SOMMARTID – VINTERTID

HUR  MÅNGA MÄNNISKOR  GILLAR SOMMARTID?

JAG AVSKYR SOMMARTIDEN ,genom att jag känner av det så starkt och måste flytta fram 1 timme framåt, som jag påverkas av, och har till och med tänkt ibland att inte följa sommartid ,utan låtit bli att ställa fram klockan 1 timme då.

Jag sitter med kunder kan välja själv att börja klockan 12.00 eller 13.00 fast klockan är egentligen 13.00  eller 14.00. Jag kan styra göra som jag vill genom att jag har eget. Även andra tider kan jag styra som jag vill ,och håller kvar min vintertid behöver bara följa min vintertid, och kan ändå ta kunder och strunta i det då. Kunden kan träffas mig 14.00 fast henne klocka är 13.00.VARFÖR GÖR JAG INTE DET. 

Men jag glömmer bort varje gång, genom att jag kan styra min egen tid, och behålla min vintertid, istället för att gå med andra människor och känner att jag har förlorat 1 timme av min sömn, eller måste kliva upp 1 timme före jag brukar göra då. JAG KÄNNER AV SÅKLART ,att jag ska upp en timme före ,och är van att sova ,men måste upp 1 timme före som jag känner av då.

Och vilken tid måste jag upp om jag ska ut i vanliga arbetslivet ,klockan 07.00 , då måste jag upp kl: 06.00 ,som vill sova så mycket jag kan då. Jag tänker på folk som ska upp klockan 06.00, då måste de upp klockan 05.00, ser ni hur galet 05.00 måste även barn och föräldrar upp, som har sina barn på dagis. Eller har barnen i skolan, och måste ha lite tid innan de ska till skolan ,VILKEN HIT FÖR BARNEN OCH UNGDOMARNA SOM VI FÅR DRA UR SÄNGEN.

Genom att de vill bara sova eller ta vara på sista minuterna innan de ska till skolan ligger ner i sängen ,så länge de kan då. Och kan vara så fruktansvärt trött, och kliva upp 05.00, istället för 06.00 som är redan trött såklart, som vill sova lite längre och mycket ungdomar är fruktansvärd trött och måste sova sina timmar, och dra tillbaka 1 timme ,kan kännas för barnen, och speciellt barn som måste upp tidigt, att det blir tufft för en del när de vill ligga kvar i sängen ,men måste upp 1 timme före då. Det känner på för mycket ungdomar ,genom att de vill sova mycket längre och 1 timme känner de på, GENOM ATT DE FÅR FÖRKORTA TIDEN 1 TIMME OCH SPECIELLT BARN SOM SKA UPP JÄTTETIDIGT DÅ.

Det finns folk som kliver upp 06.00 ,då blir det 05.00. Och det finns tyvärr människor som kliver upp 05.00 ,för att hinna med saker och ting. De kan även pendla till sitt jobb. Och människor som börjar klockan 06.00 ,MEN BLIR HÅRT NÄR SOMMARTIDEN SLÅR TILL  05.00 ,till och med måste folk kliva upp 04.00 när de i vanliga fall måste kliva upp 05.00 då. Och det känns såklart ,folk som har hittat på det går säkert inte upp vid 06.00 eller 05.00 ,ni sover er skönhet sömn såklart, och behöver inte tänka på människor som måste plötsligt kliva upp klockan 04.00.

De sover och skulle aldrig ta jobb ,som de har då utan sover sött på sin kudde, och andra får kliva upp i onormal tid 04.00 eller 05.00 eller 06.00. SER NI HUR GALET PÅHITT DET ÄR DÅ , genom att de tänker inte på folk som kliver upp tidigt då,utan bara på sig själv normal tid 08.00 eller 09.00 i vanliga fall, eller 10.00 finns folk som vill sova till då innan de ska åka till jobbet då.

Men vi har andra som inte är så glad åt sommartid OCH DET ÄR DJUREN KORNA  GENOM ATT ALLA BÖNDER FÅR PROBLEM när det blir sommartid och ingen ko kan klockan, men de är ändå inställd på klockan ,genom att de brukar mjölka vid 06.00 ,då blir de mjölkade klockan 05.00, men även kor som går ute mycket de känner av det, genom att de har en tid de känner av att komma tillbaka om de är ute och rör sig runt ,att de kommer antingen för sent korna håller sin klocka då.

Men folk som hittat på sommartid har inte ens kor utan sitter långt från bönderna såklart. De har inte koll på bönderna överhuvudtaget att de får problem ,genom att korna är van sin tid såklart ,men hur många tänker på det. INGEN SÅKLART TÄNKER PÅ DET HAR SÅ LITE KOLL PÅ DET.

Jag tycker att de ska ändra om sommartid, SÅ DET ALLTID ÄR VINTERTID VARJE DAG  och hålla på att bolla med människor ,som de gjort nu och tänker inte på folk när de kliver upp. Genom att det finns så mycket olika yrken ,och olika tider de ska passa då,bara för ni tycker det är så himla bra sommartiden, då ska ni tänka på människor som måste dra sig upp tidigt, till exempel 05.00 eller 06.00 ni måste tänka på människorna idag, istället för att tänka på vad ni vill.

Genom att ni kliver inte upp den tiden de gör och tänk på det. Och mycket familjer kan ha barn SOM MÅSTE UPP I OTTAN när barnen ska på dagis ,eller skolan och är så fruktansvärt trött när de måste börja kliva upp fel tid och vill sova kvar såklart.

Vi vill att ni ändrar om, att vi alltid har vintertid hela tiden.Vi hade det förut innan någon var där och förstörde för hela svenska folket ,som måste ha sin tid och 1 timme känner på för folk då. Låt vi få tillbaka vintertiden, och vi ändrar inte om nu när det blir sommartid då. Nu har andra länder börjat tänka på det, att ändra om och vi ska inte ens tänka eller funderar på det. VI BEHÅLLER VINTERTIDEN OCH MYCKET MÄNNISKOR SKULLE MÅ BRA AV DET.

De slipper detta problem med sommartid utan VI BEHÅLLER VINTERTIDEN och ändrar inte om längre ,och tänker på människorna nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.