ÄPPLEN – APPLE

IBLAND KÄNNER MAN INTE TILL ALLT OM VI ÄTER  FRUKT ,hur farligt det är eller hur nyttigt det är ,att äta av olika frukter och äpplen ,och har funnits väldigt länge ,och folk har äppelträd i trädgården ,eller har de stora fält av äppelträd ,och kan göra mycke med äpplen då.

OCH HAR BLIVIT MYCKET POPULÄR ATT GÖRA GODA PAJER av en massa äpplen då ,eller så gör folk äppelmos till julen, som är populärt att göra äppelmos till skinkan de har på julbordet då.

Men folk kan göra så mycket av äpplen, kan göra äppelcider av äpplen och äppeljuice. Vi kan göra mycket med äpplen idag och torka äpplen. Vi kan göra mycket med äpplen en god fruktsallad kan vi göra, eller bara äta ett äpple, som mycket folk älskar att äta äpplen i olika färger rött eller grönt. MEN INGEN TÄNKER PÅ ATT ETT LITET ENDA ÄPPLE KAN VARA SÅ FARLIGT ATT ÄTA, om folk tar bort kärnorna från äpplet gröper ur extra noga, då händer det ingenting när de tar bort varje kärna från äpplet, då är den ofarlig att äta då.

HUR MYCKE FOLK ÄR EXTRA NOGA ATT TA BORT VARJE LITET FRÖ FRÅN ÄPPLET? Hur många kan göra det ,att de extra noga att ta bort kärnor från äpplet då? Jag känner att folk tänker inte på om det kommer liten kärna från äpplet ,vad gör det tänker folk ,det händer ingenting om det kommer lite små kärnor från äpplet ,och kan till med tugga sönder kärnan då,men även pressa ner med kärnorna med.

GENOM ATT FOLK TÄNKER INTE PÅ HUR FARLIGT KÄRNORNA ÄR FRÅN ETT ÄPPLE. Folk kanske ger djuren ett äpplen, men är inte så noga att plocka ur kärnorna från äpplet, de tänker inte på hur farligt en kärna kan vara ,genom att folk tänker inte på att äpplet är så farligt om de äter en massa frukt med kärnor i, genom att folk har inte upplyst om den farligaste delen kärnorna, och många gröper ur och kastar kärnorna, men det finns folk som inte tänker på kärnorna är så farligt, och kärnorna blir krossade då, ingen tänker så mycket på det, genom att folk äter äpplen och ingenting händer med folk ,som älskar att äta äpplen eller göra mycket med äpplen.

113460MEN FÖRR I TIDEN KOM FOLK PÅ ATT DÖDA FOLK MED ÄPPLEN GENOM ATT INGEN UPPTÄCKTE ATT DE HADE ÄTIT GIFT FRÅN ÄPPLEN, att de blev så plötsligt sjuk och yr ,och mådde dåligt när de hade plötsligt fått i sig gift från äpplet,men ingen tänkte på vad en liten kärna kan innehålla, SÅ FARLIGT ÄMNE CYANID ,som folk kunde bli mördad av när de fick i sig för stor dos av cyanid ,som var vanligt att folk kunde bli mördad av kärnorna från äpplet ,men det var dåtiden som folk kan ha glömt bort, men nu kom det upp ett meddelande på Facebook, att en kvinna hade dödat sin man med cyanid, som var väldigt vanligt förr i tiden att folk kunde bli förgiftad av cyanid då.

DET VAR EN AV VÄRLDENS FARLIGASTE GIFT CYANID ,och folk tänker inte på det när de äter äpplen eller slarvar ,att ta bort kärnorna från äpplet. Och hur mycket folk tänker på om de äter en massa kärnor från äpplet, att det är farlig då. Men måste äta mycket krossade kärnor ,för att ta död på människor och djur,genom att djuren tänker inte på hur farligt det är ,och folk tänker inte på hur farligt det är när kastar lite äppelskrutt från äpplet till djuren ,att det är den farligaste delen de kastar till djuren. Och kan bli sjuk om ni ger för mycket äppelskrutt till djuren, genom att de kan dö om de får för mycket och det är samma med folk idag, ATT NI KAN DÖ OM NI ÄTER FÖR MYCKET CYANID ,SOM KVINNAN DÖDAR SIN MAN MED DET.

images (7)MEN HUR SÄKRA ÄR FOLK NÄR DE JOBBAR MED ÄPPLEN GRÖPER FOLK UR ÄPPLET ,eller är de inte så noga när de jobbar med äpplen, genom att kärnorna kan följa med när de håller på med att göra juice eller äppelcider eller annat de använder äpplen till.

HUR FARLIGT ÄR KÄRNORNA OM FOLK FÅR I SIG FÖR MYCKET AV DET?

Folk kan till och med hamna i koma eller börjar må extra illa och yrsel kan de få om de äter för mycket av det, men blir det för mycket, då leder det till döden som kvinnan hade tagit död på sin man,men folk tänker inte på att det var dåtidens gift när folk förgiftade folk förr i tiden,men det verkar fungera fortfarande att använda kärnor från äpplet som bildas cyanid, som är en av världens giftigaste ämne att ta i kroppen, GENOM ATT FOLK FÅR EN FRUKTANSVÄRD DÖD NÄR DE BLIR FÖRGIFTAD AV CYANID som är ett ämne som kroppen reagerar starkt på ,och bli dödssjuk om kroppen får för mycket av cyanid .

GENOM ATT CYANID  SLÅR UT IMMUNFÖRSVARET PÅ EN GÅNG NÄR DE FÅR I SIG CYANID DE BLIR SJUK PÅ EN GÅNG ,och känner att kroppen inte fungerar som de ska ,och kroppen kan reagera så,att den måste ut med giftet därför får folk problem med att behålla sin mat, genom att de börjar må illa, genom att kroppen har fått i sig ett gift ,som ingen ska ha i kroppen cyanid genom att allt i kroppen börjar att regerar på, att kroppen fått i sig ett giftigt ämne ,och då kan kroppen börja visa upp ,att de börjar kräks ,genom att kroppen är född med ett skydd ,och därför reagerar kroppen på kräkningar eller känner, att kroppen håller på att slå ut allt.

MEN FOLK BÖRJAR FÅ ENORMA PROBLEM NÄR KROPPEN REAGERAR PÅ SYNCENTRA  ,OCH DÅ KOMMER PROBLEM PÅ PROBLEM MED KROPPEN NÄR CYANID HÅLLER PÅ ATT SLÅ UT KROPPEN. Och folk kan reagera stark på mycket saker innan de dör då, genom att kroppen fungerar inte när matas med så farligt gift cyanid och då slår kroppen ut allt, som kroppen har som skydd då.

,,MEN VI MÅSTE MÅSTE KOLLA UPP DET NÄR DET KOM UPP LARMET ATT HON  hade mördad sin man med cyanid som kommer från för mycket kärnor från äpplet som utsöndras cyanid när de krossar äppelkärnor som är väldigt viktigt att vara extra nog när ni äter äpplen och ta bort kärnorna från äpplet då.

Vi måste kolla upp det såklart OCH MYCKET TANKAR ÅKER GENOM MITT HUVUD när man hör folk mår illa eller blir yr av saker de inte tänker på eller så är de bara yr eller mår extra dåligt och kräks av andra orsaker då. Men tanken for när jag hör folk blir knepigt sjuk och tänker inte på att äpplet kan stöka till ,att det följer med små kärnor som är krossade och man tänker inte att folk kan fuska att plocka bort kärnorna noga från äpplet, genom att folk kan fuska och tänker inte på att lite äppelkärnor kan söka till, men mina tankar for igenom mig när jag börjar titta och kolla på äpplet och kärnorna ,att kroppen har en skydd att skydda oss.

Men ibland kan det bli för mycket och vi plötsligt blir sjuk på onödigt sätt ,men kan ha fått i sig från äpplen som inte folk tänker på då när de börjar mår dåligt eller annan symptom och kan älska att äta äpplen och älska, att dricka juice eller äta paj eller folk som gör äppelsider for tanken igenom GENOM ATT VI MÅSTE VERKLIGEN LITA PÅ MÄNNISKOR ,ATT DE PLOCKAR BORT KÄRNORNA FRÅN ÄPPLET OCH INTE SLARVAR MED  DET och tänker inte på att vi kan bli sjuk, genom att det utsöndras från kärnorna cyanid som är av världens giftigaste ämne vi tar i kroppen då.

VI SATT OCH KÄNDE IN EFTER SEN VI HÖRDE TALAS OM DEN HÄNDELSEN MED ÄPPLEN,genom vi tänker inte på hur sjuk folk kan bli och därför satt vi och kände in extra mycket när vi fick höra det, genom att folk äter äpplen och dricker juice och jag fick tankar om  både det ena än det andra när jag hörde talas om ,att folk kan dö av äppelkärnor då. Vi ville då kolla upp ännu mer om det, för att bara hjälpa till och undersöka det de tog upp om då och att det är allvarligt när man bara tänker på äpplen hur farligt äpplen är om inte folk gör på rätt sätt, då är äpplen farligt att äta då.

Folk som jobbar med äpplen måste tänka på det, ATT VARA NOGA MED ATT RENSA BORT ALLA KÄRNORNA FRÅN ÄPPLET genom att folk kan bli sjuk,men även djuren kan bli sjuk då.

Att folk är extra noga med det,  GENOM ATT DET TILLHÖR VÄRLDENS GIFTIGASTE ÄMNE  CYANID SOM FINNS I ÄPPELKÄRNOR,att de är extra noga och tänker på det när man hör att folk kan blidöd av för mycket äppelkärnorna, som krossas och mals ner tillsammans med äpplen och en massa kärnor som måste avlägsnas från äpplet innan de mal ner en massa äpplen då.

 

3 reaktioner till “ÄPPLEN – APPLE

 1. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other websites?
  I have a blog based on the same information you discuss and
  would love to have you share some stories/information. I know my visitors would value your
  work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me
  an e mail.

  1. Thank you so much for liking my blog.

   But I write and post from GOD and BIG PROTECTION, we sit together and write and post to people today.

   But you can share my blog as much as you want by giving it permission to spread it to other people.

   I get to sit and feel from them, and then I lay out from GOD. But he helps people today. He knows everything, and then I have to leave him.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

 2. Generally I don’t learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to
  take a look at and do it! Your writing style has been surprised me.

  Thanks, very nice post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.