JAG TÄNKTER MYCKET TILLBAKA PÅ MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION- PROTECTION

IDAG VAKNADE JAG UPP OCH TÄNKTE TILLBAKA PÅ SAKER JAG SKULLE ÄNDRAT OM PÅ EN GÅNG, men är försent att ändra om alla dumheter man gör, genom att jag gör som andra människor såklart, och öppnar Facebook som jag aldrig skulle gjort överhuvudtaget öppnat Facebook ,genom att jag sitter fast och kommer ingen vart i livet förlorade hela mitt hem. När jag öppnade Facebook för en kille, som visar så fint för mig.

Men han var inte ens klar, så lämnar han Facebook. Han såg mig på Facebook, men började jaga mig. Han kommer förtidig. MEN FICK SÅ ENORMA PROBLEM NÄR HAN DÖK UPP.

Vi kan inte leva som vi gör idag. Men folk har uppsikt PROTECTION OCH GUD. Hans jobb som ingen fattar då när Kewan dök upp. JAG ÄR BIG PROTECTION SOM GUD OCH PROTECTION SKYDDAR MIG. Men han sköter sig inte vad händer med mig??? Jag lever farligt när Kewan bor i England och jag här. Men fattar inte ens det. Men Kewan börjar med mig, då måste han hålla kontakt med mig.

MEN EN DAG DÅ SITTER PROTECTION PÅ MIN SÄNG. HAN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN BOR HOS GUD. Men fattar inte då att jag levde farligt, men ingen säger till mig ens. Jag har två ,nu var det Kewan nästa liv är andra PROTECTION jobbar så. GUD ser ljus från mig och Kewan när han dök upp. 

HAN VAKTAR MIG SÅ MYCKET TILLS GUD DYKER UPP. Men vi kan inte leva som vi gör. Men vad gör GUD då han kollar upp mig, genom att jag blir svag av Kewan och svart inombords ,men även Kewan är sjuk och svart inombords. JAG FÅR INTE LÄMNA LÄGENHETEN ENS. MEN HAR ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER SOM VAKTAR MIG. Men väntar in GUD jag satt riset till när han dök upp då.

Jag fick urdålig hjälp att behålla min lägenhet. MEN DET KOMMER FRÅN SVERIGE. Men kolla på Sverige ingen rosen land.Men börjar med ett land i kaus. Men folk skulle hjälpa mig att behålla min lägenhet. Men satt och väntar på hjälp. Men fick stanna länge där. Jag fick problem med min lägenhet när Kewan tittar mot mitt håll. Han stressar mig, så jag blev sjuk av Kewan. Men måste ha pengar när han dök upp.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b17d82980bbc12057d0f4554b85897b1.jpg

ARG PÅ ALLT FOLK KAN INTE ENS HJÄLPA TILL DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,DÅ FICK JAG PROBLEM. Men måste få hjälp med allt när Anders lämnar mig. Jag blev även sjuk av destruktiva förhållandet. Men även Kewan. Men önskar behålla min lägenhet genom att lagt så mycket pengar på den. Men var min lägenhet som folk bara sopar i backen för mig.

Men folk hjälper mig så fel, men vill och också leva som folk som skiljer sig. MEN GRÄT NÄR JAG MÅSTE RINGA ANDERS RÄDDA MIG. Jag hade en annan plan när lägenheten gick åt skogen. Men fick leva 8 månader sen får jag ringa Anders och hans pappa ,kan du hämta mig??? Pappa till Anders var orolig hur det skulle gå med mig och min lägenhet. Han såg dålig hjälp att behålla kära hemmet ,som ingen ens kan hjälpa mig leva med glädje, SOM JAG FICK FRÅN ÄRKEÄNGLAR GREAT MASTER PROTECTION OCH GUD. Men är så sjuk efter Anders minns så väl destruktiva förhållandet. TÅL INTE BRÅK OCH KONTFLKER MÅSTE HA LUGN OCH RO. Men måste ha hjälp av folk människor, som hjälper mig bygga ny energi. Men tar lång tid att bygga upp energi från destruktiva förhållandet.

Men måste leva själv utan Anders bråk, han var och jävlas med mig. Men måste leva igen. Men sett idag från andra hur påverkar oss destruktiva förhållandet. Men måste få hjälp av vänner släkt att bygga ny energi. Men får inte ha kontakt med killen, som kör ner kvinnan. Men jag kommer aldrig dit. Men fick känna glädje liten stund, när man kan leva bara leva, som jag vill leva då. JAG VILL OCKSÅ LEVA, SOM ANDRA LEVER KÄNNA GLÄDJE OCH KÄRLEK. MEN HADE ÄVEN KEWAN I SIKTE. Men måste få hjälp även jag, som andra när vi lämnar varandra. Men jag måste ha extra hjälp från destruktiva förhållande ,att folk ser till mig och pratar med mig. Men pratar lugnt med mig, men tål inte bråk och konflikter ens.

Kan gå tillbaka igen, som blev för mig och Anders. Men sämsta för oss att gå tillbaka. Det är bra en dag ,men nästa dag blir bråk och konflikter. Vi fungerar så, och allt är så fint ena dagen pratar fint med varandra. Men nästa dag, då kan bli mer och mer problem konflikter och bråkar. Men då vill ,man dra från allt vill inte ens vara under samma tak. Men nästa dag, då kan bli bra men är sårad från bråken utan energi ,som stökar till för dem.  MEN VI FUNGERAR SÅ MEN JOBBIGT ATT LEVA SÅ.

Men folk kan bli misshandlad, men kan klara det ,men destruktivt förhållande är värre än misshandel, genom att äter upp energi och blir sjuk av destruktiva förhållande. Men sett från folk, som jämför destruktivt förhållande blir misshandlad. Men var värre destruktivt förhållande än blir misshandlad. Men lämna när destruktiva slår över på henne. MEN VI FUNGERAR SÅ GENOM ATT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE STÖKAR TILL MER ÄN ALLT ANNAT. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7f9c04ee3e80ec0686ce67343970e5cc.jpgMEN HAR FLYTTAT FÖRUT UTAN PROBLEM. Men fick hjälp från mamma och moster när jag flyttar från Göteborg. Men köpte lägenhet, men mamma och moster möter mig, när flyttbilen dyker upp där jag köpt min lägenhet.

Men hjälper mig till och med att packa upp en del saker. Men kommer med en hel flyttbil ,som är fullt med saker. Men var där mötte dem ,och jag och barnen tog tåget upp. Men var människor som tänker på mig. Ömer hjälpte mig första tiden ta mig hem. Han tänker inte som svenska folket utan hjälper mig. DET FANNS BRA MÄNNISKOR PÅ DEN TIDEN KÄNDE MIG TRYGG.

MEN DET FANNS EN TID NÄR FOLK HJÄLPER MIG. Men även från Ömers folk. Men läst allt vilka fina människor. Men nu finns ingen normal människor runt mig ,när jag ska leva igen. Men måste få hjälp med skilsmässan från Anders. Men förr då gick det som en dans med allt. Men folk hjälper till, men inte nu. Jag satt och blev mer sjuk. Men som skyddar mig, har inte pengar till att betala lägenheten ens. Lever inte på jorden. Men synd att kan inte trolla med pengar. Men svenska folket är bara problem med. Men fanns bra folk förut såklart. 

NÄR GUD DÖK UPP FICK GÅ IGENOM SÅ MYCKET TESTER. Han satt och kollade upp mig, jag kan dö när vi lever så här. Men testar mig på allt, men vaknar upp igen. Måste överleva han har mig på jorden. Jag är viktigt för hans jobb. Jag fick gå genom så mycket tester, så man sprang nästan från GUD. HAN VÄNTAR IN KEWAN. VI TVÅ SA HAN TILL MIG. 

Men han lämnar även Facebook. Men är ung och vill ha kul i England, men han kan inte göra så ,han blir sjuk att leva som vi lever då. Men han testar allt i England, han måste skydda sig. Men han såg mig den natten 2016-01-07 när han sitter med Facebook. Men bläddrar igenom Facebook och hittar mig. Han ser mig, men känner kärlek för mig. Men han börjar jaga mig fast han var inte klar att mötas. Han måste jobba och ta in pengar har de sagt. Men han börjad jaga mig kom till mig. Men kan inte komma nu. Men har inte pengar ens.

Men han blir sjuk att leva så. Men börjar känner kärlek för han. Men barnen försöker stoppa mig, men har inte en chans ,GENOM ATT KEWAN HAR ENORM ENERGI. Men energin kommer från GUD börjar med Kurdistan. Men svårt att springa från han???? NEJ TESTA OM NI KAN DET. JAG SPRANG SKULLE TILL HAN. Men upptäcker även saker som gör att jag blir rädd har sett han långt innan han dök upp på Facebook. Men han ska börja med muslimska länder, som han har sett tänker hjälpa till då. Folk har problem med länder och då har börjat med dem. Kvinnor kan inte födas där, men männen föds där genom att mörk kultur. Men kvinnor kan skada sig. Han såg framtiden med jordens utveckling. Men internet kan hjälpa länder när Birgitta bor i Sverige. 

JAG SKULLE GJORT SOM MIN ÄLDSTA BARNBARN hon öppnade Facebook ,och hade det en tid, men hon var knappt på Facebook, och nu är 17 år. Hon tog bort Facebook, genom att hon kallade det för kärring varning ,och jag håller med mitt barnbarn fullt ut. Jag har även skrattat åt det när hon sa det. Jag ser bara humor i det. EMILIA ÄR KLOK OCH VILL INTE HA EN MASSA PROBLEM DÅ.

MEN JAG VILLE ÖPPNA FACEBOOK FÖR FAMILJEN , att bara ha Facebook och mina barn, och sen kanske när barnbarnen är med ,och lite vänner jag känner som jag hade tänkt från början. Jag ville ha familjen och vänner jag känner, eller folk som har gått kurser eller fått hjälp på annat sätt då.

Men har jag fått ändrat om ,då har jag aldrig öppnat Facebook ,genom att jag träffade  EN  KALLAD TVILLINGSJÄL ,OCH VAD HÄNDER EFTER VÄGEN SJUK SJUK SJUK HAR JAG VARIT inget liv längre ,genom att efter honom dyker min PROTECTION UPP SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, jag tyckte det var kul första tiden tills GUD dök upp.

Jag fick bara en massa problem med GUD ,ATT SITTA OCH SKRIVA SOM JAG SA JA TILL ,och trodde aldrig att jag skulle missta ett hem på kuppen, genom att GUD hade sett vad som hänt mig. Nu har folk varit dålig att hjälpa till, då måste han såklart visa människor vilka fel de gjort mot mig ,och jag kan inte ändra om ingenting ,och kan inte ens ändra om ,att jag öppnade Facebook och träffade på så kallade tvillingsjäl, som blev mitt öde ,och kände långt innan jag mötte på honom, en man som satt och väntade på mig. Han hade mörka ögon, som jag kände oro för och rädd när jag såg honom. Jag berättade för en vän till mig om honom, och hon kunde inte förstå vem jag var rädd för då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gifJag kände av honom innan han dök upp ,men glömde bort allt jag var rädd för GENOM ATT HAN TOG MIG MED STORM OCH GAV SÅ MYCKET KÄRLEK OCH UPPMÄRKSAMHET, och kunde inte ens springa ifrån honom, fast jag sa, jag är upptagen det hjälpte inte alls ,han fortsatte ändå att prata och jagade mig, tills han en dag tog mig. 

JAG BLEV DÖKÄR I SÅ UNG KILLE HAN VÄNDE MITT LIV UPP OCH NER MIN TVILLINGSJÄL ALLT VAR SÅ FANTASTISKT, och jag var så kär, tills GUD öppnade hjärtat på oss, och blev en massa problem av allt då. Han ger Kurdistan energi från GUD. Kärlek från han. Kvinnlig energi och manlig energi. Han måste ha oss båda två när vi möts.

NÄR KEWAN SER MIG, DÅ ÖPPNAS HANS HJÄRTA FÖR MIG. Kewan ser mig ,då öppnas han hjärta för mig. Han som börjar. NÄR KEWAN BÖRJAR MED MIG, DÅ SKICKAR GUD ENERGI MOT KURDISTAN. Han måste börja med muslimska länder som är mörk kultur. Men många muslimska länder har mörk kultur. Men Kurdistan har mörk kultur. Men han har dragit igång en del länder från Facebook.

Men ingen ser vad GUD gör, han drar igång länder som är mörk kultur kan knappt leva en del länder då. MEN SER HÄNGER VITT UNDER BIG HEAVEN. Men har sett själv dragit igång länder ,som ingen förstår vad han gör. Men kan ställa till konflikter och krig. Men folk måste hjälpa varandra. Men skickar ljus över länderna då. Men har så mörk kultur och kvinnor kan knappt leva måste ändra om en del länder nu. Han har chansen när Facebook dök upp. Men fick så många vänner från länder han sätter igång. Men ska bara säga JA till länderna då. Många lever kvar medeltiden när vi går framåt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är abbott-handerson-thayer-1849e280931921-catherine-la-rose-2.jpgIDAG TÄNKER  JAG TILLBAKA  om jag inte öppnat Facebook ,vad som hänt, genom att jag vaknar upp och är så arg på mitt hemska liv jag fick nu.

Jag hade ett liv långt tillbaka ,och kunde gå ut som jag vill, OCH NU SITTER JAG I ETT FRUKTANSVÄRT HUS, som jag långt tillbaka ville knappt åka till ,genom att jag måste ha andra kläder när jag tog mina barn dit, genom att det luktade inpyrt rök i hela huset, genom att hon rökte som hans pappa var förlovad med. Och vart sitter jag idag, i ett hus jag avskydde att åka till ,vi satt ute ibland när jag åkte hit då.

NÄR JAG SKA UT, DÅ TÄNKER JAG PÅ OM JAG MÖTER MÄNNISKOR, att jag till och med tvättar kläderna innan jag ska ut eller spray på alla kläderna och parfym öser jag på med när jag ska ut bland folk. Jag luktar som en hel parfymfabrik när jag möter folk ,men tar det, istället för att lukta skit då ,och är så arg på hela skiten och vill bort från allt hatar huset, genom att gammal rök finns kvar då, fast hon är död sedan länge då, men röken finns kvar ,och jag har till och med försökt att städa rummet jag sitter i .Men det finns kvar i tapeterna fast jag har torkat tapeterna med skurmedel som luktar gott då, men finns kvar såklart.

HATAR ALLT ATT SITTA DÄR ,MEN ANDERS JOBB HAR DET KOMMIT FRAM. HAR TVÅ JOBB. MEN DÅ DYKER ÄVEN KEWAN UPP. Kan inte säga det till Anders. Men jag ska sitta kvar i lägenheten. Men måste skriva. Men jag börjar springer till han. Men det är Anders som ska skydda mig ,eller vi skyttar varandra då. Men ska egentligen bo kvar i lägenheten.

Men Anders kan inte tänka ens med tårna. Jag som sköter om allt när vi flyttar. Men jag som kollar allt han gör hänger med mig. Men fattar inte ens sätta upp sig på en lägenhet, som psykologen sa till mig och Anders. Du stannar i lägenheten Birgitta och Anders söker en lägenhet. Men han flyttar hem till pappa sin, som han brukar göra när han har problem. Men fick lida när han måste ha hjälp med allt. Jag har hjälp Anders genom problem. Men får inte ens leva ensam och ta hand om mig själv ,som det fint heter. Men får till och med hjälpa hans pappa. Anders sitter bara där och gör inte ett dugg. SUR OCH ARG PÅ ALLT NÄR INGEN KAN SKYDDA MIN LÄGENHET. MEN MÅSTE BO SJÄLV OCH SKRIVA. 

Men har inte ens hälsa för att sitta där. Jag flyttar till en fin helrenoverad lägenhet, genom min hälsa måste bo bra. Men vad händer får ta hand om allt ,som har inte hälsa till det. Men trodde jag skulle vila för första gången. Men 8 månader fick jag vila, men var så trött ,men sen fick jag följa med Anders. HATAR ALLT ,MEN VILL BARA FÅ TILLBAKA MITT LIV. MEN SÖKER BRA LÄGENHETER SOM PASSAR MIG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgJag är så arg, men genom att GUD såg vilka människor jag har runt mig ,då måste han visa vad som händer när folk inte fått rätt hjälp. Och jag fick inte rätt hjälp, genom att jag måste lämna mitt hem ,som jag hade till och med sett ut då. Men fick behålla det i nästan 6 år, innan min tvillingsjäl dök upp, och förstörde mitt liv, genom att jag reagerar så när inte han pratar med mig, då blir jag sjuk och stänger ute mig. Och stänger Facebook och jag mår dåligt ,och fungerar inte då ,och folk såg att jag blev sjuk första tiden när han höll sig borta, DÅ SKULLE FOLK HJÄLPT MIG ATT BEHÅLLA MITT HEM ,genom att jag struntade i allt ,och vill för det mesta dö och för mig spelar ingen roll om jag fick behålla mitt hem eller inte, genom att jag blev så sjuk ,och då ska andra i mitt ställe gå in och rädda mig.

MEN HAR  URDÅLIGT FOLK RUNT MIG ,OCH PLUS SOCIALA VAR ETT SKÄMT I  MINA ÖGON DÅ. MEN BÄDDAR FÖR ATT JAG MÅSTE TA MITT LIV DÅ.

Men kan inte destruktivt förhållande än möter själv på det. Men kan tjejerna förstå mitt liv. Men ingen hjälper mig när jag måste ha så mycket hjälp. Men har läst 1 dag i skolan när kan inte hjälpa mig första tiden. Men måste få hjälp att bygga upp mitt liv ,och då måste hjälpa till. Men har stor undersökning från Stockholm läkaren och alla inblandade då. MEN KOMMER SÅ KONSIGA TJEJER TILL MIG, MEN STÖKAR TILL MITT LIV. Men vem ska betala den notan då???? Men får betala den notan när stökar till mitt liv. 

JAG BRYDDE MIG INTE ATT TA NÅGON ANNAN ,SOM KUNDE FOLK ,MEN FICK BARNRUMPOR ,SOM GJORDE, ATT JAG FÖRLORADE MITT HEM DÅ. JAG KAN INTE SKILJAS NÄR JAG HANN INTE ORDNA EN NY LOKAL DÅ. DET ÄR OMÖJLIGT ATT GÖRA DET.

MEN DET VAR SOCIALA SOM BAD MIG FLYTTA DIT GENOM ATT JAG VAR FÖR KÄNSLIG FÖR MYCKET DÅ. MEN FICK SVÅRT ATT JOBBA VISSA DAGAR DÅ. MEN MÅSTE FLYTTA TILL EN LÄGENHET, SOM VAR SOM HANDEN I HANDSKEN OCH NYRENOVERAD FRÅN TOPP TILL TÅ.

MEN TJEJERNA KASTAR MIG I SJÖN DÅ.

MEN BLEV BARA PANNKAKA AV DET GENOM ATT DE HJÄLPTE MIG FEL NÄR MAN HAR SÅ DÅLIGT SAMARBETE, då blev det pannkaka, och kunde lika bra dö om jag inte räddar mig själv. Genom att jag har dålig samarbete, och det blev problem ,genom att mina barn min mellersta dotter Yasmine ,hon hatade honom från början då. Jag kan förstå Yasmine att  hon fick en lindrig chock genom åldern. Men jag kan inte hjälpa det att Kewan dök upp då. Jag ser idag, att det finns folk som lever som oss då. Men mycket har ändrats om då. Han var 24 år, som blev som en chock för henne ,och jag pratade med min tvillingsjäl om det, vad kommer folk att säga ,och mina barn att säga ”,inga problem säger han, de kommer älska honom.” Och visst vad hon älskar honom, hon vände mig ryggen, fast jag sa till henne att han är en tvillingsjäl ,och vi kan ha den åldern ,att han är så ung då ,och även läst om det ,men även ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER SA OCH GUD ,som har hittat på det, men han såg vad som händer när jag fick så dålig hjälp att rädda min bostad. Det går dåligt att gå emot GUD. 

JAG HAR VARIT LYCKLIG OM BARNEN HJÄLPER MIG MED ALLT NÄR DESTRUKTIVA FÖRHÅLLANDET TÄR PÅ MIG. Kewan kan känna mig lugn med allt när folk hjälper mig. Men mamma är död sitter ensam med allt. Men önskar barnen var som jag. Jag var rädd om min mamma. Måste hjälpa mig gick som de gick. Har jobbigt med Anders ,men var inte ens glad när ingen tänker på mig och min lägenhet som sett ut.

Och min äldsta dotter hon försökte prata med sociala, men jag sa, att de kommer aldrig godkänna att jag har ett företag, då måste jag lägga ner och så knäpp är sociala. Jag har glömt bort ,genom att sociala hjälpte oss även när jag hade lokal ,då hade Anders problem med arbete då. MEN ÄVEN RÅD ATT HJÄLPA OSS VIDARE DÅ. MEN DÅ FICK VI HJÄLP DÅ

Men jag sa ,ni behöver bara hjälpa till med hyran som är dyr, tills jag kommer igång ,men de lämnade fram en massa papper och pengar att leva på, och för mig var det en smäll i ansiktet, ska jag leva på dessa små pengar, och plus lägga ner mitt företag ,och leva fattigt ,och ta bort min framtid. Jag behövde bara lite hjälp första tiden innan jag kom igång ,och tar tid att bygga upp ett företag igen i full styrka ,och måste vänta tills jag var fri från min sambo, SOM HAR LEVT ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE och ville bli fri ,och kände när han dök upp ,att nu kan jag börja mitt liv på riktigt då.

Och pratade med Yasmine, att jag åker till dig snart, genom att jag har en perfekt lösning att ta mig ur ,och hon minns hur han var, och ville inte ta sina barn hem till oss, genom att han kunde bli fruktansvärt arg, och hon vill inte att barnen skulle uppleva det, fast hon kom ändå hem med barnen då ,och det var lugnt och jag såg till det. SYND ATT INGEN TÄNKER LÄNGRE ÄN NÄSAN RÄCKER NÄR JAG VILL LEVA LUNG OCH RO. Men Anders hatar när jag sitter vid datorn. Men har utbildat mig. Men blir så sur när jag skriver. Men då måste jag bo själv. 

JAG BLEV SUR PÅ YASMINE ATT HON INTE BERÄTTADE DET MYCKET TIDIGARE FÖR MIG, men hon var tyst om det ,och jag har velat att hon sa det, och då har jag kunnat gjort något åt det, men hon var tyst som blev fel då. Jag vill att hon berättade det för mig ,och har jag kunnat löst det mycket smidigare då.

Men inte min yngsta dotter Linn var inte tyst, som var hennes pappa, IBLAND SA HON ATT NI BORDE SKILJAS, genom att hon tyckte att det var inte så kul att hälsa på mig när han bråkade och skrek. Det var på mig han skrek då när man sade till honom ,då blev han arg ,och han har ett fruktansvärt humör då. Jag måste säga till Anders när han gör fel ,och jag blev trött som måste ha hjälp då.

JAG HADE BEHÖVT SÅ MYCKET TID ATT BÖRJA BYGGA UPP MITT LIV OCH MITT FÖRETAG, som jag inte fick hjälp med och måste leva själv. Och få mycket healing och hjälp med mycket och även börja och skriva ,som var mitt jobb att göra. Och jag kan inte gå efter vad andra vill ,och lägga ner mitt företag och sociala tyckte jag kunde jobba svart, som jag tänkte inte göra då ,utan är för ärlig för att göra det , utan vitt och inte svart, men sociala hjälper folk att dö ,och en dag ska de få höra när jag är klar med mitt skrivande då.thumb-350-903227Jag kan inte springa från mitt jobb, genom att vissa dagar var jag dålig och kan även vara dålig när jag bor här ,genom att jag sitter ihop med GUD ,och då blir man trött. Och kan inte flytta mig så mycket när han övervakar mig ,utan är trött och vissa dagar kan jag åldras enormt, genom att han tar all energi från mig ,och kan inte gå ut vissa dagar, men en del dagar är jag perfekt mitt rätta jag. FOLK KAN FÅ BYTA MED MIG, SÅ SKA JAG PRATA MED FOLK DÅ. ATT FOLK RÄDDADE MIN LÄGENHET SOM VAR A OCH O DÅ.

Men egentligen skulle sociala lägga fram en massa pengar till mig, genom att jag skriver även för tjejerna ,som inte har vuxit upp än, utan satt i sandlådan, och inte fattar allvar med svenska folkets ekonomi då. Men ung och kan ingenting, utan tänker att det blir nog bra ,att jobba lite svart tror tjejer som har den tanken ung ,så folk fick en stor chock när tjejerna sa det. HAR PRATAT MED MÅNGA OM GALNA TJEJERNA . 

MEN FOLK SER ,ATT SOCIALA HAR ANSTÄLLT FOLK SOM ÄR KRIMINELLA MÄNNISKOR. Men har sociala läst igenom vilket folk de anställer ,genom att de verka vara van med den banan, och då säger tjejerna så knäppa saker till folk då. Men har inte knappt tid, att lyssna eller läsa igenom min stora akt från Stockholm sjukhus ,som hade gått igenom med mig allt, hur jag ska kunna leva bäst med min hälsa då. Men läkarna och psykologer och sjukgymnaster hade skrivit allt hur jag ska jobba då.

Men även terapeut hade skrivit mycket, som var bäst för mig då. Men unga tjejer stökar till mitt liv, genom att jag  måste lämna Anders genom att alla problem med han. Men tänkt länge lämna honom ,när jag åker kana rakt bakåt och mår dåligt då. Jag kan inte jobba med folk när han kör hundra mil bakåt för mig då. Men ingen fattar det, som kommer till mig, utan tittade inte ens på min mapp, jag lade fram på pallen till tjejerna då. Men har skickat ut dem från mitt hem, och visa sig inte mer ,MEN ÄVEN ANMÄLT DEM FÖR HÖGRE INSTANS DÅ. Men var så dålig när de kom ,men även såg att jag måste ha lite lugn och ro då.

Men det kommer från destruktiva förhållandet, då kan man bli sjuk. Men är så dålig ,och då måste jag ha så mycket hjälp första tiden. Men energilös som ingen förstår, men har inte ens läst 1 dag tjejerna, annars har hjälpt mig. Jag måste ha hjälp första tiden. MEN EN DAG KANSKE TJEJERNA FÖRSTÅR SAMHÄLLET, MEN UNG OCH KAN INGENTING OM MÄNNISKOR.

de176fcc654cb561471ae642e7e0928bTJEJERNA HAR FÅTT PROBLEM DET KAN JAG LOVA ER DÅ. MEN NU BOR JAG HÄR, OCH VAKNAR UPP FÖR SENT DÅ.

JAG HAR ALDRIG MÖTT SÅ KNÄPPT FOLK, OCH DÄRFÖR HAR JAG PRATAT RUNT DÅ.

FOLK SÄGER, SÄGER TJEJERNA FRÅN SOCIALA SÅ????? JA DE SA SÅ. Men folk har varit brydd ,men tjejerna sa så. Men jag hamnar i en knäpp värld då. Men folk fattar inte vad jag mött på, man får inte jobba svart, som folk jagar folk som jobbar svart då. Men även pratat med folk som haft företag ,men säger samma sak, men det är farligt, men du sa väl NEJ då. Men bättre att hjälpa till ,än att visa så galen väg då. De var så chockad då.

Men har lite humor åt socialas kriminella tjejer,  som hitta på konton och Anders och andra i familjen skulle ta hand om det, ISTÄLLET FÖR ATT GE PENGAR DÅ. Men blir full i skratt idag, genom att folk har blivit chockad att det finns så knäppa människor på sociala, istället för att hjälpa mig ,som har råd från läkarna då. Jag har det som humor fast jag är arg på dem, genom att jag måste faktiskt ha jättemycket hjälp när Kewan kom genom att jag hade inte ens ekonomi att skilja mig då.

Men även hann aldrig starta upp en ny lokal, genom att jag har varit seg och trött att starta igen då. Men tittade ibland på lokal, men såg att den kostar pengar då ,eller så måste jag renovera mycket för att kunna få arbetsglädje där. Men inget gick som jag hade tänkt när jag flyttade från ett fruktansvärt hem till ett hem ,som handen i handsken då. Men allt var perfekt fick som jag hade tänkt mig då. MEN UPPTÄCKT ATT JAG HAR SÅ SVAGT FOLK, genom att jag blev sjuk när Kewan kommer och går ,och jag kan inte agera som jag vill då. Men även tänkte ta mitt liv som aldrig tänkt förut då. JAG HAR ALDRIG TÄNKT SÅ TA LIVET, MEN KOMMER NÄR KEWAN DÖK UPP. MEN BRÅK FRÅN ANDERS. Men känner mig mindre älskad när han bråkar med mig. Men därför måste jag lämna Anders. Men tål inte bråk och kan bli stressad av Anders, som ingen fattar. Birgitta kan leva igen, men ingen förstår det. 

MEN OM FOLK HAR VARIT KLOK OCH HJÄLPSAM, DÅ HAR LIVET BLIVIT PERFEKT DÅ. Jag har skilt mig förut utan problem ,och jag blev inte sjuk att lämna Ömer. Eller när Ömer och jag hade stök mellan oss då. Men tanken fanns aldrig där, att jag skulle lämna barnen ens ,jag hade Nathalie då men sen kom andra barnen då. Men fanns inte en tanke när jag pratade med folk då. Men har barn och måste stanna kvar då.

Men nu var Kewan något annat ,som jag själv fick enorma problem med då. Han lämnar och går ,och jag håller på bli galen på allt ,och ingen vill ens byta med mig den man jag mött på då. Men arg idag och besviken på allt ,och sjuk på kuppen är han han vilken hit, att jag bor här ,och han där då. Men när ska allt ta slut nu. MEN JAG OCH ANDERS SKA INTE BO UNDER SAMMA TAK JAG KAN KÄNNA VILL BARA BORT FRÅN ALLT. Men har vakt runt mig. Men måste överleva.

MEN SOCIALA TJEJERNA TYCKER ,ATT BARNEN OCH ANDERS SKA GÖRA SOM DE VILL DÅ ,SÅ GALEN VAR DE tycker att barnen ska kliva på tjejernas bana, som alla blev chockad av då. Jag var tvungen att ringa kronofogden om allt de sa till mig då. Men sa att de tyckte jag skulle jobba svart då. Men kvinnan på kronofogden sa, men sa de så från sociala då. JA säger jag, de sa det. Men kronofogden frågade flera gånger ,men sa de så. JA sociala, sa så. Men kan inte fatta det att leda in på svart väg en brottslig bana som sociala anställer då. Men tjejerna satt i Östersund, och de anställer kriminella tjejer har vi sett då. Men minns det som än idag när tjejerna sa, men gör så här och gör så här konton, som skulle visa hur jag skulle jobba svart, men då kan de åka dit och jag tänker jobba vitt då.

Men tror sociala tjejerna ska skada min familj som har jobb alla tre tjejerna då. Men två av Yasmine och Nathalie har familj då. Men Linn har sambo och har arbete då. Men kan inte utsätta dem då. Men sjuka tjejer har sociala anställt då. MEN JAG SKYDDAR MINA BARN DÅ. MEN DÄRFÖR SA JAG NEJ TILL HJÄLP DÅ. 

MEN HAR PRATAT MED FOLK OM SOCIALA DÅ. MEN SA TJEJERNA SÅ, JA SÄGER JAG MEN VARJE PERSON JAG PRATAR MED, JAG TAR UPP GALEN VÄRLDEN JAG HAMNAR I DÅ, har pratat med folk ,så de kan förstå att jag blev utan hem tack vare sociala anställer kriminella människor då. Jag har pratat med så mycket folk om hur dåligt jag blev behandlad av dem. Men förr då kunde ställa upp, men nu har de anställt galet folk då.

Men folk som kan min hälsa sa, men varför kan de inte hjälpa mig när de vet hur det är då. Men såg hela mappen, men blundar för allt ,som har gått igenom en stor undersökning då. Men ingen fattar vart tjejerna kom ifrån ,det är bättre att hjälpa till när jag måste lämna Anders som hade tänkt det. MEN KAN INTE LÄMNA HONOM ,OCH LEVA EN STUND I HIMMELRIKET TYST RUNT MIG SITTA OCH SKRIVA DÅ. Men tjejerna ska få byta med mig när de har inget hjärta ens ,utan ung och knäpp är de kommer med så galet erbjudande då.

MEN BRA ATT BÖRJA I TID ATT HJÄLPA VARANDRA DÅ hjälpa till när de ska arbeta med olika människor, som även de kan hamna i problem, genom att världen är tyvärr upp och ner idag. Jag ser från när jag var ung samma ålder då. Men då hade jag det bra ,men så händer saker på vägen då. Men livet är så ,man är inte ung hela tiden ,utan folk blir även äldre, och måste ta hjälp om de hamnar i kris ,och då har folk rätt att få hjälp när folk hamnar i kris då. NU HAMNAR JAG I KRIS ,OCH NÄSTA GÅNG KAN DET VARA TJEJERNA SOM HAMNAR I KRIS, BRA ATT VARA ÖPPEN ,OCH INTE HITTA PÅ EN MASSA TOK ,UTAN VÄX UPP NU.

JAG HAR KUNNAT RÄDDAT ALLT OM MIN TVILLINGSJÄL HAR VARIT HOS MIG ELLER SUTTIT PÅ FACEBOOK, OCH PRATADE MED MIG, genom att han kom och gick, då  blev jag sjuk av honom ,och ingen kan något om tvillingsjälar då. Jag ser på min yngsta dotter, hur hon mår nu, och försöker gå vidare som är svårt att göra, genom att hon känner av honom ,och känner honom inom sig, och samma med mig, vi mår inte bra att leva såhär.

Jag går tillbaka i tiden, men är för det mesta arg på allt, och även arg på, ATT JAG VISSTE INTE HUR JAG REAGERADE PÅ MIN TVILLINGSJÄL, men min äldsta dotter sa, ta bort honom mamma, hon måste känt varningar, men det var svårt att ta bort honom genom att jag var så kär, och tog ett tag att berätta för mina döttrar då. Min yngsta dotter hon sa inte så mycket ,än hon gillar inte Facebook då. JAG AVSKYR FACEBOOK DÅ.

Och en del försökte bara liva upp mig, att de tyckte att mina barn gjorde fel låt mamma få ha lite kul ,istället för att ställa till problem för mig. Jag pratade med en kvinna hon levde själv med en man ,som var äldre än henne, men inte så stor åldersskillnad som vi hade. Men hon sa ,MEN KÄRLEK ÄR KÄRLEK ,OCH ÄR MAN KÄR, DÅ MÅSTE MAN TÄNKA SJÄLV SÅKLART VÄLJA DEN MAN ÄLSKAR, OCH KAN INTE TÄNKA PÅ VAD ANNAT FOLK TÄNKER DÅ, och ingen annan då. Men hennes bror hade liknande som mig och min tvillingsjäl, och även hennes mamma hade det, så hon förstod inte problemet jag hade med barnen då.

Jag hade barn som inte gillade honom, genom att vi hade för hög ålder mellan oss då. Idag kan jag inte titta åt äldre män ,efter min tvillingsjäl dök upp ,förr tänkte inte jag på det så mycket då. Jag levde med min man, och vi hade 4 år mellan oss, men nu blev det många år mellan oss nu. JAG KAN INTE ÄNDRA OM KÄRLEKEN, VI FÖLJER HJÄRTAT SOM GUD VILL VI GÖR. 

MEN FOLK ÄR EGENTLIGEN KNÄPP NÄR VI TÄNKER EFTER ,hur folk reagerar på åldern då. Jag säger inte till barnen om jag gillar deras man utseende. Jag pratar med dem, men säger ingenting om de ser bra ut, eller inte då. Jag pratar bara med dem då.

Men så är det för många människor om de möter på åldersskillnad ,ATT DÅ BLEV DET PLÖTSLIGT PROBLEM MED ALLT, att den ser knäpp ut eller den ser inte bra ut, men kolla åldern ska de leva ihop då. Men är så gammal då. Som är på väg till graven kan knäppt folk slänga ur sig då. Jag har hört från andra ,som har bekymmer med de. MEN ÄR FULT ATT HOPPA PÅ FOLK, GENOM ATT KÄRLEK KAN VI ALDRIG STYRA ENS, NÄR HJÄRTAT ÖPPNAR SIG FÖR OSS DÅ. LÅT FOLK BESTÄMMA SJÄLV VEM DE VILL LEVA MED DÅ.

Eller folk frågar vad har du för kul med honom, som har den åldern mellan er då. Men säger man så till folk då?? NEJ DET ÄR FULT ATT SÄGA SÅ. Men säger inte samma sak om de möts ute med samma ålder ,utan kan prata och säger ingenting då. Men då är det accepterat då. Men folk har problem med att åldern stämmer inte för andra, men kan vräka ur sig både det ena än det andra, och måste till och med ta bort folk från Facebook då.

Men de säger fula ord om honom då. Men om hon hade en samma ålder accepterad åder ,sa ingenting även om de inte gillar utseendet då. Men tyst och tänker älskar varandra då. Ingen säger ett knyst då. MEN VI ÄR LÅST NÄR VI HAR SVÅRT ATT SE FÖRÄNDRING I SAMHÄLLET.

,Jag säger aldrig till kvinnor eller män när de har träffat deras män då eller kvinnor då. Jag säger ingenting ,genom att de älskar varandra då. Men fortast att folk träffar folk som har inte samma ålder, då börjar de säga en massa fula saker då. Men om folk är överviktig ,så säger inte folk så mycket till dem, varför lever du med honom eller henne då. Men har åldersskillnad då blir det genast problem, då stämmer inte åldern för dem ,fast de har valt varandra då. Men då kan folk vara så fräck ,och säga fula ord som är känsligt, genom att de valt varandra och älskar varandra då. MEN LÅT FOLK FÅ VARA IFRED ,OCH DÖM INGEN LÅT DE VÄLJA,HUR DE VILL LEVA ,GENOM ATT VI GILLAR INTE SAMMA PERSON DÅ. VI DRAS INTE MOT SAMMA HAR JAG SETT DÅ.

Jag har sett idag, att det är mycket mer vanligt att ha åldersskillnad mellan oss då ,och ser på nära håll ,att par kan ha över 20 år mellan sig, MEN ÄLSKAR VARANDRA VI DRAS TILL MÄNNISKOR VI ÄLSKAR, och är svårt att ändra om känslor vi känner för varandra, bara för att göra andra nöjd, då kan man inte ens leva om folk fick bestämma ,hur man ska välja sin man, då blev jag inte lycklig ,genom att vi känner inte samma, och tycker inte samma sak om människor ,då blev jag utan. BÄST ATT VÄLJA MAN SJÄLV.

Men jag vill också leva och känna mig lycklig då, som folk inte tänker på då. Hur jag väljer ,eller hur min tvillingsjäl väljer mig ,som har en plan med sig och han måste välja sin tvillingsjäl ,och ingen annan, GENOM ATT ALLT ÄR UTRÄKNAT FRÅN FÖRSTA STUND SEN HAN FÖDDES, och att ta sig till England. Han har kunnat tagit sin resa till Sverige mycket enklare för mig och honom då.

Men han valde England genom att han har haft liv där och dog där, genom att han tog sitt liv i England, fast jag skulle egentligen tillbaka dit när jag tog mitt liv där. GUD HAR SAGT ATT MAN MÅSTE TILLBAKA TILL PLATSEN IGEN när man tar sitt liv då. Jag fattar inte att inte jag måste tillbaka, fast jag tog mitt liv 1956. Vem vet när jag ska träffa honom ,som jag sitter och jobbar med då. Jag hoppas inte på det, men när jag skriver, då dök tanken upp ,genom att jag åkte tillbaka till England igen när jag blev mördad 1888, men föddes igen i England, eller så har han en annan plan med mig då. Och jag får ändå rena med min tvillingsjäl då. Mina tankar går nu, genom att jag vet att folk får åka tillbaka till landet de tog sitt liv ,och jag blev dödad 1888 och tog inte mitt liv, utan var en ung kvinna ,som hade börjat sitt liv i rätt riktning när jag mötte honom. Jag kan inte rå för det. Men hur GUD ser på det, eller så fick åka ner på en gång efter jag blev dödad då.

Det är mina tankar som snurrar ,eller måste han börja med Sverige och han med Kurdistan, men vilken omväg för mig. Han sitter i England och ibland känns det, som han sitter på starkt superlim min tvillingsjäl, men vi måste skriva och skriva och hade önskat att folk hjälpt mig, men ingen kan tvillingsjälar som stökade till för mig. Genom att  han kom och gick ,och jag blir sjuk inombords, då måste andra hjälpa mig ,genom att GUD hade börjat med Sveriges, och börjat med Kurdistan SOM VAR INTE SÅ PERFEKT FÖR MIG , genom att jag sitter med en man, som har gått för svenska folket då ,och då dyker min tvillingsjäl upp ,som GUD har öppnat Kurdistan med och vad händer då?

Min tvillingsjäl måste hitta mig och jag har börjat med Facebook ,som jag är så arg på idag ,men vi möts där ,och han sätter igång och öppna hjärtat på min tvillingsjäl ,och ska ge kärlek till Kurdistan. OCH VAD HÄNDER MED MIG, HAN BLIR SJUK OCH FÖRSVINNER FRÅN MIG, OCH JAG SÅG HUR HAN MÅDDE DÅ. Vad händer med mig. Jag håller på samtidigt att bygga upp ett nytt liv efter min sambo då ,och han han fick känna på när GUD öppnade hjärtat på honom. Han blev så sjukt när han gjorde det ,och ville bara ta sitt liv när han öppnade hjärtat på honom ,och samtidigt på mig och min yngsta dotter och hennes man, som var på väg att gifta sig då.

SJUK BLEV VI GENOM ATT TVILLINGSJÄLAR HAR INTE SÅ KUL LIV IBLAND DÅ. Jag har förstått mycket mer ,och folk som vill skriva vackra saker om att möta sin tvillingsjäl och gosa in er i lögner ,genom att ni vet inte hur det är på riktigt. Jag har gråtit för min dotter efter smällen när GUD öppnade hjärtat på dem .Det blev bara kaos för henne, men hon måste tillbaka såklart, genom att hon kan inte gå vidare, genom att han och hon måste tillbaka då. Jag trodde på allt innan jag vaknade upp ,och även trott på sagor om tvillingsjälar ,men pratade lite grann med.

SWEDEN SVERIGE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJAG PRATADE MED LADY NADA IGÅR NÄR JAG HÖLL PÅ ATT BLI TOKIG PÅ ALLT. Jag som hatar Facebook har mycket folk nu. Genom att GUD säger att jag måste säga JA till folk nu, Jag såg från början hur de ökade hela tiden. Ibland vaknade jag ,då var det 700 hundra som väntade, fast från början var 2 till 3 vänförfrågan, men ibland var det  600 på en dag ,och hela tiden ökade för mig. GENOM ATT JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTION OCH DE KOMMER TILL MIG SÅKLART och nu har jag 5000 och nästa 500 som jag inte har kunnat sagt ja till då.

Nu när jag sitter och skriver 3 nya vänförfrågan och det kommer varje dag, men från början fick jag en lindrig chock när jag öppnade Facebook eller plingade på surfplattan eller mobilen nya vänförfrågan. Hur har GUD tänkt, genom att Facebook får man bara ha 5000 vänner ,men såg ett annat land hade över 5000 vänner, men här går gränsen vid 5000. Jag tycker att folk kan bestämma själv vilken nivå de ska ha på vännerna, ATT FOLK FÅR KÖPA PAKET ELLER ATT FOLK KAN BARA VÄLJ ETT PAKET I DERAS STORLEK  bestämma själv, hur mycket vänner de vill ha.Och jag får inte öppna en sida till utan folk måste följa oss ,och då går det inte ha flera Facebook sidor då.

Jag vet inte hur han har tänkt det. Jag håller på bli tokig på allt ringande till mig då och kan knappt fixa bloggen, då ringer folk. Jag har bara nu en surfplatta att skriva ifrån och då får jag problem när de ringer då. JAG FÅR SÅ DÅLIG HJÄLP, genom att jag bor med människor som GUD påstår ska hjälpa till ,och har inte hjälpt till, då måste de göra det.

Men GUD ser att jag har svenska människor runt mig ,och bor med folk som äldre än min dotter  kommer ifrån ett annat land än Sverige Turkiet kurder. DE HAR HJÄLPT TILL NÄR JAG HAMNADE I KRIS. Jag har gått tillbaka på den tiden med min första man. Jag har aldrig suttit här ,och om jag suttit här. De har hjälpt mig från stället hittade på lösningar till mig ,när de ser hur jag mår ,hittat på ett bättre ställe ,och gått in och hjälpt mig, genom att jag vet hur de gör mot familjen och släkten, men nu bor jag med svenskar och kan inte ändra om då.

DE GICK IN MED ALLA MEDEL ,OCH ÖMERS KUSIN  FICK PROBLEM HON HADE MED FAMILJEN DÅ. MEN ÄVEN MIN DOTTER NATHALIE FICK HJÄLP AV SIN BROR OCH SIN PAPPA ATT LÄMNA SIN MAN DÅ. Men bror hyrde ut sin lägenhet tills hon hittade en ny lägenhet då. Men de hjälper varandra. Men synd att inte jag fick samma hjälp, som måste få stor hjälp då.

Men jag ser ,och vad jag sett och folk kan gnälla på utlänningar, MEN JAG SER HUR GÄSTVÄNLIGA DE ÄR när jag bodde kvar i mitt hem, då ringer de på min dörr en kille, och han hade en tjej med sig ,och frågade om vi vill ha tårta genom att hon fyllde år.

Jag minns även när jag fick hjälp av en vän till min första man, när han ringer på min dörr ,OCH FRÅGADE OM JAG BEHÖVDE PENGAR TILL MAT ,genom att min man var i Turkiet, och var på väg hem, men han frågade om jag klarade mig tills han kom hem då.

Jag har aldrig haft en svensk ,som ringt på min dörr, och frågade om jag måste få hjälp eller pengar till mat då. Ingen ,men folk kan gnälla på utlänningar hur mycket de vill,  men jag tänker bo med en utlänning ,och har pratat med andra om när min äldsta dotter fick hjälp. DE SER ATT DET ÄR ETT ANNAT FOLK ,SOM HJÄLPER NÄR DE KRISAR. Men här är det sura miner om jag ber om fil eller lite bröd ,och måste betala en del saker. Jag kan inte ens köpa en dator när jag bor här, genom att han tänker inte hjälpa till med det, utan tänker lägga pengar till sin pappas tvättmaskin, genom att han var tvungen att köpa en ny då.

Jag vill bara komma från stället nu och bli fri. Och  ibland kan jag tänka tillbaka på Göteborgs tiden när jag hamnade så fel då. Jag minns att min förra man ringde när jag hade träffat min tvillingsjäl, och blev inte så glad,  men det är svårt att släppa sin tvillingsjäl ,och jag tog bort honom från Facebook. Jag blev så arg, fast idag kan se det annorlunda när min dotter ringer och klagar, att han ställde upp fast jag vill inte ha den hjälpen överhuvudtaget. JAG VAR KÄR DÅ OCH ÄR DET FORTFARANDE KÄR I HONOM DÅ.

JAG MÅSTE SKRIVA AV MIG MINA TANKAR OM ALLT OCH FACEBOOK alla männen som inte alla gör ,som jag vill när de skickar bilder till mig, men ska bli kul att se vad som händer nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.