LUGNANDE MEDEL- TRANQUILIZER

DET HÄR HAR VI PRATAT MYCKET OM, OCH TAGIT UPP OM DET ÄVEN GUD HAR PRATAT OM HUR  FARLIGT DET ÄR DÅ.

Men ni får ta det som ni vill ,genom att en del tror inte på andevärlden då ,eller att vi hittar på, men ni kan titta hur hela samhället börjar att se ut nu. Och nu hörde jag en hård knackning i golvet ,som jag hör när någon måste prata med med mig, att de har börjat signalerar ibland ,då river de ner tunga saker som är omöjligt att riva ner då, eller knackar på fönstret ,som de har slutat göra som tur är, genom att jag blir rädd att någon ska in i huset ,när man bor så nära marken då. Men nu kom det en person från andevärlden, och ville verkligen ta upp om detta problem svenska folket har då. Ibland kunde de till och med sätta på dammsugaren för att komma i kontakt med mig. Det har hänt några gånger ,men försöker nå fram till mig, och förmedla till dem. Jag kan inte räkna upp allt andevärlden gör, MEN  FÖR ATT KOMMA I KONTAKT, DÅ TAR DE TILL ALLA HJÄLPMEDEL DE KAN DÅ.

HON BÖRJADE BERÄTTA OM SIN BROR, SOM VAR DÖD FÖR LÄNGE SEN men sen kom hennes bror, och pratade med mig, och jag känner dem väldigt lite, genom att jag var bara ett litet barn ,när jag träffade dem första gången, men mannen känner jag till. Men inte henne så mycket då, men visste att han hade en syster då.

Beautiful-butterflies-angels-17100429-593-800Men hon började berätta först ,och sen tog han över och berättade jättemycket om sitt liv, VILKET FRUKTANSVÄRT LIV HAN FICK EFTER SEN HAN KLEV IN PÅ ASTRA, och började jobba där.

Hur hela hans liv började gå i botten, genom att han fick tillgång till medicin ,och börjar ta från sitt jobb, och det var så enkelt att plocka på sig så mycket lugnande medicin då. Men han började ta väldigt mycket av lugnande medel en massa medicin.  MEN DET BLEV TILL EN VANA ATT TA EN TABLETT NÄR HAN MÅDDE DÅLIGT ,MENS HANS LIV BÖRJADE RASA MER OCH MER, och åt mer och mer lugnande medel från Astra, som blev folket största problem, genom att hans liv blev det bara en massa problem av.

MEN BÖRJADE ÄVEN ATT DRICKA ,OCH BLEV ALKOHOLIST PÅ KUPPEN ,OCH FICK SVÅRT ATT SLUTA DRICKA ,men tog tabletter, men hur blev mer hans liv, genom att han hade den tilltro till varje läkare ,som gav han lugnande medel. Och han började själv plocka på sig från jobbet, genom att han jobbade på Astra, och lätt att plocka med sig medicin från dem, genom att han fick syn på det när läkaren skrev ut, genom att han var bara lite orolig och rädd, och mycket kom från hans barndom, att han hade svårt vissa dagar ,och började oroa sig för mycket om olika saker ,och kände sig rädd vissa dagar ,och kände, att läkaren kunde hjälpa honom få bort hans oro och rädsla med lugnande medel ,som blev bara värre och värre efter tiden som gick GENOM ATT HAN FICK ALDRIG LÖSA UPP ORSAKEN, VARFÖR HAN VAR RÄDD OCH OROLIG IBLAND INFÖR VISSA SITUATIONER DÅ.

150527Ingen hjälpte honom ,UTAN LÄKAREN HJÄLPTE HONOM ATT PUMPA I SÅ MYCKET LUGNANDE MEDEL ,som han började glömma bort sitt riktiga liv. Genom  att han fick problem med sin familj ,och de vände honom ryggen mer när han började dricka för mycket. Och han blev sparkad från sitt arbete, genom att han började dricka för mycket och hela hans hem var i totalt kaos, och han hade svårt klara sig själv tillslut,men han hade ett liv innan han började jobba på ASTRA, MEN ASTRA LÄRDE HONOM ATT STÄDA BORT SITT LIV ,genom att han tog tabletter när han mådde lite dåligt ,och det var lätt att knycka med sig tabletter, genom att han jobbade på Astra, där det fanns bara tillgång till en massa medicin ,som var enkelt för honom, att ta när han lärde sig att idag mår jag inte så bra ,eller idag kan jag inte sova, och idag är jag så orolig och rädd när han måste göra vissa saker ,han var rädd för det.

NÄR HAN BÖRJADE PÅ ASTRA ,DÅ RASADE HANS LIV MER OCH MER han började jobba på Astra, för där proppar de i folk en massa farliga medicin, som stökade till för honom. Men han gick ner sig så mycket ,så de hittade honom död en dag, genom att han åt lugnande som godis ,och bara knapra tabletter när han kände sig nere, då tog han en tablett då.

Genom att han lärde aldrig att känna in,  att inte ta tabletter även om han var orolig då ,utan han fick pumpa i sig, så mycket medicin sen han började jobba på Astra. Och det blev hans död, GENOM ATT INGEN VERKA KUNNA MÄNNISKOR NÄR DE ÄR LITE UPP OCH NER VISSA DAGAR, ATT FOLK KAN KÄNNA SIG LESS IBLAND TRÖTT DÅ 

Men ingen läkare verkar fatta hur människor fungerar, ISTÄLLET KAN  STJÄLPA DEM VID FÖRSTA BESÖKET DÅ, som min mamma hamnade i samma nät som han, som dog av en massa lugnande medel även min mamma dog av samma sak. Hon tog sitt liv genom att ingen läkare kunde förstå ,hur de skulle hjälpt henne, och jag sa till henne, att det fanns alltid en orsak, att du mår dåligt.Du kan inte må såhär dåligt om det inte hänt en massa saker i ditt liv. Hon ville inte ta till sig allt, genom att hon tyckte det var jobbigt att prata om allt hon har varit med om då. Men över läkaren säger till mig, att min mamma kan må dåligt ändå, och inte hänt så mycket i hennes liv. Jag köpte inte hans diskussion,genom att jag visste att han var ute och cyklade då. Vi mår inte dåligt ,utan någon orsak, ATT DET FINNS ALLTID ORSAK VI HAR VARIT MED OM DÅ. Alla har en barndom, men även folk har andra liv att ta itu med då, som en del läkare kan tro på ,eller tror inte på att vi har andra liv att städa då. Ibland tänker inte folk på det. Men det är sannerligen ,att vi har jobbiga liv ibland som måste läkas såklart, men vi har uppväxt som kan skada oss, som han hade mycket bekymmer med.

Men läkaren gav en tablett ,så blir du bra att ta bort viktigaste i livet, ORSAKEN SOM INGEN TABLETT HJÄLPER ATT STÄDA DÅ ,genom att orsaken finns där. Hur kan en tablett tar bort det ,som är omöjligt därför fortsätter folk äta lugnande i omgångar ,eller så dricker folk. Ibland dyker smärtan upp vid vissa tillfällen då .

Jag minns när jag frågade min mamma varför började du igen att äta lugnande medel då?Hon säger ”,JAG VAR BARA LITEN LESS OCH UTTRÅKAD DÅ” därför började hon äta för hon kände sig less, och ville sluta med lugnande medel,men hon bytte ut det hjälpte inte alls ,hon hamnade i en kastrull ,genom att hon bytte ut olika tabletter, för de hjälpte inte alls, då började hon äta andra tabletter, tills hon en dag tog en massa sömntabletter ,och kunde till och med inte somna in, som hon hade önskat då.  Hon åt hur mycket tabletter ,som vem som helst somnat in på studs då, men hon var van att äta medicin och sömntabletter halva livet.

Men vi fick reda på det, då åkte vi in på en gång,men fick inte den hjälpen hon skulle haft den gången.Och fick ingen hjälp att börja rätt i livet, de gav även sobril ,fast läkaren sa att sobril var beroende framkallade, men hon fick ändå ut ,och sa att hon tog så lite då.  FAST SOBRIL ÄR ETT FÖRDÄRV FÖR FOLK ,SOM HAR IDAG BLIVIT FÖRBJUET.

4362caf43a8d74b5517bb46a0df7cdedJag har sett mycket efteråt hur liten hjälp hon fick, SOM LÄMNAR LIVET  och ingen läkare verka kunna människor idag som jag ser nu. Hur fel de jobbar med människor när de proppar i dem lugnande medel hela tiden ,och hon fick fortsätta på samma sätt.

OCH JAG PROVADE ATT GE HENNE REIKI HEALING ,OCH SÅG VAD HON FICK UPP DÅ. Hon hade hur mycket som helst att prata om, som överläkaren inte såg att folk kan ha hur mycket minnen som helst ,och proppar i folk en massa medicin när de ska hjälpa folk få bort allt då.

MEN MAMMA SÅG EN DEL HÄNDELSER, HON HADE VARIT MED OM ,och kunde inte förstå att hon höll på att prata om det då, men det kom upp, för att städa såklart ,som läkarna verkar inte fatta då ,att vi har hur mycket minnen som helst då. Jag minns mycket väl när hon pratade om olika män som hon retade sig på, och kunde inte förstå varför ska hon prata om dem. Hon var mycket irriterad, att hon började tänka på så gamla saker då. Jag såg varför hon blev dålig då.

MEN MAMMA GAV UPP EN DAG ,HON BLEV FÖRSTÖRD FRÅN EN MASSA LUGNANDE MEDEL SOM HAN BLEV, men mamma hatade sprit män som drack, men åt lugnande som blev hennes död, när H går ner till sjön och tar sitt liv, men hon kunde inte dö av en massa sömntabletter ,men hon gick ner till sjön ,och hon var så rädd för vattnet ,och sa ibland,men tänk folk som hoppar i sjön, och tar sitt liv, hon tyckte det var fruktansvärt att göra det. Det kunde hon säga ibland när vi gick över bron när hon hört att folk har tagit sitt liv, hur de bara kunde hoppa i vattnet då.

Hon gjorde som andra kan göra, MEN MIN MAMMA VAR BARA LITE LESS, och då skriver läkaren ut lugnande medel till henne då i omgångar då. Men han som jobbade på Astra, han plockade därifrån  då. HAN VAR LITE RÄDD OCH OROLIG.

ATT FOLK SKA ENS INTE TA FÖRSTA TABLETTEN  MED LUGNANDE MEDEL genom att första gången de tar, då kan folk fortsätta, och blir påverkade av det. Folk ska inte ta även om de mår dåligt ,genom att folk måste lära känna sig själv, för att städa bort problem på problem, genom att titta på det, genom att han var rädd och orolig, och fick börja äta lugnande medel, men han fick aldrig bort sitt problem, genom att han fick aldrig kolla på sin rädsla. Ibland blir vi rädd och ibland får vi ångest som är vanliga att folk får när de mår dåligt, och står inför ett stort problem att de måste lösa upp det då.

MEN GUD TOG ÄVEN UPP OM DET, men han varnade för det genom att folk blir riktigt sjuk av den behandling när de stökar till med hjärnan på folk ,att folk ska springa från den behandlingen ,genom dessa människor måste få rätt hjälp. Och inte hålla på att laborera med människor när de inte kan läsa av folk rätt,och ingen människa ska göra så, att stänga av hjärnan då, genom att de måste få rätt hjälp att städa då. Han tog upp om LOBOTOMI SOM INGEN MÄNNISKA SKA UTSÄTTA SIG FÖR DÅ. Men GUD försöker nå fram till människor genom att Sverige är sjuk idag ,genom att de håller på  med människor, istället för att hjälpa människor på en gång, och ge inte en enda tablett av lugnande medel .

Genom att det kommer tillbaka hela tiden, och folk får aldrig lära känna sig själv då, när de håller på som de gör nu. Det är så mycket folk, som har blivit utsatt för lobotomi, som folk kan så lite om när folk mår fruktansvärt dåligt ,ATT TITTA  ORSAKEN, ISTÄLLET FÖR ATT  UTSATTA MÄNNISKOR FÖR ÄNNU MERA PROBLEM DÅ..

GUD har sett när folk dött, hur sjuk folk har blivit i Sverige, och sett vad de gjort med folk ,och därför uppmanar han människor att vända om. Om de känner sig lite less som min mamma gjorde, eller som han gjorde var lite rädd orolig då, OCH SKULLE ALDRIG TAGIT EN ENDA TABLETT utan titta på orsaken då, istället för folk blir ännu sjukare då.

GUD TOG UPP FALL SOM FICK PRATA SJÄLV OCH BERÄTTA VILKEN FÖRÖDELSE DET BLEV ,när han började jobba på Astra, genom att varna folk ,genom att det är lika lätt när läkaren skrev ut till honom ,men för honom blev det mycket enklare, genom att han jobbar på ett företag, som Astra pumpar ut till människor hela tiden lugnande medel,som blev hans död ,genom att ingen hjälpte honom och  min mamma fick inte hjälpa att sluta, fast jag hatade det så skrev ändå läkaren ut lugnande medel till henne, fast jag fråge satte ,så skrev de ändå ut och sa en del saker till läkaren då.

MEN TYVÄRR SÅ HAR DET BLIVIT VÄRRE OCH VÄRRE I  SVERIGE när jag mött på läkare ,då blir jag rädd de fortsätter att skriva ut till folk hela tiden,då får folk gå runt och knapra tabletter,som det är julafton för folk ta en tablett då.

MEN SKA VI HA ETT LAND MED DROGER, genom att det är droger folk håller på ,att äta nu ,om det är droger eller lugnande medel. Det är samma sak droger, eller tar folk en tablett lugnande ,och tror att de är mycket bättre, än folk som äter droger, de är samma sak ser inte folk det. Men folk får från gatan då,  men det är samma sak droger ,och lugnande medel är exakt samma sak. När folk mår dåligt och klarar inte av livet, då tar de droger, men går till doktorn, då får det ett recept på medicin, och det är samma sak, genom att folk blir sjuk av allt .

Och  nu kom de från andevärlden och ville berätta sin historia för att varna folk, att sluta äta en massa lugnande medel ,som blev hans död och min mammas död, istället för att VÄND OM PÅ EN GÅNG, OM NI MÅR LITE DÅLIGT VÄND OM ,OCH TA INTE FÖRSTA TABLETTEN ,genom att de stökar till för dig då

Genom att ni lär aldrig känna er själv då när ni fortsätter ,som många människor gör idag, OCH  LÄKARNA GÅR LÅNGA UTBILDNINGAR HUR MÄNNISKOR FUNGERAR DÅ,MEN VAD GÖR DE?De skriver ut ännu mer lugnande medel ,genom att de jobbar mot ett företag som heter Astra ,som vill tjäna pengar på er ,så illa är det idag. Det är samma med folk som säljer droger ,de vill tjäna pengar på er ,så illa är det idag. Det är enklare att sitta och skriva ut lugnande medel till människor ,än att hjälpa folk idag.

MEN SKA VI HA DESSA LÄKARE NU, ,ISTÄLLET FÖR TA IN RIKTIGA LÄKARE SOM KAN MÄNNISKOR OCH VILL VERKLIGEN HJÄLPA MÄNNISKOR RÄTT I LIVET DÅ.

Vänd om från första gången ni känner att ni mår dåligt ,ta inte tabletter som han tipsade om ,för att slippa bli sjuk hela livet ,och äta som han gjorde. Han varnade genom att han fick ett fruktansvärt liv ,och vill hjälp folk idag ,ATT INTE TA FÖRSTA TABLETTEN ÖVERHUVUDTAGET DÅ.

Det som händer med er ,som äter ni fastnar i ett nät,  istället för att lösa upp ditt problem, då är ni rädd eller orolig ta inte tabletter för det UTAN TITTA PÅ VART DIN RÄDSLA KOMMER IFRÅN  DÅ,

VI MÅSTE SKRIVA OCH VARNA FOLK DÅ.

dfcaf0360582e323fcd9a4f6ff5c9dd7--angels-on-earth-angels-among-us

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.