem då. MÄNNEN LÄT BLI OSS OM DE HADE EGET FOLK ATT TITTA PÅ. 

De skulle få slut på mycket, men även för familjen genom att kvinnor och tjejer måste söka arbete i Sverige ,som är svårt idag, genom att ingen anställer kvinnor med burka och slöjor ,Niqab, Hijab, Burqa, OCH DE KOMMER FÅ STOR KRIS, ATT LEVA  EN LÖN I  SVERIGE, som är svårt att leva om inte folk är höginkomsttagare, då går det leva på en lön då. Men alla är inte höginkomsttagare ,och många får kämpa med jobb de hittar då.

Genom att landet har utvecklats så mycket ,och lever väldigt fritt från mycket saker. Många kvinnor kan jobba och bo själv, som inte de kan då, GENOM ATT HELA LANDET ÄR BYGGD FÖR ATT ARBETA BÅDA TVÅ, och mycket kvinnor vill börja arbeta då. Genom att de går i föräldrarnas fotspår ,och i Sverige vill folk klara sig själv ,och söker arbete de gillar, eller ,så har de jobb de inte gillar överhuvudtaget, men har inget val än att arbeta i Sverige, som flesta gör i landet. Det ställer för folk, som flyttar hit ,genom att landet är byggt på två personer i ett hushåll då.  Det är vanligt att två arbetar i Sverige då. Men när de kommer ,då måste de ändra om dem ,och gå klädd som oss då.

Och speciellt när de börjar få familj ,då gäller det att båda jobbar och har ekonomi för det ,MEN HAR SVÅRT ATT STANNA HEMMA, genom att landet långt tillbaka började utveckla kvinnorna, att vara med samhället att vara en del i det.

Jag förstår klädseln mer och mer ,att vi kvinnor i landet vi jobbar och kan försörja sig själv. NU MÅSTE LANDET HJÄLPA DESSA KVINNOR, som kommer från förtryckta länder rätt i Sverige då.

DET ÄR ALLRA BÄST ATT TA SEDAN DIT NI KOMMER FÖR ATT KLARA ER ALLRA BÄST I SVERIGE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.