SÄG NEJ TILL ALKOHOL

IBLAND KAN MÄNNISKOR KÄNNA SIG MAKTLÖS IBLAND NÄR DE HAR PROBLEM MED MÄNNISKOR SOM DRICKER FÖR MYCKET DÅ.

Hur kan folk hjälpa folk att sluta dricka då?Det är som att spela på lotteri ibland, genom att folk kan lova så stort att de ska sluta dricka då. Men lovar och lovar, och visst ska jag sluta dricka, men håller ett tag ,och sen är cirkusen i full gång ,och DRICKER FÖR ATT DÖVA SITT INRE PROBLEM DE HAR. Och vill fly undan allt ,och öppnar vindunken och fortsätter utsätta sitt liv ännu mer och har svårt att få stopp på det.

Genom att det ligger en orsaker i att de dricker, som måste hitta tillbaka till livet igen ,genom att börja bygga upp en inre styrka inom sig, och lära sig ,ATT VÄNDA RYGGEN TILL VINDUNKEN ,SOM MYCKET FOLK HAMNAR UNDER IDAG.

Och mycket folk har börjat festa hej vilt, och dricker och dricker vindunk på vindunk .som är lätt att dricka dagen efter, genom att vindunken finns kvar i hemmet från förra dagen ,och börjar att ta ett litet glas vin från vindunken, och fortsätter under dagen ,tills de är redlös OCH INGEN KAN SE SIGNALERNA NÄR DE BÖRJAR KÖPA HEM VINDUNKEN, att de kan falla under den, och är början till alkoholist som mycket folk kommer få mycket problem med idag.

Folk som säljer vindunken sluta gör reklam på teven eller på andra ställen reklam för vindunken då. NI MÅSTE SLUTA GÖRA REKLAM OM VINDUNKEN och försöka få bort vindunken från systembolaget ,genom att folk kommer bli alkoholister många idag.

När vindunken kom ut på marknaden INGEN VERKA SE ALLA VARNINGAR SOM ÄR DÅ, att köpa hem vindunk och sätta den i hemmet, och ta ett litet vinglas när ni är så trött ,ta ett vinglas när ni kommer hem från jobbet , och ta ett vinglas bland vännerna och festa runt en sväng. Men vad händer då efter festen då?Folk fortsätter och dricker som vanligt såklart fram med vindunken på bordet, genom att ingen verka se alla stora varningar med att ta in vindunken i systembolagets lager, ingen såg varningarna då.

Ni som håller på att jobba mot alkoholen ,och vill hjälpa mycket ungdomar idag INGEN VERKAR SE NÄR DE FICK TA HEM VINDUNKEN I SYSTEMBOLAGETS LAGER, och ingen hade så mycket koll på det.

Och varje vindunk har mycket procent alkohol i ,och en del vindunkar har folk köpt hem i olika storlekar. Det är ingen vinflaska de köper hem, utan en hel dunk folk köper hem. Och många ungdomar faller under alkohol flaskan idag, om ni inte börjar att syna över allt idag. Folk håller på ,att ska hjälpa ungdomarna SOM  HAR STÖKAT TILL SEN VINDUNKEN KOM IN I LAGRET PÅ SYSTEMBOLAGET. Det är bara en massa problem med ungdomar idag.

Ungdomarna dricker vindunken genom att den kostar inte så mycket att köpa hem,och har råd att köpa den. Och en del delar på kostnaderna när de köper ihop och ska ha partyn ihop med andra ungdomar då. MEN MÅNGA UNGDOMAR KAN BLI BÖRJAN TILL ALKOHOLIST IDAG, genom att de dricker varje dag glas vin från vindunken, och ibland flera glas då. Det är lätt att de tar ett glas varje dag, och en del dricker varje dag lite vin, för att lugna sin oro. Idag är mycket folk orolig på grund hur samhället ser ut idag. Och många kan oro sig för mycket saker idag. Och många ungdomar letar arbeten ,och även arbetslöshet som också är bidragande orsaken,att folk mår inte bra idag genom mycket olika saker som händer idag.

Men även vuxna kan falla under vindunken. Det  är inte bara ungdomar som faller under den, ÄVEN ÄLDRE MÄNNISKOR KAN LÄTT BLI ETT OFFER ,genom att allt är så lätt idag, att bli beroende av alkohol idag, genom att mycket folk köper hem vindunken ,och har kommit in mycket på marknaden idag, att folk köper hem till festen eller bara ta ett litet glas vin varje dag ,som oftast blir flera glas vin då.

f178a6ffc04846cf87c6672197c9f217GENOM ATT DE HAR SVÅR ATT STOPPA SITT BEROENDE AV ALKOHOLEN ,SOM ÄR SÅ LÄTT ATT BLI BEROENDE AV IDAG ,efter sen vindunken kom in på marknaden ,och kom in i systembolagets lager,där folk bara går och köper en vindunk till att festa.

Men  slutar inte att festa, utan fortsätter nästa dag och nästa dag, att festa såklart ,genom att ungdomar ,och andra har fått smak på det, och även finns i föräldrarnas hem, som ska gå med ett gott exempel då. OCH VISA RÄTT IDAG OCH KÖP INTE HEM VINDUNKEN IDAG. 

För att gå med gott exempel till ungdomarna till barnen såklart ,ett gott exempel köp inte hem vindunken till hemmet utan låt bli den, för att hjälpa ungdomarna rätt. ATT UNGDOMARNA SKA ALDRIG SE VINDUNKEN PÅ FÖRÄLDRARNAS  BORD, för att lära ungdomarna hur de ska leva då.

Och köp aldrig hem en vindunk genom att ni fastnar i ett nät av problem, genom att det är början till alkoholist, som vindunken visar vägen till idag. Och ta till er alla varningar genom att vindunken är ett gissel för mycket människor idag. Och det har vuxit enormt idag ,att folk köper hem vindunken OCH GÖR TILL OCH MED REKLAM PÅ VINDUNKEN SOM ÄR UNGDOMARNAS VÄRSTA GISSEL IDAG OCH ÄVEN VUXNA VÄRSTA GISSEL IDAG, genom att ni ser inte varningarna i tid, genom att vindunken finns redan på bordet till nästa dag och nästa dag, genom att den innehåller mycket alkohol, och många lite dricker folk idag. Och det är ingen dricka ni har hemma utan alkohol har ni som står i många hem idag.

Men hur ska ni få bukt med ett stort problem förr fanns inte dessa problem, MEN IDAG KÖPER FOLK EN VINDUNK ,SOM HAR VIN KVAR NÄSTA DAG OCH NÄSTA DAG , genom att den innehåller mycket alkohol, och mycket vin många liter vin har köpt hem, genom att ni slutar inte att dricka nästa dag. Om ni slutat dricka nästa dag från vindunken, men ni gör inte det, utan dricker dagen efter och andra dagen, genom att vindunken är inte tom ,utan full med alkohol ,och flera liter vin som är enkelt att ta ett glas dagen efter ,då skulle ni inte dricka överhuvudtaget, men fortsätter ändå att göra det.

Ni dricker och dricker och tänker inte på att de dricker för mycket och blir redlös efter sitt drickande ,som mycket folk blir idag när det är så enkelt att ta ett glas vin. Och ta ett till glas vin nästa dag efter festen, men festen fortsätter ändå dagen efter när du har börjar köpa hem vindunken, GENOM ATT DET ÄR SÅ LÄTT NÄR DET FINNAS KVAR VIN I VINDUNKEN , då dricker de igen vin ,och där kan de falla under ett långt beroende när ni fortsätter helg efter helg. Ni börjar bygga upp ett beroende när du dricker varje dag då.

VÄND OM NÄR NI KÄNNER SUGET ATT GÅ TILL SYSTEMBOLAGET, OCH KÖPER VIN VINDUNKEN OCH SPRIT OCH ÖL ELLER ANNAN ALKOHOL DRYCKER ,för att slippa hamna under flaskan idag.  SE SIGNALER ATT INTE FORTSÄTTA DAGEN EFTER DRICKA VIN DÅ, GÅ INTE TILL SYSTEMBOLAGET DÅ. Och det blir en början till ett beroende om ni går och köper vindunken ,och början till alkoholist och börja i tid att se signalerna i tid.

Om ni känner att ni vill ta ett glas vin från vindunken när ni drack förra dagen då ,och då är det dags att sluta på en gång ,annars fastnar ni under ett långt beroende om ni inte slutar i tid ,att inte ta ett enda glas från vindunken nästa dag. Och har ni haft fest dagen innan, DÅ SKA NI ABSOLUT INTE TITTA ÅT VINDUNKEN UTAN STÄLL UNDAN DEN ELLER HÄLL UR VINET SOM ÄR KVAR DÅ, genom att slippa bli frestad då, och då ska ni inte dricka ett enda glas vin när ni drack förra dagen, för att hålla balansen genom livet,och helst av allt sluta dricka alkohol för att må mycket bättre då.

Ni ska ta hand om hälsan nu, och sluta med allt som förstör hälsan, genom att sluta dricka alkohol, DÅ FÅR NI MYCKET BÄTTRE LIV NÄR NI SLUTAR FÖRSTÖRA HÄLSAN ,SOM DET BLIR  om ni inte slutar dricka alkohol då. Sluta drick och behåller hälsan genom att lämna allt som har med alkohol att göra ,då bli du fri och lev utan alkohol och ta hand om hälsan.

Genom att leva igen och igen och komma tillbaka till livet igen ,genom att tänka bara på hälsan nu. Och det är det viktigaste att tänka på hälsan nu, annars hamnar du under ett långt beroende av alkohol,sluta nu och lev och var den människa du är född till, ATT VARA NATURLIG UTAN ATT DRICKA NÄR DU SKA HA KUL ,UTAN VAR DEN DU ÄR OCH VAR NATURLIG OCH LÄMNA ALKOHOLEN HEMMA NÄR NI SKA UT.

Och  köp inte hem alkohol överhuvudtaget utan var naturlig den du är född till, OCH LÅT FOLK KÄNNA DIG PÅ RIKTIGT ,OCH INTE PÅ KONSTGJORT SÄTT utan naturlig den du är född till ,och låt den blomma ut idag, att vara sig själv, och låta folk känna dig på ett naturligt sätt, utan alkohol bara den du är OCH LÅT BLOMMA UT TILL EN VACKER  BLOMMA DU ÄR VACKER ,att lära känna den du är egentligen är då.

Sluta nu med allt ,som förstör hälsan och kroppen eran, sluta dricka alkohol, för att komma tillbaka till livet igen. VAKNA UPP TILL EN NY DAG UTAN ALKOHOL OCH FORTSÄTT SÅ.Och titta aldrig åt alkoholen aldrig mer förstöra din hälsa då ,utan börja varje dag till en ny dag utan alkohol, en ny dag och aldrig titta åt alkoholen då ,GENOM ATT BLOMMA UT NU TILL EN NY MÄNNISKA NU utan alkohol ,och aldrig titta åt alkohol mer, utan lev och ta hand om din hälsa nu ,och aldrig titta åt alkoholen som bara förstör ditt liv då.

BLOMMA UT TILL EN VACKER BLOMMA utan alkohol ,och lev igen och igen lev ,utan alkohol, och ta hand om din hälsa nu ,och bara tänka på hälsan nu bara leva och må bra nu utan alkohol, som gör att du mår ännu bättre då. NU BÖRJAR DU  ETT NYTT LIV OCH TÄNKER PÅ DIN HÄLSA och säg NEJ till alkoholen SÄG JA TILL LIVET NU OCH TA HAND OM DIN HÄLSA DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.