KAOS I SVERIGE

NU TYCKER VI ATT REGERINGEN SÄTTER SIG NER VID ETT BORD ,OCH GÅR IGENOM ALLT SOM HAR HÄNT I LILLA SVERIGE ,och tar tag i det som gick fel och galet idag. Och sätter sig ner och räknar plus och minus och kollar på vad de har i kassan idag.

Hur ska regeringen hjälpa människorna idag, JO, genom att gå igenom alla utgifter och TITTA PÅ VART ALLA PENGARNA TOG VÄGEN, men titta på svenska folket, hur de fick det, efter ni sa JA både här och där ,och gå igenom nu riktigt och börja med svenska folkets liv.

HUR LEVER REGERINGEN IDAG? REGERINGEN SITTER SÄKERT SÅKLART jobbar och jobbar och sliter såklart.Ni ska ha alla pengar, för allt slit ni sitter med i riksdagen, och börjar styra över Sverige, och får det perfekt. Ni har perfekt lön ,och perfekt när ni måste till tandläkaren, DÄR SKA OCKSÅ SVENSKA FOLKET HA DET PERFEKT som ni har det ,och få allt betalt som ni får, genom att svenska folket sliter de med. Och ni sliter med alla resor ,eller sitter och går igenom budgeten för i år. Och har mycket uppdrag ,som även arbetar för svenska folket då.

ATT FOLK KAN JOBBA OCH  TILL OCH MED SLITA UT SIG PÅ KUPPEN ,och så härligt är det för människor som verkligen jobbar och sliter ut sig då.

Men vad får de för det INGENTING SÅKLART. Ni tänker inte på dem en enda sekund då genom att ni tar in folk från andra länder, som får bo gratis i lilla Sverige med så liten ekonomi.

Ni visar dem inte ens rätt utan får pengar från regeringen, de betalar tills de en dag kan gå ut i jobb, OCH KAN TILL OCH MED BLI UTNYTTJAD AV SVENSKA FOLKET ,så snäll är svenska folket när sossarna skrev till mig om sjukvården. Och ni till och med lägger en röst på sossarna ,som gillar att utnyttja människor, kom till Sverige, så får du jobb och skickar många människor inom tyngsta vården ,där folk till med sliter ut sig idag med tunga lyft ,och kommer få problem i framtiden då.

Vad får flyktingar för lön ,som har kommit in i samhället? Vad tror ni själv ,som klagar på dem, MEN DE FÅR SÄMST BETALT FRÅN TYNGRE VÅRDEN, de får mindre än de som jobbar där, så illa är det. Och ni tycker det är rätt att utnyttja människor i Sverige då. Men sossarna som ville ta in så mycket folk från andra länder ,och putta in folk i tyngre vården.

Men vad händer med dem ? FOLK FÅR SLITA UT SIG SÅKLART och får till och med dåligt betalt. Det kommer mycket människor från svarta läder, de kan få jobb inom tyngre vården då. HAR REGERINGEN FRÅGAT SJUKA MÄNNISKOR SOM BOR DÄR? Regeringen har inte gått och frågat om det är okej ,att svarta människor jobbar där, genom att mycket äldre har reagerat på det ,genom att de kan känna sig orolig och rädd när de bor där.

Har till och med betalt allt de som bor där.

Men regeringen tar in folk som inte de vill ha ,och på min tid, då tog svenskarna in finnarna till SKF ,genom att svenska folket ville inte ta jobben, och svårt att få människor dit.OCH NU HAR SJUKVÅRDEN PROBLEM OCH SPECIELLT TYNGRE VÅRDEN ,och det skrev socialdemokraterna ett jättelångt brev till mig, när jag bara ställde enkel fråga om att jobba och samarbeta med Sverigedemokraterna då.

Ni skulle sett vilket långt brev jag fick från sossarna, och jag blev till och med trött att läsa hela mejlet, bara en enkel fråga om, hur jag ser på SD. Jag såg att det var ingen mening att skriva tillbaka till dem, genom att jag blev så fruktansvärt trött allt sossarna skrev om Sverige. HUR BRA DET SKULLE BLI MED MYCKET MYCKET MYCKET INVANDRING DÅ.

Invandring kunde dra in jättemycket pengar, att folk fick även jobba inom vården, som sossarna siktade in sig på ,plus fick dåligt betalt genom att sossarna gillar att utnyttja människor, så illa är det idag ,och tänker inte ens på människor som är sjuk ,och måste få den vården då. Och anställer jättemycket svarta människor, som mycket äldre blir så orolig över när de möter dem, och har även svårt att ta emot hjälp av dem. DET ÄR NÅGOT FEL PÅ REGERINGEN DÅ. 

NÄR DET FINNS MÄNNISKOR SOM KAN KLIVA IN SNABBT OCH TA ARBETE  ,som har hudfärg lite som dem, som bor där.

MEN NU HAR REGERINGEN SATT IN SVARTA MÄNNISKOR ,SOM ÄLDRE KAN BLI OROLIG AV, MEN MÅSTE FAKTISKT TÄNKA PÅ DEM SOM BOR DÄR ,och ska ta hjälp från dem.

PERSONALEN KAN FÅ PROBLEM MED FOLK SOM JOBBAR SOM TEAM, GENOM ATT FOLK SOM BOR PÅ DÄR ,TAR INTE EMOT HJÄLP och kan få problem med människor som inte vill ta hjälp av svarta människor, genom att de är inte van svarta människor överhuvudtaget ,och det finns folk som inte är van då. Folk måste få riktigt betalt.

Men regeringen drar in folk hela tiden. Men min första man som kommer från Turkiet han kunde välja själv ,vad han kunde söka för jobb, MEN LÅG ALDRIG SAMMET TILL LAST ,som många på 60,  70 – 80 -talet klarade sig själv. Folk bodde med kompisar eller ,så bodde de själv.

Men Ömer startade företag i framtiden ,men först fick han som alla andra söka jobb ,men mycket svartjobb fick han ta på den tiden ,och fick vänta länge på sitt uppehållstillstånd då. Han fick inte en enda krona från regeringen ,utan ut och jobba som folk kan göra idag, som folk på 60  – 70 och 80 -talet då. SKICKA UT FOLK I ARBETE SOM ÄVEN ÄR BRA FÖR DEM SJÄLV DÅ.

Men fick inget gratis ,som folk tror idag då ,genom att de kommer från länder som regeringen öser pengar över dem. Men den tiden 60, 70, och 80- talet fick 000000000 kronor inte ett enda öre fick de. NOLL KRONOR FICK DE INTE ETT ÖRE MER.

Men ut och jobba ,men varför kan regeringen göra samma sak? GENOM ATT DET TYNGER NER EKONOMIN FÖR HELA SVENSKA FOLKET DÅ ,när folk förr kunde jobba när de kom hit. Men alla jobb var väl inte så kul ,men arbete som arbete ,men nu går ingenting,utan kan även sätta folk på långa utbildningar ,som tror att de ska söka jobb där, men varför betalar ni folk nu, men inte förr då.

Men vi har en knepig regering som inte kan räkna då. Ömer fick slita ,men nu kan hans döttrar och söner gå skola, som landet är gjort för. Men familjen fick ett mycket bättre liv för tjejerna, genom att de går med svenska folket, och är smart folk ,som inte alla är ,som kommer hit utan sitter hemma. Men  folk från hans land ville ut på en gång och söka jobb och skola då. MEN FOLK MÅSTE GÅ  MED SVENSKA FOLKET ,OCH TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

MEN FOLK HADE EN LÄGENHET OCH KUNDE DELA MED FLERA, rum eller en 1:a eller hyrde flera killar en lägenhet, och delade på allt, men killarna fick jobb på en gång  när de kom till Sverige då. Det var bara ut och jobba och killarna hittar jobb såklart ,och mycket av dem hamnade på restaurang, och det var enkelt att hamna där första tiden. Men sökte sig vidare en del eller stannade inom branschen då. JAG  HÖRDE ALDRIG ATT DE FICK PENGAR FRÅN REGERINGEN utan uppehållstillstånd väntade på ,och under tiden fick de fixa egen jobb, tills killarna fick sitt uppehållstillstånd annars har de fått åka hem.

Jag minns när bror till min första man när han kom till Sverige, och han fick bo hos oss såklart, genom att han ville hjälpa honom att stanna i Sverige, och leva som vi gjorde då. Han fick aldrig pengar från regeringen. Det var vi som betalade det såklart, men han var kul att lära känna ,och det roligaste av allt ,JAG OCH EN VÄN LÄRDE OSS TURKISKA, och pratade turkiska när han kom, men även när hans kusin kom pratade jag turkiska med honom. Jag hjälpte mycket hans bror när han ville få lite kontakt med tjejerna. Han hade skrivit upp en massa telefonnummer till olika tjejer i en bok. Han ville ha lite hjälpa av mig då. Jag var någon slags tolk på den tiden. Varför pratar inte alla turkiska kunde han säga till mig. Jag skrattade mest åt honom.

Det som är intressant, JAG PRATADE TURKISKA när hans bror och kusin kom ,och plus jag brukade hjälpa en kvinna, att läsa brev på  turkiska för henne,genom att hon kunde inte läsa ,då fick jag sitta och läsa brev hon hade fått från folk då.

Men min man var kurd och han pratade kurdiska när jag inte skulle förstå allt. Idag är sur på det, genom att min tvillingsjäl är kurd och pratar kurdiska då. Han pratar inte turkiska då. DET HAR UNDERLÄTTAT FÖR MIG ,men jag minns en kvinna jag lärde känna hon sa ,att hon hade börjat lära sig kurdiska .Hon hade lärt sig turkiska ,men såg när det var hemligheter, då pratade han kurdiska, därför lärde hon sig även kurdiska då. Jag kan 1 ord eller två ord på kurdiska och turkiska, och kurdisk är som dag och natt finns ingen likheter alls med turkiska och kurdiska då. DET ÄR SYND DET.

DET HÄR ÄR  DET INTRESSANTA EFTER SÅ LÅNG TID JAG FICK PRATADE  TURKISKA.

Nu kom mycket folk på Facebook, turkar och märker MEN VAD GLAD JAG BLEV NÄR DE SKREV MERHABA TILL MIG ,och frågade hur jag mådde på turkiska nasilsin ,och skulle svara bra och jag kan svara på turkiska,men inte stava, så jag lät bli det. Men skickade även vacker texter om kärlek och musik. Jag  förstod det. Men för mig är ruggigt hur kan jag glömma bort så mycket turkiska ,och jag blev så arg. När han skriver Merhaba, då skriver jag tillbaka Merhaba,men sen kom jag inte längre ,som har suttit och läst på turkiska när jag hjälpte henne då. Jag pratade turkiska då. Jag kommer på nu ord jag inte glömt bort då.

Jag blir brydd hur jag kan glömma, men folk skriver ibland på turkiska ,och jag kan förstå det GENOM ATT ÖZ KOMMER FRÅN TURKIET ÖZ ,men jag har glömt mycket nu. Jag vet att det är många år sen jag bodde i Göteborg ,men det kändes så naturligt när folk från Turkiet dyker upp. Och jag åker in i mitt gamla jag ,och vill svara på turkiska och glömmer bort och skriver Merhaba, men vill fortsätta, men förstod vad han skrev ,men skrev tillbaka att jag har glömt bort mycket turkiska. Men det retar mig på det genom att jag blev så glad när jag fick skriva lite med turkarna ,och det har kommit mycket turkar nu. Det kommer mycket folk från olika länder bland annat Algeriet ,som jag började älska för mycket, genom att de är lite som oss. De är Araber många av dem som kommer från Algeriet, fast jag chattade med en annan kille, att landet var splittrad och det var Araber och andra som levde där.

JAG TÄNKER ÄVEN PÅ MIN TVILLINGSJÄL NÄR HAN BEHAGAR KOMMA ,och kan förstå honom ,att Sverige är inte det roligaste att lämna England när han fick jobb efter 1 år. Han jobbar hos en manlig frisör, som rakar männen som han fick jobba med då. Han gick inte länge utan jobb ,men fick jobb snabbt ,genom att folk vill jobba och inte sitta hemma. Och han var så glad när han hade jobb och berättade ibland hur många han hade rakat och fixat då.

Jag tänker på Sveriges ,som bara stökar till för människor som vill gå ut i arbetslivet på en gång ,och när han kommer hit ska han sitta och vänta på ett löjligt uppehållstillstånd, ,som fick jobba på en gång i England. Jag kan förstå ,att han är inte så pigg att börja om på ruta ett igen ,sitta och vänta på uppehållstillstånd plus utan pengar när de sitter och väntar.Jag hoppas att regeringen BÖRJAR TÄNKA PÅ MÄNNISKOR NÄR DE KOMMER HIT, låt folk jobba utan att låsa dem, genom att ingen mår bra att sitta och vänta och inte får arbete, och gå ut och  tjäna sina egna pengar, än att leva som de gör, och hittar på skolor de kan gå. Visst om de vill lära sig vissa saker ,som måste ha skolor till det .Folk kan även ta den tiden till det, för att kunna ta bättre arbete de ger mycket mer pengar då.

NU KOMMER JAG TILLBAKA TILL MIN FÖRSTA MAN ,han sa att han hade varit 1 dag på skolbänken, genom att han tyckte det var tråkigt ,och lära sig en massa fraser man ska säga då kaffe till exempel olika saker de fick lära sig. Har var 1 dag och inget mer, men han valde tyvärr en annan och en mycket bättre skola, än vad de hade sett ut åt honom.Han gick ut i samhället och lärde sig prata svenska på 1 år .Han hade bott här och lärde sig riktig svenska ,genom att prata med svenska folket olika uttryck folk har, och mycket av det finns inte i böckerna ens, genom att han ville prata med svenska folket och på den vägen ,öppnade han en restaurang. Men alla kan inte öppna en restaurang, men han hade inte så mycket skolor bakom sig ,men han startade eget genom att han testade Volvo, men han blev inte gammal där genom att han fick ont i fingrarna när han jobbade på bandet. Jag minns mycket väl vad han klagade på fingrarna ,men han bytte jobb ganska snabbt såklart ,istället för att skada fingrarna mycket mer. Det blir restaurang för honom.

Jag minns hans kusin han lärde sig först svenska av svenska folket, genom att leva bland svenskar ,och jobbade och sen blev han SÅ HIMLA INTRESSERAD AV ATT HJÄLPA MÄNNISKOR INOM SOCIALA där folk har det svårt. Han läste den skolan och jobbade en tid på sociala, men slutade sen jobba där. Jag hörde från folk att han kunde inte jobba kvar, genom att han hade svårt att se så mycket problem ,och mycket folk led folk han hjälpte ,men blev för mycket för han. Och han kunde inte hjälpa människor som han ville ,och därför slutade han att jobba på sociala ,genom att han kunde inte hjälpa människor då.

Men tänker mycket på min tvillingsjäl. Vad  jag får gå igenom och hur regeringen kan försvåra för honom när han kommer till Sverige, att han får sitta som andra sitter och väntar på uppehållstillstånd ,och får inte ens jobba då. Jag hoppas att han inte åker på så knäppa regler då när han har börjat ett perfekt liv i England ,och fick jobb på en gång i England. JAG VET ATT FOLK RESER TILL OLIKA PLATSER OCH JOBBAR och behöver inte tänka på ett uppehållstillstånd utan jobbar på en gång. Det finns länder som har lika knäppa regler som Sverige har,  som gör folk galen och less och vill bara ut och jobba, istället för sitta hemma nu.

Jag minns jag chattade  med en kille som kommer från Kurdistan och han satt och väntade på ett uppehållstillstånd OCH JAG KÄNDE BARA EN MASSA STRESS FRÅN HONOM DÅ. Han ville jobba, men allt drar ut på tiden ,för folk som vill gå ut och jobba,då låser regeringen för folk som vill må bra ,och gå ut och jobba ,men sitter på nålar många av folk som väntar på uppehållstillstånd, men kan även åka ut från landet.

Genom att regeringen leker mycket med människor idag, GENOM ATT GE DEM CHANSEN ,OCH GÅ OCH JOBBA även om Sverige är inte överfylld med bra jobb. Men det finns ändå jobb för människor att ta enkla jobb.

LANDET MÅSTE KOMMA PÅ FÖTTERNA IGEN, Det  är en chans att vända landet i rätt riktning. Och  många får inte så mycket pengar som folk tror,  men kan fylla på själv när inte regeringen ger dem fria viljan att jobba då. Folk har varit utsatt för stölder ibland som kommer från människor ,som regeringen ska hjälpa så stort ,men folk kan bli bestulen på pengar saker, för att rädda sin egen ekonomi, istället för att hjälpa folk  rätt på en gång, genom de tar pengar när de fattas pengar ,men inte alla gör det såklart. Men det finns de som gör det när de har lite pengar säljer till andra människor, som tyvärr är stulna saker, men de tänker inte på det, genom att de måste ha pengar på bordet .

Det kan Sverige bli utsatt för idag GENOM ATT REGERINGEN SÄTTER FOLK I KLISTER när de säger ja, men även svenska folket i klister genom att det fattas pengar för dem, istället för att göra rätt från början, då får ingen lida av det.

Jag minns på den tiden när Yasmine min mellersta dotter bestämde sig att åka till Kitzbuhel och jobba och åka skidor då.Hon hade inte problem med något uppehållstillstånd ,UTAN DET VAR BARA ATT ÅKA IVÄG OCH JOBBA DÅ. Hon hade bestämt sig jobba vissa tider ,genom att hon ville åka skidor när skulle bo där. Yasmine  hittade väl inte roligaste jobbet, hon fick diska glas och åka skidor då. Hon delade rum med andra tjejer en kompis ,och andra tjejer som hon lärde känna där.  Hon stannade ett tag sen längtade hon hem hon blev några månader där. Hon fick jobb på en gång utan att sitta och vänta på uppehållstillstånd, och hon har aldrig hunnit väntat in genom att hon ville hem då.

Yasmine åkte även till  Australien och jobbade och bodde där 1 halv år  de hade en restaurang, hon delade ett hus med en tjej hon fick lärde känna då. NU BOR HON I NORGE OCH HAR FAMILJ OCH HAR BRA JOBB NU. Jag tänkte på min dotter när det handlade om arbete då.

Jag vet folk åker till andra länder och jobbar utan ha problem med att söka uppehållstillstånd, det första de måste göra då. VI FATTAR INTE HUR REGERINGEN TÄNKER när folk mår mycket bättre att jobba då.

Men svenska folket har en regering SOM ÄR TYVÄRR BLIND ,men så illa är det idag ,istället för att hjälpa människor på en gång när ni hjälper människor, och gör som på 70- 80- talet där fick ingen hjälp från regeringen, men de lever och mår bra många av dem. Nu delar ni ut pengar i enorm belopp och vad händer då?

Det fattas pengar när ni delar ut så mycket pengar ,som ni gör så lätt ,och sjukskrivna människor tar ni bort livet för. Ni  tar bort allt genom att de får inte 100%, och hundra procent måste svenska folket ha nu, för att överleva när folk är sjukskriven såklart ,genom att de sitter med utgifter, som tror att de inte har. Och många har så mycket utgifter när de är sjukskriven ,vart ska de ta sina pengar ifrån ,ska andra betala deras kostnader när de är sjukskriven då. ELLER SKA NI BÖRJA RÄDDA SVENSKA FOLKET LÄGG HUNDRA PROCENT NÄR FOLK ÄR SJUKSKRIVEN genom att gör som Norge gör ,och varför kan Norge göra det och inte Sverige då.

Vill nu regeringen rädd svenska folket 100 % PROCENT SKA FOLK HA NÄR FOLK ÄR SJUKSKRIVEN, genom att ta ansvar för svenska folket ,istället för att andra ska måste rädda människor när det är regeringens ansvar idag,att rädda människor ,som går sjukskriven och är även långtids sjukskriven ,som är en tuff tid och mycket kostar pengar när folk har problem med sin hälsa, som ni aldrig skulle utsätta er för.

DU SKULLE HA FULL ERSÄTTNING genom att ni har jobbat såklart, så illa kan det se ut ,men alla jobbar såklart ,och full ersättning som ni själv ser till ,genom att alla människor är lika värda då. Men många har nog glömt bort det ,att det är vissa som får full ersättning, och ta hjälp av saker de behöver ha.

334428Vi tycker att det är dags, ATT SÄTTA SIG NER VID ETT BORD OCH RÄKNA PLUS OCH MINUS, och tänk först på svenska folket ,genom att ni måste börja rädda ett folk som kan till och med bli utan bostad då ,genom att folk går sjukskriven med dålig sjukskrivning ,och dålig ersättning från sitt jobb ,genom att de får inte 100% procent ,som alla måste ha hundra procent såklart, genom att de har fortfarande utgifter, men så tokigt kan det  bli och tror att de har inte utgifter när folk är sjuk, och en del är väldigt sjuk. Men kan inte ens titta åt ett jobb, genom att de är sjuk ,och behöver ändå pengar som inte regeringen har insett då.

Därför har vi  bland annat folk ,som måste sova ute OCH DET SKULLE ALDRIG NI GÖRA DÅ. DET TÄNKER  INTE HELLRE  SVENSKA FOLKET GÖRA DÅ utan tak över huvudet måste svenska folket ha. Alla som jobbar inom regeringen skulle aldrig lägga sig där ute och sova ens, och ingen ska sova ute, genom att vi bor i Sverige som har inte  sommar och värme direkt nu. Och snart  kommer kylan bitande in på knutarna, och kylan kan bli ända upp till 30 grader, men hoppas inte på det ,men kylan kan stiga i Sverige. Vi vill hålla oss inomhus då. Har vi bott i länder som har 30 grader varmt, då har inte folk haft dessa problem då. Men tak över huvudet vill alla ha, och lever man i Sverige, då har man rätt till det.

Nu måste regeringen sätta sig ner och gå igenom allt nu ,genom att ingen ska hamna utanför samhället idag, då har det gått fel, förr fanns inte dessa problem ,utan folk skiljde sig och flyttar isär ,men idag kan knappt folk flytta isär ,genom att folk kan hamna utanför samhällets system och får sova ute då. DET MÅSTE BLI STORA ÄNDRINGAR ,genom att allt kostar pengar bostäder kostar pengar att hyra. Bostäder  kan kosta enormt mycket att hyra en bostad då. Folk som är ensam kan ha problem att hyra själv, och bolaget kan även säga nej ,fast de själva kan betala ,men en del tittar i plånboken på folk ,och i våra ögon är det fräckt, att titta i plånboken utan lita på folk,  istället för att stöka till mer.

Folk har varit sjukskriven ,och måste komma på fötterna igen och hittar ett perfekt jobb ,för att komma igång med sitt liv igen ,MEN HJÄLP FOLK ,ISTÄLLET FÖR ATT FÄLLA KROKBEN PÅ MÄNNISKOR ,NÄR DE SKA BÖRJA TA TAG I SITT LIV ,och låt folk komma igång på riktigt ,och sluta bromsa människor idag, genom att hjälpa dem , istället för att fälla krokben på folk då ,istället för att hjälpa människor rätt i samhället då.

Regeringen har mycket att se igenom, bland annat pension som alla kan se ,att vi kan inte ha det såhär illa, som många pensionärer får idag. GENOM ATT REGERINGEN ÄR SÅ HIMLA FRÄCK när de plockar pengar från människor som folk ska ha, och detta kan mycket folk blir utsatt för idag. Om ingen börjar nu att agera ,och börjar att göra rätt nu, ,då blir det dåligt för mycket människor då. Folk försöker gå emot, men får inte det utan regeringen måste ha pengar till folk de hjälper idag ,att pension blir lidande idag ,genom att regeringen lägger pengar på andra människor nu.

ALLA HAR RÄTT TILL PENSION DE KAN LEVA BRA PÅ DÅ, men många får knappt en pension att leva på, och vart tog den vägen pension då. Folk som har nyss kommit till Sverige kostar såklart ,och då får pensionärerna klara sig själv ,och hittar på olika sparande för folk idag, när regeringen ska sätta sig ner och gå igenom varje människa pension. Och  folk som jobbar inom regeringen får en enorm pension ,och kan verkligen klara sig ,och kan till och med få extra pension när de slutar ,annars kan de gå under såklart, medas svenska folket håller på att gå under nu.

NI MÅSTE BÖRJA DELA MED ER TILL SVENSKA FOLKET. Vi ska också leva och även ni ska leva såklart,  genom att öppna hjärtat ,och börja dela upp rätt pension till svenska folket,då kan folk bo och sova gott utan problem ,och ni vill också sova gott utan problem sätt dig vid  regerings bordet ,och börja räkna 1 +1 och få lite ordning i landet och sluta ge bort för mycket pengar innan ni har kollat över varje svensk då.

Men även andra människor som kom på 60 ,70 och 80 -talet ,hur kommer de få nu när ni inte började ta hand om svenska folket SOM DE TILLHÖR SÅKLART eller ,så tar de sin flytt igen till sitt hemland ,genom att i Sverige har de fått för mycket problem då.

NI HAR MÄNNISKOR  ATT TA HAND OM NU och regeringen måste gå igenom allt, genom att få slut på ,att folk sover ute ,och ordna ekonomi för människor ,då kan folk bo inomhus ,genom att se över alla människors ekonomi idag, och få slut på mycket problem. Regeringen måste gå igenom nu, och höja löner och hundra procent när folk är sjukskriven, och hundra procent när folk går på aktivitetsstöd ,genom att folk måste klara sin ekonomi. Och  höja folks bidrag  nu.

NÄR ALLA LÄGENHETER KOSTAR MYCKET PENGAR ATT HYRA TILL EXEMPEL: 

Nybyggd lägenhet 10 000:- för en 2:a. Som många måste betala för en 2:a och en 3:a  kostar mycket mer ,men även andra storlekar kostar mycket mer då. Men även helt nyrenoverade lägenheter kostar mycket att hyra. Ibland måste ägaren ta tag i det ,genom att många lägenheter kan knappt folk bo i ,kan även bli sjuk av att bo där och måste börja ta tag i det. Eller husen måste bara fixas till, men kostar mycket pengar att renovera då.

Regeringen måste sätta sig vid ett bord ,och börja gå igenom allt och ingen svensk ska hamna utanför samhället idag, och ingen som har flyttat hit ska hamna utanför samhället idag ,GENOM ATT BÖRJA TA HAND OM ETT LAND SOM LIDER FRUKTANSVÄRT IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.