VI SMINKAR OSS – WE MAKE UP OUR MINDS

IDAG LEVER VI EN HELT ANNAN  TID  DÄR  VI ANVÄNDER ALLA  MEDEL SOM GÖR OSS VACKER  OCH FIN ,och mycket  har kommit ut på marknaden idag. Det kommer nytt  hela tiden på marknaden idag, genom att det har vuxit enormt idag att vi sminkar oss.

Vi vill göra oss vacker till olika tillfällen eller varje dag kan ungdomar och vuxna sminka sig med allt ,som har kommet ut på marknaden dyra saker eller billigt i affären eller på internet köper folk till bra priser..Och det har vuxit enormt idag, ATT ALLA SKA SMINKA SIG MED STARKA MEDEL SOM KAN FÖRSTÖRA HUDEN TILLSLUT när det gått för långt, och ingen tänker inte på det, genom att folk i alla tider har gillat att sminka sig och kommer nya märken ut på marknaden då.

MEN VI HAR SÅ MYCKET ATT ANVÄNDA IDAG  ,för kunna gömma undan våra märken vi plötsligt fått när vi ska ut. Och ner till affären, och köper något som döljer problem vi har i ansiktet måste sminka över, annars kan man inte möta människor när de ska ut och ha kul ,eller när vi ska till arbetet måste sminka och dölja om vi fått något i ansiktet som sticker ut ,och retar oss hela tiden och är inte nöjd överhuvudtaget.Och  börjar leta efter smink som döljer det vi har i ansiktet, som vi vill snabbt sminka över, och hem och sminka över det som irriterar oss enormt ,genom att vi vill vara perfekt såklart när vi ska ut, perfekt såklart ,och måste sminka oss såklart hela tiden köper vi smink varje dag.  Och en del kan sminka sig genom att de vägrar att gå ut utan smink då.

Och mycket ungdomar håller på så varje dag GENOM ATT UNGDOMAR FÖLJER TRENDERNA SOM ALLA MÄNNISKOR FÖLJER OCH UNGDOMARNA MÅSTE VARA INNE ,som sina kompisar kan inte sticka ut, genom att de kan hamna utanför såklart, att de måste göra som sina kompisar såklart hänga med sina kompisar varje dag vara med i deras gäng, vara inne såklart smink och smink varje dag ,och kan knappt gå utanför dörren ,för tänk om någon ser dem osminkad, men vad fruktansvärt att se ,då är hela dagen förstörd för dem. På med sminket ,och till skolan springer de ,och kan till och med missa skolan några minuter ,eller så kommer de en hel timme för sent till skolan, genom att sminka sig först, och då spelar det ingen roll hur sent de kommer till skolan genom att de skulle dö om de kom osminkad till skolan, som skulle vara förfärligt att komma då.

GENOM ATT SMINKA SIG ÄR NUMMER 1 OCH NUMMER 2 KOMMER SKOLAN genom att vara med i gänget, och inte sticka ut på något sätt ,utan inne såklart i gänget såklart och då spelar ingen roll hur sent de kommer till skolan då. Genom att varje tjej måste sminka sig såklart ,för att hänga med tiden idag ,men för att ha kompisar idag och då måste de sminka sig såklart .

Men så ser det ut för mycket ungdomar idag att smink har vuxit enormt idag ,och KÖPER FOUNDATION SÅKLART ,OCH BÖRJAR LÅNGSAMT FÖRSTÖRA SIN HUD. Men vem tänker på det när de köper foundation, och det är klart de tänker inte på vad de kan göra under en längre tid användning av foundation då. Ingen tänker på det folk litar på folk som säljare foundation ungdomar kan vara blind, genom att de måste hänga med trenderna såklart. Och de tänker sig inte för när de håller i tuben eller flaskan vad foundation kan stöka till för huden ,genom att ungdomar lyssnar inte på signalerna alls när de står i affären och tittar på foundation ,och kollar runt på olika märken, men läser så lite vad den innehåller ,genom att de litar på folk som tillverkar foundation och köper hem foundation och många unga kan falla under det, genom att vara med såklart då.

Och så är alla trender att vi vill ha något ,som döljer spåren i ansiktet och började långt tillbaka tillverka brunkräm, och sen blev det foundation, som blev mycket värre än den gamla brunkrämen med lite färg i ansiktet. Och idag täpper foundation till allt som huden ska andas ut, GENOM ATT FOUNDATION INNEHÅLLER SÅ MYCKET PUDER ,SOM GÖR ATT FOLK TÄPPER TILL ANSIKTET SKA ANDAS UT, och kan till och med bli torr i huden av foundation ,genom att folk ska vara lite aktsam när de använder foundation ,men hur många är försiktig idag, och tar reda på vad foundation innehåller då.

DET ÄR INGEN SOM UPPTÄCKER PROBLEM I FRAMTIDEN, men när folk är ung, då vill de testa på allt ,och nu har det kommit ut ,så mycket olika foundation och ingen är bättre än den andra för huden, genom att foundation är gjord på ett sätt ,som gör att du till slut torkar ut huden enormt ,och det kommer en dag när ni sitter hemma och upptäcker vad som hänt med hunden eran.

MEN DET KAN VARA FÖR SENT FÖR DIG ,men du kan ändra om nu.Du kan tänka om nu när du vill känna dig vacker och ung länge, då kommer du märka när du tar foundation på huden, att du börjar se alla rynkorna mycket tydligare, genom att foundation torkar ut enormt huden.

Haniel-1Och vi som blir äldre måste sluta att använda foundation GENOM ATT PLÖTSLIGT UPPTÄCKTE ATT VI BLEV GAMMAL PÅ KUPPEN, genom att foundation fyller i dina rynkor så bra ,att de syns jätteväl rynkorna som du vill slippa se, men ser bland annat att foundation har börjat torka ut huden sen du började med foundation. Och huden kommer inte bli bättre om ni tror det bara sämre blir huden ,när ni torkar ut huden med foundation då.

När ungdomarna använder foundation UNGDOMARNA SER INTE VARNINGARNA ÖVERHUVUDTAGET utan de fortsätter såklart, att använda foundation hela tiden och smetar på och täpper till allt i huden, genom att huden ska andas såklart.

Men vad händer när ni använder för mycket foundation? DU FÅR PROBLEM TILL SLUT OCH DU KOMMER BÖRJA FÖRSTÖRA HUDEN ÄNNU MER ,genom att huden har skinn som kan förstöras snabbt. Och vi har olika hud ,och mycket mer känslig än andra människor, men varje gång du använder foundation täpper du till det, huden ska andas och kommer få problem. Och måste börja använda olika krämer, som hjälper huden att må mycket bättre, men där kan ni falla enormt idag, genom att ingen kräm kan föryngra er som den lovar då. Men köpmännen som lovar och kommer med det. Och folk köper ibland dyra krämer, och många krämer kan innehålla så mycket gift i många krämer som finns på marknaden idag.

Och mycket folk har börjat använda från de som tillverkar så lite gift i då ,och har kommit mycket in på marknaden idag ,SOM FÖRSÖKER TILLVERKA GIFTFRITT  I MÅNGA KRÄMER, OCH TAR MYCKET FRÅN NATUREN IDAG .Och folk börjar se vad mycket krämer i butiken innehåller ,och har kommit fram mycket bättre saker idag ,där folk börja tänka på sin hälsa, och läser mycket på innehållet som innehåller mycket gift och folk har börjat tillverka mycket vänligare till oss då.

NU HAR ARGAN OLJAN KOMMIT UT PÅ MARKNADEN OCH ANDRA OLJOR OCH ARGAN OLJAN ÄR EN PERFEKT OLJA, genom att huden känns underbar när jag använder den, och till och med upptäckt att jag känner mig yngre och folk kan inte se min ålder då.

Jag hade själv foundation, MEN FICK SLUTA MED DET och till och med köpte på ställen där ska vi lite mer snäll mot huden, men foundation är fullt med puder, och jag ser på foton jag har tagit långt tillbaka ,att man ser mycke äldre ut, än jag tar ett foto idag. Jag tålde inte att använda det.

Jag minns när jag skulle ha EN SEANS I LJUS jag var utan foundation en längre tid, men kände att jag måste sminka mig,som jag brukar göra när jag sitter och jobbar med människor då. Jag tar foundation, men tänkte inte så mycket på det, tills jag kommer hem och tittade mig i spegeln, men då åkte foundation av ,genom att jag fick en chock genom att jag hade åldrad enormt när jag hade foundation. Men tänkte inte så mycket på när jag hade foundation ,men såg hur foundation verkligen fyllde ut varje linje i mitt ansikte ,och kom fram torr hud och fick rynkor som jag hatar då. Jag fick även världens klåda och var tvungen att tvätta av mig foundation. DET SOM HÄNDE BLEV SÅ TORRT, SOM FOUNDATION TORKAR UT HUDEN DÅ. DET SÅG SÅ HIMLA BRA UT NÄR MAN LADE PÅ FONDATION ,MEN EFTER ETT TAG DÅ BLEV JAG SÅ TORR NÄR JAG HAFT DET FÖR LÄNGE PÅ MIG DÅ. 

Jag har suttit och kollat på gamla kort och foton idag, att hunden har en annan lyster när jag slutade med foundation. JAG ANVÄNDER BARA ARGANOLJA OCH RENGÖR ANSIKTET MED ARGAN OLJAN, OCH SMÖRJER IN MITT ANSIKTE MED ARGANOLJA ,och ser till och med mycket yngre ut av Argan olja. Jag kommer aldrig köpa en hudkräm länge, genom att det hjälper inte överhuvudtaget då. Men Argan oljan hjälper och blev så lycklig när jag hittade den underbara oljan genom att jag har haft så mycket problem huden.

Och det kommer från ,att jag har misshandlat huden enormt med foundation och jag kan lova er, ATT ALLT KOMMER I FRAMTIDEN NÄR VI TORKAT UT HUDEN , med så mycket olika krämer ,som inte hjälper ens och samtidigt använt foundation väldigt länge ,tills jag började få problem med huden och måste sluta använda foundation då.

Det finns ingen som är bättre genom att foundation är fullt med puder. Och vi var ute på internet för att kolla efter foundation som inte har puder då. VI HITTADE  INGEN FOUNDATION UTAN PUDER ,BARA EN MASSA PUDER I ,som täpper till huden till och med på den gröna linjen, som jag började köpa produkter ifrån fanns inte att uppbringa överhuvudtaget, allt var samma puder i varje foundation. Men trodde att de tänkte på folk ,som följer gröna linjen samma där bara puder då. Jag använde lång tillbaka brunkräm som verkar ha försvunnit ,men den hade inte så mycket puder i den jag köpte utan var fri från puder ,som inte foundation är idag.

Det faller folk på idag genom att vi vill vara ung, men det är ungdomarna ,som det syns inte på när de lägger foundation på huden ,MEN MÄNNISKOR SOM ÄR ÄLDRE DE SER TILL OCH MED ÄLDRE UT,som vi vill slippa se äldre ut foundation fyller i djupa linger ,och har vi lite rynkor, då fyller foundation i det ,såklart och ser mycket äldre ut när vi har foundation i ansiktet då.

Det är för huden torka ut ,och då ser vi mycket äldre ut ,än när vi använder oljor i ansiktet Argan oljan fungerar så, att vi känner oss yngre och ser yngre ut. Men tar även bort mycket som jag kände i huden, att jag blev torr när jag använder andra hudkrämer ,MEN ARGAN  OLJAN ÄR PERFEKT OCH  KOMMER ALLTID ANVÄNDA DEN NÄR JAG KÄNNER ATT HUDEN MÅR SÅ BRA OCH SLÄT I HUDEN  DÅ.Jag hade förut mycket klåda och torra partier i ansiktet, och måste börja använda olja som gjorde att min hud mådde mycket bättre då.

VI SKA TA HAN OM VÅR VUD. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.