FÖDA BARN – GIVE BIRTH

JAG SER EN KVINNA PÅ ETT SJUKHUS SOM GÅR OCH VÄNTAR PÅ ATT FÖDA ETT BARN.

Hon är väldigt rund om magen, och bär sjukhuskläder en morgonrock går hon runt i ,och väntar och går i en korridor och väntar och väntar och väntar på att föda sitt barn. Men kan få vänta innan hon föder barnet. Och kan även dra ut på tiden innan hon föder barnet, och tiden för att födas ÄR OLIKA NÄR VI SKA KOMMA TILL VÄRLDEN. Men väntan och barnet, hon ska föda kan dra ut på tiden på en del kvinnor. Och en del kvinnor kan föda mycket enklare än andra kan föda, även om kvinnan har fött  barn förut.

Och vem säger att allt kommer gå bra när hon åter till sjukhuset ,genom att så mycket kan hända på vägen innan barnet kommer till världen, GENOM ATT MYCKET KVINNOR KAN KÄNNA MYCKET STRESS när de ska föda första gången då. Ibland kan det hända mycket när mamman går och väntar att barnet ska födas. Ibland kan kvinnor få en  fruktansvärd jobbig förlossning ,när de ska föda ,och för många kvinnor kan det gå perfekt. Men en del kvinnor kan få mycket problem när de ska föda barn, genom att mycket faktorer spelar stor roll, att alla bitarna ska falla på plats, men så är det inte alla gånger då.

Ibland kan kvinnor få mycket olika problem när de ska föda ett barn ,och en del går det smärtfritt och ingenting händer då, medans andra kvinnan får stora problem ,medans andra får inte problem att föda barn, som mycket kvinnor går och väntar på ett litet barn att ta hand om då. OCH MYCKET MÄN HAR INTE SAMMA LÄNGTAN ,SOM MYCKET KVINNOR HAR ,och mycket yngre kvinnor föder barn idag, fast många långt tillbaka var det mycket yngre kvinnor, genom att de är vuxen såklart, och kan bilda familj då.
Men mycket kvinnor kan preparerar sig med mycket olika giftiga medel kan kvinnorna ta idag, när de ska föda barn, men det finns kvinnor som inte vill ta någonting när de ska föda, men det är alltid en risk när de ska föda barn NÄR DE GER KVINNORNA LUSTGAS ELLER ANDRA MEDEL NÄR DE SKA FÖDA BARN DÅ. Men det finns kvinnor som inte vill ta något medel när de ska föda barn då.

46c286ebade4663490367b59563e5f32

Och mycket kan hända när de ska föda barn ,genom att alla kvinnor måste ha väldigt lugnt runt sig och bra miljö när de väntar barn, genom att mycket kvinnor idag kan bli enormt stressad när de väntar barn SOM KAN VARA BEKYMMER NÄR DE SKA FÖDA BARN. Ibland bär en del kvinnor på en inre oro.

Ibland väntar kvinnor att föda barn, genom att de vill vänta eller att tiden är inte inne för det. KVINNOR VÄNTAR TILLS DE KÄNNER SJÄLV KAN TA HAND OM ETT LITET BARN.

MEN DET ÄR VIKTIGT ATT INTE PREPARERA SIG MED MYCKET OLIKA MEDEL NÄR  KVINNORNA SKA FÖDA. Undvik att ta medel, ta inget medel mot det när hon ska föda då, genom att vara noga innan ni ni föder idag ,då kan mycket av dessa medel SKADA KVINNAN OCH ÄVEN BARNET kan bli skadad, om de ger för mycket olika medel när hon ska föda barn.

Idag har mycket folk forskats fram olika medel när de ska föda barn då, MEN MYCKET MEDEL SKA NI VARA AKTSAM MED, att inte ta för mycket av det GENOM ATT HÄLSAN KAN FÖRSÄMRAS MYCKET MER. Och en del saker kan gå fel om de gör fel, ,genom att mycket läkare kan ge bedövning på en del ställen ,de ska vara extra aktsam när de håller på.

GENOM ATT LÄKARNA KAN STÖKA TILL OM DE GÖR FEL I KVINNANS UNDERLIV. NÄR LÄKAREN BEDÖVAR KVINNANS UNDERLIV ATT DET KAN GÅ FEL när de använder en del metoder de ska inte använda då, men har fortsatt ändå, att fortsätta att ge den bedövning ,som är smärtsamt för mycket kvinnor att föda barn, som mycket kvinnor tar idag ,tar smärtstillande medel när de ska föda barn då.

DET ÄR SOM ATT SPELA PÅ LOTTERI DÅ ,och ibland lyckas de och ibland går det fel när de ska föda barn. Och ibland kan kvinnor få jättestora problem när de ska föda barn ,som får kämpa när de ska föda fram ett litet barn då.

Ibland kan de gå bra, och allt fungerar perfekt, men andra gången kan också gå bra, men tredje gången kan de få problem. Och många kvinnor kan känna att tredje gången var extra jobbigt ,och en del kvinnor kan känna att andra gången var jobbigt när de ska föda barn, då är inte förlossningen lika som den första gången de födde barn UTAN KAN VARA OLIKA FRÅN KVINNA TILL KVINNA NÄR DE SKA FÖDA BARN, men mycket kvinnor kan ha problem med sitt bäckenet, som kan stöka till och en del har inte problem med sitt bäcken, utan allt flyter fritt då. Det flyter inte fritt för alla kvinnor en del kan vara sjuk, när de föder ett barn, medans andra kvinnor har inte samma problem ,utan känner lätt och smärtfritt att föda barn, att det har gått så bra att föda barn.

Infant-Baby-With-Mother-Love-5D-DIY-Diamond-Painting-Cross-Stitch-Of-Diamonds-Embroidery-Mosaic-LivingMEN DET ÄR SÅ OLIKA NÄR VI SKA FÖDA BARN OCH VARFÖR ÄR DET.

FÖRLOSSNINGEN KAN VARA OLIKA FRÅN GÅNG TILL GÅNG. Det är så olika för alla kvinnorna en del har lätt att föda, och en del har så stora problem att föda barn, och har fruktansvärda förlossningar och det drar ut på tiden när de ska föda ett barn.

Det är naturligt såklart att föda ett litet barn till världen ,men inte för alla är det så. Det finns en del kvinnor som ska föda lite barn, och en del kvinnor ska inte föda barn ,och har problem med mycket saker,

MEN ALLA KVINNOR KAN INTE FÖDA BARN MEN SÅ SER VÄRLDEN UT IDAG.

GENOM ATT DE HAR DÅLIG ÄGGLOSSNING SOM EN DEL KAN HA DÅ, medans en del kvinnor har en perfekt ägglossning då men kan föda barn då. Och en del kvinnor är inte meningen, att de ska bära ett barn, föda barn. Det blir en stor uppoffring hela livet efter de fött barn ,som har med andra liv att göra då, genom att födas och gå igenom livet med sina föräldrar och även rensa med sina föräldrar, som blir första tiden att göra det.

Men de tänker inte på, att de har mycket att göra med föräldrarna när de föder sin lilla dotter eller son till världens ,genom att ingen kan se vad de har varit med om GENOM ATT DE SKA LÄKA GENOM KÄRLEK TILL VARANDRA NÄR DE FÖDER ETT BARN DÅ.

Och i andra länder när barn föds, men dör lika fort som har med ,ATT BARA FÖDAS OCH RENSA MED SINA FÖRÄLDRAR, OCH LIGGER I MAGEN MENS DE VÄNTAR PÅ ATT FÖDAS,men  även det är en läkningsprocess när de ligger i magen. Men behöver inte leva så länge, utan lämnar jorden ganska snabbt ,och får gå till nästa, för att stanna lite längre eller så stannar de länge på jorden då. DET BEROR PÅ VILKEN PLAN BARNET HAR DÅ.

IBLAND HÄNDER DET ATT KVINNOR FÅR DÖDFÖDDA BARN ,som har med dem att göra, att förlora ett barn ,då händer det mycket inom kvinnan när hon inte får behålla barnet ,som finns kopplingar till dem, och ska bara ner och vända ,och ska ner igen. Men kommer stanna den gången då.

Ibland har mycket barn varit med om mycket saker ,som ingen kan se, men behöver rensa med föräldrarna, OCH DÄRFÖR VÄLJER MAMMAN EN PAPPA TILL SITT BARN ,SOM ÄR EN STOR UPPOFFRING, att bli pappa, och handlar om mycket saker långt tillbaka när mamman valde honom till pappa, men har även med pappan att göra att bli pappa, och ta ansvar om ett litet liv ,att ta ansvar som inte alla fäder ska ha då, utan känner själv att de ska inte ha barn överhuvudtaget då. De känner om de vill ha barn eller inte barn. Och många kvinnor kan lura männen att de vill ha barn.

Det finns en del kvinnorna som känner att de ska ha ett barn nu, men kvinnor kan lura in dem, genom att hon vill ha barn. IDAG KAN MÄNNEN SKYDDA SIG MYCKET MER ÄN ATT UTSÄTTA SIG FÖR BARN DE VILL INTE HA DÅ. Det handlar om männens ansvar ,att ta ansvar för ett liv, är ett stort ansvar att sköta om ett nyfödd barn, men även ta hand om barnen, när de lever som är en stor uppgift de tar på sig då. De måste sköta  om sitt barn och sin familj, som har mycket problem idag, att behålla varandra livet ut ,som finns så lite av det idag, men har med ,att de ska vidare, och ska träffa nästa man ,och så ser det ut idag.

Men vi såg en kvinna som går och väntar på att föda ett barn, men har mycket med dem att göra, ATT DE TAR RÄTT HJÄLP SOM INTE GER DEM EN MASSA PROBLEM, genom att mycket bra saker har utvecklats idag ,som de ska titta extra på innan de använder det, genom att mycket kan gå fel idag, genom att folk har forskat fram idag metoder ,som ni måste se igenom. Och mycket kan även skada kvinnan och barnet när de använder en del metoder, som inte är bra då.

Men en del metoder kan vara bra, MEN ALLT SOM NI ÄTER TÅL INTE KROPPEN, NI SKA VARA EXTRA AKTSAM, och även lustgas ni andas in ,ska ni vara extra noga med då, genom att förr användes lustgas när vi skulle föda barn, men det har utvecklats så mycket saker idag, när de ska föda. Men ni måste sortera och var rädd om er, genom att det bästa är att inte använda ingenting när ni ska föda barn, och en del tar ingenting ,och en del tar hur mycket som helst då. Och en del medel är inte så bra för barnets hälsa när tar vissa starka medel ,genom att barnet kan känna av mycket när ni tar en massa giftiga medel i kroppen då, och där måste ni vara aktsam mycket mer. ATT GÅ IGENOM MED LÄKAREN OCH LÄS NOGA PÅ ALLA FÖRPACKNINGAR VAD DE INNEHÅLLER DÅ.

BARNET KAN FÖRSVAGAS NÄR NI SKA FÖDA BARN OCH KAN TILL OCH MED DÖ NÄR NI SKA FÖDA BARN, genom att barnet har fått i sig för mycket från,mammas medel som läkaren gav henne då. Ni måste vara aktsam där ,genom att inget barn tål att äta av det ni stoppar i er då.

Var vaken och försök och ta så lite av det, för att slippa problem när ni ska föda barn, var aktsam om er när ni ska föda barn då ,genom att vara aktsam med alla medel ,som ni kan ta när ni ska föda barn, ATT DU LÄSER IGENOM  ALLT DU SKA ANVÄNDA, HUR BARNET REAGERAR PÅ DET ,OCH HUR DU REAGERAR PÅ DET ,som är extra viktigt när ni ska föda barn då.

IDAG MÅSTE DU LÄSA IGENOM PÅ ALLT DU ANVÄNDER ALLA FÖRPACKNINGAR, genom att barnet kan bli skadad av mycket ni tar i kroppen, och även själv bli skadad ,men läs igenom noga på varje förpackning eller andra saker ni tar när du ska föda barn ,var noga då, för att slippa problem med när ni ska föda barn då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.