DET ÄR DAGS ATT LÄMNA LÄGENHETEN

IDAG VAR JAG IVÄG OCH SKULLE HJÄLPA MIN DOTTER LINN ÅTERIGEN HADE HON SPÖKEN OCH HON RINGER SIN PAPPA och han pratade med mig, och jag pratade med henne i fredags natt och åkte dit.

MEN FÖR ATT KOLLA UPP HENNES LÄGENHET, och gav henne lite reiki healing för hennes rygg, men såg att hon måste ta det lugnt när jag såg hur ryggen såg ut, genom att jag fick en bild som inte var så kul att se då.

MEN NU RINGER HON IGEN OCH KLAGAR PÅ ATT DET SPÖKAR, men hon såg pappas bror Peder var hos henne, men hon känner att det är något annat ,som hon inte kunde förstå, en man med svart hår, och kände lite blandningar i det gott eller ont, men inte farligt hon fick inte ihop det.

Jag går runt i lägenheten, då ser jag svarta vingar och mörkt hår, och när han ställer sig en bit bort från mig, då har han glitter i vingarna GENOM ATT ÄRKEÄNGELN LUCIFER VAR DÄR. Men han visade plötsligt guld ,och runt hans vingar var som ett nät av guld runt honom. Jag har inte sett det förut guld, men nu visade han guld, som han gjorde förra gången jag var dit,men glömde säga det då.

MEN LUCIFER VISADE SIG MED MÖRK KLÄDSEL OCH SVARTA VINGAR ,och  kom närmare och såg hela honom, MEN GULD DEN HÄR GÅNGEN ,annars har jag sett hans svarta vingar och svart klädsel ,och även sett ibland glitter i vingarna, men när han kommer närmare, då försvinner glittrande i hans vingar,  men det är när han kommer nära mig då.

MEN GULD STÅR FÖR DET HÖGSTA SÅKLART, GENOM ATT ÄRKEÄNGELN LUCIFER STÅR FÖR DET HÖGSTA DÅ. HAN ÄR EN STOR ÄRKEÄNGEL LUCIFER ,MEN HAN VISAR SIG, SOM HAN ÄR SÅKLART FÖR MIG. Men folk tänker inte på att ärkeängeln Lucifer är så hög, som folk kan till och med kalla för allt då ,genom att folk har fått en så snäv bild från kyrkan, eller andra som skriver om ärkeängeln Lucifer då. Ärkeängeln Lucifer är bland de högsta ärkeänglarna då, som folk inte har lärt sig om då. ÄRKEÄNGELN LUCIFER VISAR SITT RÄTTA JAG FÖR MIG. 

cca7025dfea4751116e5a489d2e0d7fdÄRKEÄNGELN LUCIFER   har så många namn då. Men han kan kalla för demon eller djävulen eller hittar på andra lögner om ärkeängeln Lucifer då.

ÄRKEÄNGELN LUCIFER kan förvandla sig till djävulen när han skrämmer bort folk då.

De kan bo fel eller annat då. FOLK LEDS MOT LJUS VÄG   ,men folk kan hamna fel och måste ha hjälp då.

JAG SÅG NÄR HAN FÖRVANDLA SIG FRÅN ÄRKEÄNGELN LUCIFER TILL DJÄVULEN DÅ. Han visar mig ,bit för bit när han förvandlar sig till djävulen.

Men då var jag inte rädd jag skrattade lite grann. Men när jag var med om det själv när jag var ung, då skrattade jag inte alls utan var rädd då. Höra han i drömmen ,då blev jag rädd, men han skulle skrämma bort mig från problem då. HAN SKRÄMDE MIG REJÄLT DÅ. JAG FATTADE INTE DÅ ATT HAN HJÄLPTE MIG ATT GÅ INTE DIT JEHOVAS VITTNEN GENOM ATT JAG BLIR SJUK AV DEM. 

Men jag lyssnade lite på Lucifer genom att Jehova vittnen är bra på att manipulera när de ska få över folk då. Jag låg i svagt läge ,och en sökare som alltid varit en sökare då. Men de pratade in mig då. MEN IDAG FÖRSTÅR JAG ATT ÄRKEÄNGELN LUCIFER HJÄLPTE MIG, GÅ INTE IN I SEKTEN DU BLIR SJUK. Jehovas vittnen hade varit på dörren och ring, men sen drömmer jag om djävulen då.

Men ser hur jag går till bokhyllan i drömmen då. Men hör hur han skriker då. Men bibeln låg på bokhyllan då. Men det var bibeln man får i kyrkan då. Men hade inte köpt Jehovas vittnen bibel med guld runt då. MEN ÄRKEÄNGELN LUCIFER VARNADE FÖR JEHOVAS VITTNEN INTE KYRKAN. Vi har kyrkan då. Men Jehovas vittnen är värre, och skrämmer barnen, och folk förstör folk som börjar där. JAG SKULLE INTE GÅ  IN I JEHOVAS VITTNEN DÅ. Han lyfte aldrig kyrkans bibel ,som visar att kyrkan är bättre då. Folk måste ha kyrkan till saker och ting. Folk har koppling till kyrkan då.

MEN ÄVEN LINN SÅG DJÄVULEN I BADRUMMET, men då ringer hon mig. Mamma jag ser djävulen i badrummet då. Men då blev jag rädd ,och hem och skulle ta bort Linns problem då. Men såg inte djävulen när jag skulle rensa, men Linn såg djävulen den gången då. Men vi bodde på ett ställe, som gjorde Linn sjuk, och även jag blev sjuk av att bo där. Men måste ta oss från stället då. Jag är så arg idag att vi flyttade så galet då. Men vi tog oss från stället genom att Lucifer var där då.

MEN ÄRKEÄNGELN LUCIFER ANVÄNDER VÄRSTA GIFTET MOT OSS DJÄVULEN, han använde sitt värsta gift mot oss djävulen då. Men Linn flyttar och jag flyttar, men sen har vi inte sett djävulen då. Men sett ärkeängeln Lucifer visar sig för mig ,och inte sitt fula ansikte då. Det är skönt att slippa den biten då.

Men Lucifer har en stark energi ,som gör att han kan förvandla sig från ärkeängeln till djävul då. 

Men folk har hittat på så mycket lögner om Lucifer, men jag känner honom ,och han är ingen demon eller djävul ,UTAN EN HÖGT UPPSATT ÄRKEÄNGEL LUCIFER DÅ ,SOM ÄR BLAND DE HÖGSTA.

SOM FOLK FÅTT OM BAKFOTEN DÅ. SKRÄMMER FOLK FÖR ALLT DEMONER OCH DJÄVULEN OCH FOLK ÄR JÄTTERÄDD IDAG FÖR DET. Men det är bara en hemska gamla minnen folk plockar upp ,och tror att nu har han varit där ,när det är bara energier, som folk kan missuppfatta ,och skrämmer barnen för det, eller andra är duktig att skrämma folk för det.

ÄRKEÄNGELN ÄR BLAND DET HÖGSTA BLAND ÄRKEÄNGLAR DÅ. GUD KAN ALLT OM ÄRKEÄNGELN LUCIFER ,MEN HAN ÄR KÄRLEKSFULL LUCIFER. FOLK HAR SETT ROSA RUNT ÄRKEÄNGELN LUCIFER.

117244LUCIFER SA ATT LÄGENHETEN VAR MÖRK OCH MÅSTE RENSA, men det kommer tillbaka igen och igen, genom att det finns gammal energi från andra människor som bott där. Hon måste börja titta åt en ny bostad om inte bostadsbolaget renovera allt, genom att hon är väldigt känslig som jag är då.

JAG SA ,ATT PEDER VAR DÄR ,men även att ärkeängeln Lucifer var och varnar dig , därför såg du mörkt hår,  genom att han har lång mörkt hår, men vill att du flyttar. Hon blev rädd när jag pratade om ärkeängeln Lucifer och ville inte lyssna, ATT LUCIFER ÄR EN SNÄLL ÄRKEÄNGEL, OCH HAR EGENTLIGEN ROSA FÄRG RUNT SIG, GENOM ATT HAN ÄR BLAND DE HÖGSTA LUCIFER OCH GÅR OCH SKYDDAR FOLK. Jag blir alltid glad när han kommer till mig, genom att jag känner honom helt rätt, och vill folk väl då. GULD ÄR DET ALLRA HÖGSTA HAN VISAR MIG DÅ.

Jag sa till min dotter, att du ska vara glad, att han inte visa sig som hornper med horn klövar, som han visade den gången när vi bodde på andra stället ,då fick hon se honom som den skepnaden ,och blev så rädd ,och jag blev rädd. Jag har mött Lucifer i drömmen den gången när jag var på väg till Jehovas vittnen, och fick stora varningar den gången, att inte gå dit då. Jag lyssnade dåligt, men då såg jag honom som sin värsta skepnad och avgrund skrik ,då varnar han, för att följa dem genom att bibeln låg i bokhyllan och han varnar att gå inte in i Jehovas vittnen då. Jag var rädd ett tag gå till bokhyllan, genom att det kändes ,som han ledde hela mig dit. VI BLEV VARNAD BÅDA TVÅ.

OCH EFTERÅT HAR ÄRKEÄNGELN LUCIFER VISAT HUR HAN GJORDE DEN GÅNGEN när han varnade mig och min dotter den gången, att vi måste flytta från stället då. Linn flyttade först från stället och sen flyttade vi från lägenheten ,genom att vi höll på bli sjuk då.Jag blev först rädd när hon såg Hornper när vi bodde på fel ställe. Jag började försökte be, eller annat tok,att ta bort honom, men det var vi som skulle flytta såklart. Vi måste komma från stället vi bodde på ,och nu måste hon flytta från stället, genom att hon blir påverkad av det.

Jag sa bara till henne, att du ska vara glad att du såg Lucifers rätta jag, och inte djävulen då. Men hon blev rädd och jag blev också rädd långt tillbaka när ÄRKEÄNGELN MIKAEL SKULLE HJÄLPA MIG UR EN DEL PROBLEM DÅ. Han sa, vem ska du fråga då när du inte vill ta hjälp av ärkeängeln Lucifer. Jag kan inte hjälpa dig med det ,GENOM ATT LUCIFER JOBBAR MED MÖRKER ,som folk måste komma ur en massa mörker då ,och då är Lucifer den som ska hjälpa dig Birgitta då.

Jag tog emot Lucifer hjälp, genom att jag satt även fast med utomjordingar ,och måste få bort dem, MEN JAG HAR LÄRT MIG MYCKET OM ÄRKEÄNGELN LUCIFER VIKEN KÄRLEK OCH GLÄDJE JAG KÄNNER FRÅN HONOM ,OCH KUL ATT PRATA MED och sett hur han fungerar.

Men det kommer från bibeln ,att folk missuppfattar honom ,som GUD ska hålla ordning på folk. Nu fastnade hon och kommer loss, men måste ta hjälp från Lucifer. Och hon måste ta emot budskap ,som kan sin sak ärkeängeln Lucifer NÄR FOLK SITTER RIKTIGT FAST, DÅ ÄR LUCIFER SOM STÖKAR TILL FÖR FOLK, FÖR ATT FOLK SKA KLIVA UR SITT MÖRKER DÅ.

ÄRKEÄNGELN LUCIFER VISAR när folk måste ha hjälp ,och nu såg bara positivt genom att han hade LAGT GULD NÄT RUNT SVARTA VINGARNA DÅ genom att vi måste hjälpas åt nu.guardian-angel-watching-over-children-on-bridge-lindberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.