DEODORANT

HUR MÅNGA MÄNNISKOR KÄNNER TILL ATT DET VI KÖPER PÅ AFFÄREN, OCH LÄGGER DEODORANT UNDER ARMARNA , att vi får mycket mer problem och svettningar under armarna när vi använder olika deodoranter.

OCH FOLK HAR INTE KOMMIT PÅ KNEPET utan går ner till affären och köper en ny deodorant igen och ingen olika deodorant,och skriver så fint ,att den hjälper mot mycket svettningar under armarna och det kommer nya på marknaden nya deodorant som fungerar på samma sätt då.

Genom att ingen deodorant är bättre än den andra deodoranten OCH FOLK KAN TILL OCH MED UPPSÖKA LÄKAREN, de har för mycket svettningar under armarna och får lite råd om olika medel ,som stoppar svettningarna under armarna, men oftast kommer de inte långt med det, genom att folk fortsätter och köper ny deodorant mot svettningar. Och folk byter ut till bättre mot svettningar ,och folk håller på så, för att få stopp på mycket problem med svettningar under armarna då.

Men hur många människor känner till knepet ,att få bort svettningar folk lider av då. Hur många känner till när du tar deodorant under armarna, eller andra medel ,för att stoppa svettningarna du lider av då?Hur många har upptäckt det? Jag ser att läkarna verkar inte se vad som händer när folk tar deodorant under armarna då. ATT KROPPEN HAR ETT SYSTEM ATT VI MÅSTE SVETTAS UT ÄNNU MER när vi tar deodorant under armarna, du får ännu mer svettningar, och du smetar på ännu mer deodorant ,och du fortsätter så hela tiden då.

Du köper hem en ny deodorant ,som är exakt på samma sätt när du lägger deodorant under armarna, GENOM ATT KROPPEN GÅR IN I KONFLIKT OCH MÅSTE  SVETTAS UT DÅ, genom att täppa till, då kan du svettas ännu mer ,och köper hem ,och hoppas att deodoranten är mycket bättre när du tar den under armarna då.

OCH DET SPELAR INGEN ROLL VILKEN DEODORANT DU TAR UNDER ARMARNA DEN KOMMER SVETTAS SÅKLART genom att du får ännu mer svettningar när du tar deodorant under armarna. Och en del folk kan köpa så stark deodorant under armarna, för att få bort svettningarna ,och lukt som folk lider av idag, men folk måste svettas lite eller mycket, men när du tar deodorant, då blir det som en konflikt inne i kroppen, genom att deodoranten vill svettas ut och kan plötsligt få ännu mera svettningar när du använder deodoranter, att kroppen säger nej genom att varje deodorant är full med en massa giftiga ämnen ,som du tar under armarna ,och det händer varje gång du tar deodorant under armarna då. Du luktar mycket mer, och kläderna får fula fläckar efter du använt deodoranter under armarna ,som är svårt att tvätta bort ibland än med blekningsmedel då.

MEN JAG KOM PÅ FÖR FLERA ÅR SEDAN HUR DEODORANTER FUNGERAR, och började upptäcka ,att jag svettas enormt mycket mer när jag tar under armarna deodorant ,man luktar inte gott och får lite gulnat på kläderna ,som jag måste få bort såklart, och retar mig såklart då.

Jag började sluta använda deodorant av en ren slump, och tänkte inte så mycket på det ,utan till och med glömde bort att köpa ny deodorant, fast jag var på stan och gick och glömde bort den då. JAG BÖRJADE GLÖMMA BORT DEODORANT VARJE DAG ,JAG KÄNDE JAG SKULLE VARA UTAN. 

Jag har hört långt tillbaka hur deodoranter fungerade OCH EN MASSA GIFT I MÅNGA AV DEM, men vi tar ändå deodorant under armarna, fast vi vet att det innehåller giftiga ämnen deodorant ,men fortsätter ,och vänder till och med dövörat till när man hör att den innehåller ,så mycket gift en deodorant då.

När jag var ung man såg inte att jag gjorde det ännu värre för mig ,utan smetade på under armarna, som folk gör och hade inte koll på ,att det blev bara värre och värre med svettningarna och på med deodorant, för att ta bort lukten och svettningarna, men min kropp hamnade i en konflikt såklart ,genom att allt jag tog under armarna skulle ut såklart, GENOM ATT JAG TÄPPTE TILL  SOM SKULLE UT FRÅN MIG.

Genom  att jag tog ett ämne under armarna ,som jag tålde inte att täppa till,  SVETTAS MAN MYCKET MER AV DEODORANT JAG LADE UNDER ARMARNA SÅKLART, genom att allt ska ut ,och då hamnar kroppen i inre konflikter och svettas mycket mer när jag tar deodorant under armarna ,genom att det är ett gift ,och många medel vi tar under armarna, är ett stort gift ,och en del går till läkaren och ber om hjälp och vad händer då?

Det är klart att läkaren skriver ut starka saker till dem ,och får ännu mera problem GENOM ATT KROPPEN GILLAR INTE DE HAR LAGT UNDER ARMARNA, genom att vi ska inte täppa till under armarna, genom att vi reagerar på så sätt,att vi svettas ännu mera när vi håller på med giftiga medel bara problem får vi ,genom att mycket medel är full med mycket gift ,och vi svettas ännu mer och kroppen vill inte att vi täpper till under armarna då.

Det har kommit så mycket olika deodoranter, MEN JAG ÄR RÄDD IDAG ATT TA DEODORANT UNDER ARMARNA IGEN genom att jag har äntligen slutat svettas under armarna ,och kunde lukta skit och svett och bytte mycket kläder ibland, när man har svettas för mycket. Jag bytte kläder och även såg att kläderna fick små ringar efter deodoranter ,som sitter benhårt fast och måste köpa olika blekningsmedel mot att ta bort svettringar under armarna då.

Idag är jag livrädd att ta deodorant under armarna. Jag tar lite parfym bara för att lukta gott, då är jag rädd att ta lite under armarna för att bara lukta lite gott.Jag tar parfymen på andra ställen genom att en del deodoranter luktar gott då, MEN FÖR MIG BLIR DET ALDRIG MER NÅGON DEODORANT NÄR JAG SER VAD DE STÄLLER TILL MED DÅ.

JAG ÄR VÄLDIGT RÄDD ATT LÄGGA FÖR NÄRA ARMHÅLORNA när jag tar bara någon parfym ,eller en härlig doft på en kräm. Jag är väldigt noga vart jag lägger den ,och långt från armhålorna lägger jag det, jag använder för ersätta under armarna då. Jag vill inte ha tillbaka problemet när man är äntligen fri svettningarna då.

Det kan ta ett tag innan vi får bort allt från vi använt då. Jag minns att det tar ett tag innan man får bort alla svettningar, som kom och gick vissa dagar svettas man mer än andra dagarna då. Det är olika för alla människor, men vi går i mål när vi känner ,att vi fått bort alla problem med svettningarna då. Vi kan inte använda någonting under armarna TILLS DU EN DAG MÄRKER DU SVETTAS INTE PÅ SAMMA SÄTT SOM FÖRUT DÅ. Det kan ta lång tid för en del ,och folk kan bli orolig genom att de har jobb eller skolan ,som är inte så kul att svettas som ni gör då. Men försök ändå sätt igång, genom att en dag är du fri alla svettningar och behöver inte få alla bekymmer som blir då.

Jag minns själv hur det var man vill inte gå runt och lukta eller svettas då, MEN JAG ÄR GLAD ATT JAG  PLÖTSLIGT GLÖMDE BORT DEODORANTEN SOM BLEV MIN RÄDDNING ATT INTE FORTSÄTTA ATT SÄTTAS DÅ.

Jag fick mycket mindre svettningar under armarna ,och jag känner på mina kläder idag ,att jag luktar inte svett under armarna längre ,och kan till och med ha samma kläder ibland, genom att jag luktar inte längre under armarna och svettas inte under armarna längre då. Jag får inte gula ringar under armarna längre då ,genom att jag har slutat använda deodorant ,som jag skulle tänkt på NÄR JAG HÖRDE TALAS VILKA PROBLEM MED DEODORANT DET ÄR ,men fortsatte som folk gör för det mesta då.

Jag har sagt till folk om det ,men vänder till dövörat och fortsätter på samma sätt ,FAST DE SJÄLV HAR BÖRJAT UPPTÄCKA VAD DEODORANT STÄLLER TILL MED DÅ. Att vi svettas ännu mera när vi vill slippa svettas då. De har till och med upptäckt om de slutar, då blir det mycket bättre med svettningarna då.

Jag pratade med en kvinna när jag var och tränade lite grann. Hon hade upptäckt det och hennes döttrar tog inte deodorant under armarna ,även hon såklart tog inte det ,genom att vi svettas ännu mer som vi vill slippa då.

Jag tycker det är så skönt att slippa problem, som jag fick från deodoranter och nu är jag fri när jag slutade hålla på med deodorant, som bara blev värre då. Och köper för man svettas ,och luktar illa OCH FÅR ÄNNU MER SVETTNINGAR ,som strävar efter att inte svettas då. Och alla deodoranter gör så ni svettas mycket mer än vanligt ni svettas ,och tar ännu mera deodorant under armarna och svettas igen och igen ut det då. Och så fungerar kroppen, för att få slut på svettningar under armarna, då måste du sluta använda deodoranter för att få slut på det.

Ibland tar du starka medel mot svettningar, men sluta på en gång ,genom att kroppen reagerar så ,och svettas ännu mera. Och du tar deodoranter under armarna, och går till läkaren stökar bara till för er, GENOM ATT DU TÅL INTE DEODORANTER och sen kommer du inte tåla läkaren ger dig GENOM ATT DU MÅSTE SLUTA ANVÄNDA ALLA DEODORANTER ,genom att du har fått en slags allergisk reaktioner under armarna ,du får så mycket problem, då är det dags att sluta använda deodorant genom att du kommer förvärras ännu mera då ,och går till andra läkare eller tar hjälp andra för att få bort ett besvärligt problem då.

Du måste helt enkelt sluta med deodoranter, och titta inte åt en enda deodorant då, genom att kroppen har reagerat på det. Du måste sluta för att slippa dessa jobbiga problem, att jaga nästa deodorant SOM FUNGERAR PÅ SAMMA SÄTT, du svettas ännu mera ,eller så får du ännu mera svettningar när du fortsätter ta olika deodoranter då.

Det är konstigt att inte läkarvetenskapen har upptäckt det ,att folk svettas ännu mera och läkaren har inte upptäckt det ,ATT FOLK KAN BLI ALLERGISK MOT DET, men ni försöker lista ut, vad ska jag då erbjuda när de har så mycket problem under armarna då???? Sluta använda alla deodoranter, då blir de fri sitt bekymmer då. När folk börjar svettas för mycket när de har tagit deodorant mot det, då är det dags att inse att deodorant ställer till ännu mer problem för er, som vill slippa svettas ,och inget medel hjälper inte mot det.

Det som hjälper mot svettningar SLUTA MED ALLA DEODORANTER DU KOMMER KÄNNA DIG ENORMT LYCKLIG, du som jagar efter att slippa känna svett och lukta illa som deodorant gör, att ni förvärrar det då. Sluta att köp hem deodoranter ,och ni kan ta annat som luktar gott finns så mycket parfymer, eller annat som luktar gott.

Ni kommer annars fortsätta springa runt till nästa deodorant och nästa deodorant eller till läkaren NÄR NI SKA SLUTA ATT ANVÄNDA DEODORANTER som gör att  du svettas ännu mycket mer när du tar en deodorant under armarna då.

Börja idag att testa vara utan deodorant ,för att slippa lida av svett och lukta illa då. JAG LUKTAR INTE ILLA ELLER FÅR INTE SÅ MYCKET SVETTNINGAR, genom att jag ser hur mina kläder är idag ,och hur det var förr. Nu kan jag ha samma blus eller tröja och den luktar inte svett,och måste byta varje dag nu. Ibland kan ha blus och andra tröjor i flera dagar, genom att jag har testat allt då. Det luktar till och med tvättmedel av kläderna istället för svett då.

ATT DEODORANT SKA FOLK INTE ANVÄNDA ÖVERHUVUDTAGE genom att du svettas ännu mera som vi har målet,  att sluta alla svettningar under armarna, då är det bara att sluta använda deodorant som förvärras och får mer svettningar då.

Jag är väldigt glad att slippa svettningar eller måste byta kläder hela tiden, men idag slipper jag det tack vare jag slutade använda deodorant då. DU MÅSTE HA TÅLAMOD NÄR DU SLUTAR ANVÄNDA DEODORANT, genom att det tar en liten tid att slippa det genom att kroppen ska ställa om sig då ,och vi kan svettas mer vissa dagar och en del dagar mindre ,men det är värt all tid få ordning på allt då.

Det beror på person till person när ni slutar använda deodoranter ,och hur lång tid det tar innan man slipper känna svettningarna under armarna. Det är till person till person, MEN DU BLIR FRI BEKYMMER DU HAR, NÄR DU SLUTAR MED ATT ANVÄNDA DEODORANTER DÅ.

Vi köper deodorant mot svettningar och svettas ännu mer och DÅ ÄR DET FEL och dags att sluta använda deodoranter då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.