NÄR MÄNNISKOR FASTNAR I MÖRK ENERGI OCH KOMMER INTE VIDARE DÅ- FIXED IN DARK ENERGY

Jag ser en lägenhet som folk bor i ,men saker och ting håller på att ändra om ,och håller på att fixa till lägenheten, GENOM ATT FOLK KAN FASTNA I EN MÖRK ENERGI ,som måste börja göra något åt lägenheten, och måste få mycket hjälp ,att fixa till lägenheten som ligger så mörka energi i då.

Och måste börja städa och ordna till saker, som de har kommit efter med som tar tid att få allt på plats då, genom att måste börja ordna det viktigaste ,ATT BÖRJA RENSA SITT HEM FRÅN SÅ MYCKET ONÖDIGA SAKER ,SOM FINNS BELAMRAT I HEMMET DÅ. De kan inte börja göra om lägenheten innan de har fixat mycket mer, då måste lägenheten först rensas upp, för att få struktur och ordning i hemmet ,som har blivit alldeles för mycket stök i lägenheten .

Genom att folk orkar inte hålla ordning när de kommer hem från sitt arbete, men även fått lite hjälp när det behövs mycket hjälp, genom att folk kan bli så sjuk ,och orkar inte med sitt hem som andra orkar med då, genom att det har gått för långt idag ,och  måste börja ta in mycket extra hjälp, för att komma på ruta ett igen ,DÅ MÅSTE DE FÅ SÅ MYCKET HJÄLP, genom att städa ,och sortera och städa bort onödiga prylar ,som bara ligger där och skräpar till ingen nytta då.

Men måste få hjälp att komma tillbaka till livet igen, genom att städa och sortera bort så mycket onödiga saker, som ligger i hemmet ,genom att börja strukturera upp allt i sitt hem. OCH IBLAND HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT NÄR MÄNNISKOR HAMNAR I  SMUTSIGA HEM SOM EN DEL KAN HAMNA I när de blir sjuk eller andra saker som gör att ni orkar inte med ert liv längre då.

Men även för människor,som jobbar för mycket med tyngre arbeten orkar inte med ibland, att hålla ordning och speciellt om det är bara en som försöker hålla ordning i hemmet, men den ena gör inte så mycket åt ,att hjälpa till ,som börjar bli problem, genom att båda jobbar, och båda måste hjälpa varandra såklart när båda har ett arbete att gå till.Och alla män och kvinnor måste samarbeta för att få det bra ihop, annars kommer det falla en dag, genom att relationen kan ta slut genom att den ena är så fruktansvärt trött på allt, genom att för dåligt samarbete SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT SAMARBETA NÄR NI BOR IHOP, att hjälpa varandra när ni bor tillsammans, då är det extra viktigt att hjälpa varandra för att hålla ihop relationen ,då är det viktigt, att se olika signaler när allt håller på bli för mycket för andra personen ,och måste börja hjälpa varandra, för att hålla ihop relationen ,som alla kan halka på när ni flyttar ihop med människor som inte vill samarbeta. Och ni sitter med tyngsta delen i ert hem ,som är den tyngsta delen och ska hjälpa varandra när ni bor ihop. När båda har ett arbete, då måste båda hjälpa varandra då.

Förr i tiden kunde folk dela upp det på ett annat sätt, att folk stannade hemma när de fick barn,men även långt tillbaka kunde bara männen arbeta ,som har blivit mycket förändringar där ,och därför gäller det, att hänga med utvecklingen. Men de halkar på hemmet, genom att båda har stort ansvar att ta hand om sitt hem, och båda två måste göra det,när Sverige är byggt så. Att båda måste arbeta idag VARA VAKEN BEHÅLLA VARANDRA ,genom att mycket män eller kvinnor kan lämna varandra när de börjar få för mycket ,genom att bara en i hemmet gör jobbet. Ni måste hjälpas åt ,som inte alla tänker på ,hur viktigt det är att värna om varandra, och hjälpa varandra SOM ÄR DET BÄSTA SÄTTET ATT BEHÅLLA VARANDRA, att hjälpa varandra när de behöver hjälp såklart.

Haniel-1IBLAND KAN FOLK HA  SMUTSIGA HEM, genom att de fått för lite hjälp, och kan fastna i smutsen när de får lite hjälp. Och kan ha hem som behöver mycket hjälp med, att ordna till ,och kunna komma tillbaka på ruta ett. Men behöver mycket hjälp ,att komma tillbaka på ruta ett, oftast är de för trött att rota i det, och orkar inte när det har gått alldeles för långt ,då blir det extra jobbigt, att börja fixa sitt hem, och kan prova på ibland, att börja reda upp, och tänker även att de måste få mycket hjälp och kan sitta ensam efter en massa problem med mycket saker idag.

MEN MÅSTE FÅ HJÄLP ATT KOMMA TILLBAKA TILL LIVET IGEN och där måste folk gå in, för att hjälpa till när det har gått alldeles för långt för dem,då måste folk hjälpa dem att komma tillbaka på ruta ett då. Det går förändra för folk som sitter fast, GENOM ATT DE KOMMER MÅ MYCKET BÄTTRE när de får extra mycket hjälp då.

MEN BEHÖVER ÄVEN FÅ HJÄLP MED ATT RENOVERA som är den dyraste biten att ta bort mörka energi, genom att energin är mörk när de bor där och måste ändra om sitt hem, då är renovering allra bäst för människor för att falla tillbaka igen in i samma energi ,då det bra att måla och byta golv och byta mycket i hemmet, för att städa bort mörk energi som kommer från andra som bott där.

BYTA UT SÅ MYCKET DE KAN I HEMMET OCH SPECIELLT OM DE ÄR KÄNSLIG FÖR ENERGIN och känner av andra människor, då är det bra att städa och renovera för att slippa problem, att känna av andra människor då.

Men det är det bästa av allt ,att få lägenhet ren från allt den har haft problem med då, genom att städa bort problem som låg i lägenheten som kommer från andra människor som har bott före dem, genom att städa och renovera OCH LYFTA LÄGENHETEN IN I ETT ANNAT LJUS MED LÄGENHETEN DÅ.

GENOM ATT FÖRVANDLA LÄGENHETEN FRÅN MÖRKER TILL EN LJUS LÄGENHET ,då först mår de perfekt bra och känner att lägenheten har inte samma problem som de hade förut, genom att de har städat bort ett mörker från lägenheten, genom att börja förändra till en ljus lägenhet då.

Det kan folk hamna i som är extra känslig för gamla energier ,som en del kan halka på, som tar kraft från människor, som är extra känslig, då är det viktigt att göra något åt det ,så fort de kan, genom att behålla sin energi ,och behålla sitt liv den person de är då, men känsliga människor kan halka på det ,när de inte tänker på det när de flyttar in i lägenheten.VI LJUGER INTE OM DET.

MEN FOLK KAN TYCKA OCH TÄNKA OM FOLK , HUR KAN FOLK VARA SÅ KÄNSLIG FÖR DET??? MEN FOLK FÖDS ÖPPEN OCH KÄNSLIG DÅ. Men folk kan tycka att de är fjantig att inte gå där ,eller sitta där att folk är så känslig då. Men livet är inte kul när man ser, att man kan inte gå på en del ställen, genom att energin är mörk och svart ,och känns i kroppen, att det rusar i kroppen då. Men känner av så mycket ,och måste ta en annan väg,och folk kan tro att hon eller han är knäpp, och har sociala fobier då. MEN ÄR INTE ENS SJUK UTAN KÄNNER AV FOLK ,OCH DÅ BLIR DET GENAST PROBLEM FÖR FOLK NÄR DE FLYTTAR IN I FRUKTANSVÄRDA HEM DÅ.

MEN ÄVEN GÅ PÅ STÄLLEN SOM GÖR ATT DAGEN STÄLLER TILL STORA PROBLEM DÅ, GENOM ATT DE STOD EN LITEN STUND PÅ ETT STÄLLE, MEN SÅ BÖRJAR KROPPEN KÄNNA AV PROBLEM DÅ.Men energin är mörk ,och inget vi hittar på ,genom att samhället är svart och mörkt idag ,och folk kan halka på det när de går på en del ställen då. Men folk tycker ,men vad knepig folk är ,som känner det ,och tror på en gång att det är något fel på dem, men är inget fel på dem utan mörk energi som en del kan snava på ,som har öppnat sig mer och mer men sen kommer problemen tror oss då. MEN ÄR HELT NORMAL, MEN MÅSTE TÄNKA VART MAN GÅR DÅ, GENOM ATT SLIPPA DRAS NER I ENERGIN DÅ. 

VAD HAR HÄNT DÄR?

Det ställer till för människor som är extra känslig för andra energi. Och kan även leva andras liv när de flyttar in ,genom att de kliver in andras liv ,och lever andras liv ,som blir om de inte renovera lägenheten, då är det bättre för människor ATT LÄMNA LÄGENHETEN ELLER HEL RENOVERA ÄVEN OM DET KOSTAR MYCKET PENGAR ATT GÖRA DET. Men det är det bästa att göra det, för att städa bort gammal energi där,  som folk inte tänker på då ,när de flyttar in i en lägenhet som de gillar, men tänker eller känner inte in själv, vad som hänt där. DET ÄR ALLTID BRA ATT GÅ RUNT ,OCH KOLLA INNAN NI FLYTTAR IN DÅ, ELLER BER FOLK HJÄLPA TILL, ATT KÄNNA IN ENERGIN I LÄGENHETEN DÅ.

SPECIELLT FÖR MÄNNISKOR SOM ÄR KÄNSLIG. 

Det är extra viktigt för er, som är extra känslig för energi ,och känner allt KAN STÖKA TILL FÖR ER ,NÄR NI LEVER ANDRAS LIV, som blir om ni inte renovera helst från topp till tå, och då kan ni bo i er egen energi ,den ni är då genom att städa bort andra människor, då blir ni er själv varje dag då.

Det är extra viktigt att tänka på, ni som ska söka bostad eller köpa hus,  ATT NI KOLLAR UPP ALLT, NÄR NI ÄR SÅ KÄNSLIG FÖR ANDRAS ENERGI. Var noga, och känn in innan ni tar bostaden, eller renovera på en gång innan ni flyttar in då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.