FOLK HAR ALLTID DANSAT PÅ OLIKA STÄLLEN OCH NU HAR MYCKET ÄNDRATS OM

JAG SER EN DANSADE BILD, MEN BILDEN INNEHÖLL MYCKET GLÄDJE, genom att folk kan känna glädje över olika saker vi får till oss då, genom att glädje och dansa hänger ihop med varandra, och folk kan bli väldigt uppspelt när saker och ting stämmer för dem, att allt känns rätt från första gången då.

Jag ser att folk är glad och upprymd när de får veta mycket mera om saker och ting. Nu såg jag  bara en person, som var glad och dansade bara runt och var bara glad då.

Vad har hänt då när jag såg det ,genom att folk blir glad att träffa andra människor och får lära känna ännu mera människor när de dansar. Och hur många går ut och dansar idag ,genom att  det var mycket mer vanligt förr när folk åkte runt på olika ställen för att dansa som gör livet lite mera glatt, att träffa andra människor och bara ha kul bland andra människorna, men även kan möta på sin livs kärlek när de var ute och dansade, FÖRR VAR DET MER VANLIGT ATT TRÄFFAS PÅ SÅ SÄTT UTE BLAND MYCKET MÄNNISKOR. Och kan ha turen att träffa rätt ibland, men även svårt att träffa rätt ,men fortsätter ändå att dansa på olika ställen, som var mycket mer vanligt eller enklare, att träffa varandra, och kunde enklare känna energin från den de dansade med ,men mycket av den tiden har försvunnit då.

8309c8bda124090f12d9268b669781e1DET FINNS FORTFARANDE FOLK SOM ÄLSKAR ATT DANSA och ha kul bland olika människor, och stora dans grupper som träffas ,och bara dansar och har kul ibland bland mycket olika människor, men mycket människor kan vara låsta, till att bara dansa med den eller den ,och kan vara svårt för en del att komma in i gemenskapen, och vara en bland dem som är populär, och vill bara dansa med den eller den. Och mycket kvinnor och män kan hamna utanför deras gemenskap ,som är inte så lätt att komma in i gemenskapen när det handlar om olika grupper som är ute ,och dansar bara med varandra och har olika att dansa med när de är ute och svänger runt bland olika människor. Och dessa människor är svårt ,att komma med i gemenskapen ,och folk kan se folk dansar där ,och vill själv vara med och dansa, MEN HAR SVÅRT ATT KOMMA IN BLAND OLIKA DANSGRUPPER AV MÄNNISKOR ,genom att de är knuten till varandra alla dessa som dansar tillsammans då.

Det här händer ibland att folk vill ut, och ha lite kul som de har, MEN KAN HAMNA UTANFÖR GEMENSKAPEN, SOM ÄR VÄLDIGT VANLIGT FÖR FOLK SOM VILL KOMMA IN BLAND DEM ,och dansa tillsammans med dem, som är svårt att släppa in folk i gemenskapen, och folk kan gå dit ,men får svårt att komma in bland människor ,som kommer från olika dansgrupper som hela tiden åker till samma ställe, och träffar samma människor och har kul ,och dansar med varandra som tillhör samma grupp  då. Och har svårt att bjuda in andra i gruppen, genom att de känner inte den människan ,som också vill vara med och dansa som de dansar då. Och vill väldigt gärna hänga med bland dem, men har alltid svårt med nya människor, som många kan tycka är extra jobbigt NÄR DE INTE KAN SLÄPPA IN DEM  I GRUPPEN  DÅ.

DET ÄR MYCKET FOLK SOM ÄR UTE OCH DANSAR ,men mycket folk som redan känner varandra när de åker runt på olika ställen då ,och andra som också vill dansa kan hamna utanför gemenskapen, genom att de dansar bara med varandra då.

Det var inte så förr i tiden, MEN FOLK KUNDE LÄRA KÄNNA VARANDRA PÅ ETT ANNAT SÄTT NÄR DE VAR UTE OCH DANSADE,och fick en annan känsla för varandra när de hittade varandra på ett dansställe ,men idag är den tiden mycket förbi idag.2zombr9-jpgFolk träffas på internet och försöker den vägen ,att hitta rätt som är en djungel av olika människor, som kan lyckas eller inte lyckats ATT HITTA SIN LIVS KÄRLEK DÅ.

Det är en annan tid ,och jag känner igen tiden såklart när vi kunde dansa och ha kul och träffades på annat sätt, men nu GENOM ATT TIDEN HAR FÖRÄNDRATS SÅ MYCKET SEN INTERNET KOM TILL, förr kunde vi åka ut och dansa och ha kul med olika människor ,men även hoppas att hitta rätt kille eller rätt tjej. Men nu har tiden förändrats enormt mycket ,men nu måste folk börja få hjälp av olika dejt linjer ,eller Facebook ,som mycket folk försöker hitta rätt bland enormt mycket människor då ,förr kunde vi bara åka ut till ett ställe, och bara dansa eller bara satt och pratade en stund.

Men hur många kommer hitta rätt bland djungeln av människor ,genom att bara se bilder på killarna eller bilder på kvinnorna då?  Hur mycket folk hittar den vägen, genom att det är en djungel av människor idag. Men åkte ut på olika ställen och hoppas på att hitta rätt kille då. Vi var bara ut och dansa gick på disko när vi ville ha kul.Vi träffade människor på ett helt annat sätt än idag ,när folk försöker hitta människor genom Facebook eller dejt linjen.Och kan uppstå enormt mycket kärlek fast de sitter hundra , femhundra mil och lever långt bort från oss, MEN KAN ÄNDÅ BÖRJA ÖPPNA HJÄRTAT FÖR EN ANNAN MAN ELLER KVINNA, FAST DE LEVER LÅNGT FRÅN OSS OCH BARA PRATAR MED DEM PÅ FACEBOOK ELLER ANNAN DEJT LINJE ,DÅ KAN KÄNNA KÄRLEK ,fast de  bor långt från oss ,och inte tagit i dem som känns mycket säkrare då.

MEN DET  FUNGERAR NYA TEKNIKEN ATT TRÄFFAS PÅ FACEBOOK ELLER DEJT LINJEN DÅ.

MEN DET VAR KUL ATT VARA UTE PÅ OLIKA DANSER OCH DISKON,  men den tiden är förbi då, genom att mycket har förändrats nu, och andra människor och andra danser  som är tidens anda nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.