HUR VI SER PÅ POLISEN IDAG

VI GÅR TILLBAKA PÅ DET VI SKREV OM IGÅR GENOM ATT MYCKET TANKAR KOMMER UPP OM POLISEN IDAG ,att polisen är inte som förr i tiden ,utan fruktansvärt sätt de har mot oskyldiga människor idag.

VI TÄNKER TILLBAKA PÅ FAMILJEN VI TOG UPP OM, SOM VAR FRUKTANSVÄRT ATT SE ,HUR SVERIGE HAR UTVECKLATS TILL ETT VÅLDS LAND IDAG när vi ser killen som blev skjuten, och hade två barn som väntar på ,att pappa kommer hem, men han kom aldrig hem pappa, genom att polisen skjuter ner killen, för han hade inte körkort och försökte ta sig från polisen, och springer och polisen bara skjuter ner en oskyldig kille ,som försökte ta sig ifrån polisen och var utan körkort, vilken tur att jag har körkort annars har jag blivit skjuten om jag har tagit bilen till affären utan körkort.

Men var ändå ute och gjorde sina ärende och för den delen skjuter man inte ner människor bara för ett körkort, då har Sverige gått för långt GENOM ATT DET ÄR POLISEN SOM STÅR FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET och inte en oskyldig kille då .Och  polisen som har bara våld inom sig skjuter på allt ,och killen hade inte ens vapen han hotade inte någon han försökte springa från polisen såklart och många har gjort det.

Vaclav_Zapadlik_Painting_017ÄVEN MIN GAMLA PAPPA, PÅ DEN TIDEN SATT OCH SKRÖT FÖR MIG ,HUR POLISEN JAGADE HONOM. Han var så stolt när berättade för mig, och jag var ung när han sa det när polisen jagade honom. Men han körde fort såklart ,och han vann över polisen när han körde olika vägar ,för att komma undan polisen då.

MEN HAR DET VARIT IDAG, DÅ HAR MIN PAPPA KOMMIT HEM I ETT PAKET DÖD ,och vi fick mista pappa för tidigt ,”men vilken tur att du inte lever nu pappa, då har du inte levt så länge, genom att du gillade att köra fort och stila dig såklart.”

MEN IDAG BLIR OSKYLDIGA MÄNNISKOR NEDSKJUTEN UTAN ANLEDNING , titta på min pappa som dog för många år sedan, och han jobbade på Bilbolaget Volvo. Han sålde mycket bilar till folk. Han jobbade där tills han gick i pension ,men han gillade att köra fort och skoja med polisen. Men jag känner även andra som har kunnat kommit under polisens våld ,och skjuter ner honom. Han gillade att testa och köra fort,men han är död sen flera år sedan han blev sjuk och dog.

Vi tänker på familjefadern idag barnen miste sin pappa ,genom att vi har en galen polis idag ,fruktansvärt våldsam polis ,och vi har barn som har familjer och tänker på dem. OCH DET GÖR SÅ FRUKTANSVÄRT ONT NÄR VI SÅG PAPPAN MED TVÅ SMÅ BARN, att barnen blev utan sin pappa på ett löjligt sätt av polisen bara, för små saker då. Jag går tillbaka på min pappa ,som var ung och tyckte om ,att köra fort och lura bort polisen var hans sport ibland, när han ville ha lite kul Men  han var inte våldsam som polisen är idag ,utan ville bara ha lite kul då.

Haniel-1TITTA PÅ KILLEN SOM BLEV SKJUTEN HAN VAR UNG OCH HADE HELA LIVET FRAMFÖR SIG.Hans flickvän fick ett tråkigt besked, att barnens pappa är död. Hur tror det känns för henne och barnen när hon ska sätta sig ner och berätta att pappa är död.

Barnen kommer att fråga varför är pappa död!? HUR SKA HON BERÄTTA DET, EN GALEN POLIS SOM TOG DERAS PAPPA eller hur kommer hon att berätta det för barnen nu? Tänk vad mycket går i huvudet på barnen, ska hon vara ärlig, att en galen polis skjutet pappa ,eller hur ska hon säga till så små barn, att pappa kommer inte hem längre. Varför det kommer barnen såklart fråga då.

Eller ska hon vara riktigt ärlig för barnen, ATT PAPPA BLEV TYVÄRR SKJUTEN AV EN GALEN POLIS ,och att du måste själv akta dig för polisen, genom att inte bli utsatt för problem när du växer upp, genom att vi har galna poliser ,och ett våldsamt samhället mitt barn. Och vill inte ,att det ska hända dig någonting som din pappa då.

ANTINGEN KOMMER MAMMA MÅSTE SKYDDA SINA BARN, att de inte hamnar som pappan hamnade under kulan på polisen, genom att pappa hade inte körkort och försöker ta sig ifrån polisen då.

DET BLIR MAMMANS MARDRÖM IDAG, genom att många människor kan bli skjuten idag, genom att det är polisen som håller i våldet i Sverige. DET ÄR POLISENS SOM STÅR FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET,och inte vi andra människor. POLISEN VISAR BARA VÅLD ,och det är ett gott exempel på familj fadern, pappan blir skjuten av att han saknar körkort. Hör ni själv vad tokig polisen är idag. Ni som har ungdomar tänk på det, därför tog vi upp om min pappa. Han var ingen brottsling, det är polisen som är brottslingar i samhälle.De är de som bara visar våld i samhället.

VEM ERSÄTTER MAMMA NÄR HON BLEV ENSAM MED TVÅ SMÅ BARN?  Betalar ni ut pengar till henne, genom att det kostar att ha barn idag ,eller får till och med polisen ha kvar sitt jobb, genom att han är en brottsling ,och måste sluta sitt jobb och aldrig mer titta åt polisyrket ,annars kommer fler bli skjuten på exakt samma sätt som familj fadern med två barn.

Plus vi ser mer knasbollar i samhället NÄR POLISEN SKJUTER NER ETT BARN SOM HAR DOWN SYNDROM SAMMA DÄR BARN SOM LEKER som de gör, men har inte vuxit som oss utan har leken i sig då. Hur många har lekt cowboy och indianer. Hur mycket barn har lekt det,att idag är du indian och idag får du vara cowboy då. Hur mycket folk har lekt det som barn, eller går runt med en leksakspistol.Hur mycket barn har inte det.

Det är mycket barn som har leksakspistoler och jag misstänker, att polisen köper till sina barn leksaker, men mycket vapen, men polisen älskar vapen såklart ,och skjuta hej vilt. Och barnen får för mycket leksaksvapen, men det är tiden idag och killen som hade Down syndrom han höll på att leka såklart, MEN DÅ MÅSTE NI BÖRJA STÄDA BORT ALLA  LEKSAKSVAPEN , så inte fler barn blir skjuten av riktigt vapen då, att polisen pepprar ner ett barn igen då.

Vi har en galen polis och hoppas att de ersätter alla människor när de har tagit livet från dem,men de kan aldrig ta tillbaka det som är dött, MEN ERSÄTTA MÄNNISKOR TYCKER VI ,genom att polisen har börjat stå för brottsstatistiken idag.

MEN SKA POLISEN VARA SÅHÄR?

Genom att ingen vågar ringa polisen om de söker efter barnen. De kan skjuta ert barn, så illa är det idag GENOM ATT VI HAR INGA NALLEBJÖRNAR TILL POLISEN ,och föräldrarna kan vara orolig för sina barn och söker hjälp hos polisen.Och barn kan försöka hålla sig undan och även springa från polisen och vill vara ifred. Barnen kan bli skjuten av polisen, så illa är det idag genom att polisen står för brottsstatistiken lita inte på dem.

Förr kunde folk ringa polisen ,genom att de hade annat sätt då. NU FINNS DET BARA VÅLD I HUVUDET när de plötsligt skjuter ner en kille ,som har fortfarande barn i sig Downs Syndrom ,som har ännu inte vuxit upp, även om de är vuxen till längden, men inte till sättet barn fortfarande. Som polisen måste börja lära sig om människor. och inte plocka fram skjutvapen fortaste de möter på folk.

OCH DET VERKAR SOM POLISEN TROR ATT SVENSKA FOLKET ÄR TERRORISTER HELA BUNTEN fram med vapen .och preja ner på en gång, men så har landat blivit idag ,att polisen tror att svenska folket är terrorister hela bunten polisen har ingen urskiljning idag.

Polisen bara kör på idag ,att alla kan hamna under kulan från dem, GENOM ATT DET ÄR POLISEN SOM STÅR FÖR VÅLDET SAMHÄLLET. Vi  har ett samhälle med bara våld idag ,som mesta delen kommer från poliserna idag, så illa ser samhället ut, genom att de kör på sitt eget sätt.

Men ska våra barn måste växa upp i ett fruktansvärt samhälle, och vi har egentligen poliser som skydd ,men det blir svårt idag, GENOM ATT POLISEN MÅSTE  ÄNDRA SIG SLUTA MED ALLT VÅLD genom att sänka våld statistiken från dem.

POLISEN MÅSTE LÄRA SIG OM MÄNNISKOR och läsa många år psykologi OCH JOBBA MED SIG SJÄLV,annars råkar ni ut för busar i samhället som jag råkade ut.Hon bär på ett enormt mörker som inte har tagit i tag i det, annars har inte jag råkat illa ut överhuvudtaget.

HON HAR HJÄLPT MIG OCH MIN DOTTER MED JACKAN SÅKLART, gjort samhällets tjänster då.Och samma med poliser som skjuter ner pappa med två barn, samma där bara för han inte har ett körkort ,eller försöker ta sig ifrån polisen LÅTA KILLEN VARA han skadade ingen då.Han hade inte ens ett vapen, som polisen hade då. Låta killen vara och prata med honom utan att göra som de gjorde då. Vi har en våldsam polis idag samma med killen ,som har inte vuxit upp Down syndrom BARA BARN VAR HAN LEKTE.

Men så länge inte polisen börjar läsa om om olika människor ,DÅ KOMMER DET HÄNDA  MYCKET mer,genom att det är polisen som är brottslingen i samhället då.

2 reaktioner till “HUR VI SER PÅ POLISEN IDAG

 1. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I
  decided to check out your website on my iphone during lunch break.
  I really like the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m surprised at how fast your blog loaded on my
  cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..

  Anyhow, wonderful site!

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes the help of BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.