BARA UPP OCH NER FÖR MIG

Jag har gett upp nu genom att saker och ting går totalt åt helvetet idag ,och DÅ FÅR GUD OCH BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SÄGA VAD DE VILL NU.

Jag ser sanningen hur jag har det, SÅ ROSEN  SÖTT, HAR  MÖTT PÅ EN TVILLINGSJÄL ,SOM BARA HAR ETT FRUKTANSVÄRT SÄTT EMOT MIG, och ändå står BIG PROTECTION och säger, att det är han du ska vara med, som har stängt av mig från Facebook, och är sjuk och orkar inte leva snart när han håller på med sina svinerier mot mig. Hur bara stänger ner Facebook då.

MEN SAMTIDIGT FICK JAG EN KNEPIG ENERGI FRÅN HONOM NÄR JAG SATT OCH TITTADE PÅ HANS ÖGON, och energin satte igång mig mer. Energin gick i kroppen på mig. Han satte igång mig, genom att han rensar mig på djupet för att lossa blockering på mig. Han satte fart på mig nästa dag jag vaknade upp ,och började på en gång att skriva då

JAG MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT NÄR JAG MÅSTE HA DET SÅ HÄR DÅLIGT och har tappat mycket energi att skriva då.

Jag har skrivit fint till honom ,och skulle bara skicka en god natt bild till honom, genom att PROTECTION har sagt att jag måste börja sätta igång oss, genom att vi måste gå tillsammans ,eller vad han kallar det. OCH GUD PRATADE OM, ATT HAN KAN INTE TA EN ANNAN KVINNA, att hans föräldrar kan inte titta ut en kvinna till honom ,genom att han är kurd, och de gifter sig med en kvinna föräldrarna sett ut till honom då,  genom att folk får inte välja själv vem de vill ha då.

 I MINA ÖGON ÄR DET KNÄPPT ATT VÄLJA TILL SINA BARN, genom att vi har inte samma smak ens. Och mina barn skulle bli olycklig, om jag valde till mina tre döttrar en man ,som har inte samma smak ens när det gäller männen. Jag skulle välja till dem. Jag har sett på döttrarna eller vännerna, att vi har inte ens lika smak ,och jag tycker att de ser bra ut, men de tycker aldrig som mig bara ibland de tänker som mig. Mina döttrar letar egna män som tur är genom att vi har så olika smak av män då. Men därför ska ingen förälder lägga sig i då, när de ska hitta sin kvinna eller man att gifta sig med GENOM ATT DE BLIR BARA OLYCKLIG, NÄR FÖRÄLDRARNA FÖRSÖKER HITTA KÄRLEKEN TILL DEM. Men blir för det mesta olycklig kärlek, och kan knappt leva med dem som de valt ut då.

Haniel-1MEN TYCKER FÖRÄLDRAR SOM HAR DEN LAGEN ATT DET ÄR KUL ATT GE SINA BARN PROBLEM DÅ genom att de haft den lagen ,att föräldrarna ska lägga näsan i blöt ,som kan inte ens välja rätt till dem då.

MEN VARFÖR VAR ÖMER SJUK ETT HELT LIV  OCH ÄR HANS FÖRÄLDRAR NÖJD. Nu är hans föräldrar död ,men på den tiden fick han lida, men även jag åkte in i den svängen för hans föräldrar har så knäppa lagar, att de ska välja till honom då.

MEN HAR ÖMERS FÖRÄLDRAR GETT HAN ETT LYCKLIGT LIV NÄR HAN MÅR DÅLIGT, ATT DE VÄLJER TILL HONOM DÅ??? NEJ SÅKLART. Ömer älskar inte sin fru fast de sa, att han måste ta henne då. Men Ömer har tagit nya kvinnor efter mig, nya kvinnor har han levt med, genom att han älskar inte sin fru då. Men tycker hans föräldrar, att de gjorde rätt mot Ömer, att hans fru ska även hon lida då, genom att han tar alltid andra kvinnor ,och har kul med då.

Jag känner en kvinna som han hade länge då. Men hon trodde att hon skulle få honom att skilja sig då. Men han leker livet med andra kvinnor, men hört från en källa att jag var hans enda kärlek, som även blev sjuk av då. Men föräldrar gillar att skada sina barn genom skit lagen de har då. Men ingen mår bra att gifta sig med en kvinna eller man de älskar då. HANS SON FICK VÄLJA SIN KVINNA SOM HAN GIFTE SIG MED DÅ ,genom att Ömer har inte glömt sin tid då ,men han fick  välja själv den han ska gifta sig med då. Men hon kom från samma land då.

Men Ömers fru har ett finger med i spelet när det gäller hennes första dotter ,då har hon varit där och sett till att gifta sig med sin kusin då. Men hur knasigt det kan bli då. Men Ömer har andra barn ,som har valt efter sig själv då. Men en kille har väl inte kommit till skott, utan lever livet då. MEN ÄR BRA ATT LAGEN FÖRSVINNER FÖR DEM, ATT DE KAN VÄLJA SJÄLV FÖLJA SITT HJÄRTA DÅ.

Men folk från andra länder blir bortgift ,som folk har blivit utsatt för länge. OCH JAG FATTAR FORTFARANDE INTE  VARFÖR DE INTE  SLUTAR MED DESSA TOKERIER, genom att ingen kan välja ut till någon, vem du ska gifta dig med, som tycker inte samma ens ,men så har kurderna idag. Nu ska GUD vända dem rätt, genom att han vill ATT DE VÄLJER FRÅN SITT HJÄRTA ,OCH KÄNNER SJÄLV VEM DE VILL BO MED ,OCH LEVA ETT HELT LIV MED DEM.

GUD har sett deras liv när de har dött och FÅTT SETT FRUKTANSVÄRDA LIV DE LEVT. Och det är klart, att det är svårt att välja till andra människor vem de ska leva med,  genom att hjärtat känner på en gång vem vi gillar att leva med då, och vet precis vem vi dras till ,och tycker om,  tycker de är jättefin.

MEN HUR MÅNGA FÖRÄLDRAR TYCKER SOM SINA BARN, att de känner samma sak för den de valt ut då?

Jag vet hur jag ser, att jag skulle inte kunna välja till andra .genom att för det mesta ,så tycker vi inte samma sak ,som de tycker och väljer män eller kvinnor till dem, att  gifta ihop med varandra. JAG SKULLE MISSLYCKAS PÅ DET ,genom att mina döttrar skulle bli jättearg på mig ,när jag väljer till dem en man, genom att vi har så lite lika smak av män och mina flickor tyckte inte att min tvillingsjäl var i deras smak.

GUD kallar dem för rätta namnet om vi blir klokare på det BIG PROTECTION KOMMER NER JORDEN OCH  STÖKAR TILL FÖR FOLK MEN TAR MED PROTECTION, genom att han kommer för, att röra runt nu, genom att GUD vill ändra om ,och då får jag lida såklart igen igen i mina tankar far fram och tillbaka då.

Men mina döttrar har inte samma smak som jag har, och en del kvinnor jag visade fotot på honom, TYCKTE HAN SÅG BRA UT UNG OCH VACKER, men nu har min yngsta dotter ,som är lika gammal som honom det skiljer bara 1 år mellan dem. Hon  skulle inte välja honom, genom att vi har inte samma smak ,och mina andra döttrar är lite äldre, ,men de har sin smak, och jag ser att jag har inte samma smak. Ibland när döttrarna har valt sina män, att ingen jag gillar än att de ser bra ut då. Men det är barnens män och jag tittar inte på dem ens då. Men kan se att de ser bra ut. Men om jag val till dem???? Jag har svårt att välja till mina döttrar då. Men mina döttrar kan kasta ur sig om Kewan både det ena än det andra då. Men jag säger ingenting om deras män, genom att de älskar sina män såklart. Vi  kan prata och tänker inte så mycket mer då. Linn sa ingenting då.

JAG TYCKTE HAN VAR SÅ ENORMT FIN NÄR HAN DÖK UPP och hade jättelångt hår med tatueringar, men det hjälpte inte för dem att han var lite modern OCH JAG ÄLSKAR ALLT MED HONOM genom att det var jag som ville ha honom. Jag ser det är svårt att titta ut till folk, genom att jag skulle misslyckas genom att jag vet att vi har så olika smak och vilken tur, att flickorna får välja sina egna män och bor i Sverige där ingen hänger upp sig varför gifter du dig med honom då. Ingen bryr sig folk kan tänka varför min tvillingsjäl valde mig som var bara 24 år som min ex sambo hade så skoj åt. Och kallade honom för både det ena än det andra  fulaste orden 24 åringen skrek han ut för det mesta och jag visste inte vart jag skulle ta vägen då, genom att jag kände mig dum varje gång jag mötte grannarna när han  hade kul åt allt då. Jag hatade att möta folk i trappan genom att folk har hört både det ena en det andra. JAG FICK ALDRIG STÖD AV NÅGON SOM JAG HADE BEHÖVT DÅ. 

Jag har sett hur de kan bli när föräldrarna tror de kan välja en man tills sin dotter eller hur det blev för mig som levt med en kurd, och hade bara problem med hans släkt och hotade hans familj, att han måste lämna mig, och fick mycket hot från dem, att de hade utsatt hans föräldrar och kunde till och med börja brinna hos fåren,de tände på hos dem genom att han måste lämna mig ,och sina två döttrar. Genom att föräldrarna hade valt en fru åt honom ,som var svårt att gå emot JAG  MINNS HUR VI SATT OCH GRÄT NÄR VI VAR TVUNGEN ATT DELA PÅ OSS, genom att jag ville inte leva dubbelliv som en del kan göra, genom att de måste göra som föräldrarna vill då. Han ville att hon skulle bo kvar i Turkiet ,och jag i Sverige genom att han älskade inte sin fru och har aldrig gjort det.

Men jag känner att han är sjuk efter den resan, fast han jobbar och har familj och barnen bor i Sverige då, men han fick ge upp, för att föräldrarna hade valt till honom som han älskade inte, utan det var mig han älskade då. Jag minns även när jag flyttade hem till Östersund ,så kom han upp ibland, men även firade julen, men han hade inte lämnat mig helt, tills jag hade dragit in en ny man som han var inte så glad över mitt val. VI KUNDE ALDRIG VÄLJA VARANDRA även att han ville bo med mig ,men fick inte det.

147320JAG HAR SETT FALL SOM INTE ÄR SÅ KUL ATT SE när mamman blir helt galet och tokig när dottern ville inte gifta sig med honom, som mamman och pappan hade valt ut, men vilken miss GENOM ATT FORTFARANDE SER JAG ATT DET ÄR SVÅR ATT VÄLJA TILL ANDRA MÄNNISKOR VILKEN DE SKA GIFTA SIG MED. Mamman tyckte att hon hade hittat en perfekt man till sin dotter hade gått skola, men det hjälpte dåligt genom att hon älskade inte honom ,som föräldrarna har sett ut. Och vilken miss för familjen och mest för dottern hon blev ledsen och grät i floder, och var så fruktansvärt ledsen och grät och grät när mamman var så uppåt, ”att nu har jag och pappa valt en man till dig” ,som hon höll på bli tokig då, genom att det var inte hennes smak av man, och då spelar det ingen roll vilka utbildningar han hade. Mamman hade säkrat sin dotter, men det är svårt att göra det, genom att hon vill inte gifta sig med honom.

Jag sa,” men det måste finnas kärlek med, och känna kärlek för killen då. ”Det hjälpte inte ett dugg. Mamman sa, ”då får hon bli som svenska kvinnorna, då får hon bli som en hora.” Genom att hon tyckte vi var som horor i hennes ögon, men inte jag var det, men andra kvinnorna var horor. Mamman ville kasta ut henne på gatan, genom att hon var inte värd att leva knappt bland dem då. Pappan hennes stod bara tyst ,och sa ingenting när mamman kastade en massa saker på sin dotter. Han var tyst som männen kan bli, genom att det är kvinnorna som styr mycket bland dem. Och hon förvandlas till ett drake från noll till hundra, och jag kände inte igen henne när hon började skrika var fruktansvärt arg på sin dotter, genom att nu hade hon valt en perfekt man för sin dotter ,SOM VAR INTE PERFEKT FÖR HENNES DOTTER, det spelar ingen roll om de har höga studier, genom att det handlar alltid om dotterns val av man. Och det är bara hon, som kan välja sin man, och känna med sitt hjärta, att dig älskar jag och vill leva med dig då.

Men hon blev tvingad att gifta sig med honom, hon fick en jättesöt dotter med honom. Jag frågade hur han var om han var snäll mot henne då? JA ,svarade hon mig ,han är jättesnäll och hjälper henne mycket, och gav även fina vackra presenter till henne. Han var snäll mot henne. Jag frågade om hon hade lärt sig älska honom då? NEJ SVARADE HON HAR ALDRIG LÄRT SIG ATT ÄLSKA HONOM ÄVEN OM HAN VAR SNÄLL DÅ.

Jag minns mycket väl när en väninna till mig hade lärt känna en kille  som var kurd de började ha kul ihop, men fick även höra från honom  att han hade smitit från sitt bröllop, genom att han älskade inte henne överhuvudtaget fanns inga känslor hos honom. Han stack från sitt hemland och flyttade till Sverige och träffade på min väninna som BÖRJADE KÄNNA MYCKET KÄRLEK FÖR VARANDRA, och började mer mer bli kär i varandra. Och kärleken bara växer de var kär i varandra, tills en dag när familjen hade skickat efter en kvinna han inte ville gifta sig med överhuvudtaget då. Men kommer till Göteborg och står framför dörren hos henne en dag och han håller på bli tokig av allt då. Genom att han hade rymt från sitt bröllop och trodde han klarade sig såklart och bor långt från henne och bor i Sverige då.

Men det hjälpte inte hur långt bort han bodde från henne, så stod hon plötsligt hemma hos henne han hade rymt från sitt bröllop, men vad hjälpte det NÄR HAN HADE EN STARK FAMILJ BÅDA FAMILJERNA TYCKTE DE SKULLE GIFTA SIG MED VARANDRA, fast de har inte samma smak som sina föräldrar har och folk upplevde henne inte så vacker och jag fick aldrig se henne, men andra såg henne då.

Han blev sjuk och hon blev sjuk och han började plocka upp på sin vägg vilken han älskade då ,att han ville leva med henne då och satte upp så mycket foton över hela sin lägenhet bara foton på henne fanns över hela hans hem ,bara foton satte han upp på henne ,ATT HENNES VILLE HAN LEVA MED och inte henne som föräldrarna har sett ut, genom att det är svårt att välja till andra genom att han hade hittat sin stora kärlek när han kom till Sverige. Och han hade rymt från en kvinna han inte ens ville leva överhuvudtaget med ville inte vara med henne.

Men vad hjälpte det han var tvungen att låta hon stanna i Sverige och vad hände med dem? De gick skilda vägar och hur han fick det att fungera, genom att han var kär i min väninna, men hittade på egen lösningar och hittade en ny kvinna som nästan var en kopia av henne och det är dagens sanning jag ljuger inte det. MEN  KÄNNER SORG VARJE GÅNG JAG PRATADE OM DEM, genom att andra kommer och förstör hans och hennes liv. Nu måste du ta henne eller honom tänker inte ett dyft på sin son när de skickar henne till Sverige. Och hennes föräldrar tänker inte ett dyft när de låter sin dotter leva med en man som inte älskar henne. Det är klart att hon känner inte sig så glad när hon ser alla bilder han satt upp på en kvinna han älskar så enormt mycket och det kan inte vara kul för henne, genom att han hittade en ny kvinna som såg exakt ut som henne. Jag minns jag blev chockad när jag såg henne han gick med på stan. Hon var lika lång och allt stämde med henne. Han gav inte upp, men fick inget kul ingen av dem när de inte får välja från hjärtat när hjärtat öppnas för en annan människa och bara känner kärlek för den personen ,då är det ett perfekt förhållande.

68qvkx-jpg1Genom att människor följer sitt hjärta när de hittar rätt kärlek, och hjärtat öppnar sig för varandra68qvkx-jpg1 68qvkx-jpg1

 KÄRLEKEN FLÖDAR IGENOM  DEM. Hur många får känna det när föräldrarna ser ut till dem. Hur kommer de att leva och inte känna kärlek ,som är underbar känsla, att börja känna kärlek genom att hjärtat öppnas för en annan man och kvinna  som är underbart att känna då.68qvkx-jpg1

Ömer fick gifta sig med kusin, men älskar aldrig henne då. Men föräldrarna bryr sig inte om den saken, utan det känns bäst för dem, att gifta sig då. Men frun kommer från en stor familj.  Och båda familjerna känner det mycket mer säkert, att gifta sig med släkten, genom att de bor nära varandra ,och det är mycket mer säkerhet för föräldrarna, men inte för dem. Ömers syster, har föräldrar sett ut, att gifta sig med sin kusin, som var Ömers frus bror.

Men han ändrade om och ville inte gifta sig med henne, men det var inte så populärt, men han klarade inte av att gifta sig med henne, som föräldrarna hade sett ut då. Han valde tillslut en kvinna han älskade, han valde själv då. Hans syster gifte sig, men skilde sig och levde ensam med sina två barn.

OCH DET VAR INTE SÅ POPULÄRT ATT SKILJAS, och jag tycker att min första man har kunnat göra samma sak ,som sin syster när hon skiljer sig. Men han vågade inte efter alla hot han fick ,och han var äldst av sina syskon.

Jag såg även annan syster fick lämna varandra, genom att familjen hon bodde med var inte kul ,hon blev misshandlad av sin svärfar och hennes man. VAR INTE SÅ KUL ATT GÖRA MED DÅ. Men  det var hans kusin ,som ville skilja sig och hon älskade inte honom då.

Men får hjälp folk att skilja sig när de kommer från andra länder ,jag fick inte hjälp, som måste ha hjälp att skilja mig då. DET ÄR JOBBIGT ATT LÄMNA VARANDRA. SOM INGEN VERKA FATTA. ATT BIRGITTA MÅSTE HA HJÄLP. MEN FÖDD SVENSK. 

Jag minns mycket väl när de höll på att hjälpa henne från familjen, att de satt mycket folk runt vårt bord, men försökte komma till någon lösning ,men hon kunde aldrig återvända till familjen igen, GENOM ATT HON BLEV UTSATT FÖR MISSHANDEL, OCH SVÄRFAR VAR INTE KUL ENS DÅ. Han kunde vräka ur sig både det ena än det andra,  att kvinnorna var som hundar i hans ögon ,och var inte snäll överhuvudtaget då.

c6ce745c8749dd105356f95d03da0c75Men hon blev hjälpt som tur var GENOM ATT FAMILJEN HJÄLPER ALLTID VARANDRA NÄR DE HAMNAR I STORA KRISER, att de tar ansvar för sin familj och hela släkten var inblandad den gången, men hon fick det mycket bättre när hon fick hjälp att lämna familjen, som misshandlade henne då. Men de hjälper varandra när de ser de har problem. Jag vet att han har vart iväg förut och hjälpt en annan syster när de hade problem.

NU FICK HAN HJÄLPA VÅR ÄLDSTA DOTTER NÄR HON SKULLE SKILJA SIG genom att han såg hur det var då. Nathalie som fick hjälp nu, men han är så, som den här familjen kan man hamna vart som helst när jag hamnar här, ingen vill ens dra i det, utan fick till och med gå ner till sjön, och stod där ,och tänkte och kikade på vattnet. Jag satt länge på bänken ,och tittade ut över sjön ,och tänkte vart ska jag ta vägen nu, genom att ingen skrev på och skyddade min lägenhet, och jag kände döden inom mig när Kewan kom och gick ,och då måste folk ta dit en annat person som hjälper mig då. Men har inte sån familj ,som synd är ,utan höll på att planer hela tiden att lämna allt. Men skulle ta med mig mina foton på barnen och barnbarnen då. Vad hade jag här att göra då. Men sen gick jag hem, och då kom Anders då. Men sa ingenting till honom om vad jag tänker göra då. Var tyst som muren då. MEN ÄR BESVIKEN PÅ FOLK, SOM KAN INTE LÅTA MIG LEVA EN STUND ,OCH MÅR BRA DÅ GENOM ATT JAG VAR PÅ VÄG FÖRUT ATT SKULLE LÄMNA ANDERS DÅ. MEN MÅSTE LEVA TYST, OCH SKÖNT RUNT MIG, MEN ÄVEN VALT LÄGENHET EFTER HUR JAG VILL LEVA DÅ. 

Men hennes bror säger bara ,”du kan ta min lägenhet ,och jag flyttar hem till mamma och pappa då”. Hon fick hans 2:a tills hon fick en ny lägenhet, men han hjälpte till där genom att hon fick mycket dyrare hyra när hon flyttade in i nybyggd lägenhet. Han sa, att andra barnen klarar sig, och DÅ HJÄLPER JAG DIG, genom att hon måste komma igång igen. Och det kostar mycket att flytta ,även fast hon har arbete och jobbar natten, ,så måste han hjälpa till när hyran är för dyr genom att det fattas en del när de gick isär då. Måste komma igång då.

JAG SER HUR DE ÄR ,OCH ÄR GLAD ATT HON HAR DEN FAMILJEN, NÄR DET BLIR KRIS genom att de är inte som svenska folket när det gäller att hjälpa varandra.

Nu har jag sett mycket av det NÄR JAG LEVT MED EN SVENSK MAN, ATT FÅ HONOM ATT FATTA när vår yngsta dotter hamnade i problem, och måste skilja sig, som stökade till enormt hennes ekonomi ,genom att det fattas en del när hon blev ensam, men då måste jag gå in och bråka, och bråka på hennes pappa som var inte så glad åt pengarna, men jag sa, vi kan inte göra så mycket åt det, utan hon måste få hjälp såklart. Vi måste hjälpas åt då genom att det är vår dotter vi pratar om då.

Jag sett så mycket skillnad på svenska folket och folk från andra länder när de har kris ,och vad de gör då. De hjälper varandra som är självklart hos dem, MEN INTE  SJÄLVKLART HOS SVENSKA FOLKET, genom att folk kan tycka och tänka om mig ,men jag måste också få hjälp ,men bor inte med min första man som jag ser idag.

Jag brukar tänka på det ibland ,om han och jag har levt ihop, vad som hänt när jag fick problem med min dator då? JAG VET ATT HAN HAR HJÄLPT TILL ,GENOM ATT DE ÄR SÅ DE HJÄLPER VARANDRA OM VI MÅSTE FÅ HJÄLP. Men nu har jag svenska människor som hjälper inte till ,fast de ser att jag skriver från en surfplatta, som inte fungerar så bra, men jag har svenska vänner som hjälper inte till när jag har kris nu. Jag får sitta och skriva från en surfplatta nu när min dator skärm dog. Nu måste jag ändra om ,och kan inte köpa en ny skärm när jag bor här ,genom att det stökar bara till för mig när jag ska lämna huset. Jag har fått ändrat om när jag hamnade här, och istället måste köpa en bärbar dator nu.

MEN EGENTLIGE SKULLE JAG PRATA OM MIN TVILLINGSJÄL ,SOM VÄNDE HELA MITT LIV UPP NER ,och tittade tillbaka på liv vi haft ,hur kvinnorna och männen hade år 1888, men upptäckte idag vad GUD håller på med idag, att ändra om människor ,och samma då, genom att folk blev sjuk av prostituerade, då männen gick till kvinnor som hade könssjukdomar och på den tiden i England blev mycket folk sjuk av att männen besökte dem. Vi var där och vända ett land från problem kvinnor och män fick då. GUD öppnade hjärtat på mannen och ger kärlek till landet ,som är stark kärlek landet får. Och samtidigt ska jag och min tvillingsjäl gå med folket och vända problem de har då. Jag hann inte så långt den gången. Vi går ihop, och visar hur man respekterar varandra ,och tar hand om varandra, och inte utnyttja kvinnorna då. Vi hann inte så långt då. Det var inte bara det, men mycket av det.

Jag har fattat vad GUD håller på med, att min tvillingsjäl föds i Kurdistan som har mycket problem då. GUD GER KÄRLEK TILL KURDISTAN när han öppnar hjärtat på honom då. VAD HÄNDER DÅ? Folk börjar agera mycket mer och jag har sett lister folk gått runt med nu, att kvinnor börjar reagerar på det, att de accepterar inte att göra som de gjorde förut då. De vill välja själv sin egen man att gifta sig med då.

Nu fick jag höra från GUD ,att jag och min tvillingsjäl kommer gå med folket, för att ändra om det. HAN HAR ÖPPNAT SITT HJÄRTA MOT MIG MIN TVILLINGSJÄL ,OCH KAN ALDRIG VÄLJA EN ANNAN KVINNA DÅ ,genom att vi ska ändra om landets problem. Att han väljer mig som är svensk ,och kan inte välja en annan kvinna att leva med, genom att han känner kärlek för mig, och folk från förtryckta länder som lever  förtryckta länder får hjälp av oss, att vända deras liv, att välja själv sin kvinna eller man de vill leva med.68qvkx-jpg1

Genom att välja från hjärtat och GUD HAR SETT ATT FOLK HAR VARIT SJUK EFTER SIN DÖD, när de har levt med människor som inte passar ihop med varandra. Nu ska han börja ändra om genom oss, att folk ska börja öppna sig mycket mer, och välja från hjärtat är bland det bästa att göra ,när man väljer en kvinna eller man då.

Genom att ingen människa kan titta ut till oss GENOM ATT VI HAR INTE SAMMA SMAK, men även att vi ska dras till människor som vi måste läka ihop med ,och det kan vara svårt att leva med den vi ska möta då, eller kunna leva ihop med varandra. Det handlar om att vi människor måste följa hjärtat ,när vi väljer partner då. Nu har GUD ett finger med i spelet, att vända landet rätt, att folk får välja själv, genom att många är sjuk när de bott med människor de passar lite ihop med då.

Nu vill han ändra på det ATT BÖRJA RÖRA RUNT I EN FRUKTANSVÄRT KULTUR DE HAR, genom att hjälpa dem rätt idag, men även andra saker kommer  från Kurdistan att börja att ändra om, genom att det är ett stort folkslag som lever lite splittrad på lite andra platser, men Kurdistan är ett stort land med mycket människor som lever där. Det har även med annat att göra än gifte mål. De äger en stor del av landet, men får inte leva som de vill ,utan utsatt för andra problem ,genom att andra ska styra över dem även har problem när de ska börja skolan, att de måste kunna två språk ,och de accepterar inte landet, att de pratar ett annat språk ,och speciellt när de ska börja skolan kan barn få problem ,genom att språket är inte lika som landet pratar ,och även skriften är inte samma ,som andra i landet har, och har andra bokstäver, än folk som går i skolan med dem då.

Men Ömer kunde inte turkiska när han började skolan, utan hemma pratar familjen och vänner kurdiska, som var vanligt för Ömer då. Men alla kurder får problem när de ska börja skolan, då har de ett annat språk, och skriver inte som dem. Men turkarna har lite lika bokstäver, som kurderna riktiga bokstäver då. Men Kurdistan har ingen likhet alls när de ska skriva då. Har andra bokstäver då. MEN MÅSTE BLI EN ÄNDRING ,ATT KURDER FÅR PRATA OCH SKRIVA SITT EGET SPRÅK ,DET FINNS SÅ MYCKET KURDER DÅ.

DET SKILJER SIG ENORMT SPRÅKET FINNS INGEN LIKHETER MED BARNEN NÄR DE KOMMER TILL SKOLAN, ett helt annat språk och annan text och bokstäver ,och så  har kurder när de kommer till skolan om inte föräldrar har börjat lärt dem, annars får de inte använda sitt rätta språk som är kurdiska för dem. Kurderna är utspridda och bor i olika länder då. Exempel barnen får prata turkiska i skolan och pratar hela tiden kurdiska och skriver på kurdiska hemma då. Kurderna måste prata språket i Iran, men texten och skrift finns ingen likhet alls med dem.

Vi vet att de har mycket andra problem, men nu har GUD varit och rört om i landet och det ska bli intressant vad som händer nu, genom att landet har fått hjälp av GUD därför hamnar jag i kläm nu när han öppnade landet, GENOM ATT HAN VILL ATT DE LEVER SOM MYCKET ANDRA MÄNNISKOR LEVER IDAG. Och Kurdistan har mycket problem genom att mycket kurder har mycket problem som GUD har sett, att han måste hjälpa landet då. Jag kan inte födas dit har han sagt ,men männen kan födas dit för att börja hjälpa landet, genom att mycket folk lider idag genom att de har en hård kultur, genom att mycket kvinnor får lida idag genom att de har ett fruktansvärt styre i landet, som mycket kvinnor och tjejer kan bli utsatt för stora problem och är hård kultur som folk inte tänker på.

,,Men det kommer mycket från att männen styr och ingen kvinna har samma rätt som männen har idag,  genom att de lever kvar i gamla tider fortfarande, FAST VI LEVER  2018 ,men sitter fast och har inte hänt så mycket runt dem idag.

Men genom att röra runt i landet med GUDS energi som ger enormt mycket kärlek, då händer det mycket i Kurdistan OCH MYCKET FOLK KOMMER VAKNA UPP SOM SVERIGE HAR VAKNAT UPP MER OCH MER IDAG .Och Kurdistan kommer röras om och väcka upp en fruktansvärd kultur som de har kurderna, men med GUDS hjälp kan han vända landet i rätt riktning, att folk börjar att agera och börjar känna hur de lever idag som inte alls är kärlek till sig själv.

OCH MÅNGA KAN LEVA I  FÖRTRYCKTA LIV I KURDISTAN och kvinnorna får inte göra som de vill, genom att det är mannen som styr över landet och de har en man som styr över landet, som har satt kvinnor och flickorna längst bak idag. De har ingen rättigheter kvinnorna som lever där, men genom att väcka upp mycket kvinnor och flickor och männen kommer landet att börja se mer ,genom att det är mycket folk som är kurder och mycket folk bor där, MEN NU VILL GUD ATT DE SKA KÄNNA FRIHETEN SOM SVENSKA FOLKET HAR FÅTT GÖRA. De vill välja kläder som de vill utbildningar eller andra saker väljer sin partner att leva med som ingen kan titta ut till folk idag då.

GUD VILL GE FOLKET MYCKET MER FRIHET ÄN vad de har idag. Han vill ge kurdiska folket mycket mer fri frihet, att få göra som de vill utan att bli dödad av människor som de tror att de känner. De litar på kan bli dödad av släkten, men även bli dödad av andra som inte gillar deras val av man eller gjort andra saker som inte passar dem. Kvinnor eller tjejer kan bli dödad av saker som de själv inte kan rå för då.

De kan bara göra lite fel som vi tycker är löjligt ,att reta upp sig på då. Men kvinnor och flickor kan få problem med saker de hade inte tänkt sig att få ,genom att männen kan våldta mot kvinnans vilja mot tjejens vilja när de blir utsatt för våldtäkt, då kan de skylla på att det var ditt fel ,fast de var egentligen killens fel som våldtog och kunde inte freda sig. OCH HON ÄR SMUTSIG I FOLKS ÖGON, men kvinnan eller tjejen kan få för saker som killen har skadat henne då.

Det är ett snedvridet land som GUD ville röra runt i nu och jag blev lidande av det och jag håller på att bli tokig på allt när han klipper bort mig från Facebook, genom att jag blir sjuk och känner skilsmässa från honom då. DET HAR VARIT MYCKET ENKLARE OM HAN INTE HAR VARIT MY TWIN SOUL, då har det flytet mycket bättre för mig.

MEN NU ÄR DET PANNKAKA OCH JAG BLIR SJUK. Jag kände igår en slags energi från honom innan han klippte bort mig då,. MIN PROTECTION såg annat ,att jag fick jobba på djupet nu rensa upp ,men även andra saker såg han.  Han mådde dåligt och jag har känt av honom. Ibland har jag känt ångest från honom då. Jag frågade vem som hade ångest och panik då? Jag mår fruktansvärt dåligt när han gör så där emot nu. Jag känner som mitt inre går mitt itu.

Jag fungerar inte normalt när han gör så. Jag måste sitta och skriva ändå när jag mår inte bra. Men jag har känt av honom fast han klippte bort. Jag får stora problem jag retar upp mig på honom ,genom att jag får svårt att fungera när jag inte kan se honom sitta på Facebook eller prata med som jag mår allra bäst att städa bort mitt problem ,GENOM ATT HAN ÄR SOM EN LÄKNING FÖR MIG NÄR JAG PRATAR MED HONOM och allt försvinner när jag får prata med honom. GREAT MASTER SÄGER, BÅDA MÅR BÄST NÄR VI PRATAR MED VARANDRA. 

Jag fick en bild på min tvillingsjäl ATT HAN MÅR INTE BRA DÅ. Han säger att han måste börja ändra om som han känner när vi bor såhär ifrån varandra, att han måste börja ändra om.Jag kan förstå att han har det jobbigt genom att han fick jobb snabbt i England. Han bodde bara 1 år fick han jobb hos en frisör som har även folk som jobbar som barberare då.

Jag förstår att det blir tufft när han fått jobb och Sverige får de gå och vänta innan de kan jobba. HAN HAR DET MYCKET ENKLARE NÄR HAN KOM TILL ENGLAND. Jag önskade att de lätta på den regeln låt folk få jobba, istället för att sitta fast och vänta på uppehållstillstånd som tar knäcken på många som vill bara gå och jobba då.

NU ÄR JAG  BARA ARG PÅ ATT LEVA OCH BO HÄR OCH VÄNTAR HONOM NU. Hur änge får jag vänta innan han  kommer tillbaka till Facebook,  genom att det är inte första gången han gör såhär, mitt hjärta slår frivolt när han är borta genom att jag blir sjuk och halv vet inte hur jag förklara det. Men genom att vi hör ihop då. Det värsta att jag har 5000 vänner och Facebook har jag provat skrivit till att de hjälper mig, att släppa gränsen på 5000, men kan inte ens nå dem. GUD har kunnat tänkt en enklare väg att nå människor på när Facebook inte tänker som honom då. Jag får hoppas att folk lämnar Facebook jag kan inte ta bort folk bara för min tvillingsjäl håller på som han gör då.

Jag kan inte säga ja till honom när han gör som han gör nu. Jag blir less på allt nu och vill bli klar nu. JAG MÅSTE SÄGA JA  SÅKLART.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.