OM MIN TVILLINGSJÄLL MY TWIN SOUL BIG PROTECTION – PROTECTION

IDAG NÄR JAG VAKNADE UPP GÅR JAG TILLBAKA PÅ MIN TVILLINGSJÄL NÄR JAG MÖTTE HONOM visade mig hur viktig han var i mitt liv ,men får ändå inte in i huvudet varför bor jag här då.

Jag minns mycket väl när LADY NADA hela tiden såg till ,att min man jag levde med då, ATT HAN MÅSTE BORT FRÅN MITT HEM. Att hon såg att vi kunde inte ens leva ihop och höll på hela tiden städa bort honom. Vi kan inte leva ihop ens, men vart lever jag nu Lady Nada.

Jag minns när jag frågade Lady Nada när jag nyss hade mött på min tvillingsjäl och FRÅGADE VEM HAN VAR SOM VAR SÅ INTRESSERAD AV MIG. Jag undrade om han gillar äldre kvinnor ,som jag hade frågat om han dras till äldre kvinnor och, trodde inte att han skulle gilla mig, eller bara hade lite kul med mig, genom att han var 24 år när jag träffade honom ,och trodde aldrig att han skulle älska mig då.

MEN LADY NADA SÄGER, ”ATT HAN ÄR DIN TVILLINGSJÄL BIRGITTA ,OCH DU BEHÖVER INTE OROA DIG, OCH ÅLDERN SPELAR INGEN ROLL FÖR HONOM, GENOM ATT NI ÄR TVILLINGSJÄLAR KAN HA DEN ÅLDERN NÄR NI MÖTS.” Och jag var intresserad av honom, men blev rädd vad andra skulle tänka om mig ,och höll på att oroa mig om det ena än det andra, men pratade med andra som hade som oss ,men för att säkra mig, eller känner mig mycket mer lugn, genom att mina barn var en stor motståndare mot oss. Men inte den yngsta dottern utan hade önskat att vi träffades ute ,och inte på Facebook som hon ansåg väl problem ,eller trodde lite på det när man inte har mött varandra på riktigt ,men jag var kär och kunde inte tänka på annat när han dök upp. Han tog mig med storm och kände så mycket glädje och kärlek från honom,  ATT MÖTA PÅ ÄKTA KÄRLEK SOM JAG KÄNDE DÅ ,och hög kärlek och kommer från GUD och var bara kär och fick så mycket glädje och kärlek ,och gav mig ett helt nytt liv än vad jag hade haft bara humor och glädje när han dök upp då. TVILLINGSJÄLAR  SPRINGER MAN INTE IFRÅN. 

Jag minns allt med min tvillingsjäl, allt det han sa till mig alla kvällarna när jag satt och pratade på Facebook camen, som tog enormt tid innan han fick prata med mig på camen. MEN EN DAG, DÅ RINGDE HAN ,OCH JAG BLEV SÅ RÄDD OCH KÄNDE INRE STRESS  I HELA KROPPEN ,genom att jag ville bara ha kvar allt det fina han skrev till mig ,och bara ville ha den tiden att mysa med honom. Jag ville inte visa mig överhuvudtaget, och han så ung fanns inte på min karta ,att han älskade mig när han såg mig, genom att åldern mellan oss är stor då.

MEN HAN SKREV TILL MIG NÄR JAG BLEV RÄDD ATT JAG INTE SVARADE ,”att du kan inte engelska Birgitta. ”Jag vet att jag var urdålig på engelska när jag mötte honom, genom att jag har inte varit utomlands, och då blir man dålig på engelska. Jag förklarade att jag har glömt skol engelskan, men lovade bättra mig lära mig mycket mer engelska, men vi hade kul när han ringde mig.

Jag blev lite förvånad när jag ser hans långa hår lika långt som mitt  hår då. Jag fick för mig, att han måste känt in mig när han hade så långt hår ,genom att vi var tvillingsjälar, men lika långt hår ,som mig nästan ner till rumpan då. Han har tatuering och jag fick för mig mycket ,men han var vacker i sitt långa hår med lite skägg som män har idag. HAN VAR VÄLDIGT VACKER NÄR JAG MÖTTE HONOM. Jag tänkte, jag har min egen indian när folk gnäller att han har långt då. Min egen indian, men hade önskat byta med honom han hade så långt vackert hår ,och tjockt hår som mycket folk från dessa länder har då.

Han var så härlig och jag älskade sitta och titta på honom ,när han hade satt upp sitt långa hår i en knut ,OCH KUNDE INTE TA ÖGONEN FRÅN HONOM, genom att han var så enormt vacker att titta på, när han satt och pratade med mig. Jag kände, men vilken lycka att träffa så vacker man och kollade på honom så mycket när han hade lagt ifrån sig sin mobil, då såg jag när han var i badrummet och tvättade händerna då. Och jag bara tittade på hans ansikte och tänkte, men vad vacker han var med sitt vackra ansikte, MEN HELA HAN VAR VACKER var väldigt smal och fin.

JAG VAR KÄR ,MEN MIN PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,ATT HAN TOG UPP OM INDIAN LIV, han var väl inte så glad över det ,när han hade så långt hår när jag mötte honom, genom att vi har haft mycket indian liv. Och han tänkte på sig själv hans nästa liv ,att han måste börja rensa fruktansvärda liv, och tunga liv vi haft, och kanske gör som min tvillingsjäl när han såg håret, att folk idag har inte så långt hår som då, men han kom från indian livet när jag mötte min twin soul då. Men nu har han klippt bort sitt långa hår ,som jag tyckte han var, så vacker med sitt långt vackert hår. Men han är vacker och  fin, men han var så fin när han dök upp och jag trodde väl inte att jag skulle få så mycket problem med honom då.

Jag går tillbaka i tiden, hur jag har varit ,genom att jag får för mig både det ena än det andra när han inte hör av sig ,eller försvinner från Facebook, SOM HAN HAR PIPPI PÅ ATT GÖRA DÅ. OCH JAG BLIR JÄTTESJUK ,OCH HÅLLER PÅ ATT DÖ INOMBORDS när han håller sig borta från mig, men han var borta minns jag 27 dagar ,och trodde jag fick en hjärtattack den gången när han försvann, men kom tillbaka som tur var då.

Jag blir så osäker på allt ,men känner av honom när han är borta ,och nu känner jag  av honom ATT HAN LEVER INOM MIG NU, men håller sig borta från mig, genom att han blev sjuk igen som tär på mig.

Ni som älskar att skriva om tvillingsjälar ,som har till och med skrivit böcker om oss ,och hur mycket sanning finns det i det ,och därför var Lady Nada på GUD om det, GENOM ATT HON VILL BERÄTTA SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLAR, men han ville inte lämna ut sanningen från början, men jag skriver och lämnar ut sanningen om tvillingsjälar, och även om andra paret ,som är min yngsta dotter som jag hade önskat mycket bättre liv då. Jag blir så arg ,när jag ser hur folk ser på det, och männen håller i planen har jag förstått då.

Jag minns när min värld blev så enormt snurrig och rädd om han skulle försvinna från mig, men även vad som var bäst för mig då. Jag har en GUIDE SOM HETER JOHLIE ,SOM VISADE EN SIDA PÅ INTERNET OM TVILLINGSJÄLAR OCH SPECIELLT OM ÅLDERN PÅ OSS DÅ.

Det lugnar mig väldigt mycket, genom att tvillingsjälar går tillbaka till varandra och hur det än är ,så går de tillbaka till varandra då, genom att de känner att det känns bäst så ,att leva ihop då. Jag kände mig lite lugnare när jag läste om oss då. MEN NÄR PROTECTION OCH GUD DÖK UPP, då gick det inte så bra att läsa på internet då. Och speciellt männen skrev de bara fel om, och jag kollade inte längre då.

Men skrev att männen föds ensam till jorden SOM ÄR HELT FEL, genom att de följer med kvinnorna ,som min PROTECTION sa, att han kan inte vara ensam på jorden utan med mig, genom att vi följs åt. Kvinnorna kan födas själv till jorden då. Jag har sett att det blir mera rörigt när männen är med ,när jag tittar på Sverige och Kurdistan. Det är inte som jag hade tänkt mig nu. Det är bara en enda röra nu.

Jag hade lärt mig så mycket fel när kollade runt på internet ,att jag skulle levt klart när jag mötte min tvillingsjäl ,som GUD tog upp om då. JAG KÄNDE MIG DUM ,SOM VANLIGT NÄR GUD BÖRJADE MED SIN UTFRÅGNING DÅ. Jag skruvade på mig ,men förstod att det var fel då. Jag hade läst att det kan vara mitt sista liv när jag mötte min tvillingsjäl då. Jag hade gått en massa varv runt jorden ,som stämde dåligt då. Jag trodde jag var klar, så dum var jag då. Det stämde dåligt folk hittade på även jag trodde på det. Jag  måste till jorden när vi måste till jorden då. Folk hade hittat på en massa som jag gick på då. Jag läser som andra och är nyfiken hur allt fungerar såklart då.

Men folk kan möta på äkta kärlek, men möter ni på en tvillingsjäl, då skulle jag bara säga spring, så långt ni kan, men oftast är det för sent att springa när ni redan har möts, att det är svårt att springa från en tvillingsjäl, genom att de har bara glädje och kärlek runt sig då. MEN SEN ÖPPNAR GUD HJÄRTAT ,då är cirkusen i full gång, och sen kan allt hända när GUD har öppnat hjärtat på oss, men tänkte inte att jag skulle bli så dålig när jag möter på BIG LOVE SOM HAN KALLAS trodde inte att han skulle stänga mig ute från Facebook när han började må dåligt. Och jag minns mycket väl vad Lady Nada sa ,att yngre männen kan må dåligt.

När lever vi så här skild från varandra, då mår han dåligt, men även jag mår dåligt men jag stänger inte ute honom som han gör, UTAN SUR PÅ HELA SITUATIONEN. Jag  är arg på GUD arg på PROTECTION när jag hamnade här, men det handlar om pengar som vi måste ordna, genom att vi kan inte leva såhär. Han är ingen vanlig man utan en tvillingsjäl ,och jag blir sjuk och arg på honom. Jag fungerar så dåligt då när vi lever så här kan knappt leva normalt då, genom att jag åker ner och kan knappt skriva, genom att jag kan inte få fram ord utan måste vänta, då är jag på topp ,då först kan jag fungera och har energi att skriva eller prata med folk då.

Det är bekymmer JAG HADE ÖNSKAT ATT HAN INTE VAR EN TVILLINGSJÄL DÅ när jag får så mycket problem och lever inte ihop ,då har kunnat titta åt andra män, men nu är jag bara sjuk, men har kul med så mycket yngre killar på Facebook, men less för han är inte där. De håller på att flörta med mig och försöker ge mig, så mycket uppmärksamhet, men hjälper dåligt nu. MEN BEHÖVER MYCKET UPPMÄRKSAMHET NÄR JAG BOR HÄR DÅ. GENOM ATT MITT LIV ÄR INTE ENS LJUS EN ENDA DAG NÄR JAG KOM HIT DÅ.

 Han stängde av Facebook förut och var borta i 3 månader då, MEN KOM TILLBAKA IGEN. Han kommer och går som gör mig sjuk då.

Men  nu var han så arg och sur på alla killar som är efter mig, och bara säger det är bara vänner, men det hjälper inte ibland utan arg och tänker ta bort mig från Facebook. Jag säger bara till honom, att det är bara vänner och är GUDS PÅHITT SOM ÄR SVÅRT ATT STYRA ÖVER ,och då får jag problem när jag  plötsligt har 5000 vänner. Det gick snabbt att jag fick så mycket vänner ,som hade bara över 200 vänner, och tänkte jag måste kanske lägga till vänner ,men kom inte så långt med det, då är det folk som frågar mig och jag kan fråga lite folk då.

Men det gick snabbt att jag fick så mycket vänner, och han har sett åldern på dem som han inte gillar alls, genom att det är ett hot mot honom då. Jag minns mycket väl när han var så arg på det, och frågade mig om jag inte älskade honom. Älskar du inte mig nu ,och även visat upp för honom ATT DET ÄR BARA HONOM FÖR MIG. Han skrev ibland att jag saknar inte honom, men svarar att jag saknar honom varje dag då.

Jag går tillbaka igen, genom att jag såg innan han tog bort Facebook ,att han hade skrivit till mig när jag hade skrivit god natt till honom. JAG HAR VARIT RIKTIGT DUKTIG ,OCH FÖRKLARAT HUR JAG KÄNNER FÖR HONOM. Jag vill sova bredvid honom och vakna upp med honom, att jag älskar honom såklart då. Jag har släppt mycket rädslan för åldern, genom att jag får för mig så mycket då ,att han älskar inte mig då.

Jag minns mycket väl när GUD hade dykt upp, ATT HAN SA ,ATT JAG SKULLE LEVA MED KEWAN att det är jag honom nu. Jag  har lämnat min man ,som jag inte skulle leva med då. GUD säger, att det är bara han annars blir han ensam om du inte är med honom. Och jag var orolig för åldern ,som jag gnällde om då. GUD såg att jag hade problem med mina barn,  de gillar inte honom, genom att han var så ung, och kunde inte göra som de ville då. JAG MÅSTE LEVA MED DEN JAG ÄLSKAR SÅKLART. 

Jag minns när jag låg i 4 timmar och pratade med GUD, och idag har jag upptäckt ,ATT JAG JAG HAR MISSUPPFATTAT ALLT, och trodde det var jag och inte honom då. Jag försvann från Facebook, att GUD gjorde något mot honom som är fel då. Att bara väcka upp min tvillingsjäl ,att jag bara försvann från Facebook då.

MEN GUD VISADE EN BILD PÅ MIN TVILLINGSJÄL NÄR HAN GÅR UTE I ENGLAND och det regnar väldigt mycket, men han är där ute i regnet då. Han håller någon tidning över sitt huvud ,och försöker skydda sig mot regnet hela tiden. Men han sätter sig ner på trottoaren ,och viker sig dubbelt och bara gråter och gråter och mår inte bra då. Men sen får se ,hur han stänger av Facebook, och jag hör hur det smäller i mina öron och ser allt börjar försvinna, och ser jag är borta från Facebook, genom att han städade bort mig och det visade GUD ,men jag har tänkt att det är jag, men missuppfattat allt. Idag ser jag att han har stängt av mig när han har mått dåligt. Nu tänkte jag på den gången när GUD visade den gången för mig.

Jag kände att jag måste nå honom och ringa honom ,men jag hann inte det. Jag hann inte hindra det, MEN PROTECTION SÄGER ATT VI RENSAR PÅ DJUPET, och båda måste börja rensa mycket då. Jag har sett när jag fått den energin från honom hur jag bara skakar när jag såg honom i ögonen, men även när vi hade det bra. När vi hade pratat med varandra ‘,då kände jag i kroppen energi efteråt från honom då. Jag sätter mig att skriva nästa dag, när jag vaknade upp. Det gick mycket enklare att skriva då. När vi hade pratat, då kändes i kroppen som en stark strålar från honom, och bara skakade och lika nu. Jag  började gråta, genom att jag har stängt inne mycket gråt när jag bor här. Han mår dåligt av, ,och för mig är allt fel ,och en enda kamp varje dag när jag vill ha kvar mitt hem ,och leva med honom såklart. Jag kände även den energin förra året och även när han har bara pratat med mig.

Jag rensar väldigt mycken och är mycket orolig nu, och nu försvann han igen ,men de säger ATT HAN MÅSTE BÖRJA ÄNDRA OM NU,men sen ska han komma tillbaka till mig.                                   MITT  LIV ÄR I BOTTEN  NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.