NÄR ANDEVÄRLDEN KNACKAR PÅ

Ibland glömmer vi bort våra kära och nära när de signalerar till oss och vi blir antingen rädd och springer iväg av rena skräcken ELLER SÅ STANNAR VI KVAR OCH TAR REDA PÅ VAD DE VILL BERÄTTA OM, när jag känner en mjuk hand på min panna. Det är mamma som kommer på besök, som är död för länge sen. Men plötsligt känner jag en mjuk len hand över pannan på mig, och bara smeker mig över pannan då.rBVaJFlfEfiANF0uAAOL8Y1_e_4773

Jag minns så väl när hon kom på besök den gången och OCH JAG KÄNDE VÄRME I KROPPEN när hon ville bara förmedla sig till mig. Jag blev aldrig rädd som människor kan bli. Men hur ska de nå oss när vi känner oro eller bara vill titta till oss en stund.

Ibland har jag tänkt på det, när folk vill bara signalera till oss ,och hur skulle jag göra om jag måste nå mina barn eller barnbarn. HUR SKULLE JAG GÖRA DÅ, antingen skulle jag skrämma vettet ur dem,eller nådde jag fram till mina barn och barnbarn då.

Jag har sett förut när Linn min yngsta dottern står ute, och väntar på oss när vi kommer hem, och ÄR JÄTTERÄDD som hon alltid är, men ringer mig eller pappa att det spökar i lägenheten och hon drar på en gång och står ute och fryser och väntar tills vi kommer hem då.Linn hörde skramlade nycklar i hallen när hon kom hem och ringer mig på en gång, och måste prata med mamma då.Hon har hört det förut nycklarna skramlar. Linn hörde det mycket när hon kom hem. Men Linn blir aldrig vän med sig själv att hon är öppen och  känslig då.

Men även Anders hennes pappa springer upp till lokalen ,och ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT SKÄRRAD OCH RÄDD,och hör galgar i hallen hur galgarna slår då. Han såg även det. Han blir rädd fast det var egentligen hans bror Peder, som måste prata med honom då.

Han springer till mig ,och vill att jag tar reda på det,istället för att stanna kvar i hemmet då. NEJ, HAN RUSAR IVÄG AV SKRÄCK NÄR PEDER HANS BROR DÖK UPP ,SOM ÄR DÖD FÖR LÄNGE SEN, och ville bara prata med Linn och Anders även med mig såklart.

Vi kan bli rädd för mycket när andevärlden sätter igång ,och varnar eller måste rensa med människor som har skadat oss enormt då. När vi mår extra dåligt av händelser, DÅ KAN FOLK PLÖTSLIGT FÅ BESÖK AV DEM. Jag har sett Anders fick besök av en kille som var inte så snäll mot honom ,när de var barn och gjorde illa honom, men plötsligt dyker han upp, som han inte hört av sedan han var barn, men måste prata igenom med honom, och fick ett långt samtal med honom, som hade skadat honom då. Anders kände till killen ,och minns killen var inte så snäll mot honom då. De var barn. Det fanns gamla minnen kvar hos Anders ,som han måste rensa med honom ,och båda fick rensa och titta på det ,att förlåta varandra. Ibland sitter saker omedvetet som vi tänker inte på då.

JAG FÅTT TITTA PÅ MYCKET OCH GJORT MYCKET INRE RESOR och även haft folk från andevärlden,för att rensa bort djupa minnen då. Jag har även haft här ,där jag bor nu. Jag,måste rensa på djupet och folk har dykt upp bara och måste gå igenom med dem en massa saker då.

images (5)JAG FICK ENORMT MYCKET BESÖK FRÅN ANDEVÄRLDEN NÄR JAG BODDE HEMMA ,DÅ KOM DET FOLK HELA TIDEN FRÅN ANDEVÄRLDEN. Ibland då var det killar jag inte hade så lust att prata med, men måste gå igenom med honom. Jag kände och hörde folk i vardagsrummet ,men var tvungen att sätta mig ner ,att prata med dem ,och gick igenom olika händelser, för att säkra mig och lugna mig då. Ibland låg jag i sängen när jag kände någon dök upp, som ibland gjorde mig less, men måste gå igenom och rensa på djupet då. Jag har varit med om en del saker ,och fick titta på det ,och fick förklaring på allt,jag har varit med om. Ibland kan man få för sig det värsta, men då plockade de upp folk ,som var kopplat till det. BLAND ANNAT JEHOVAS VITTNEN VILLE JAG  KOLLA UPP ALLT ,genom att jag fick för mig en massa när det gällde Jehovas vittnen. Men ingenting hade hänt som jag var orolig för ,utan fått för mig massa som inte var sant då. JAG GRÄVDE I OMGÅNGAR NÄR DET GÄLLDE JEHOVAS VITTNEN DÅ. JAG MÅSTE RENSA PÅ DJUPET, GENOM ATT JAG SATT FAST I DEN SAKER NÄR DET GÄLLDE DEM.

Jag fick till och med möta människor från Jehovas vittnen, som redan var död, men de kom ,för att hjälpa mig, att reda upp en massa saker som jag hade fått för mig då. Genom att jag vet hur Jehovas vittnen är ,men ingenting hade hänt, än sett saker som inte var så kul att se då. Jag fick för mig saker, som hade inte hänt, men måste titta på det ,för att släppa all oro då. JAG BEHÖVER INTE  OROA MIG MER DÅ.

Jag fick titta på när jag var fem år genom att kolla upp mina problem när det gäller pengar vad som hänt då. DET VAR LADY NADA SOM VILLE ATT JAG TITTADE PÅ NÄR JAG VAR 5 ÅR. Jag fick det löst, men för sent i mina ögon,genom att min pappa var redan död ,annars har jag gått dit, för att rädda min del. Genom att jag blev rädd för min pappa julen när jag var 5 år fick jag kolla på. Jag har aldrig sett det genom att jag stängde dörren till det. Men jag känner igen människor när jag kollade på det. Jag såg allt som hände den julen när jag var barn då. Bråk och slagsmål och drack hej vilt.

Jag har stängt allt och ville inte ens åka till pappa efter det ,och hade alltid svårt för pappa, SOM JAG FICK EN FÖRKLARING PÅ ,NÄR JAG FICK RENSA UPP MITT DJUP INOM MIG, genom att jag var för det mesta rädd honom, och såg vart det kom ifrån då. I ett barns ögon var det fruktansvärt att se ,som var bara litet barn som bara är 5 år, vad som rörde runt i mig då. När jag fick upp minnen jag har aldrig sett det förut, men samtidigt fick jag ett bokslut på allt med min pappa, då fick jag se olika episoder med honom, som jag kunde läka mitt inre då.

Jag såg mest i vuxen ålder, hur han kunde skratta och var glad med folk.Jag har även sett i vuxen ålder när jag var dit med min äldsta dotter Nathalie ,att de hade party och kul och jag ville hem såklart. Jag ville inte vara där med mina barn då, eller såg frun hans han var gift med ville aldrig ge mig, när det handlar om pengar blev hon rasande, genom att hennes son skulle ha allt då, jag ingenting som hon sa många gånger till mig. Han fick allt ,hon hjälpte honom att gå samma väg när det gäller yrket, Bankchef på båda bankerna var han förut. Hon var också chef på Försäkringskassan och jag är inte avundsjuk, men chockad när jag öppnade mitt testamente, men jag hade inte tänkt att folk kan göra så. Men folk kan göra det MEN HOPPAS ATT DE KAN SOVA GOTT DÅ. Jag minns vad han sa till mig, och lovade mig som frun tog bort då. Det är konstigt att inte det märktes när de höll på att gå igenom hans testamente då. Vi ser vad som hänt med pengarna då.

Jag hade en jättestor blockeringar från dem ,och måste rensa mycket från dem, för att bli fri från allt jag har med dem att göra då. LADY NADA OCH  BIG PROTECTION SÅG ATT JAG SATT UTAN PENGAR, OCH VAD SOM HAR HÄNT ,genom att jag skulle haft mycket mer pengar från min pappa när han dog. Ni har läst allt genom att jag måste berätta sanningen när jag sitter så illa när de dök upp då. Plus en massa andra problem .som har med dem jag sitter hos nu. Jag orkar inte skriva om det igen .genom att jag har redan skrivit säkert hundra gånger om det när jag har varit sur då.

MEN DET SKULLE FUNNITS PENGAR NÄR MIN TVILLINGSJÄL DÖK UPP. Och vad har hänt ,och såg mina dåliga mönster när det gäller min pappa då. Han är död ,men i barns värld när jag var liten ville aldrig åka till honom bodde så tryggt hos farmor och farfar då. Det var en lugn tid ,och jag saknar den tiden när jag tänker på vad bra allt var då.

JAG FICK ÄVEN RENSA MYCKET MED ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER. DE KALLAS FÖR BIG HEAVEN KALLAS FÖR LIGHT. De har koll på allt, vad jag bär inom mig. De ser allt ,och vet hur jag tar mig ur olika problem då. Ibland har man tidigare liv ,som jag har tagit upp om och lagt ut om det. Jag har hittat mycket i tidigare liv. När GUD dök jag  tvungen att ta upp om ett liv ,jag hade inte önskat se då. Men han såg tidigare liv som jag hade blockeringar ifrån ,som jag själv inte såg. Han höll på att testa mig ATT MÅLA  GUD ,SOM BLEV PANNKAKA AV ALLT 

Han ville jag skulle sitta och måla på datorn med honom. Jag kände av honom och hörde hans röst som jag har berätta om. Det kröp i kroppen när han dök ,och rösten var inte kul att höra ,och jag brukar inte höra röster ens då. Men då hörde jag en slags skrovlig röst lite hes den lät. Det är ett lite tag sedan,men kommer ihåg rösten ,och fick reda på vem jag satt och målade med ,som bara blev fel för mig bara känna av Michelangelo. Jag kände av honom ,MEN MÅSTE RENSA BORT EN MAN JAG GILLADE INTE  ALLS  DÅ. JAG KÄNDE JAG RÖS NÄR HAN DÖK UPP OCH KÄNDES OBEHAGLIG DÅ. 

Det hände även när jag hjälpte en kund, att hon blev så förvånad, vad gjorde han där, ,som hon ville inte ha övertaget där, hon tyckte det var obehagligt ,genom att hon minns honom så väl. Men samma där LÖSA UPP GAMLA FRUKTANSVÄRDA MINNEN  SOM FANNS HOS HENNE SEN HON VAR BARN ,och hemska minnen ,men mest för att städa ett minne, för att ändra om i sitt liv, genom att det fanns väldigt mycket blockeringar då ,som låser sig omedvetet ibland utan att tänka på det ,att vi sitter fast i saker, som kan ha skadad oss ,och bygger upp blockeringar utan anledning.

Men  blockeringen kom från dem,som har stökat till och kan börja lösa upp blockeringen då. IBLAND KAN FOLK FÅ FÖR SIG SAKER ,SOM STÄMMER DÅLIGT MED DEM, genom att de hört från andra då. Men har börjat bygga upp en omedveten blockeringar, som ligger rädslor i, som lägger ut det på andra människor då. Det är bra att lösa upp blockeringen, för att kunna leva ett bättre liv annars sitter de fast i det.

guardian-angel-watching-over-children-on-bridge-lindbergIbland bor folk i mörka hem, som andevärlden FÖRSÖKER NÅ DEM .Jag hör mycket knackar i golvet när någon vill nå mig. Ibland på fönstret, som jag är inte så glad över, men ser och misstänker vem som är så pigg att knacka på fönstret då. Det har hänt igen fast jag brukar säga till om det ,genom att jag bor i ett hus och ingen lägenhet då. Känns mycket tryggare när jag bor i en lägenhet när de knackar på fönstret då.

När jag kom hit, då var det hela tiden HUSET FICK LIV ,och pappa till Anders blev van när han hörde hela tiden knackningar, eller annat han hörde, han sa till folk ibland när han stod och pratade i telefonen, är väl spöken som vanligt då. Vi hör hela tiden att det är folk ,och kan riva ner tunga saker som är ganska omöjligt, men inte för dem som det verkar fungera att riva ner. Vi måste prata med dem. Jag fick förstå allt vad som hänt oss då.

Jag minns mycket väl när hade köpt ljus, men hade inte tändstickor. Men vaknade på morgonen, och ser att det står en tändare i en ljushållare. Jag blev glad genom att jag hade köpt ljus, men glömt att köpa tändstickor. Jag blev förvånad genom att jag var ensam hemma, och ingen hade varit hos mig, men tändaren stod fint uppsatt i en ljushållare då. JAG KÄNDE JAG HADE FÅTT HJÄLP DÅ.

JAG MINNS NÄR JAG BODDE I GÖTEBORG när jag blev så himla rädd ,och kände att det stod hur mycket folk som helst runt mig, och vågade knappt röra mig och ringde till Nathalies pappa Ömer ,och bad han komma hem. Jag vågade inte röra mig alls då. Jag kände att folk bara tittade på mig .Jag minns mycket väl den händelsen. Jag blev rädd och väntade på att han kom hem.

NU KAN FOLK PRATA MED MIG MER, men  på den tiden var jag jätterädd när jag hörde dem ,men jag har utvecklats mycket mer och lärt mig mycket om det.

Jag har sett att andevärlden är de som varnar ,och Great master och ärkeänglar kan inte leva om som mamma eller farfar eller annan från andevärlden då, genom att de kan stöka till för människor när de ska nå oss då. Jag har kontakt hela tiden med Great master och ärkeänglarna. Men de kan inte göra ljud av sig,eller krypa in i auran på mig så jag ryser. Jag har känt kyla från andevärlden ,men inte från ärkeänglar och GREAT MASTER  LADY NADA eller andra JESUS eller KUTHUMI har aldrig känt det, och aldrig från guider,därför gillade jag dem.

JAG SER ATT MAN FÅR LÄRA SIG  ANDRA SAKER FRÅN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER GUIDER. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.