HUR VI SER PÅ POLISEN IDAG

IDAG HAR DET BLIVIT FÖR MYCKET VÅLD SAMHÄLLET, SOM POLISEN STÅR PÅ FÖRSTA PLATS NÄR DET GÄLLER VÅLD, som borde lära sig om människor och sluta använda så mycket våld i dag, genom att lära sig om hur människor fungerar då.

POLISEN MÅSTE LÄSA PSYKOLOGI, SOM DE HAR LÄST SÅ LITE NU när vi ser hur mycket folk idag blir utsatt för polisen, och skjuter ner folk hur enkelt som helst idag UTAN FINNS INGEN MEDKÄNSLA IDAG UTAN POLISEN STÅR FÖR VÅLD I SAMHÄLLET IDAG. HÅRD VÄRLD MED BARA VÅLD IDAG.

POLISEN KAN TILL OCH MED SKJUTA NER OSKYLDIGA MÄNNISKOR OM FOLK GÖR FEL ELLER RÖR SIG FEL kan till och med skjuta ner oskyldiga människor om de gör lite fel eller rör sig fel, då kan folk bli utsatt för polisen ,och de är polisen som är våldsam ,som har skapat ett våldsamt samhälle idag, tack vare vi har en en polis idag, som inte respekterar människor överhuvudtaget idag, utan kör bara med våld slår ned oskyldiga människor idag.

GENOM ATT  POLISEN KAN INTE PRATA IDAG, antingen misshandlar polisen folk idag ,genom att vi har samhälle i våld. Barn får växa upp i ett vålds samhälle bara våld får våra barn växa upp i dag, BARA VÅLD OCH POLISEN SKA GÅ MED GOTT EXEMPEL ,SOM ÄR VÄRST PÅ ATT MISSHANDLA MÄNNISKOR VI HAR EN VÅLDSAM POLIS IDAG. Och ska vi ha ett samhälle där folk blir nedskjuten idag.

Vi har barn att skydda idag, och NÄR VI SER ETT OSKYLDIGT BARN BLIR SKJUTEN MED FLERA SKOTT I RYGGEN ,SOM VAR EFTERBLIVEN KILLEN HADE DOWN SYNDROM SOM VAR ETT SJUKT BARN. Vi tänker på hans föräldrar, och andra föräldrar som kan hamna under kulan nästa gång ,kan det vara ert barn ,eller jag som går fel eller håller något i handen nästa gång. De kan vara jag som blir nedskjuten då.GENOM ATT VI HAR EN GALEN POLIS OCH MISSHANDLAR FOLK. 

SKA VI HA EN POLIS SOM ÄR SÅ VÅLDSAM IDAG OCH STÅR FÖR HÖGSTA VÅLDET I SAMHÄLLET DÅ?

Och jag vet att polisen kan misshandla oskyldiga människor och får ingenting för det.  De misshandlar fortsätter jobbar, fast de skulle slutat sitt jobb och titta åt annat jobb. MEN POLISEN SKYDDAR SINA KOLLEGOR SÅKLART ,OCH LJUGER OCH HÅLLER DEM BAKOM RYGGEN ,och därför får de jobba kvar ,som skulle tittat åt annat jobb genom att de passar inte att jobba som polis, när vi ser vad som hände med killen som hade DOWN SYNDROM  Polisen måste sluta på en gång annars kommer fler barn som har Down syndrom hamna illa då.

OCH HUR MÅNGA BARN HAR DOWN SYNDROM IDAG?

Men vad måste polisen göra nu ,för att lära sig om barn som har down syndrom hur de fungerar och lär känna dem då? OCH LÄS OM BARNEN OCH VUXNA HAR OCKSÅ DOWN SYNDROM DÅ. Polisen måste gå skola och lära sig annars kommer fler råka illa ut ,men så länge de har poliser som springer runt och skjuter folk som är till med oskyldiga människor, som har lika rätt att leva som någon annan, då måste de bli en ändring .Och bara för att barn har en sjukdom ska polisen lära sig om det och mycket barn kan ha andra sjukdomar,  men polisen måste lära sig hur de fungerar, istället för att skjuta ner oskyldiga människor nu.

Nu skjuter polisen ner en oskyldig kille som var sjuk och jag hoppas att de får lämna sitt jobb som polis. OCH DE HAR SKJUTIT NER EN FAMILJEFAR SOM HADE TVÅ SMÅ BARN och barnen förlorade sin pappa, genom att han var ute fel tid på dygnet och möter på polisen och kan inte prata ,genom att polisen verkar ha tappat talförmågan idag. Polisen skjuter på allt de ser idag och då är det dags att se över polishuset och SPARKA POLISEN FRÅN TJÄNSTEN, genom att de ska inte sitta kvar våldsamma poliser.

Och vi har sett så mycket våld med. Folk som är sjuk och ringer dem om att hjälpa dem, genom att de är rädd att de tar sitt liv och mår dåligt,  men polisen putta dem närmare döden ,genom att de misshandlar och och kränker dem som har blivit sjuk efter polisen, GENOM ATT POLISEN KAN INTE SITTA OCH PRATA LÄNGRE ANTINGEN SKJUTER DE FOLK ELLER MISSHANDLAR FOLK IDAG.

Vi skulle aldrig kontakta polisen när man ser hur de misshandlar och till och med skjuter ner oskyldiga människor. Och folk säger, ring polisen om du måste det när du är orolig för barnen då. Det kan hända mycket idag genom att vi har ett våldsamt samhälle idag. VI SÄGER NEJ ATT RINGA POLISEN genom att de kan skada oss som de gjorde med  killen. Och barnen kan mista sina liv aldrig skulle vi ringa en polis när vi ser vad som kan hända, genom att polisen idag kan inte ens urskilja människor som är sjuk utan tar till våld och slår ner folk ,som folk har tillit.

MEN IDAG SKA FOLK VAR AKTSAM OM SINA BARN DETTA VAR EN JÄTTESTOR VARNING IDAG, att vi kan mista barn på oskyldigt sätt. Och jag hamna under kulan som är den ärligaste människa som har svårt att ljuga då.JAG KAN INTE ENS DÖDA ETT DJUR ENS SPINDLAR LYFTER JAG UT, fast jag är lite rädd dem men dödar ingen då.

Men jag jag kan bli ett oskyldigt offer idag, genom att polisen har slutat prata idag genom att de kan inte psykologi, då skulle killen inte blivit skjuten ,GENOM ATT HAN HADE DOWN SYNDROM OCH VAR EFTERBLIVEN OCH LEKTE som andra barn och då kan inte polisen se rätt ,att han har down syndrom och nästa gång är det ni som kan mista  ett oskyldigt barn.

MEN SÅ LÄNGE SVERIGE HAR POLISER SOM SKÄMMER UT SIG I ANDRA LÄNDER, då blir man inte brydd av det, genom att folk kommer till Sverige och ska hälsa på sin son, men föräldrar fick problem genom att polisen har slutat hjälpa människor idag.Polisen kan varken pratar eller hjälpa människor längre utan kör med våld och skämmer ut Sverige. Vem vill komma hit och hälsa på sitt barn när de blir utlyst från hotellet och misshandlade dem som värsta brottslingar och till och med hamnade på kyrkogården, så gör man med gästerna när de besöker sin släkt.

OCH JAG BLIR INTE BRYDD LÄNGRE AV POLISEN GENOM ATT VI HAR EN GALEN POLIS IDAG ,och jag har själv hamnat under polisens grepp, jag har varit tyst om det.Jag skämdes för det genom att man är uppfostrad av farmor och farfar ,och de skulle dö om de levt, och jag dog nästan då. Genom att jag är uppfostrad av dem hamnade med galet folk i mina ögon. Men det var absolut inte mitt fel utan en galen poliskvinna, som skulle inte sökt polisyrket ens då.

c6ce745c8749dd105356f95d03da0c75GENOM ATT JAG HAR GILLAT POLISEN LÅNGT TILLBAKA NÄR HÅKAN JOHANSSON VAR UTE PÅ STAN ,och hjälpte ungdomarna han hade en kollega ,som även han var snäll med ungdomarna, även snäll med föräldrarna som hade barn.

Jag minns äldsta dotter Nathalie och Therése kompis kunde skämta med Håkan ,och hans kollega, men kunde rycka av dem polis mössan ,och bara skämtar med dem.

OCH KALLA DEM FÖR KLING OCH KLANG PÅ SKÄMT ,och kunde kasta mössan mellan sig på skämt

GENOM ATT HÅKAN OCH HANS KOLLEGA KUNDE UNGDOMAR ,men vad har vi idag.

Håkan satt mycket och pratade med ungdomarna om de gjort något fel. De satt och prata med ungdomarna erkände om de hade gjort något ofog, men han fick dem att erkänna ,och mycket ungdomar kände till Håkan, att han satt lugnt och pratade ,och de erkänner utan en massa misshandel. En del ungdomar visste att det var ingen mening om de gjort något ,genom att ungdomarna kände sig trygg och erkände ,och de sa till slut, hur de var. Men Håkan kunde ungdomar ,genom att han hade gått 2 år psykologi och jobbade med människor hur de fungerar. OCH DÄRFÖR KUNDE HAN FÖRSTÅ UNGDOMARNA SÅKLART DÅ.

MEN VI HAR BARA EN MASSA VÅLD NU.

Jag kan inte vara tyst längre. JAG HAR BÖRJAT BLI RÄDD FÖR POLISEN, och för mig kan ni knappt prata om polisen, genom att jag blir så arg när jag ser hur de fortsätter att misshandla folk och till och med skjuter folk,  osynliga människor då.

Jag är har aldrig gillat våld levt med människor som inte kör med våld och misshandel mot mig. Ingen har gjort det inte ens när jag bodde på landet hos min farmor och farfar aldrig våld utan pratade och sa till mig. Jag har aldrig levt bland våldsamma människor då UTAN HAFT DET TRYGGT OCH LUGN BARNDOM. Jag har aldrig blivit skadad på något sätt då. Jag har aldrig blivit misshandlad av män och slagen då, tills min dotter ringer mig.

BARN I SAMHÄLLET BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONLINN MIN DOTTER STOD UTANFÖR PLAZA OCH GRÄT ,genom att hon hade blivit utkastad utan sin jacka ,som ungdomarna i Östersund blir då, genom att vakterna har problem, och är känd för det ,att folk kan åka ut utan kläder,och det händer ofta och även vänner till henne hade samma problem, men det hände bara på Plaza ingen annanstans, utan bara där, genom att de har farliga vakter som inte kan hjälpa människor då.

 JAG FRÅGADE FOLK OM PLAZA, DÅ SÄGER FOLK, PLAZA DE VET HUR DET ÄR DÄR ,och välkänd säger de, vakterna på Plaza. Och ändå fast folk har problem med vakterna på Plaza, och ändå får de jobba kvar då. ELLER VAKTERNA PÅ GIII , DÅ SÄGER FOLK VAKTERNA PÅ GIII, alla känner till vakter som har inte bytt ut dem då. Men har pratat med folk som är över 40 år idag. Nathalie sa ,mamma alla känner till vakterna på GIII då ,hur stöddig de är då, och tror att de är någonting då. Men pratat med flera i samma ålder ,men även yngre ,som vet hur GIII och vakterna är då. Men har fortsatt år efter år med lika tokiga vakter, som kan inte hjälpa folk ens då.

NÄR VÄNTAN TÄR PÅ MIG BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION

Men har tagit upp bilder som påminner om galna polisen då. MEN DEN HÄR BILDEN PÅMINNER MEST OM POLISKVINNAN DÅ. Men svårt att visa exakt det är problem, men ansiktet och kroppen och håret då. Hon hade långt hår ihopsatt en svans där bak. Hon hade inte så tjockt hår ,men tunt hår då. Men hade svart hår. Men smal och inte så lång. Men poliskvinnan hade långt hår som når en bit ner på ryggen. Hon hade uppsatt hår, men såg att hon hade inte tjockt hår, utan väldigt tunt hår, som  satt ihop med snoddar där bak då. Jag såg hur tunt hår hon hade då. Poliskvinnan hade smalt avlångt ansikte då. Poliskvinnan hade den formen på sitt ansikte ,Smalt avlångt ansikte. JAG GLÖMMER ALDRIG HENNE DÅ.

JAG SER POLISKVINNAN ÄN ,GENOM ATT HON SKADAR MIG SÅ MYCKET I KROPPEN OCH HÄLSAN MIN, SOM HAR ÄNNU INTE KOMMIT TILLBAKA TILL LIVET, FAST JAG ÄN IDAG SKRIVER OM HENNE, SÅ KAN JAG INTE STÄDA BORT EN POLIS ,SOM SKADAR MIG ATT LEVA ETT NORMALT LIV DÅ.

MEN BROTTSOFFERJOUREN SA, ATT DET ÄR SVÅRT ATT GLÖMMA VÅLD JAG VAR MED OM DÅ. 

Jag har aldrig varit med om det förut att folk slå och på mig. Jag har inte levt bland män som misshandlar som poliskvinnan gjorde då. Men kan ta långt tid att städa bort dem. Men folk som har blivit ett offer för polisen har svårt att leva då. JAG RINGDE NÅGRA GÅNGER BROTTSOFFERJOUREN, men måste ha någon att prata med då. Men tänkte på dem på en gång ,eller få hjälp när jag har blivit så skadad då. Men jackan var det värsta de hade hört då. Jag pratade även med en kvinna som satt i Stockholm på Brottsofferjouren, men hon hade inte hört så hemskt då. Men svårt att få rätt ,men måste anmäla poliskvinnan då. Men jag blev sjuk efter den gången.

Men Anders var inte lättsam efter den smällen då. Jag fick lida av den hemska smällen. Han tog aldrig på allvar utan kan håna eller sätter på teven ,och det är poliser på teven då. Jag säger till Anders, jag kan inte titta på teven när det är poliser på teven då. Men han blir så arg ,han älskar att titta på allt mörker han kan hitta då. Men åkte i konflikter med Anders när det är han ,som skulle skyddat mig att slippa bli misshandlad då. Men sa till vad brottsofferjouren sa till mig, att det tar tid att se polisen på teven, men även Beck filmerna kan jag inte se som förut dem. ANDERS ÄR INGEN NALLEBJÖRN ATT LUTA SIG EMOT ,och sen börja se honom då. Jag vill leva med en trygg man att luta mig emot då.

Men finns galningar idag ,men trodde aldrig att jag skulle bli utsatt så, SOM ÄR DEN FREDLIGASTE AV ALLA DÅ, men åker på den smällen bara för en jacka då. Men måste hjälpa min dotter ta ut jackan från Plaza då. Men så kommer poliskvinnan på mig ,och sen är cirkusen i full gång med galen polis, och vaken kan man inte ens kalla för vakt då. MEN SVÅRT ATT HJÄLPA SINA BARN NÄR MAN SER HUR HEMSKT SAMHÄLLET ÄR IDAG.

NU RÅKADE JAG UT FÖR EN GALEN POLIS OCH EN VAKT DÅ. NI KAN RÅKA UT FÖR SAMMA SAK SOM JAG ,GENOM ATT VI HAR EN VÅLDSAM VÄRLD IDAG. MEN VI MÅSTE HJÄLPA VÅRA BARN SÅKLART.

MEN ÖNSKADE ATT ANDERS HAR GÅTT IN SOM ÄR MAN DÅ. JAG HAR EN SKADAD KROPP DÅ. MEN ÖNSKADE HAN VAR DEN MANNEN DÅ. KÄRLEKSFULL MAN DET HÄR TAR JAG BIRGITTA DÅ.

Men efter den hemska händelsen såg jag överallt poliskvinnan då. Yasmine försökte lugna ner mig, genom att jag höll på att träna på sjukgymnastiken då. Men såg henne där. Men Yasmine trodde så lite på det ,då är du rädd för mig med, jag har långt mörkt hår då. Yasmine sa, jag är inte så lång. Men polisen var inte så lång, men svart hår som retar mig då. JAG HÖLL PÅ BLI GALEN GENOM ATT JAG SÅG HENNE ÖVERALLT  EFTER DEN HEMSKA HÄNDELSEN MED HENNE DÅ.

Men Yasmine trodde, så lite på att poliskvinnan tränar där jag tränar då. Men jag tänkte sluta hon såg ut som polisen jag hade sett då. Men Yasmine trodde inte på det ,genom att polisen tränar på andra ställen då. Men försökte ändå gå ner och träna då. MEN SÅG POLISKVINNAN PÅ STAN ,OCH SÅG HENNE LÅNGT FRÅN MIG, MEN BARA BAKIFRÅN PÅ HENNE DÅ SÅG EN SMAL KVINNA MED HÄSTSVANS DÅ. Hon hade satt ihop håret i en hästsvans där bak då. Men såg bara baken på henne då. Jag såg aldrig henne framifrån, utan kom och gick på stan samma polis jag såg, som hade misshandlat mig då. Men såg bara baken på henne då.

Men hade svårt att leva efter den smällen då.

 

 LINN STÅR UTE OCH FRYSER och hon bar en fin klänning med bara ärmar ,och stod och frös .Och jag och min sambo sade till vakterna varför hon åkte ut, att hon måste få jackan med sig när hon ska hem, genom att det är kallt och vakterna är känd att kasta ut folk i kylan när de är bortåt 20 grader kallt då. Men var inte så kallt då, men jag går bara ner, för att hjälpa henne ut med jackan från stället. Vi har kunnat förut hämta jackan och gått in och hämta den.

Vi var ned någon dag innan och pratade med vakterna om, att ta med sakerna från Plaza. De lovade att det är okej ,men ville att hon fixade en nummerbricka, genom att hon hade fuskat med det ,och bara fick hänga in kläder utan problem. Men problem när hon ska hem, genom att hon måste få hjälp med med kläderna , då fixade hon en nummerbricka såklart då. LINN HADE FIXAT EN NUMMERBRICKA DÅ. 

Men inte den här gången,  KOMMER EN POLISKVINNA EMOT MIG HON VAR LITEN OCH SMAL OCH HADE EN HÄSTSVANS DÅ. Hon hade svart hår och väldigt tunt hår. Men ung var hon och slår ner mig på en gång.Hon var under 30 år. Men hon var galen och tokig och kastar upp mig mot fönstret på Plaza och drog och slet i mig. Jag skriker i högan sky och blir så fruktansvärt rädd som aldrig har varit utsatt för ut med en massa våld. Och jag skriker och skriker på hjälp, men ingen kommer och hjälper mig då.

Jag ser min sambo står och pratar med en ljushårig kvinna som är polis ,och jag försöker nå honom ,att komma och hjälpa mig från galna polisen, som bara gjorde mig ännu mer illa i ryggen och höfterna, som hade redan problem med kroppen min. Han kommer inte och hjälper mig från galnaste polis,SOM SKULLE LÄMNA SITT YRKE SOM POLIS PÅ EN GÅNG ,OCH INTE ENS ARBETA MED MÄNNISKOR ENS, OCH INTE ENS TA HAND OM DJUREN ENS. HON MÅSTE ÄNDRA OM DÅ, genom att hon är ung livsfarlig polis, och tror ,att hon har rätt att slå på mig, hur  mycket som helst bara för hon kom från en mörk familj ,med enorma problem ,som ingen verkar ta reda på innan de anställer henne då ,fast hon står och trycker mig mot fönstret ,och ingen hjälpte mig, genom att folk är väl så borta själv. Jag ser det står en massa folk utanför Plaza som håller i glasen, som är full med alkohol. JAG DRICKER INTE ENS ,UTAN NYKTER DÅ, MEN ÄNDÅ FÅR JAG INGEN HJÄLP DÅ. FAST JAG SKREK DÅ OCH HADE FRUKTANSVÄRT ONT I RYGGEN OCH VÄRKTE ENORMT när hon höll på att förstöra min rygg och armarna. Jag hade så mycket smärtor armarna. Poliskvinnan förstörde min kropp, som jag hade börjat att reparera då.

POLISKVINNAN BARA SLÅR MIG, OCH FÖRSTÖR ÄNNU MER MIN RYGG bara slog på mig, och förstör min rygg ännu mer, som hade börjat ta tag att söka hjälp för det. Minns när jag första gången kom till sjukgymnasten ,och lade mig på hans brits då. Han lägger händerna över min rygg ,och säger att han kan nästan inte röra mig ,och svårt att hjälpa mig, genom att han kan knappt röra min kropp, så gör det ont. Han gick igenom hela min kropp, och tryckte på ryggen och benen och armarna, och kollar även framsidan på mig. Men var svår att undersöka, genom att jag hade så himla ont i kroppen då. Men sen fick jag börja träna, han visar mig ett schema, hur jag skulle träna hos honom då. Men fick börja försiktigt att träna, och ta en dag i sänder då. Men folk kunde knappt röra mig då, så gjorde det ont i kroppen då. POLISKVINNAN SKADADE KROPPEN PÅ MIG, GENOM ATT INGEN HADE STÄDAT BORT HENNE SOM POLIS, OCH DÅ FICK JAG LIDA AV ATT NI HAR ANSTÄLLT GALEN POLIS DÅ. 

NÄR POLISEN TOG I MIN ARM ,DÅ ÅKTE DET ENORMA SMÄRTOR GENOM ARMEN DÅ ,och gjorde så himla ont när hon stod och vred i min arm, som knappt sjukgymnasten hade svårt att undersöka mig då. Men poliskvinnan var galen och tokig ,men hon visar inte hänsyn, utan slog och drog i min arm, när jag försöker prata med vakten, att komma in och hjälpa mig med Linns jacka då. Men hon vred armen, och mer ont gjorde det i kroppen på mig. Men säger till galen poliskvinnan kan du släppa min arm ,men hon drog ännu mer ,men kan du släppa min arm, jag får så ont i armen då.

Men hon släppte inte ens armen utan börjar sparka mot mina ben, SOM HAR SKADOR I KROPPEN KUNDE KNAPPT GÅ EN DEL DAGAR ,SÅ GJORDE DET ONT ,OCH MÅSTE BÖRJA TRÄNA DÅ, diskbråck och skolios ,men föddes även med fel bäcken ,och hade problem en del dagar om jag inte tränar då. Men hade börjat träna lite, för att komma igång, genom att jag ramlar mycket när jag var ute och gick, som läkarna från Stockholm såg då. Men frågade om mitt ramlande då. Men såg att jag hade problem med kroppen då. Men såg, att jag kan träna och skydda mig själv ,för att inte ramla och slå mig illa då. Jag har ramlat mycket ,men har inte tänkt på det, jag är van det. Men kommer från nacken, sa läkaren i Stockholm då.

Haniel-1MEN JAG SKULLE BARA HJÄLPA LINN MED JACKAN ,har gått förut att hjälpa till att hämta jackan, och jag är så himla less gång efter gång står Linn utan jackan ,och ska hem och fryser då. Men står och fryser då. Men hade även varit ned till Plaza, genom att förbereda oss när Linn ska hem nästa gång från Plaza, och pratar med vakten i förväg ,så vi var beredd då. Men han lovar att det ska inte hända igen då. Vi bodde nära Plaza bara några steg till stället då. Men hände ofta, att hon ringer kan mamma komma ,och hjälpa mig med jackan då. Jag satte på mig kläderna då. Men hade alltid på mobilen då.

Men ska man ha sån galna vakter och poliser ,som gör inte ens sitt jobb då. Folk ska gå utan kläder när det är kallt ute då. Ibland kan mätaren stå – 25 – 30 grader om det vill sig så illa då.VAKTERNA SKA HJÄLPA FOLK ,NÄR DE MÅSTE HA HJÄLP,  VAD ÄR DE ANNARS TILL FÖR DÅ, NÄR FOLK MÅSTE HA HJÄLP DÅ.

MEN VAKTERNA ÄR KÄND VAKTERNA PÅ GIII, men ska vi ha det så. Nu har folk haft problem med vakterna på GIII, och känner till som står och bröstar upp sig och tror att de är någonting när de står i dörren då. Stilar sig, men vaken är ingenting, utan han ska hjälpa till, när folk får problem med kläderna, genom att han är anställt att hjälpa till då.

MEN FÖRR HÖLL INTE VAKTEN PÅ SÅ, UTAN KALLAS FÖR ORDNINGSVAKT ,MEN SKÖTTE SITT JOBB DÅ. Hjälpte till om de måste det. Men vakterna som är idag står mest och visar upp sitt vidriga sätt mot folk, men ska de vara ens anställd då. Men vakten slängde även Linn i backen ,när jag skulle gå in och hämta jackan till min dotter ,men Linn får en  knytnäve i ansiktet, som ska gå in och hämta jackan till Linn då. VAKTEN SLÅR KVINNOR ,SOM ÄR INTE OKEJ ATT MISSHANDLA KVINNOR DÅ. HAN SLOG LINN ,SOM SKULLE HJÄLPT HENNE ,ISTÄLLET FÖR ATT SLÅ KVINNOR DÅ.

Men Linn har varit på andra ställen ,men aldrig hänt henne som Plaza då. Men ringde till chefen, och frågade vilka vakter han har då. Men han tyckte att Linn  ska inte vara där, när hon blir så mycket utsatt ,istället för att hjälpa till då. BYT UT VAKTERNA OCH TA IN VAKTER SOM HJÄLPER TILL DÅ. VAKTER ÄR TILL ATT SKYDDA FOLK DÅ. 

Men min dotter kommer och ska hjälpa sin mamma då. MEN DÅ SLÅR VAKTEN NER HENNE I ASFALT ,OCH LIGGER ORÖRLIG PÅ MARKEN och hon rör sig inte Linn. Och jag hamnade i chock ,och försöker nå min dotter,  men under tiden kastade svarthårig polisen kvinnan ner mig på marken, och mosade mitt ansikte, och jag ser min dotter inte rör sig. Och jag får ännu mera panik ,när jag ser Linn bara ligger orörlig på marken, och många tankar for igenom mig.

JAG VAR MEST CHOCKAD OCH BARA SKREK OCH SKREK ,och har aldrig varit så rädd och skrek, som jag gjorde den gången, men då var jag rädd som kvinnan på brottsofferjouren sa till mig då. Men var inte konstigt att du skrek av chock Birgitta ,sa de.  Men jag var choklad har jag hört efteråt, då kan människor bara skrika ,som jag gjorde. Jag fick inget stopp på det, bara skrek och skrek hela tiden utan uppehåll då. Jag skämdes nästa dag ,genom att jag brukar inte skrika och leva om så mycket ,jag är väldigt lugn person ,och vill inte utmärka mig. Men det gick inte få stopp på mitt skrik på hjälp då. Det gick inte få stopp på mitt skrik ,jag satt säkert i flera timmar, och bara skrek och tittade på folk hjälp mig då. Men var så chockad av allt och därför skrek jag av ren rädsla och chock då. Anders var inte ens där och hjälpte mig från problem jag fick  då.

Jag har aldrig haft problem med polisen ens utan levt ett ganska lugnt liv då. Känt trevliga och hjälpsamma poliser då. 

POLIS KVINNAN HON SKADADE MIN HÄLSA OCH MITT PSYKE genom att jag har aldrig levt med våldsamma människor då. Min sambo vågade inte hjälpa mig ,genom att polisen sa, att han fick inte hjälpa mig ,och jag har varit fruktansvärt besviken på hans svaghet när det gäller att hjälpa till. MEN HON RESTE SIG MIN DOTTER SOM TUR VAR ,men det var det värsta jag har varit med om då.

Poliskvinnan kastade in mig i bilen och fick ligga på golvet, men jag fortsatte och skrek genom att jag kunde inte få tyst på mig själv, genom att jag hade hamnat i en chock ,och skrek och hade ont av att ligga på golvet, och min kropp är inte gjort, för att ligga på hårt underlag ,utan mjuk underlag. Jag var så chockad av allt, och sa vi dricker inte ens, och BLIR BEHANDLAD SÅ  ILLA UTAN RESPEKT DÅ. De frågade lite om det, men tittar  på mig, då ser de att jag är inte den personen ens då. Jag sa att, jag jobbar som medium och håller inte på med en massa skit. Nykterist.

Men när vi var där ,då ser jag svarthåriga poliskvinnan tittar ner i golvet då,genom att en av dem frågade mig och henne då. Men hon tittar ner i golvet när de pratade med mig. Men kände att nu har hon gått för långt. MEN HADE MISSHANDLAT EN MAMMA SOM SKULLE HJÄLPA SIN DOTTER HÄMTA  JACKAN DÅ. Men en manlig polis säger ,att jag kan åka hem ,men sa, att det kommer jag inte att göra då, utan ska till sjukhuset och kolla min kropp efter den misshandeln med galna kvinnan då. Men försöker putta bort mig att åka hem och ta det lugnt då. Men är inte så dum, utan åkte efter dem till sjukhuset ,och fick gå igenom min kropp då. Men hade märken på kroppen då. Men hon som jobbar där, sa att märken kommer bättre fram dagen efter ,och ska vänta någon dag då. Men såg att jag var full med märken ,men även skadar ryggen då.

Hon förstörde min kropp ,genom att jag hade börjat träna och hade börjat hos en sjukgymnast.Jag hade en problem kropp ,och mycket värk hade jag ,och tänkte jag måste komma igång och träna, genom att min kropp måste komma igång, som poliskvinnan förstörde för mig. GENOM ATT JAG GICK UT FEL TID PÅ DYGNET OCH SKULLE HJÄLPA MIN DOTTER, men blev så misshandlad, som aldrig förr blivit av någon människa då. Jag hade så ont och sjukgymnasten kunde knappt röra min kropp, när han skulle börja känna av min kropp. Han sa ,att det var svårt att röra min kropp, genom att jag hade så ont. Jag måste börja lite varsamt att komma igång då.

Men polis kvinnan hade gått för långt. Jag säger kan du släppa mig, genom att jag får ont i kroppen när du håller där ,och jag ska bara hämta min dotters jacka. Men lyssnade inte ,hon skadade min rygg och hela kroppen, genom att hon lyssnade inte på mig, att jag får ont när du tar på kroppen min ,det går som knivar i mig. HON LYSSNADE INTE ÖVERHUVUDTAGET ,MEN BITER FÖR DET GJORDE SÅ ENORMT ONT NÄR HON SLITER OCH DRAR I MIG. JAG HADE INGET VAL ÄN ATT  BITA TILL GENOM ATT SMÄRTAN TOG ÖVER MIG DÅ.

SJUKGYMNASTEN HAN BLEV SÅ CHOCKAD när jag berättade om händelserna ,och jag som hade så öm kropp,och fick vara så försiktig med mig när han började jobbade med min kropp. Han hade svårt att röra mig då.

Men hon var ung hon hade inte nått 30 år ,hon var ung och bar på mycket bearbetning inom sig. Och skulle aldrig jobbat som polis GENOM ATT HON BAR PÅ ETT ENORMT MÖRKER ,och ska inte jobba med människor, och inte som polis ,genom att hon måste jobba med sig själv, som hon inte hade gjort. Och, då kan oskyldiga människor råka illa ut av poliser ,som inte ens ska titta åt polisyrket överhuvudtaget då. Jag pratade med en man från USA, och berättade händelsen med jackan.

HAN UNDRADE VAD VI HAR FÖR POLISER, har de inget annat att göra när de utsätter mig ,när jag ska hämta jackan. Har de inget annat att göra då. De hade mycket större problem än att jaga en jacka. Han tyckte svenska polisen var konstig när jag hade så mycket problem, att hämta ut en jacka då. Jag pratade även med andra människor då. Jag pratade även med folk jag känner mycket de kunde inte förstå som var bland den fredligaste och snäll. De fattade inte vad som hänt.

JAG BLEV ÄVEN SJUK EFTER DEN HÄNDELSEN och vågade inte gå förbi stället eller titta på teven om de har poliser på teven, då går jag från teven eller byter program. Jag måste ta mig ur det . Det kan ta lång tid att komma över då. Jag är ingen älskare av polisen längre då. Jag har även svårt att gå på stan möta polisen genom att alla minnen kommer upp för mig.

Jag ringde några gånger Brottsofferjouren och satt och pratade med dem. Men de tyckte att Östersund var knepig när det handlar om att hjälpa min dotter med sin jacka då. Hon satt i Stockholm, och mycket större stad ,men de satt på olika ställen då. De hade hört mycket om polisen sätt ,att misshandla människor och försöka få rätt mot dem, genom att jag hade lämnat in en anmälan då. Mina barn sa att jag måste anmäla det. Min dotter anmälde vakten och jag polis kvinnan  då..VI MÅSTE ANMÄLA DET.

Men vakten anmälde min dotter men tog tillbaka det. Men polisen anmälde mig och jag fick inte någon upprättelse alls genom att jag hade önskat att poliskvinnan hade fått slutat sitt arbete. Men folk på Brottsofferjouren sa att det är svårt att gå emot, OCH HÅLLER VARANDRA BAKOM RYGGEN DÅ. De hade sett mycket med polisen då. De gav olika råd att hjälpa mig, att de kunde följa med om jag ville det.

Jag var arg och rasande på vakterna OCH RINGDE UPP HÖGSTA CHEFEN PÅ PLAZA SOM HAR VAKTERNA. Jag var så arg genom att han hade vakter som utsätter folk och tog upp hur mycket rykten det gått om vakterna på Plaza, genom att folk viste om hur de var då. Genom att en av dem slog ner min dotter. Han måste avskeda vakterna när de inte kan sköta sig, genom att det blev rena kaos den gången. Jag hörde att de kastar ut folk ute jackor som är vansinnigt att göra då. Jag misstänker att han har inte sparkat vakterna då. Men misstänkte att de drog sig ur och tog tillbaka anmälan, men var väl rädd att det ska komma upp andra saker med dem då.

Har vakterna skött sig och Linn fått gått in och hämta jackan, då har inte den här händelsen uppstått att galna polis kvinnan hoppar på mig då. Eller kunnat prata med mig och fråga vad som har hänt OCH HJÄLPT LINN MED JACKAN DÅ. DET ÄR SAMHÄLLETS TJÄNST ATT HJÄLPA FOLK. 

JAG VET EXAKT HUR HON SER UT. Jag kunde knappt möta kvinnor med svart hår med uppsatt i en hästsvans och liten och smal var hon. Polis kvinnan har smalt ansikte. Hon hade väldigt tunt hår. Om jag såg kvinnor som såg ut som henne, då fick jag titta bort.Jag minns även när jag höll på att träna, då var en kvinna och tränade och påminde om henne. Jag var på väg att sluta träna då.

Hon stod och vred på sig när vi kom i kontakt med fler poliser och stod och tittade i golvet och tittade inte på kollegorna överhuvudtaget.JAG KÄNDE ATT NU HAR HON GÅTT FÖR LÅNGT och jag åkte till sjukhuset, för att kolla när jag blev så fruktansvärt misshandlad och kollade upp alla märken jag fick och tog en massa foton, genom att hon ska åka dit och vi anmälde det.

En av poliserna försökte släta över det genom att de visste vad som hänt, men inte för mig. JAG SA, JAG TÄNKER ÅKA TILL SJUKHUSET NU och visa upp mina skador då. Polisen tyckte jag skulle åka hem, men det kunde han glömma bort då. Jag åkte och tog foton lyssnade inte på polisen.

Jag fick inte igenom att anmäla polisen och jag anmälde 2 gånger, men fick inte igenom min önskan ,genom att polisen har gjort så stora fel ,och även vakterna, men har gjort fel att de tog tillbaka var bra. JAG HAR VELAT ATT MIN DOTTER FÅTT ERSÄTTNING NÄR DE HAR SKADAT HENNE DÅ. Men de kan göra som de vill vakterna ,och de har våldsamma vakter som leker för det mesta polis då.

577367054_1080423Jag och Linn fick aldrig rätt och ersättning då.MEN SKULLE FÅTT ERSÄTTNING FÖR ALLT LIDANDE DÅ. MEN HAR ETT SVAGT RÄTT VÄSEN IDAG. Jag ser idag att poliskvinnan har skadat mig så mycket ,och hon skulle ersatt för allt lidande då. Jag har även fått förstört min ekonomi tack vare henne då.

Jag ska betala när det är hon ,som ska ersätta mig för allt lidande ,som än idag sitter fast i mig. Men det blir inte bara några hundralappar då, och plåster på såret ,utan flera tusen som inte ens räcker för allt hon gjort mig då. Men gett mig pengar istället genom att hon skadade min ekonomi då. Men även Linn fick problem med en del saker ,men ingen av oss fick ersättning då. MEN SÅ HEMSK OCH MÖRK ÄR VÄRLDEN IDAG. DET FINNS INGET MEDLIDANDE ENS DÅ. 

121139Jag måste till Tingsrätten genom att polisen satte dit mig, men anmälan tog de bort som folk jag pratade med sa, att det är svårt att få rätt mot polisen när de är inblandade då. Jag mådde dåligt efter allt ,och ska ner på Tingsrätten då när det ringer två poliser på min dörr, och vad händer då? JAG VILLE VINNA ÖVER POLISEN ,OCH FÅ ERSÄTTNING GENOM ATT DE HAR SKADAT MIG, OCH SATT OCH PRATADE MED EN ADVOKAT DÅ.

JAG  HAMNADE I CHOCK IGEN ,GENOM ATT JAG VAR FÖRSTÖRD EFTER FÖRSTA SMÄLLEN MED POLISKVINNAN, som hade skadat min inre hälsa ,och var fruktansvärt rädd när två poliser kliver in i mitt hem. Jag gick och gruvar mig för Tingsrätten ,och mådde jättedåligt efter allt. Jag satt och planerade med min advokat, hur jag ska sitta genom att jag är känslig för så mycket energi, och måste höra om jag kan ta egen stol med mig. Jag fick ta med egen stol ,genom att slippa känna av andras energi som har använt stolen då.

Poliserna är som på Plaza när jag mötte dem INGEN SKILLNAD PÅ DEM. Det var Nathalie som ringde dem, genom att hon var rädd att jag tänkte ta mitt liv, genom att jag mådde dåligt av allt. Men få någon att prata med genom att min lägenhet kan jag förlora om ingen skriver på den då. Jag sa till Nathalie ,att ring inte polisen ,genom att jag är rädd för dem. Men lyssnar inte ens då. Jag har varit arg på henne efter det. Jag sa ,du får inte ringa polisen ,jag varnar dig för det. Jag har varit med och vill inte möta på mer problem. Jag ville bara ha lugn och ro. Jag måste ha lite lugn och ro då. Jag var sjuk när jag inte levde med min tvillingsjäl då. Jag mår dåligt som ingen kan sätta sig in i då. Jag får må så här tills vi är klar ,och får leva med min tvillingsjäl då.DET ÄR DET BÄSTA FÖR MIG DÅ.

Jag har lärt mig efter den här smällen med polisen tar inte hänsyn när jag mådde dåligt ,och ville bara vara hemma i min miljö då. Polisen kan inte prata längre ,och jag blev misshandlad igen av polisen. Slog mig i mitt hem, och brottas ned i mitt hem tog ingen hänsyn alls. Jag sa ,jag vill vara i fred, och har ett viktigt möte nästa dag. MEN POLISEN KAN INGEN PSYKOLOGI, utan hånar mig gjorde illa mig, och jag kände att de putta mig närmare kanten att försvinna från jorden, så mycket skadade de mig.

Jag har bara mött på vidriga poliser nu, som gör till och med narr ,och bär mig ut i armarna utan skor på. TVÅ POLISER SKA INTE ARBETA SOM POLIS ENS, UTAN SLUTA GENOM ATT DE KAN INTE MÄNNISKOR DÅ lämna sitt yrke, som polis ,så vidrig var polisen då. Men jag säger ,att jag har inte tid, jag sitter vid datorn och skriver då. Men satt och väntade att advokaten skulle ringa och gå igenom hur jag ska sitta där. Jag väntar att hon ringer tillbaka till mig då. Men struntar i mig, och hånar mig. Men plockar ihop kläder, som ens kan använda då. SKIT HJÄLP ,MEN DROG I ALLT, OCH KOLLADE KLÄDER DÅ. Men rev och rev i kläderna och bara pratar skit om allt, ingen av dem var psykolog ,och satte sig ner och prata med mig då.

OCH FRÅGAR HUR MÅR DU??? SOM NORMALT FOLK GÖR FRÅGAR, HUR MÅR DU ,ISTÄLLET KASTAR NER MIG I GOLVET PÅ EN GÅNG ,OCH MISSHANDLAR MIG SÅ ILLA DÅ. Jag åker ner i golvet och misshandlar mig så illa ,och då känner jag vilken ond värld jag hamnat i då. Jag måste bort från världen, genom att polisen bryter nästan sig in i lägenheten tar inte ens hänsyn till människor då. Genom att Nathalie ringer, för att hon är så himla orolig då ,att jag ska skada mig då. Men två poliser skadade mig så illa ,som  Nathalie hade tänkt, att de kan lugna mig ,eller prata med mig då. Men fanns som ingen psykologi då.

LINN VILLE ANMÄLA POLISEN, genoma att det är inte okej när de ska hjälpa folk att överleva då. Men Men borde anmälas, eller så måste de sluta som polis då. Men pratade om sin son ,var sen till dagis och hämta sitt barn ,då blev polisen sur på mig, som har inte med hans fru att göra ens ,utan har man jobb som polis ,då ska de sköta sitt arbete då. Men han ringde frun, och hon måste hämta sonen ,men vilket liv på honom. Men båda poliserna hånar och pratar skit ,men varför har man poliser ens anställd då. MEN VILKA VIDRIGA POLISER SOM MÅSTE SLUTA SOM POLIS DÅ.

Jag hatar polisen så mycket och jag ringer aldrig själv polisen efter den här händelsen . Jag hade stora märken på kroppen. Linn vill att jag anmäler dem GENOM ATT DE HÅLLER PÅ ATT TA DÖD PÅ MIG. De putta mig närmare kanten då. Nathalie ringde för hon var orolig, men polisen skadade mig enormt mycket då. Varför kan de inte respektera människor då ,istället för att misshandla människor ,som ringer om hjälp och får enorma problem efter dem ,genom att de kan inte prata och visa medmänsklighet ,Utan bara tortyr idag när de ska hjälpa människor i samhället då.

NÄR JAG KOM HEM, FICK JAG STÄDA EFTER POLISEN GENOM ATT  JAG  KÄNDE AV ALLT OCH POLISENS ENERGI FRÅN DEM.

Men samma för alla människor samma behandling kör polisen med, genom att de kan inte urskilja då. JAG VARNAR  IDAG, att inte ringa polisen idag, men förr hade vi en helt annat polis, som kunde prata och brukar inte så mycket våld då. Polisen får till med använda pepparspray mot människor då. Vi tycker att de har så mycket vapen, för att skydda sig, men inte kvinnorna får bära med sig pepparspray, men polisen får ha det. Hur mycket skadar de folk med det. Och hur mycket skulle kvinnorna skada folk ,om de fick bära med sig pepparspray ?Det skulle inte bli lika mycket, som polisen utan kvinnor använder om de blir utsatt för våldtäkt, eller vanlig våld. Men det är så lite av att de måste använda det bara i självförsvar då.

VARFÖR HAR POLISEN PEPPARSPRAY? De kör med våld mot människor men kvinnor får inte skydda sig bara polisen har rätt till det. Det är ett snett samhälle.De kan skydda sig och tränat det och är mycket starkare än vanliga människor då.

Jag hamnade på ett ställe jag aldrig varit där förut. Men Nathalie tänkte att jag skulle få hjälp med min kropp att någon läkare tittade på mig. Jag var sjukskriven förut, men inte längre hon såg hur det var. JAG HAMNADE PÅ FEL STÄLLE SOM BLEV GALET FÖR MIG. Jag blev så arg på henne och alla i min närhet. Jag vill bara vara i lugn och ro och ,ibland önskade jag att jag hade inga barn, genom att jag ville bara vara ifred och jag höll på att få healing som jag älskade att få. Jag mådde underbart bra när jag var hemma då. Jag kände inre stress när jag hamnade där. Jag blev konstant elak och arg, genom att de jobbar emot mig ,och har inte den kunskap jag lärt mig då. Jag var för det mesta arg och ville därifrån och kände av allt kunde inte sitta på en stol som vanligt folk även om min BIG PROTECTION SKYDDADE MIG HELA TIDEN. 

GUD KOM OCH LUGNANDE MIG NÄR JAG BLEV ARG ELLER MÅDDE DÅLIGT AV STÄLLET ,genom att Nathalie stökade till för mig ,LADY NADA OCH ÄRKEÄNGLARNA LUGNAR MIG. Jag hamnade hela tiden konflikter med överläkaren, genom att vi jobbar på olika sätt, och jag har jobbat mig igenom mycket saker ,som jag såg han hade inte samma kunskaper i mina ögon. Vi jobbar på olika sätt, genom att han jobbar galet i våra ögon ,och jag har gått en helt annan väg, men han skulle inte jobba som läkare överhuvudtaget, genom att han hade ett enormt humör ,som ska jobba med människor. Det hängde inte ihop med mig. Vi drog inte jämt jag ville hem till min lugna vrå och mysa hemma och tyst runt mig.

Det var inte ens tyst som gjorde mig ännu mer sjuk, och därför kom mycket GUD lugnade mig. Jag kan egentligen inte vara ute så mycket bland folk ,när GUD hade öppnat mig och gått som en krigare. Jag håller på att rensa mig, men är mera arg nu efter han har öppnat mig .GUD VILLE INTE ATT JAG SKULLE UT SÅ MYCKET OCH SPECIELLT genom att jag har ett fruktansvärt humör då. Jag ser mycket och det ställer till problem när folk kollar i mina ögon. Folk som känner mig väl kan se i mina ögon. Det var inte så bra, att hamna där genom att jag hamnade i konflikter och stökade till då.JAG SÅG FÖR MYCKET DÄR GENOM ATT DE JOBBADE FEL I MINA ÖGON DÅ.

VI SER FÖR MYCKET OCH JAG MÅSTE VARA I LUGN OCH RO. Jag sa de är bättre att överläkaren släpper mig, genom att jag kommer bara stöka till för honom. Han gick hem och fick magkatarr ,och tänkte han gick hem för mig då. Jag var inte så lättsam ,och jag måste börja sitta och skriva och jobba. JAG HAR ETT JOBB ATT SKÖTA DÅ.

Jag sa att  jag måste hem har ett jobb att sköta, då hotade han med att jag måste stanna lite längre. Jag sa, jag har ett jobb. Jag hatade den tiden genom att jag har aldrig sökt den hjälpen, genom att vi jobbar på olika sätt och jag jobbar utan medicin som inte de gör då. Jag hoppas att de börjar ändra om ,genom att jag var chockad när jag såg hur de jobbade då. Jag blev rädd att vara där för länge. JAG EN FICK EN INBLICK HUR SAMHÄLLET SER UT IDAG ,SOM ÄR FRUKTANSVÄRT ATT SE IDAG.

Det var mycket folk,som hade så mycket respekt för överläkaren och folk var rädd för honom , då ska han inte jobba som psykolog. Vi hamnade bara i konflikter när jag såg hur han var ,och kunde inte hjälpa folk. HAN PLOCKADE I DEM EN MASSA LUGNANDE MEDEL SOM VI ÄR SÅ EMOT ,genom att folk måste jobba med sitt inre då. Hur många av dem gjorde det ,genom att de delade ut medicin som karameller ,ta en karamell, de gick runt med en vagn, som om de var en godis vagn då. Och då hamnade jag i chock igen efter att jag mött min tvillingsjäl bara problem efter jag träffade honom.

JAG HOPPAR TILLBAKA TILL POLISEN SOM VI BÖRJADE PRATA OM DÅ.

Det är en annan tid polisen ser inte skillnaden om folk är sjuk ,eller är en terrorism samma behandling får folk ,fast har inga vapen, men jagar och skjuter ner oskyldigt folk idag. POLISEN MÅSTE BÖRJA LÄRA SIG URSKILJA IDAG genom att de har gått för långt idag.

JAG BLEV PLÖTSLIGT RÄDD I MITT EGET HEM, SOM ALDRIG HAR VARIT RÄDD OCH KAN GÅ UTE, men rädd efter den händelsen ,och bär ut mig i armarna då. Jag var rädd att grannarna såg det ,då får jag skämmas. Jag höll på att få hjälp och healing och mycket hjälp ,och måste vara ifred som folk inte fattar överhuvudtaget, att jag höll på att gå igenom mycket med GUD en massa annat då. Jag var mycket orolig för mitt hem ,genom att jag måste hitta pengar till min hyra då.

VAD HÄNDER HÄR BIRIGITTA ANDLIG INSPIRATIONJag fortsätter med polisen, genom att jag måste till Tingsrätten och fick en advokat, som jag fattar inte vart hon kom ifrån, eller läst till advokat, genom att en advokat ska hjälpa människor, MEN HÄR VAR DET TVÄRTOM, DET VAR JAG SOM AGERA SOM ADVOKAT ,och ändå skulle hon ha betalt ,när jag fick säga till flera gånger innan vi gick in. Jag trodde det var en test ,som jag tror när folk beter sig knepigt, men folk är så där, och ingen test utan en advokat, som ska kunna mycket då. OCH TILL OCH MED SKYDDA MIG, SOM HON VAR URDÅLIG PÅ DÅ. VILKEN CIRKUS PÅ TINGET, JAG TRODDE JAG HADE HAMNAT I EN VÄRSTA SKRÄCKFILM DÅ.

Jag säger till advokaten att jag måste ta in ett vittne, som kan mig när det gäller polisen, genom att jag har mött polisen i mitt hem, och ute hur dåligt jag mådde efter polisen då. Jag har vän, som ska bara berätta för dem om polisen, hur påverkad jag är av dem. ADVOKATEN OCH JAG HÖLL PÅ ATT HAMNA I KONFLIKTER ,men hon tog dit honom jag bad om då. Min dotter och sambo var med då. Hon var ett skämt ,genom att hon var räddare än andra där då. Jag kände när hon pratade med åklagaren ,eller andra att hon var rädd ,och då ska hon inte jobba som advokat då.

Jag hamnade i bråk med henne ,och vill ta dit vittnen, som är vanligt att folk får vittna, genom att skydda mig såklart då. Men vilken kamp med henne då. Om jag har anat detta ,då har jag valt en annan advokat. Hon kunde knappt gå emot åklagaren, då hörde jag hur rädd hon blev ,och då ska hon inte jobba som advokat ,genom att jag fick agera som advokat då. VARFÖR UTBILDAR MAN SIG TILL ADVOKAT?

Det som är spännande i allt på Tingsrätten när polisen kommer in, och sätter sig en polis mitt emot mig, och känner att något är fel ,och säger även till advokaten att något är fel. Det stämmer inte ,och DET VAR SOM EN HEL CIRKUS PÅ TINGSRÄTTEN, och jag kunde inte ta på det. Men polisen som skulle vittna, hon satt på stolen och hoppade och ändrade om sin vision av händelserna. Jag bara skakade på huvudet, och tänkte nu kommer Tingsrätten se, att hon ändrade sin vision då. Min dotter Linn tittade på mig, och jag tänkte då nu åker hon dit på det.

Hon var så nervös, MEN DET ÄR SVÅRT ATT BERÄTTA EN VISION NÄR HON INTE VAR DÄR DÅ. Jag kunde exakt berätta vad som hände. Polisen som tittade på mig säger ,att hon stod plötsligt vid mig då. Jag minns exakt hur det var. Polisen som satt vid åklagaren hon var ljus ,och mycket äldre än henne ,som skulle varit där. Den här polisen hade ganska tjockt hår mot vad hon hade då. Polisen hade lite äldre frisyr, men ändå försökte passa in på polisen, som hon satt istället för. Hon var mycket yngre den polisen, som utsatte mig. Svart hår och halvlångt hår och väldigt tunt hår. Hon hade smalt ansikte. Hon satte upp i en hästsvans. Polis kvinnan försökte återskapa en frisyr ,men det stämmer inte alls, genom att hon var inte där.

Poliskvinnan hade provat sätta upp en liten hästsvans ,SOM STÄMDE DÅLIGT DÅ   genom att hon den rätta kvinnan ,hade annat hår, och satte upp håret lite annorlunda ,än henne som satt där. Men poliskvinnan som slog mig, hon såg inte ut så. Men provar med snoddar, som var dåligt påhitt av dem. GENOM HON SATTE SNODDARNA FEL. 

Jag  var så enormt rädd ,för att möta poliskvinnan ,POLISKVINNAN SÅG JAG ÖVERALLT EFTER DEN CHOCKEN ,DÅ SATT HON KVAR HOS MIG, GENOM ATT JAG BLEV SÅ HIMLA RÄDD OCH SKREK HELA NATTEN DÅ.  Men det var inte polis kvinna. Jag såg henne hos sjukgymnasten när jag var där, men det var inte hon. Jag pratade med min mellersta dotter Yasmine om henne när det hade hänt. Jag berättade, att såg henne hos sjukgymnasten hon var så lik henne. Jag var rädd och Yasmine säger, att då är du rädd för mig med, genom att jag har mörkt hår och hästsvans då. Jag sa på skämt kan inte vara för rädd dig. Hon skämtade med mig. JAG GNÄLLDE ATT JAG SÅG HENNE ÖVER ALLT. 

JAG KUNDE SE HENNE PÅ STAN. Jag såg en svarthårig kvinna med hästsvans med tunt hår smal var hon. Men det var inte hon. Jag  bakifrån när jag  gick på stan. Jag såg henne på långt håll.

Yasmine sa, att hon tränar på andra ställen som är polis ,att de har andra ställen att träna på. Jag kollade mycket på kvinnan som var där, men sen försvann hon. Jag tror som Yasmine att polisen har andra ställen att gå till. JAG FORTSATTE ATT TRÄNA DÅ.

Men polisen som sitter där har ljust hår, och jag såg äldre polis står längre bort, och pratade med anders. Hon var ljus. Jag känner att det stämmer inte, genom att den polis jag blev utsatt för HON SITTER INTE DÄR. Och jag ser bilden nu, hur hon såg ut ,genom att hon hade svart hår och tunt hår ,och var liten till växten och hade hästsvans och smalt ansikte ,genom att folk kan färga håret, men hon var inte där utan en annan polis satt där. Jag minns hur liten och smal hon var, genom att hon håller på att mosa mig då. Jag minns mycket väl, att hon hade så tunt hår ,och satt ihop en hästsvans där bak. Hon hade tunna gummiband när hon höll på att mosa mig då.

VI TRODDE ATT TINGSRÄTTEN SKULLE SE IGENOM ALLA LÖNER genom att de läst många år, men trodde även domare skulle se igenom lögnen då. För oss var det en cirkus och även sett polisens handlande mot mig, genom att de såg min hälsa då. Jag gick mycket runt ,och såg att jag hade ont i ryggen och hade egen stol med mig då.

Tingsrätten köpte polisens lögner, och vi blir rädd när man ser, hur svag rättshjälp vi får. Och handlar om polisen DE HÅLLER DEM BAKOM OM RYGGEN ,SOM  HON SA NÄR JAG RINGDE BROTTSOFFERJOUREN,  att vi är makalös ,och även när vi har en Tingsrätt som ska hjälpa oss ,att se rätt och även advokaten som var till och med rädd när åklagaren säger en del saker, att hon skakade på rösten. Hon var rädd, och ska ha en advokat som var rädd. Jag fick säga till henne när vi satt där. Jag höll på att reta upp mig hela tiden på hennes agerande HON VAR VÄRLDENS SÄMSTA ADVOKAT, SOM SKA RÄDDA MIG ,MEN DET VAR ETT SKÄMT SOM SKA LÖSA MINA PROBLEM, GENOM ATT HON FÅR BETALT DÅ

Jag sade till advokaten om hur polisen var , för att få lite hjälp. Hon höll sig på sin kant. Jag sa vem som helst kan råka illa ut. Jag fick böta, för att jag blev misshandlad och betala böter SOM POLISEN SKULLE GJORT, och gått dit själv och inte skicka andra då.

MEN DET HÄNDER TYVÄRR VI HAR POLISER ,SOM KAN GÖRA SOM HON GJORDE .De skyddar henne ,som skulle gått dit , då har hon kunnat berätta sin vision ,som är svårt att göra. Det blir aldrig bra när man skickar andra. Jag kände inte igen dem,  genom att ljusa kvinnan stod så långt bort, som Anders pratade med då.

En reaktion till “HUR VI SER PÅ POLISEN IDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.