IDAG HAR DET BLIVIT FÖR VANLIGT ATT FOLK FÅR SOVA UTE OCH BLIR UTAN BOSTAD

Idag måste det vara något fel NÄR VI SER HUR SVENSKA FOLKET FÅTT DET. OCH BLIR BARA VÄRRE OCH VÄRRE, NÄR UNGDOMAR OCH ÄLDRE MÄNNISKOR BLIR UTAN BOSTAD OCH FÅR SOVA UTE, om ingen hjälper dem såklart ,så de slipper sova ute när kylan börjar bita in på knutna. MEN ETT KUL LAND FÖR FOLK IDAG SOVA UTE, NÄR DE SKA SOVA INNE I VÄRMEN DÅ. MÅSTE BLI EN ÄNDRING ,OCH GÅ TILLBAKA TILL, SOM DET VAR FÖRR, DÅ SOV INGEN UTE ENS SÖKTE SIN BOSTAD UTAN PROBLEM DÅ.

il_794xN.1452583314_s4pd (2)MEN LANDE ÄR KALLT LAND MED FLERA ÅRSTIDER ,MEN MÅSTE SOVA INNE I HUS ELLER LÄGENHET. NÄR FOLK LEVER I SVERIGE, DÅ MÅSTE DE HA TAK ÖVER HUVUDET. Vi kan inte sova ute ens i tält. Men folk kan inte sova länge ute, när snön ligger vit i driver, som ett vackert vinterlandskap. Det ligger bara snö ,som vi kan åka skidor och pulka, och ha kul i backen ,eller åker folk spark när kylan blir som allra värst, ,då åker sparken fram, då känner alla , men vad kallt det kommer att bli när vi brukar åka kälke eller spark ,men brukar inte sova ute, GENOM ATT SVERIGE ÄR INTE GJORT FÖR ATT SOVA UTE, utan man skyndar sig snabbt in för man fryser för mycket när kylan biter in på knutarna då.

4530713-KPGRAIRN-7Men ingen vill stanna ute ,när man känner att fötterna håller på att frysa fast, och vi står och stampar och hoppar, genom att vi håller nästan på att förfrysa sig, när fötterna nästa blir blå om fötterna då, genom att vi fryser för mycket ,och det är fruktansvärt kallt att ens tänka på det.MAN VILL IN I VÄRMEN DÅ.

Jag minns när jag bodde hos farmor och farfar när man tog sin skidfärd, genom skogen, men jag stannade inte ute för längre man sprang in snabbt, och drack sin mjölkchoklad, för att värma sig, genom att man frös så enormt mycket. Och det var bäst att stanna inne  under vintern när graderna gick ner till 30 minut grader, eller mer ibland ,då kunde kylan bita in på knutarna när kylan är som värst, men farmor och farfar skulle gråta om hon fick se hur det var idag. NU FÅR  UNGDOMARNA SOVA UTE ,OCH JAG FICK TAK ÖVER HUVUDET, genom att jag bodde hos farmor och farfar, men på den tiden sov ingen ute de skulle bli förvånad om någon inte var hemma då.

GENOM ATT DET VAR EN TID NÄR FOLK TOG HAND OM VARANDRA DÅ. Idag har Sverige blivit fruktansvärt när jag hör och ser att ungdomarna får sova ute ,och därför tänker jag på farmor och farfar, hur tryggt allt var. Det fanns inte på kartan att man hörde folk sov ute ,utan folk hade tak över huvudet.DET VAR VANLIGT ATT FOLK SPRANG IN VÄRMEN, OCH INGEN SOV UTE, SOM NU GENOM ATT LANDET ÄR GALET NU OCH TOKIGT IDAG. Men hela tiden idag blir det nya skräckexempel,när jag hör hur svenska folket fått det idag ,när inte folk får ha tak över huvudet idag ,utan får sova ute, fast folk blir hjälpt av kompisar ibland, och får tak över huvudet SOM ÄR SOCIALAS SAK, att ordna när ungdomar hamnar så illa,och får sova ute och på min tid fanns det inte på kartan då.

MEN DET HAR GÅTT SNETT IDAG genom att mycket pengar går till folk från andra länder. De ger dem bostäder, och kastar ut svenska folket GENOM ATT REGERINGEN HAR HITTAT NYTT FOLK ATT GULLA MED ,NYA HUNDVALPAR HAR DE SKAFFAT SIG ,MEN DÄRFÖR BLI SVENSKA FOLKET UTAN BOSTÄDER ,OCH BYGGER NYTT OCH NYTT TILL ANDRA MÄNNISKOR DÅ ,DE FÅR TILL OCH MED SKOLOR DÅ ,de Svenska folket kan sova ute och de inne då.

Bara folk som kommer hit får hjälp att bo ,men även folk som har flyttat hit har fått problem och får sova ute då. Men Sverige är inte kul ens ,när folk får problem med bostäder ,då är ingen rättvisa alls då. MÅSTE SE TILL SVENSKA FOLKET I FÖRSTA HAND ,ÄVEN OM FOLK KOMMER FRÅN KRIG DÅ, SÅ MÅSTE DE ÄVEN SE ÖVER EKONOMIN DÅ. 

Men vi ska inte lida, för att folk springer från krig och problem ,då måste vi få hjälp först och inte kasta ut svenska folket på gatan bara för att folk springer från krig och problem då. Ibland stannar inte folk kvar, utan måste ha tak över huvudet mens kulorna viner runt huvudet på dem. Men en del kan även vända hemåt när det har lugnat ner sig då. MEN REGERINGEN MÅSTE TÄNKA PÅ DET ,ATT DET ÄR KRIG ,OCH DÅ MÅSTE DE HJÄLPA FOLK DÅ. MEN REGERINGEN GÖR SÅ MYCKET FEL IDAG. FÅR ÄVEN GÅ FÖRBI BOSTADSKÖN DÅ. HAR ÄVEN HÄNT DEN BITEN DÅ. FAST SVENSKAR FÅR INTE GÅ FÖRBI BOSTADSKÖN DÅ.

Men förr ,då kunde folk komma hit och bodde flera i samma lägenhet, och betalar själv sin hyra ,men nu är det kungligt som kommer och får allt som kungen får. MEN SKA BLI ÄNDRING PÅ DET.

Jag pratade idag med en man från andevärlden, han sa, att Sverige ska ingen titta åt ,så länge folk har dessa problem, han varnar flera gånger ,genom att han såg hur landet har det idag. VI KÄNNER ATT DET FINNS LÄNDER SOM KAN HJÄLPA MYCKET BÄTTRE DÅ ,genom att ingen ska titta åt landet, och kan få problem själv ,och vi ser själva hur det är idag.De hjälper folk ,och kastar ut folk,DÅ ÄR DET NÅGOT FEL IDAG ,när jag går tillbaka när jag var barn, hur landet var då. Vi fick bostäder utan problem och hörde sällan att någon sov ute som nu.

577367054_1080423DET HAR BLIVIT FÖR VANLIGT IDAG, VARFÖR GÖR INTE REGERINGEN NÅGOT ÅT DET.

DET HANDLAR OM ETT LAND, SOM BYGGER OCH BYGGER BOSTÄDER HELA TIDEN  och svenska folket kan flytta in ,och varför bygger de när inte folk kan bo där? Men svenska folket ska bo där utan att hamna utanför samhället, och byggs det nytt, då ska de få plats såklart ,och ingen ska gå förbi bostadskön såklart, utan folk kan stå länge i bostadskön, men så kan de åka ut, genom att regeringen har tagit lägenheter från folk ,som står i kön då. Men förr fick ingen gå förbi kön var så himla viktigt, till och med folk som börjar jobba hos dem, fick inte en lägenhet då. Men del bostadsbolag är så, men har sagt JA till regeringen har satt dit folk. Men då är det något fel med regeringen då. MEN MÅSTE ÄNDRA PÅ DET, GENOM ATT FOLK KOMMER BLI GALEN PÅ ALLT TOK DE HÅLLER PÅ MED NU.

Alla vet vad 2:a kostar idag ,och folk får bo trångt idag speciellt barnfamiljerna får bo trångt ,genom att det kostar att bo idag när nybygg 2:a kostar 10 000:- ,och de kan säga nej till folk om de har för liten ekonomi, eller om de har betalningsanmärkningar, då kan de säga nej fast de finns lägenheter, så kan de säga nej då. Mycket folk är arbetslösa ,och eller en del är sjukskriven, eller får pengar från olika kassor ,som betalar ut för dåligt ,när folk ska bo i en nybyggd 2:a kostar 10 000:- ,då måste folk få högre lön, eller mycket mer när folk är sjukskriven ,eller får pengar från en kassa då ,när lägenheterna är så dyr, genom att folk går med dålig ekonomi idag ,och därför har folk svårt att ta en lägenheter som kostar så mycket, och mycket nybyggda kostar mycket mer, som är för dyrt för mycket folk. Och en del går ihop och dela på hyran, MEN DET FINNS FOLK SOM SKILJER SIG, SOM ÄR SVÅRT IDAG ,då får de stå med hög hyra, som inte alla klarar av ,eller säger de nej bostadsbolaget, genom att de ser ekonomin de har att betala själv, även om de själva känner att de klarar av det, så kan de säga nej, när de ser ekonomin som många kan råka ut för då. MÅSTE BLI EN STOR ÄNDRING ,GENOM ATT REGERINGEN VERKAR INTE HÄNGA MED EKONOMIN.

DÅ SKULLE DE HÖJA LÖNER ,ELLER FOLK SOM ÄR SJUKSKRIVEN, ELLER FOLK SOM ÄR ARBETSLÖS, HÖJA ERSÄTTNING FÖR DEM, MEN ÄVEN PENSION SKA HÄNGA MED SÅKLART ,OCH ALLA MÅSTE HA TAK ÖVER HUVUDET DÅ.

Men det spelar ingen roll kan de hjälpa hur mycket folk som helst, DÅ MÅSTE DE LÄGGA  PENGAR PÅ SVENSKA FOLKET genom att ingen ska bli utsatt för det. Man hör hela tiden att folk blir utan bostad, och ser hur det är nu. Men det är något fel när regeringen hela tiden stökar till för svenska folket, och får sova ute, DÅ ÄR DET NÅGOT FEL NÄR SVENSKA FOLKET BLIR UTAN BOSTAD, genom att vi har aldrig varit med om det, utan folk bodde på olika ställen utan att bli utan bostad.

Men det är något fel ,när man ser vad det kosta att bo, och många försöker hitta mycket billigare lägenhet , men det är svårt att hitta ett perfekt pris på en lägenhet, eller så får de nej. Men de borde sänka alla hyror ,genom att de är för dyrt genom att folk har  ibland inte ekonomi till det.

ALLA HAR RÄTT ATT HA TAK ÖVER HUVUDET

DET BLIR SÅ FEL IDAG ATT FOLK FÅR SOVA UT NÄR DET FINNS LÄGENHETER TILL ER  DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.