SVERIGE IDAG

Idag går hela Sverige i cirklar. Jag fick en bild av en oval cirkel som svenska folket går runt i och verkar inte hitta ut idag, genom att att landet har fått för mycket problem med mycket saker idag. VI FÅR EN BILD AV EN OVAL CIRKEL SOM ÄR GRÅ. 

Regeringen kan inte hitta en lösning på problemet, som hela svenska folket går runt idag som verkar ha svårt att ta sig ur så lätt idag, genom att ingen kan lyssna på varandra GENOM ATT FOLK HAR SVÅRT ATT KLIVA IN I SAMARBETE OM SVERIGES EKONOMI, då går folk runt och oroar sig över allt som händer idag när de tittar ut på landet, då vill många människor ge upp.

Genom att Sverige har hamnat i stor kris, genom att ekonomin är inte som regeringen lägger fram idag, och lovar hur Sverige ska planera sin ekonomi när folk har svårt att överleva på vissa ställen i Sverige, GENOM ATT LANDET ÄR SPLITTRAD PÅ ARBETE.

Men förr kunde folk ta ett arbete ,så lätt som helst kunde även gå in på ställen och lägga fram sin ansökan om arbete de var intresserad av då. Lade en hög med ansökningar som folk har sökt då. Ibland var det inte så mycket folk som sökte dit. Ibland då blev det mycket mer folk som sökte dit.MEN ALLT VAR ENKELT PÅ DEN TIDEN ,FOLK SÖKTE ARBETE, SOM FOLK ÄVEN HITTAR DÅ.
de176fcc654cb561471ae642e7e0928bMen små ställen små städer har fått problem med allt ,OCH DÅ HITTAR REGERINGEN PÅ TILLSAMMANS MED FÖRSÄKRINGSKASSAN NYA ARBETEN NÄR DE HAR SÅN KRIS MED LITE BETALT FÅR INTE ENS FULL LÖN ENS ,då hittar regeringen på när de har sån kris på arbete då. Men lönen är inte den lön vi måste ha såklart genom att överleva då.

Folk går ner till arbetsförmedlingen, MEN HITTAR INGENTING GENOM ATT DE HAR SÅ LITE ARBETE DÅ. Men varför har de lite arbete då??? Men allt har utvecklats mot internet, som alla vill ha idag ,men även jag vill ha internet kan lätt skriva ut en text hur enkelt som helst då. Men vad händer med folk som satt och anställde folk hela tiden,  det kommer in ansökningar på arbete då. Men kunde ta arbete ,genom att de fick arbete förut hur enkelt som helst då. Om vi tittar kontorsarbete hur såg det ut då???? FOLK TOG SKRIVMASKIN AREBET DÅ. 

541f953621fdb052506a73a7f5f8ef50FOLK ANSTÄLLDE KONTORISTER ,SOM SATT OCH SKREV PÅ EN SKRIVMASKIN DÅ.  Men hade flera på samma arbete ,och ett helt kontorslandskap som var gammalt tillbaka då. DE ANSTÄLLDE MYCKET FOLK GENOM ATT TÄCKA UPP PLATSEN DÅ. Men när internet kom till världen ,då började folk städa bort folk, genom att de hade inte behov av folk ,som satt och skrev hela tiden till dem.

MEN BÖRJADE TA BORT FOLK HELA TIDEN ,och en efter en rök från arbetet ,sen internet kom till världen då.

 

cartoon-boy-working-with-computer-vector-21575862MEN ANSTÄLLER FOLK SOM SITTER VID DATORN ,men behöver inte anställa så mycket folk som på den tiden då.

Men vad får andra människor göra då???

MÅSTE HITTA PÅ ARBETEN SOM PASSAR INTE SÅ BRA ALLA GÅNGER DÅ. Men lönen kan bli fel för en del folk ,som måste ha en överlevnad då. Men måste gå skola på skola för att ta ett jobb då.

Men förr kunde folk söka lätt arbete,och tog kontorist jobb som det kallas på den tiden, satt och skrev till cheferna då, men kunde anställa flera kontorister, genom att täcka upp allt då. Idag kan folk städa bort folk från arbetet har  ens behov längre av dem, genom att de kan inte anställa för mycket folk, har inte  ens behov till det.DET ÄNDRAS OM MYCKET NÄR DATORN DÖK UPP PÅ MYCKET ARBETSPLATSER DÅ. Men synd att folk måste sluta när de fick så mycket hjälp med datorn då. Folk blev utan arbete då. Men bra hjälp för folk som var trött på skrivmaskinen då.

Det underlätta enormt om man skriver fel, man tar bort felskrivet och det finns på många ställen ,man kan lätt flytta texten och sudda bort då. Men ,då älskar jag datorn slipper tippex ta bort fel skrivit som texten blev inte så vacker som nu. Jag kan göra mycket mer med datorn KALLAR DATORN FÖR ARBETSHÄSTEN DÅ. Hjälper mig jättemycket genom att kunna enklare kunna skriva saker och ting idag.

Det går göra mycket mer med datorn än skrivmaskinen då. Men för mig är det en helt annan värld, än att sitta med skrivmaskin då. Men datorn är guld värd för mig ,som har suttit långt tillbaka ,och skrev skrivmaskin och minns mycket väl den tiden då. JAG ÄLSKAR MIN DATOR TACK VARE ATT LIVET BLEV MYCKET ENKLARE DÅ

Jag fick gå kurs när första datorn kom ,genom att företaget jag jobbade på hade köpt en dator då. Men världen för mig blev mycket enklare då. Men köpte en egen dator genom att barnen och familjen ,och barnen fick stor hjälp av datorn då.

Men allt är inte bra när man ser hur världen har blivit med datorn och internet då. JAG HAR MIN DATOR SOM ARBETSHÄST SOM HJÄLPER MIG LÅNGT DÅ.

Det var kontoristen arbete då.

Men har även städats bort folk inom militären ,och lagt ner en massa ställen idag ,även att vi vill slippa krig och vapenhandeln och krigsflygplan FRED PÅ JORDEN ,men där försvann mycket arbete då. Men vart ska de ta vägen då????? Regeringen måste hitta på arbete till dem då.

Men där jag jobbade, då tog de in extra folk när de skulle fylla i en massa anmälningar då. Jag minns mycket väl att de tog in när det blev för mycket anmälningar. Men sen köpte de dator, och jag kunde ta det själv alla anmälningar då. Men så ser Sverige ut idag och folk blir lidande på allt då. MEN DÅ MÅSTE REGERINGEN HITTA PÅ BÄTTRE SAKER FÖR FOLK DÅ.

Men hur ska regeringen göra då??? Men därför får mycket mindre städer problem då?

MEN DATORN KOM FÖR ATT STANNA DÅ ,men utvecklingen gick vidare, nu kan barn köpa en egen bärbar dator då. Jag fick dela med familjen på en dator stationär dator. Vi delar på en dator då. Men världen gick framåt med datorn ,som hittade på nya modeller då. a beautiful woman on sofa with a laptop

Regeringen har egen dator och internet, men ser de problem varför folk fick problem med arbete ,eller så ser regeringen det ,genom att det sprids som en löpeld internet idag. Men då måste regeringen vara medveten om det, att hitta en ny lösning så folk kan överleva på normal lön ,som inte alla får då. REGERINGEN MÅSTE VARA MEDVETEN OM NYA TIDEN VI LEVER I NU.

MEN DET BLIR OLIKA KASSOR, SOM FOLK GÅR PÅ SOM ÄR ARBETSLÖS DÅ. Men på den tiden fick folk pengar när man var lite arbetslös. Men tog man ett jobb ett tag, men hoppar av det genom att jag kan bli så himla less på samma jobb då. Men då var det enkelt ,men var även utan utbildning innan jag hade gått kontors utbildningen då. Men sen sökte jag jobb, men åkte aldrig på olika kurser,  söka jobb då. SOM LEDER INGENSTANS DÅ. Men klarade utan den biten då. Jag var förbi den hemska tiden som tur är då.

MINA BARN HITTAR SJÄLV SITT EGET ARBETE DÅ. NÄR ARBETSFÖRMEDLINGEN HJÄLPER FEL, DÅ SKA DE TITTA SJÄLV EFTER ARBETE DÅ. DE KAN LEDA DEM ÅT FEL HÅLL ,OCH HAMNAR VART SOM HELST DÅ. 

De kan skicka mina barn åt fel håll och då har jag sagt håller hundra meter från arbetsförmedlingen genom att de leder ingenstans då. Men kan visa dem helt fel då. Men bäst att söka arbete själv än att ha med dem att göra då. Har lärt mig efter tidens gång tar dit folk som kan ingenting om folk ens då. MEN FOLK SKA HÅLLA SIG IFRÅN ARBETSFÖRMEDLINGEN  DÅ.

Haniel-1Men förr kunde folk testa en praktik ,som var lite lik arbete de gillar att arbeta med. Men testar om man vill vara där då. Jag sökte praktik på skolan klass 1-2 ,men tyckte det var ganska kul att hjälpa barn i den åldern då. Men såg inte då vem jag var född till då.

Jag ångrar idag, att jag sökte lärare jobb, genom att jag älskar att sitta och hjälpa folk då. Men på den tiden var mer emot skolan ,än med skolan var inte så intresserad på grund av en massa fel ,som blev under skoltiden, och sen var skolan fel i allt inget var kul då. Men kan förstå ,att jag har haft ett perfekt tålamod med barnen ,GENOM ATT JAG FÖRSTÅR HUR SKOLAN ÄR IDAG. 

Men var nog så blind tills Great Master Saint Germain upplyste mig om den naturliga läraren då. JAG ÄLSKAR ATT LÄRA UT SOM ÄR FÖDD TILL EN NATURLIG LÄRARE DÅ. Jag minns när jag satt med mina barn vilket tålamod jag hade då. Men idag ser vad dum jag var, men hade en skit skola efter mig som har kunnat förstå barn idag ,GENOM ATT TYSTNA ÄR ALLRA BÄST OCH UPPMÄRKSAMHET ,SOM LÄRAREN KAN VARA URDÅLIG PÅ DÅ. JAG HAR SETT BRA RESULTAT NÄR BARN FÅR UPPMÄRKSAMHET ,MEN VAD BARN SÄTTER IGÅNG ÄNNU MER ,VILL KLARA AV SKOLAN ÄNNU BÄTTRE MED ORD AV UPPMÄRKSAMHET DÅ.

DET ÄR SOM ETT TROLLERI NÄR DE FÅR UPPMÄRKSAMHET. 

MIN DOTTER OCH JAG BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION kopieraMEN SATT HEMMA OCH HJÄLPTE LINN Men satt och hjälpte mina barn att fixa sin skola ,men satt hemma när läraren hade svårt att lära ut ,såg på en gång röda tråden ,och undrar vad har de för lärare ,som såg inte allt ,som hade glömt bort att lära Linn i matte då. Men mamma såg allt, men inte läraren som var hennes arbete då. Jag tog ledig för Linn ,och jag var hemma en hel dag ,och satt och räknade matte då. Plus och minus hela dagen då. Linn blev så himla glad att hon äntligen förstod matte plus och minus då.

Men sa till Linn, du kan inte sitta och hitta på, då åker du dit tillslut ,och sitta och gissa sig till,du måste kunna grunden till matte, och förstå varför du sätter siffran där, och där då, ANNARS KOMMER DU INGENSTANS MED MATTE, SOM ÄR ÄVEN VIKTIGT ATT KUNNA DÅ. 

LINN VAR SÅ LYCKLIG NÄR HON KOM TILLBAKA TILL SKOLAN ,OCH RÄKNADE PLUS OCH MINUS, HUR ENKELT SOM HELST, som andra klasskompisarna då. Men gick och pratade med läraren, genom att det är hon som ska lära Linn matte då. Men är skrämmande när läraren såg inte felet, och gått så lång skola för att bli lärare då. Men var sur på henne, genom att jag anser att hon ska lära Linn räkna matte ,och inte jag då. Jag älskar att sitta med Linn och hjälpa henne då. Men blir ändå fel när läraren hade inte lärt ut ,hur man sätter upp talet ,då har vi en dålig lärare då. Men måste lära ut tekniken hur man räknar minus och plus ,och sen kan jag hjälpa Linn och kolla hennes tal då.  Men var så sur på läraren då.

MIN ÄLDSTA DOTTER BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMen synd att jag inte sökte lågstadiet ,som är grunden till allt, när de ska lära sig att räkna och skriva då.MEN SAMMA MED NATHALIE HADE PROBLEM ATT LÄSA DÅ. Men hon lärde sig av mamma att läsa, det kunde inte läraren lära henne då. Men kom tillbaka efter julen när halva termin hade gått 1 klass, men Nathalie läste för fullt.

Men grannen var så chockad kan du ta Anna ,så hon kan läsa då. Men såg att Nathalie hade lärt sig läsa efter jullovet, MEN KOM TILLBAKA OCH LÄSTE FÖR FULLT, som är tyvärr läraren jobb då. Men älskar att sitta med mina barn, att lära dem läsa och skriva då. Jag fick aldrig hjälp när jag bodde hos farmor och farfar de var för gammal då. Men läste lite med mig ,men inte mycket då. MEN FICK LÄSA UPP BETYGEN EFTER DEN SMÄLLEN DÅ.

Men har kunnat hjälpt barnen, att barn måste ha tyst runt sig ,som Linn ville vara hemma ibland, men även sett mer, genom att jag kan mig själv såklart då. Men såg till att mina barn fick sina betyg då. VI MÅSTE HA TYST OCH LUGNT FÖR ATT KUNNA LÄRA IN DÅ. 

MIN MELLLERSTA DOTTER BIRGITTA ANDLING INSPIRATIONMEN FICK HJÄLPA YASMINE NÄR HON GICK PÅ GYMNASIET SÅ, HON FICK SITT BETYG DÅ Jag var tvungen att byta mattelärare när läraren ringer mig, som har henne i bokföring då. Men såg plötsligt att Yasmine hade fått problem med bokföring,som var inte problem med från början då.

Men kommer från lärare som Yasmine hade i matte då. Men den läraren klagar ungdomar på då. Men satt tyst en del när de hade henne då. MEN ÄR GLAD ATT LÄRAREN RINGDE MIG OCH SÅG ALLT SÅKLART. Men Yasmine fick byta klass på en gång då. Men pratade med rektorn om att byta till en mycket bättre klass, där hon får rätt lärare i matte då.

MEN REKTORN SÅG TILL ATT BYTA KLASS DÅ. YASMINE FICK SITT BETYG DÅ. Men Yasmine hade haft en lärare i matte när hon var borta, som fungerade som handen i handsken då. Men förstod henne när hon lärde ut då. Men hade ett bättre sätt mot Yasmine då. Men Yasmine kan man inte lura, och ställa in sig ,då ryker lären på en gång genom att Yasmine kan se igenom folk då.

MEN LÄRAREN RINGER MIG ,OCH ÄR SUR ATT YASMINE SKULLE BYTA KLASS. Men var så sur ,och ena än det andra då. Hon skulle fixa allt till Yasmine då. Men Yasmine går inte köpa ,eller ställa in sig med henne då. MEN SA NEJ, YASMINE BYTTE KLASS SOM TUR VAR.

Men läraren var jobbig, men träffar henne på ett Tupperware party som visade saker då. Men hon hade inte glömt bort Yasmine då. Men gått så många år då. Men ändå så tog hon upp och Yasmine då. MEN JAG VILL ATT YASMINE FÅR EN BRA LÄRARE, GENOM ATT JAG VILL ATT YASMINE SKA HA DEN BÄSTA LÄRAREN DÅ. OCH DET HANDLAR OM HENNES BETYG DÅ. Hon lade sig på för hög höjd ,eller så har hon svårt att  lära ut till ungdomar, som går på gymnasiet då. Men sa till henne att sök från skolan tipsar henne komvux, genom att läraren såg så himla trött ut då. Men skolan skulle hon inte hålla till i då. Men har minnen från lärare ,som jag mötte en gång när jag bodde i Göteborg.

Men såg att ena läraren kunde hjälpa mig, att förstå ett tal ,men inte andra läraren kunde lära mig, och andra som gick med mig såg samma sak då. Men det finns lärare som ska inte lära ut ,eller så ska de lära ut som passar dem då. JAG SÅG DET SÅ TYDLIGT SAMMA TAL EN KOMPIS OCH JAG ,VI FICK FRÅGA DEN ANDRA LÄRAREN OM SAMMA TAL, VI FASTNAR I DÅ. MEN DEN ENA LÄRAREN KUNDE LÄRA UT HUR ENKELT SOM HELST DÅ. Men är fel, att vi måste vänta på att träffa andra läraren, och ta hjälp med talet ,då är det en galen värld vi lever i då. Vi hade lektion för honom ,men fick gå och vänta tills vi träffade en annan lärare, som enkelt som helst kunde visa oss då.

Jag misstänker att Yasmine hade samma problem, som vi hade och ska inte lära ut till elever på gymnasiet då.

Men jag tänkte på Yasmine, så hon fick sitt betyg och tog studenten då. Yasmine var mycket mer viktig än en sur lärare, som inte kunde sköta sitt arbete då. När en lärare inte kan lära ut ,då måste de sluta på skolan då. Men andra elever känner igen läraren när jag berättar om läraren då. Men frågade aldrig henne då. De gick aldrig dit frågade läraren, men ska man ha den läraren då???MÅSTE SLUTA PÅ SKOLAN DÅ.

Men läraren fick en lön från skolan,men kunde inte ta hjälp elever när de måste ha hjälp då. Men har inte läraren från bokföring ringt, då har Yasmine gått kvar, än fast det är längesen, och Yasmine är över 30 år nu. MEN ELEVER OCH LÄRARE MÅSTE SÄGA TILL LÄRAREN ,OM DE HAR PROBLEM MED LÄRAREN ATT LÄRA UT DÅ, och får hjälp när de ska ha hjälp ,att förstå vad läraren lär ut, att läraren får sin lön ,och läraren kan klara sig på lönen då. Men vad får eleverna i skolplanen då. Men matte är viktigt ,att elever lär sig ,annars får föräldrar göra, som jag fick göra sitta hemma med barnen när inte läraren kan sin sak då.MEN SÅ SKA DET INTE VARA SÅKLART DÅ.

416776

Och  det ser många idag, att landets vissa delar av Sverige har det bättre med arbete ,och vissa delar sämre med arbeten, genom att Sverige lägger mycket jobb i storstäderna idag ,och mycket arbeten ligger i större städerna då. Och det blir mycket bekymmer för människor ,som bor på mindre orter med arbete ,som har ett splittrad land när det gäller ekonomi,då kan mycket folk få problem med arbete när de bor på mindre orter då. DET SKA VARA BÄTTRE UPPDELNING DÅ.

Genom att mycket arbeten ,och företag ligger mycket i större städer ,som andra människor får lida av, när arbeten är mycket mindre att dela ut till människor på mindre orter, SOM HALKAR PÅ ALLA ÅTGÄRDER ARBETSFÖRMEDLINGEN FÖRSÖKER HITTA PÅ TILL FOLK SOM BOR DÄR.

Och det blir mest dåliga jobb och dålig åtgärder, GENOM ATT MYCKET ARBETEN FÅR FOLK LITEN EKONOMI när vi jämför andra ställen i Sverige, att folk får problem med att överleva på sin hemort. Och  många måste välja att flytta ,för att ordna sitt liv och söka arbete, som passar dem mycket bättre, än åka på alla åtgärder som arbetsförmedlingen hittar på till dem, som är extra jobb ,som ger ingen riktig arbete till dem när arbetsförmedlingen hittar på dessa åtgärder ,som leder oftast ingen stans dessa åtgärder.

Folk får ta andra arbeten de gillar inte överhuvudtaget,  men har inte så många val, OCH DET KALLAS FÖR ÅTGÄRDER DE HITTAR PÅ MED LITEN LÖN ATT LEVA PÅ ,genom att de hamnar hos olika små företag ,som kan jobba hos dem, men bara som en åtgärd, genom att de tänker inte anställa dem, utan får jobba lite här och där ,och blir för det mesta utnyttjad där de jobbar, genom att de betalar inte ut rätt lön att leva på.

Genom att allt kostar pengar att leva idag och då MÅSTE DE ÄVEN LÄGGA PÅ PENSIONSGRUNDANDE LÖN SOM FOLK KAN HALKAR PÅ genom att de kan få så liten pension när de har slutat arbeta. Och det är mycket mindre orter som får lida idag.

IBLAND FLYTTAR FOLK SITT FÖRETAG ,DÅ FÅR ANDRA LIDA NÄR DE BLIR UTAN ARBETE DÅ , och det här kan hända på många ställen, att det är folk som äger företaget som kan styra sitt företag, och kan även flytta sitt företag utomlands, genom att det är de som har makten över sin ekonomi. Och tänker inte på ,att folk blir arbetslös de tänker på sig själv såklart ,och då får folk lida och leta efter arbeten idag.

GENOM ATT SÅ MYCKET HAR UTVECKLATS SEN DATORN FÖDDES TILL VÄRLDEN efter datorn kom problem på problem för människor ,som ska leva och få mat på bordet, men datorn gjorde så ni fick det mycket sämre, genom att då kunde företaget börja ändra om mycket saker bland annat ekonomin. Och började avskeda mycket människor sen datorn kom in, som ett stort redskap och hjälp till mycket människor. Men problem med människor som måste söka arbete och leva, genom att mycket företagare började utveckla avskeda människor och vart ska de ta vägen?

Om vi kollar långt tillbaka ,hur mycket folk satt och skrev på ett stort företag och mycket kvinnor satt och skrev skrivmaskin på företaget ,och tänk efter hur många som satt och skrev på vissa företag ,kunde vara över 50 får jag en siffra på nu ,men även mindre siffra ,men 50 som skrev ,VART TOG DE VÄGEN NÄR DATORN FÖDDES TILL VÄRLDEN? Vad tror du själv då?Men även jag älskar att sitta och skriva vid datorn ,och har jobbat på kontor ,men måste inte ha så mycket hjälp sen datorn föddes till världen.

Titta hur det ser ut idag efter datorn föddes till världen ,men folk måste hitta på nya jobb ,nytt till människorna ,och datorn är ett bra sätt ,för mycket människor att sitta och jobba med, MEN SAMTIDIGT SKAPADES STÖRRE PROBLEM FÖR MÄNNISKORNA GANSKA SNABBT.

Genom att folk fick problem att söka arbete. DET BLEV MINDRE MED JOBB EFTER SEN DATOR KOM , då finns det problem med andra yrken genom att datorn har kommit in på mycket olika ställen ,att de har utvecklats ett enormt datorsystem som mycket företagare kan ta hjälp av idag.

Men Sverige måste hitta på nya jobb, som försvann för dem ,och så så ser landet ut idag. Folk hade militär och olika anläggningar som lades ner, men även där försvann mycket arbeten ,och måste hitta på nya saker till folk. Sverige är ett utvecklingsland och tänker i olika vägar ,och hur de kan fixa arbeten, men vi såg en oval ring runt Sverige,men mörkt ,GENOM ATT DET FATTAS MYCKET JOBB FÖR MÄNNISKOR .

NÄR DE GÖR ÅTGÄRDER VARFÖR KAN DE INTE GE FOLK RÄTT EKONOMI, genom att allt kostar att leva idag ,och då måste de lägga sig på den nivån, för att folk ska överleva idag. Alla ser vad varje bostad kostar ,eller hus de måste bli mycket ändringar idag, för att Sverige ska slippa lida idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.