PAR RELATION

VI VET ATT MYCKET FOLK KÄNNER IGEN SIG HUR VI DELAR UPP ARBETET I FAMILJEN att en person får för det mesta stå vid spisen och andra kan lägga sig och vila mens de väntar på maten då.

OCH DET HÄNDER I MÅNGA FAMILJER , att en person för det mesta måste gå till spisen och börja sätta igång och börja laga maten, fast hade önskat sätta sig ner, men ser att klockan är för mycket och barnen måste ha mat på bordet då. Och  båda kan komma hem samma tid ,och ändå kan den ena lägga sig ner och vila efter jobbet ,och känner sig så trött då. Men kan ligga och slappa efter jobbet medans den ena får stå med maten hade önskat lagt sig ner, eller bara sätta sig ner en liten stund innan maten ska på bordet då.

Haniel-1Det här kan kvinnorna falla på kvinnans lott i livet, MEN MYCKET KVINNOR KAN ÄNDRA OM IDAG, att männen får ställa sig vid spisen, för att ordna mat på bordet och det har ändrat om mycket runt kvinnor och män, förr fick kvinnan ställa sig att laga mat när hon kom hem från jobbet, och det finns fortfarande kvar kvinnor som åker på det ,men finns även de som delar på det.

Ibland kan folk vara så trött när de kommer hem från sitt arbete ,och måste ställa sig, det första de gör med spisen genom att barnen ska ha mat på bordet ,och har tider att passa maten på bordet. Och en del har speciella tider att maten står på bordet vid 17.00 ,och en del vid 18.00 ska maten stå på bordet då Och många äter middag vid den tiden då. Men mycket kvinnor långt tillbaka fick stå med middagen ,och laga till barnen och hela familjen, men det var mycket kvinnor förr som slet med det, att maten ska vara på bordet vid rätt tid när han han kom hem då, och då skulle familjen samlas runt matbordet, men kvinnorna förr fick för det mesta laga mat när de kunde vara så trött ,och velat satt sig en liten stund, men det var männen som kunde det. OCH MYCKET KVINNOR DUBBEL JOBBAR, först på sitt arbete och sen hemma hade de, att ta hand om och kunde nästan inte sätta sig ner utan fick ställa sig med spisen, genom att barnen skulle ha sin middag ,och plus hennes man skulle också ha sin middag då.

IDAG HÅLLER MYCKET PÅ ATT ÄNDRAS OM SOM TUR ÄR, genom att det är jobbigt att ha familj och arbete utanför hemmet. Och det blev två som arbetade utanför hemmet, genom att männen tog det lugnt ,och kunde ta en vila ,mens hon höll på med maten som var lika trött och har också velat ta en vila när hon kom hem från sitt jobb ,men för det mesta ställde sig vid spisen när hon kom från jobbet då.

Det är bra att mycket yngre människor ser det,genom att mycket kvinnor och män kan dela på sitt jobb i hemmet, genom att det finns även yngre som inte delar på jobbet då, att det finns kvar ,att kvinnorna får ta maten när de kommer hem och trött ,och det finns män som älskar att laga mat och tar den biten. DET ÄR ÄNDÅ BRA ATT DELA UPP ARBETET I HEMMET, så det inte blir samma, som får göra samma sak, att ni delar upp jobben då.

Det kan gå så långt ,att den ena står där en dag och börjar se, att nu blev för mycket. Ibland måste vi dela på jobbet ,och yngre människor KAN VARA DÖKÄR,men äldre kan även falla under samma problem, att de gör allt i hemmet en person ,och fortsätter så hela tiden och tänker inte på vad som händer då.

DE TÄNKER INTE PÅ ATT DE GJORT FEL MOT SIG SJÄLV ,genom att en dag kommer det när ni börjar bli sur, när ni får så lite hjälp ,eller dålig på att respektera varandra som kommer en dag,när ni står tillsammans och funderar ska jag leva såhär eller ska jag lämna allt då.

IBLAND TÄNKER INTE FOLK PÅ DET NÄR DE ÄR DÖKÄR, istället för att gå in i samarbete i hemmet, genom att hemmet är den tyngsta delen ni tar hand om, och många som är kär tänker inte på det ,att de gör fel från början, att dela upp sitt arbete och en del kan stå med allt i hemmet. Men tycker det är okej och okej, tills de plötsligt lessnar varför tänker andra personen alla tankar går runt hos dem. Men har blivit för mycket hemma ,och folk tänker inte på att hjälpa varandra och samarbeta med varandra.

GENOM ATT HEMMET ÄR DEN TYNGSTA DELEN SOM FOLK INTE TÄNKER PÅ när de plötsligt gör allt för dem. Men det kommer en dag,  att de vill inte göra allt, genom att de har plötsligt gett upp att människor kan lessna tillslut när det blir för mycket,och andra personer ser inte varningsklockorna överhuvudtaget, tills de en dag står där genom att andra personen har lessnat genom att det blev för mycket då.

OCH DÄRFÖR ÄR DET PERFEKT ATT BÖRJA PÅ EN GÅNG ATT SAMARBETA I  HEMMET, för att behålla lågan mellan er annars kommer lågan brinna ut en vacker dag och förstår inte varför då, men det handlar om samarbetet som har varit dåligt. Och folk kan vara tyst ibland ,tills de smäller en dag,och då är det för sent, genom att de är trött och less och kommer tillslut lämna dig, genom att samarbetet blev för dåligt och tröttsamt,och måste ge upp då genom att ni gjorde inte rätt från början då.

MEN DET ÄR MYCKET FOLK SOM KAN FALLA SÅDÄR NÄR DE BLIR KÄR,ATT GÖRA RÄTT PÅ EN GÅNG ,men gör rätt från början och respektera varandra,som är bland det viktigaste att göra, då behåller ni varandra och håller lågan vid liv och då kommer kärleken hålla.

GENOM ATT NI LÄR ER ATT RESPEKTERA VARANDRA OCH HJÄLPER VARANDRA ,DÅ HÅLLER KÄRLEKEN LIVET UT, genom att kärlek är bland det viktigaste att hålla kvar mellan er då.

HÅLL LÅGAN BRINNANDE OCH VAR VAKEN PÅ ALLA SIGNALERNA DÅ genom att respektera varandra ,då håller ni kärleken vid liv då

2 reaktioner till “PAR RELATION

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.