FÖRENADE CARE AB

IBLAND JOBBAR MÄNNISKOR PÅ ARBETEN ,SOM SLITER UT DEM genom att ingen kan lyssna på människor, när de är enormt trött ibland. Och kan till, och med vara jättesjuk av arbetet till och med det. Men är inte så gammal har ett helt liv att ta hand om sig själv såklart ,vem annars tar hand om dem. MEN KÄNNER SIG UTSLITEN NÄR DE ÄR SÅ UNG DÅ. 

JAG ÄR SJUK BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONGenom att ledningen förstör för mycket ,FÖR YNGRE MÄNNISKOR SOM HAR ETT HELT LIV ATT TA HAND OM SIG SJÄLV, och lyssna på när kroppen säger NEJ, idag är jag jättesjuk ,och kan inte gå dit idag, är sjuk och kan inte ens ta mig ur sängen, genom att det är förkylningen som gör att jag måste ligga i sängen. Men har dålig kondition då. Och måste vila och har till och med skadad ryggen rejält efter ett fall ,och måste efter det ta det lite lugnare ,och till och med byta jobb för att hälsans skull byta arbete då.

Men går tillbaka hela tiden till ett arbete som betalar för lite pengar. De är under betalt när de får göra så tuffa jobb, DÅ SKA FOLK HA MYCKET MER BETALT NÄR DE FÅR SLITA UT SIG, SOM DE GÖR DÅ.

MEN DE JOBBAR PÅ ETT FÖRETAG SOM HETER FÖRENADE CARE AB ,SOM TAR INTE HAND OM SIN PERSONAL,men även tar inte hand om människor på rätt sätt. Och få problem med att leverera mjölk ,som många vill ha ,genom att de vill spara på pengar ,som de påstår, så personalen beställer till dem, men de tar bort beställningen från de har lagt in om då. DET HAR VARIT MYCKET STÖK MED DEM ,OCH KAN INTE TA HAND OM BOENDE OCH PERSONAL DÅ.

Folk som har betalt för att bo där, har tillit att de får sin mat och mjölk såklart ,och lite gott till fikat kan ledning ta bort ,som de har redan betalt ,och de har inte skött sin ekonomi ,som alla har börjat upptäcka nu, GENOM ATT DET ÄR SVÅRT ATT KÖPA FRÅN OLIKA STÄLLEN NÄR DE HAR SKULDER, OCH INTE BETALT FAKTURAN TILL DEM, då blir boende lidande av det, genom att personalen beställer till boende, men tar bort och det fattas mycket mjölk ,när de ska dela ut till boende då. Det har hänt ofta att det fattas mjölk, som boende ska ha då.När det fattas mjölk ,då får personalen ut och handla flera liter mjölk,som har inte ens tillgång till bil ,genom att ingen av dem har körkort då,men måste be andra om hjälp, så boende får sitt handlat då. BOENDE SKA HA MAT OCH ALLT SOM TILLHÖR FÖR DEM. DE SKA FYLLA PÅ TILL DEM SÅKLART. 

Men folk är så less på ledningen ,genom att de sitter på höga löner, och gör inte ett dyft då, men anställer folk från andra länder, som har lite koll på Sverige, HUR UTNYTTJAD DE BLIR IDAG, OCH TAR IN MYCKET FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER, MEN FÅR MINDRE BETALT ÄN VAD ANDRA SOM JOBBAR DÄR. De är till och med under betalt som de som jobbar där. De får ännu mindre lön när de jobbar där, och till och med blir utsliten på kuppen när de flyttar till Sverige DÄR FOLK HAR INGEN RESPEK FÖR ANDRA MÄNNISKOR TÄNKER INTE PÅ DEM ÖVERHUVUDTAGET ,utan anställer och förstör folk får jobba övertid 8 timmar har Sverige, som är lag i Sverige ,men inte hos dem, de utnyttjar folk åker på långa pass och är så fruktansvärt trött när de jobbar där.

de176fcc654cb561471ae642e7e0928bVarför har de inte rätt till lagen om 8 timmar som har så slitet arbete,? Varför följer inte ledningen det,? Att  vi har vi 8 timmar, då har vi åtta timmar genom att folk måste vila, och andra yrkesgrupper har 8 timmar ,som har inte lika tungt jobb som dem som jobbar på Förenade care AB. VARFÖR FÖLJER DE INTE LAGEN OM 8 TIMMAR NÄR SVERIGE HAR DEN LAGEN, de kan till och med få jobba upp till 12 timmar ibland ,när  utsätts för det, och åker på extra hela tiden, genom att 8 timmar finns inte hos dem,eller få vara ledig som folk är ,men där finns det så lite ledigt.

DET ÄR KNEPIGT ATT INGEN SKRIKER OCH SÄGER TILL OM LAGEN OM 8 TIMMAR DÅ GENOM ATT DE HAR PÅGÅTT EN LÄNGRE TID INOM TYNGRE VÅRDEN, jobba hela tiden ,som robot genom att personalen behandlas som robotar, och inte människor då. Men år efter år, men ingen  säger något då.

MEN TYCKER ATT DET ÄR KONSTIGT, ATT INTE DE FÖLJER HELA SVERIGE DÅ. MEN ÄVEN TRÖTT, SOM FOLK INOM TYNGRE VÅRDEN BLIR UTSLITEN DÅ.

Genom att de gillar att förstöra för folk ,så hela deras liv får problem, GENOM ATT INGEN MÄNNISKA ÄR GJORT FÖR ATT JOBBA SOM DE GÖR DÅ ,INGEN KAN GÖRA DET genom att en dag kommer smällen när de tar sig inte upp ur sängen en dag, genom att Förenade care AB slet ut dem, som jobbar där och de slet ut till med folk från andra länder, som måste söka jobb såklart,men varnar för det, genom att personalen får så dåligt betalt och dåliga tider och ingen ska jobba där.

GENOM ATT STÄLLET BORDE  STÄNGAS IGEN, GENOM ATT FOLK SOM TILL MED HAR BETALT PLATS ATT BO DÄR, FÅR DÅLIGT LIV, genom att de drar in på saker de redan har betalt för, och sitter med höga skulder till folk de är skyldig ,och får förnyat kontrakt till dem ,och gav kommun förnyat kontakt, som skulle tagit in riktigt folk, och ingen kommer vilja bo där när de ser hur de gör ,genom att det försvinner pengar från boende har betalt till.

 I VÅRA ÖGON ÄR DET MYCKET BÄTTRE ATT FOLK FÖRSÖKER BO HEMMA NÄR DE FÅR DET SÅ DÅLIGT, och vi känner att det är mycket folk ,som har samma problem ,som dem. Vi tog upp om ett fall som skulle stängt sin verksamhet för länge sen, genom att personalen får så mycket problem med dem. Och kan inte respekterar folk, utan blir tvingad att gå dit, fast de är sjuk redan, och måste gå dit när kroppen värker eller är riktigt genomförkyld, eller andra saker,  att de orkar inte med genom att hälsan håller på att gå i backen för dem, GENOM ATT DET HANDLAR OM 8 TIMMAR ,SOM LAGEN ÄR I SVERIGE 8 TIMMAR IDAG. Folk med andra yrken har 8 timmar ,och på tal om att sänka tiden till 6 timmars, har de på tal om nu.

MEN VARFÖR GÄLLER  INTE  DEN LAGEN FÖR DEM, DE ÄR TILL MED MYCKET TRÖTTARE IBLAND, än folk som står på affären eller folk som jobbar på kontor ,de får jobba 8 timmar ,genom att Sverige har den lagen, och är trött när de kommer hem, när de har jobbat sina 8 timmar ,att 8 timmar räcker gott och väl för dem ,genom att de känner sig trött efter de har jobbat 8 timmar. Nu räknade vi upp ett exempel där folk följer lagen ,och många andra följer lagen, genom att det räcker att jobba 8 timmar ,eller en del jobbar 6 timmar ,genom att det räcker för dem, kan ha familj och vill gå ner på mindre tid.

Men det verkar inte som Förenade care AB har sett, att folk har ett hem att sköta om ,och det finns anställda, som har barn att ta hand om när de kommer hem ,men är för trött när de kommer hem ,genom att de har troligtvis jobbat över 8 timmar, GENOM ATT FÖRENADE CARE AB TROR ATT DE ÄR SLAVAR TILL DEM, och har ett eget hem att ta hand om då ,och kan göra som de vill med personalen ,och har svårt att respektera folk. MEN FOLK FÅR GÅ SOM SLAVAR DÅ, men de finns fortfarande kvar slavar som får lite betalt då.

Men Förenade care AB tänker inte på att allt kostar pengar idag, att bo och betala allt då. De verkar inte ha så mycket koll på det ,genom att de lägger pengar på sig själv, och kan inte så mycket om det ,men sitter folk i ledningen ,och får ut en summa på 80 000:- ,då måste de göra rätt när de hjälper människor ,annars har ni folk som sitter och höjer sin lön enormt, då måste de göra rätt för sig ,som tyvärr kan bli med folk, som sitter och bara vänder papper, och gör inte rätt för sin lön ,men betalt ska de ha, som inte kan hjälpa sin personal eller respekterar människor, och tar hand om sin personal SOM INTE FÖRENADE CARE AB GÖR DÅ.

Men kommun har fått stora problem när de tog in dem, som skulle kollat upp mycket mer ,genom att det handlar om människor de ska ta hand om idag. Och folk som jobbar där håller på att gå in i väggen ,och sen anställer de folk som kan så lite svenska. Boende som har köpt tjänsten de blir inte så glad, när de har anställt människor de har till och med svårt för ,att ha dem där, men har ingen koll överhuvudtaget. DE HAR INGEN KONTROLL HUR FOLK FUNGERAR IDAG SÄGER JA, OCH TAR IN EXTRA FOLK SOM DE GILLAR INTE ALLS ,men vem lyssnar på dem ingen, genom att de är äldre människor ,och dem lyssnar man inte på, utan struntar i vad de vill ,som till och med har betalat varje krona för att bo där,men de respekterar inte folk som bor där då.

I våra ögon bara en massa varningar, ATT FOLK SKA BO HEMMA när de har med dessa folk att göra,och de kan beställa själv sin mat, och det finns så mycket olika restauranger som kan servera den tjänsten då, eller enkel mat de kan köpa från affären då. När Sverige inte kan hjälpa människor rätt ,och ta hand om folk på rätt sätt ,då är det bästa att bo hemma ,som är mycket säkrare för dem, genom att dessa boende hade redan betalt till det, men får ändå inte mat ,och många kan bli så undernärda idag.och får ingen mat ,genom att det sköts om på fel sätt ,och har tillit till dem som fungerar dåligt ,och det har kommit upp andra larmrapporter om hur äldre har det. Och kan till och med dö ,genom att de var undernärda, men hade den tillit när de tog hjälp av andra, som alla ser att det fungerar dåligt att ta hand om människor på ett bra sätt då.

7e6a0365fcad3369f05f1f92b424fe38MEN FOLK SKA INTE SE ÅT JOBBET ELLER BO DÄR. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.