BILAR I TRAFIKEN

JAG SER BARA EN MASSA TRAFIK och fullt med en massa folk, och hur mycket bilar som helst och, det blev så himla trångt när de var så långa köer av bilar då. Jag såg även häst bland en  en massa trafik ,som var svårt att ta sig fram då.

MEN FÅR DEN BILDEN ,och funderar varför ser vi det, och trångt och mycket trafik,och långa köer av bilar som mycket folk har idag?

Ibland när folk ska ut en sväng, men kan hamna i långa bilköer, som folk tycker inte är så kul idag. MEN MYCKET FOLK HAR BILAR SOM SMUTSAR NER MYCKET AVGASER ,SOM FOLK FÅR DRA IN OCH ANDAS IN MYCKET AVGASER NÄR DE STÅR I BILKÖN OCH VÄNTAR ,genom att ingen kan egentligen skydda sig mot avgaser idag, när folk står i långa köer där varje bil spottar ut så mycket giftiga avgaser, som folk blir utsatt för idag då.

Men hur har det blivit idag GENOM ATT BARN OCH VUXNA blir hela tiden utsatta för giftiga avgaser, som sprider sig när de står i långa bilköer som är problemet idag .Och folk har svårt att se vad som händer när varje bil står i bilkön, vad som händer med er då?

Ni drar in giftiga, så giftiga ämnen som finns i avgaserna fast folk försöker ändå hitta på bra lösningar, som håller dåligt idag, genom att så mycket folk har bil idag ,och många kommer skaffa sig bil idag, genom att det är tidens anda idag, att äga en bil, och många kör för att bara ha kul ibland ,och kan ha mycket kraftiga motorer som ger ut ännu mera giftiga avgaser ,som inte folk tänker på, att många av bilarna är värre än andra bilarna, och tänker inte på, att de smutsar ner för mycket ,GENOM ATT DE ÄR INTE VAKEN FÖR ATT ÄNDRA OM SITT ,genom att folk kommer bli ännu mera sjuk ,när inte folk börjar upptäcka bilens fördärv, som ingen kan se idag, att bilen kan förstöra mycket idag ,genom att folk köper bilar ,som släpper ut mer avgaser, vad folk kan ta emot att andas in så giftiga avgaser ,som folk får göra idag.

f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53GENOM ATT FOLK KAN INTE RESPEKTERA MÄNNISKORNA IDAG, OCH TÄNKER PÅ BARNEN, HUR VIKTIGT DE ÄR I SAMHÄLLE ,MEN FÅR ETT DÅLIGT SAMHÄLLE OM INGEN GÖR NÅGOT ÅT DET ,genom att bilen är så populär att äga idag ,och ingen människa vill vara utan bil idag,  genom att många kan använda bilen till praktiska saker, som att åka på semester ,eller handla mat när butiker ligger långt bort eller bara handla ,för att inte bära tungt idag. Genom att mycket folk vill äga en bil, när de kan använda den i praktiska saker då. Vi använder bilen och har behov av bilen åker till arbetet då. Eller ute och handlar ,då är bilen en tillgång till er ,att slippa åka buss, eller slippa få problem med att handla. Och många föräldrar skjutsar sina barn till olika saker ,som är en tillgång för varje familj att äga en bil då.

Idag finns människor som smutsar ner enormt mycket, när folk gillar att leka med bilen hårda sporter ,som spottar ut enormt mycket gift från bilen då. Måste leka med bilen ,som är en sport de måste kolla på ,och är inte rätt att de ska stå för allt nedsmutsande bara för de vill leka  då. Men bilar som mycket folk vill ha kul med, starka motorer SOM SPOTTAR UT ENORMT MYCKET GIFT I SAMHÄLLET DÅ, SOM FOLK INTE TÄNKER PÅ, att där måste ni börja ändra om, genom att folk kommer bli ännu mera sjuk av det bilen spottar ut idag.

Men folk är vaken idag, men varför kör med bilar som spottar ut så mycket föroreningar ,som mycket bilar spottar ut, istället för att hjälpa varandra ,och använda bilar som inte spottar ut då. MÅSTE BLI EN STOR ÄNDRING I SAMHÄLLET, GENOM ATT FOLK MÅSTE LEVA DÅ ,FAST NI SKA KÖRA RUNT MED STARKA MOTORER ,SÅ MÅSTE NI ÄNDRA OM DEN LEKEN ,TILL TRAMPBIL. Vi skojar ,men en bil som spottar ut noll gift, kan ni hitta den bilen, då fungerar allt att leka då. Det finns folk som vill köra med hårda motorer, som skadar folk, som har inte intressen ens då. Men använder bilen för nyttobil istället ni håller på med. Men då måste det bli en rättvisa i samhället ,att de ska inte ha förtur, att smutsa ner bara för de ska köra fort, eller sporter de är med på då. MEN MÅSTE BLI EN ÄNDRING DÄR. 

Men det börjar bygga bilar ,som inte spottar ut, som andra bilar har så giftiga ämnen i avgaserna, genom att folk börjar testa sig fram genom att slippa dra i sig alla avgaser ,som folk får dra i sig. FÖR MYCKET AV GIFTIGA ÄMNEN SOM AVGASERNA INNEHÅLLER, DÅ KAN FOLK BLI MYCKET SNABBARE SJUK AV, att stå och andas in avgaser, som är så giftiga ämnen i då. Och många tänker inte på att barnen kan dra in för mycket avgaser i kroppen, som har så liten kropp att ta emot så mycket giftiga avgaser i sig då.

c641276d3cc68e87b0eae685bf2e470cBARNEN KAN BLI EXTRA KÄNSLIGA PÅ OLIKA SAKER ,GENOM ATT GIFTIGA ÄMNEN SOM AVGASER INNEHÅLLER,DÅ KAN BLI ÖVERKÄNSLIG PÅ OLIKA SAKER, genom att kroppen har ett skydd ett immunförsvar, som kan försvagas på mycket barn ,som får dra in för mycket avgaser ,och även vuxna förstör mycket för barnen ,som barnen får utstå. Men små barn är extra känslig när de är liten när de ligger i vagnen ,DÅ SKA BARNEN INTE VISTAS FÖR MYCKET UTE BLAND EN MASSA AVGASER, genom att små barn kan förstöra sitt immunförsvar, och kan bli mer sjuk än andra barn, som inte vistas för mycket i trafiken. Och föräldrar ska tänka på det, att inte gå ut med barnen när det är för mycket trafik.

GENOM ATT SMÅ BARN HAR SÅ SMÅ LUNGOR, SOM INTE FOLK TÄNKER PÅ ,VAD SMÅ BARN FÅR ANDAS IN ,utan låt barnen få stanna hemma ,och dra dem inte upp i för mycket trafik idag,  genom att folk  har inte ändrat om trafiken, då ska ni se till att inte barnen får vistas ute för mycket ,när det är för stark trafik ,genom att de har så små lungor att andas in med då.

Men för mycket av giftiga ämnen som avgaserna innehåller, då blir det problem för små barn, och försök att undvika att gå ut för mycket i trafiken när barnen är små och ligger i vagnen, eller sitter i vagnen GENOM ATT BARNEN ÄR INTE GJORD, FÖR ATT ANDAS IN SÅ MYCKET GIFTIGA ÄMNEN ,SOM AVGASER INNEHÅLLER DÅ.

dfcaf0360582e323fcd9a4f6ff5c9dd7--angels-on-earth-angels-among-usNI SKA VARA RÄDD OM BARNEN OCH TÄNK PÅ DEM ATT DE  HAR ETT LÅNGT LIV ATT LEVA, men kan få problem med lungorna om det blir för mycket,men även andra problem kan barnen få, genom att deras lilla kropp klarar inte av, att dra in för mycket gift i kroppen ,och andas in genom deras små lungor är inte alls bra för dem. Och mycket kan visas sig i framtiden ,när barnen har utsatts för mycket med för giftiga ämnen, som avgaserna innehåller ALLT KOMMER I FRAMTIDEN NÄR BARNEN FÅR LEVA NÄRA VÄGARNA DÄR DET KÖRS FÖR MYCKET BILAR, eller andra tyngre fordon, som borde bli en ändring på, för mycket stora fordon borde förbjudas mycket mer, att köra på olika ställen, genom att de smutsar ner för mycket, än vad ni tror ,och mycket folk är pigg på att använda lastbilar, som spottar ut enormt mycket gift i miljön idag ,och där måste ni se över ,genom att folk måste kunna leva, och inte andas in en massa gifter från dem, och folk måste börja vakna upp, och tänk på barnen.

Vill ni ha ett samhället där ni knappt kan gå ut, så blir ni sjuk av det då.

Jag förstår vad jag såg ,men kan folk tänka till, och satsa fullt på ett samhälle där inte bilen spottar ut, så mycket giftiga avgaser, att börja ändra om alla människor idag ,att gå mot bilar, som spottar ut för mycket gift idag. ETT GIFTFRITT SAMHÄLLE VI MÅSTE TITTA ÅT ,ETT BÄTTRE SAMHÄLLE, OCH VI SOM HAR BARN SKA INTE MÖTA PÅ DET, ATT BARNEN BLIR SJUK av andra människor som inte vill ändra om då.

Det finns ingen logik i det, GENOM ATT FOLK MÅSTE ÄNDRA OM ,OCH SÄGA NEJ TILL ALLA AVGASER NU, GENOM ATT FOLK MÅSTE LEVA IDAG, där vi respekterar varandra fullt ut, och nu har elbilen kommit mycket på modet, att folk vill försöka köra giftfritt, GENOM ATT FOLK BÖRJAR INSE VAD BILEN STÖKAR TILL IDAG.

MEN KAN FOLK TITTA ÅT EN GIFTFRI BIL?

Genom att bilen kostar en massa pengar att köpa en ny bil idag ,och lägger på extra problem för folk ,som vill testa att köra elbilar ,som kommer att öka försäljningen på  dem. Men finns även fortfarande motsträviga människor, som inte ser sitt bästa, genom att elbilar kostar mycket mer, men om vi ska få folk att titta åt elbilar, då måste vi hjälpas åt ,genom att folk börjar bli intresserad av dem, MEN ÄVEN ATT FOLK FÅR CHANSEN ATT KÖPA ELBIL, GENOM ATT DE MÅSTE SÄNKA PRISET PÅ DEM ,för annars fortsätter folk att köra bilar, som spottar ut så mycket giftiga ämnen, som avgaser innehåller då. ELLER HITTA BÄSTA LÖSNINGEN FÖR ELBILEN DÅ. BENSIN SPOTTAR UT, OCH ÄVEN DIESEL SMUTSAR NER, VAD GÖR NI DÅ??? MÅSTE HITTA EN LÖSNING PÅ DET.

Och ändra om folk kan ta lång tid, genom att folk är misstänksam mot elbilar, och drar ut på det, MEN ÄVEN FAST I SITT GAMLA SYSTEM ,som gör att folk inte tittar på elbilarna ,men lägger det åt sidan, genom att de måste ha koll, hur de kan åka långa sträckor ,och kunna åka långt med en elbil då.

Men de håller på att bygga mot elbilarna, då blir det mycket bättre än första elbilen var ,och mycket elbilar är bra idag, men folk är så misstänksam mot elbilarna, men det kommer komma mycket mer elbilar idag. Och folk kommer tillslut måste testa dem, för att gå med andra människor, FÖR ATT FÅ ETT GIFTFRITT SAMHÄLLE IDAG, som många tänker när de köper en elbil då.

Men upptäckter även praktiskt med elbilar, GENOM ATT DE SLIPPER MYCKET PROBLEM MED BENSIN ,SOM SPOTTAR UT HELA TIDEN IDAG.

Men vad ni än väljer för bil, då måste ni välja bilar som spottar ut lite giftiga kemikalier ,som mycket bilar innehåller idag. Ni måste börja ändra om mycket, GENOM ATT FOLK HÅLLER PÅ BLI SJUK, ATT ANDAS IN FÖR MYCKET GIFTIGA ÄMNEN, SOM AVGASER INNEHÅLLER DÅ.

NI MÅSTE GÅ MOT EN GIFTFRI VÄRLD NU 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.