DET ÄR VIKTIGT ATT FIXA RÄTT STORLEK TILL SINA BARN

IBLAND VERKAR DET SOM TIDEN RÄCKER  INTE TILL när vi försökte fixa och ordna till till ďet bästa ,genom att vi är sent ute såklart ,och därför är det svårt att fixa det vi har tänkt att fixa då.

Så kan det se ut för familjer NÄR DE RUSAR RUNT I SISTA MINUTEN OCH SKA FIXA SKIDOR OCH PJÄXORNA innan snön kommer. Ibland försöker ta hjälp från andra ,som fungerar väldigt dåligt ,genom att de passar inte överhuvudtaget när vi försöker med allt ,att få det att passa in när tiden är så knappt ,och viktiga saker måste fixas ,som är så svårt när man är ute för sent med allt, genom att vi gör ett försök som fungerade inte överhuvudtaget, och får lägga det åt sidan eller fråga andra människor som kan hjälpa till när det inte fungerar att ordna det viktigaste, som vi har räknat med, men fungerar dåligt. Ibland är tiden knapp när vi inte kan ordna det allra bästa, och måste lägga det åt sidan, eller kan vi göra det ? Nej  såklart måste ta det en annan dag, och  börja fokusera det vi måste ordna då.

Ibland är vi tidoptemist, men har tiden framför oss att hinna det allra viktigaste, men upptäcker, ATT TIDEN RÄCKER INTE TILL ATT KÖPA DET VI MÅSTE HA DÅ. Det vi har planerat,  men kan stöka till ,genom att vi vill ha det vi har tänkt köpa då.Men vad hände vi kom för sent att fixa det viktigaste då. Genom  att mycket folk kan springa idag på det ena än det andra idag, men tiden räcker sällan till för en del människor ,och har svårt fixa det naturliga, som andra människor skulle tänkt, och tycka om ,att det är väl inga problem att ordna och fixa det ni måste göra.

Men ibland är det inte så enkelt genom att saker och ting passar inte in för en del människor, genom att vi är inte lika alls, och passar inte in överhuvudtaget. Och kan inte ärva skidor eller pjäxor från andra människor ,eller låna som en del kan låta sina barn ta skidorna från andra. Du kan prova dem fast i själva verket vet de om ,att det kommer inte gå så bra att testa den vägen, att låna GENOM ATT VI HAR INTE SAMMA FÖTTER ENS, OCH MÅSTE HA PJÄXOR som även passar dåligt ,men föräldrar kan prova att ta från andra barn. Och många barn har inte samma fot eller storlek, genom att spara pengarna i första hand .och försöker låna från andra människor som fungerar väldigt dåligt då.

Men måste ta det som är rätt för barnen, genom att pjäxorna kan vara för liten och barn kan ha dem ett tag och måste byta upp till en större storlek när barnen ska ut och åka i backen eller bara åker längd skidor. MEN IBLAND ÄR DET EN STRESS BLAND MYCKET FÖRÄLDRAR, att de måste hinna med och fixa och ordna. Och många gånger är tiden för liten och blir sen och missar tiden och barnen ska ha sitt såklart.

Men hur mycket föräldrar tänker på ,att allt ska stämma pjäxorna och skidorna och inte kan ta för små pjäxor utan rätt storlek och är svårt att ta efter andra barn genom att pjäxorna ska stämma på fötterna då. Det är inte bra att låna bara för att barnen ska ha pjäxor och måste åka skidor och DÅ MÅSTE BARNEN HA RÄTT STORLEK DÅ.

Men ibland tänker inte föräldrar på, HUR VIKTIGT DET ÄR ATT FIXA RÄTT STORLEK PÅ PJÄXORNA, och kan till och med ha för små pjäxor ,som kan skada fötterna att åka med för små pjäxor ,som en del föräldrar inte tänker på, utan tar bara skidorna från syskonen ibland, eller andra, att det får ärva skidor från andra, genom att spara på pengarna såklart. Och mycket föräldrar kan ha dålig ekonomi ,och måste även köpa skidor när snön kommer ,och speciellt barn som bor där mycket snö vräker ner, då måste ordna för vintern skidor och pjäxor till skidorna, och kan halka ibland genom att föräldrarna har dålig ekonomi ,men måste ordna skidor och pjäxor när snön ligger vit över Sverige. Men kan ha svårt vissa familjer ,att fixa det som är bäst ,och kan även åka på secondhand ,och försöker få till ett par pjäxor och skidor då. Ibland kan det gå bra och ibland sämre ,genom att mycket kan vara slut på det ni måste ha då.

Ibland provar ni er fram genom att familjen måste ut i skidspåret, och måste ordna till familjen skidor, och kan inte ta vad som helst ,genom att föräldrarna har pjäxor och skidor, och då måste barnen hänga med såklart ,och måste ordna till det bästa när familjen ska ut i skidspåret då. Och har köpt nytt till barnen ,som passar perfekt till barnen skidorna och pjäxorna när familjen ska ut och åka ,då måste allt vara perfekt, att barnen har rätt storlek på skorna ,och rätt storlek på skidorna allt ska vara rätt, GENOM ATT FÖRÄLDRARNA ÄLSKAR ATT ÅKA SKIDOR SJÄLV, och då är det extra viktigt ,att pjäxorna och skidorna passar perfekt ,genom att hela familjen älskar att åka skidor ,och har full kontroll på allt nytt som ska vara ,och rätt storlek på skidorna och pjäxorna såklart, genom att föräldrarna älskar att åka själv skidor, och barnen får alltid det bästa såklart. Och kan ha kul i skidspåret och i skidbacken, genom att föräldrarna satsar varje vinter pengar på nöjen,som är skidor och nya pjäxor om föräldrarna ser att skorna är för liten ,då köper föräldrarna på en gång nytt såklart då.

Genom att foten har vuxit ganska mycket .och då blir det nya pjäxor och nya skidor. och  nytt såklart ,genom att foten har vuxit ganska mycket och barnen får inte åka i för trånga pjäxor, och då blir det nya pjäxor och nya skidor såklart. Och har stor koll på barnens fötter såklart ,och får inte sätta på sig för trånga pjäxor och plus skidor, genom att få allt att stämma in såklart för barnen, OCH FÖRÄLDRARNA SKÖTER OM SINA BARN  SÅKLART ,genom att barnen får aldrig åka i för trånga pjäxor, utan köper på en gång nytt när föräldrarna ser det. Nytt på en gång nya pjäxor och nya skidor köper föräldrarna ,och nytt är det, och ingen annan har använt pjäxorna utan nytt från affären där folk köper pjäxor och skidor, genom att föräldrarna är väldigt noga på allt, att foten ska inte skadas överhuvudtaget, och därför är föräldrarna extra noga med pjäxorna på barnen, att pjäxorna får inte klämma överhuvudtaget över foten UTAN PASSAR PERFEKT SOM HANDEN I HANDSKEN DÅ.Haniel-1MEN ALLA BARN HAR INTE SÅ PERFEKTA FÖRÄLDRAR ,genom att föräldrarna är inte så intresserad av skidorna överhuvudtaget ,utan köper till barnen skidor när vintern kommer och även pjäxorna när vintern kommer ,men kan ta från andra när snön ligger vit som ett täcke då. Och barnen vill ut och åka skidor, men inte föräldrarna då, utan barnen vill ut och åka skidor då. Ibland kan barn få problem ,genom att föräldrarna tänker inte på barnens bästa ,utan försöker fixa pjäxor och skidor till barnen ,men försöker köpa secondhand, och föräldrarna går  mycket dit, när föräldrarna måste fylla på för vinterns nöjen. Ibland kan föräldrarna glömma bort att kolla upp barnens fötter ,genom att barn kan använda för små pjäxor, och åka i för små pjäxor och kommer skada foten tillslut, genom att ta från andra och plus passar inte så bra, och kan klämma på fötterna. OCH VÄLDIGT SMÅ BARN KAN VARA TYST NÄR FÖRÄLDRARNA SÄTTER PÅ BARNEN PJÄXORNA ,OCH  SÄGER INTE ALLT och föräldrarna är så lite intresserad av skidsport, och då kan barnen halka på det.

GENOM ATT FÖRÄLDRARNA TAR INTE ANSVAR FÖR BARNEN, OCH KOLLAR  UPP OM PJÄXORNA PASSAR DÅ ,utan sätter bara på dem pjäxorna och ut och åk skidor nu. Barnen kan ha ,så dålig skidutrustning då, och föräldrar måste ta hand om sina barn ,antingen inte hålla på med skidsporten när föräldrarna inte köper hem rätt storlek till barnen.

Genom att barns fötter växer och, då måste barnen ha rätt storlek inte för stora ,och inte för små pjäxor, genom att ha koll på barnens fötter när ni köper nytt till vintern nu. Och mycket barn måste även äga ett par pjäxor, GENOM ATT MYCKET SKOLOR OCH DAGIS HAR MYCKET SKIDLEKAR NÄR VINTERN KOMMER DÅ, och även ungdomar som går i skolan har skidsport då. Och här kan mycket barn halka på, genom att mycket föräldrar är inte så intresserad av skidor själv, men blir tvungen att ordna för barnen, genom dagis eller skolan har det på schemat under vintern när ni bor i Sverige då.

Det är viktigt att barnen får rätt storlek på pjäxorna när barnen ska ut och åka skidor ,och inte för stora skor, och inte för små skor UTAN EXAKT FÖR BARNEN, genom att barnen kan skada sig, när barnen inte har rätt storlek på pjäxorna, och även om skidorna är inte perfekt, gamla utslitna kan barnen halka på det ,och kommer inte fortsätta själv, genom att mycket barn kan gilla att åka skidor då.

Men får barnen för dålig utrustning, DÅ KAN BARN TAPPA INTRESSET FÖR  SKIDSPORTEN, genom att de åkte på dåliga skidor ,eller för trånga pjäxor och tappar lusten för det,genom att inget blev kul då.

DET ÄR VIKTIGT ATT KÖPA RÄTT STORLEK PÅ PJÄXORNA OCH SKIDORNA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.