BURKA BURKINI- BURQA-NIQAB

IDAG ÄR INTE SVERIGE SOM DET HAR VARIT FÖRUT ,genom att landet svämmar över med människor från andra länder idag ,genom att folk springer, för att klara sitt liv idag genom olika oroligheter som är idag. Och  mycket länder hamnar i bråk och konflikter och krig och bråk och folk som är rädd idag.

Men vad händer med lilla Sverige FOLK FÅR HJÄLP AV SVERIGE IDAG, men vad gör regeringen då?

REGERINGE TILLÅTER FOLK LEVA KVAR I SIN FRUKTANSVÄRDA KULTUR, OCH HJÄLPER DEM INTE UR ENS ATT LEVA NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE DÅ.

  Folk  får fortsätta sina liv i Sverige leva kvar i sin förtryckta kultur och REGERINGEN GÖR INGENTING ÅT DET,  utan får fortsätta leva kvar i samma kultur kläder som täcker ansiktet bara ett par ögon tittar ut ,eller har andra kläder och bär slöjor och får inte lämna sin kultur när de kommer till Sverige.  REGERINGEN HAR INTE ÄNDRA OM FOLK SOM KOMMER FRÅN EN FRUKTANSVÄRT KULTUR BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIJAB, BURQA, DÅ FÅR VI ENORMA PROBLEM PÅ EN GÅNG ,MED  MÄNNEN DÅ. MEN ÄVEN ATT FOLK MÅSTE ÄNDRA OM KVINNOR OCH FLICKOR NÄR DE KOMMER HIT ,GENOM ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastFolk får leva kvar i sin kultur.

FOLK SER ATT VI LEVER ANNORLUNDA INTE SOM DEM ,SOM BÄR KLÄDER FRÅN BURKA, BURQA ,HIJAB,NIQAB OCH SLÖJOR ser att svenska folket lever annorlunda liv annan kultur ,ett fritt liv.

DET BLIR ENORM KONTRAST MOT DEM genom att folk kommer till ett land, som inte täcker sig överhuvudtaget

då. Men kvinnor och tjejer får fortsätta täcka sig ,och får inte lämna sin fruktansvärda förtryckta kultur då, fast de bor i Sverige får de fortsätta leva kvar i sin förtryckta kultur ,och har lämnat landet de kommer ifrån ,som förtrycker kvinnor och tjejer då.

MEN KVINNOR FÅR PROBLEM MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKTER PÅ LÖPANDE BAND SOM KOMMER FRÅN SVARTA,  BURKA, BURQA ,HIJAB,NIQAB OCH SLÖJOR. 

VI LEVER SÅ HÄR IDAG ,OCH MÅNGA LÄNDER MED OSS ,OCH DÅ MÅSTE DE ÄNDRA OM FOLK DÅ. GENOM ATT ACCEPTERA OSS SÅKLART, ANNARS KAN DE INTE SÄGA JA TILL DEM.

REGERINGEN HJÄLPER ÄVEN FOLK SOM BRÄNNER OSS TILL DÖDS DÅ.

Custom-Family-Portrait-Oil-Painting-Maria-Waye-Four-Children-family-fine-art-garden-daughters-sons-brothers-sisters-sfwgoodMEN TITTA PÅ HUR VI KVINNOR OCH FLICKOR GÅR KLÄDD IDAG ,NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE DÅ Genoma att männen accepterar inte oss ens då.Men regeringen skulle ändrat om dem innan de kliver över gränsen, genom att slippa bli utsatt för gruppvåldtäkt och våldtäkt då. REGERINGEN SKULLE ÄNDRAT OM DEM, OCH VISA HUR VI LEVER IDAG.  f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53

Men får fortsätta leva i Sverige samma liv ,genom att vi har en regering som inte säger nej till förtryckta kultur ,och KVINNOR OCH TJEJER FÅR LEVA KVAR I SIN KULTUR, fast de har flyttat till ett fritt land då. Vi har en svag regering ,som inte ser till att hjälpa dem rätt i samhället ,när de kommer till Sverige då. Låt kvinnor och flickor leva ,och får 700544 (2)lämna sin förtryckta kultur bakom sig nu. Leva som vi lever idag annars fungerar det dåligt ,att leva för dem då. Men regeringen är så urusel att hjälpa folk från förtryckt kultur ,och nu kan de hjälpa kvinnor och tjejer leva som vi lever då. MEN KOLLA PÅ HUR FOLK LEVER SOM KOMMER FRÅN BURKA, SLÖJOR, NIQAB,HIJAB OCH BURQA DÅ. MEN VARFÖR HJÄLPER REGERINGEN FOLK RÄTT ISTÄLLET FÖR ATT BÖRJA MED BÖNEUTROP ,OCH DET ENA ÄN DET ANDRA DÅ. Vi har ingen regering som kan hjälp folk rätt i samhället ,som är synd idag när de får äntligen leva normalt då. Tänker inte folk ens.

 SÅ HÄR LEVER VI IDAG. BARN OCH FAMILJEN IDAG. 

yuck-laura-lee-zanghetti (1)

Men vad får folk göra som har flyttat till Sverige? KVINNOR OCH FLICKOR FÅR FORTSÄTTA LEVA KVAR I SIN FRUKTANSVÄRDA KULTUR. De får bära kläder när kvinnor och flickor badar som täcker kroppen på dem ,och får inte visa kroppen bara lite grann får kvinnor och tjejerna visa kroppen när de badar. Kvinnor och flickorna täcker benen och armarna, som vi gjorde långt tillbaka ,men vi täckte inte allt som de gör nu. OCH VI LEVER ÅR 2018 NU ,och vad har kvinnor och flickor för badkläder idag? Ni kan titta på alla badhus och badstränder idag ,vad folk i Sverige har för kläder idag ,eller andra länder har för kläder idag, som lever som oss

När kvinnor och flickor från förtryckta länder kommer till Sverige ,DÅ SKA SVERIGE HJÄLPA DEM LEVA ETT NORMALT LIV,att våga visa kroppen när de badar då ,när de bor i Sverige, då ska kvinnor och tjejer följa oss, genom att inte hamna utanför samhället idag, genom att vara en i mängden, som svenska folket måste hjälpa dem, att leva att leva som svenska folket gör, genom att leva i gemenskapen OCH TA SEDAN DIT DE KOMMER genom att leva som svenska folket gör.

de176fcc654cb561471ae642e7e0928bOch lämna sitt förtryckta liv bakom sig genom att leva i Sverige, då måste kvinnor och tjejer leva som svenska folket gör, istället för att tillåta de leva kvar i sitt förtryckta kultur,utan låt folk leva nu, GENOM ATT VARA EN I MÄNGDEN OCH HJÄLP FLICKOR OCH KVINNORNA, att leva som svenska folket gör. När folk bor i Sverige, då ska de leva som svenska folket gör idag, istället för att fortsätta leva kvar i sin fruktansvärda kultur när de flyttar till Sverige GENOM ATT SÄG  NEJ TILL BURKA OCH, SLÖJOR, NIQAB,HIJAB, OCH BURQA HELTÄCKTA KLÄDER BURKA, BURKINI, genom att hjälpa kvinnor på rätt ,och inte stjälpa dem när de flyttar till Sverige,utan hjälp tjejer och kvinnor leva när de flyttar till Sverige ,och sluta upp att ställa till problem för kvinnor och tjejer ,som det  blir när de får leva kvar i sin fruktansvärda kultur.

NU MÅSTE REGERINGEN HJÄLPA MÄNNISKOR RÄTT OCH SÄG NEJ TILL DETTA FÖRDÄRV SOM REGERINGEN GÖR SÅ MYCKET FEL. Hjälp tjejerna och kvinnorna ,istället för att stjälpa dem och sluta upp att tillåta kvinnor och tjejer bära dessa hemska kläder som visar att de får leva kvar i sitt förtryckta liv då.

KVINNORNA OCH FICKOR FÅR ALDRIG UPPLEVA FRIHETEN när de flyttar till Sverige utan får fortsätta leva som i sitt hemland, som regeringen måste säga NEJ till flyttar folk till Sverige måste folk följa svenska lagen och svenska kulturen TA SEDEN DIT DE KOMMER  ,istället för att stöka till mer för  dem, och försvårar för dem när de lever i Sverige,att de måste följa landets kultur och lagar.

I SVERIGE INGÅR ATT KVINNOR SÖKER ARBETE ,SEN DE HAR GÅTT UT SKOLAN DÅ GENOM ATT LANDET HAR SETT UT SÅ LÄNGE DÅ. Vilka kläder har kvinnor och flickor i Sverige när de lever och arbetar här då. Kolla ut och titta på det, hur kvinnor och flickor lever i Sverige idag år 2018. Men världen har gått framåt idag, men hur lever folk från dessa förtryckta läder då. I sitt hemland kan de leva som de är van att leva då. Men nu har mycket länder krig och bråk idag ,och vart ska folk ta vägen då?? Folk tar hjälp av länder ,som har inte som dem ,och då blir det stora problem med allt då.

KÄRLEK OCH RELATIONER BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONSVERIGE ELLER ANDRA LÄNDER SOM OSS TAR IN FOLK FRÅN FÖRTRYCKT KULTUR GENOM ATT VALEN ÄR SÅ LITE, ATT HITTA RÄTT SOM DE KOMMER IFRÅN DÅ. Men mycket folk har ändrat om, och lever mer fritt idag ,men de har stannat på ett knepigt sätt då ,som kvinnor och flickor får lida av när de kommer hit då. Det finns så mycket länder som är som oss lättklädda i fina kläder ,då kan även de klä sig i då. Men gör så mycket motstånd mot allt då.

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastHela deras styre förtrycker dem ,och kommer till länder som inte har som dem överhuvudtaget utan kommer från en fruktansvärt kultur då. MEN SKA VI HA DET SÅ I SVERIGE BARA FÖR REGERINGEN ÄR SÅ HIMLA FEG ATT SÄGA TILL DEM INNAN DE KOMMER HIT HUR DE SKA LEVA NÄR DE KOMMER HIT DÅ.

När länder hjälper folk ,då måste även söka arbete som då ställer till stora problem VEM TAR IN FOLK SOM BÄR BURKA, NIQAB,HIJAB, OCH BURQA OCH SLÖJOR??? 

Folk ska vara med och inte leva kvar i sitt  hemlands förtryckta kultur utan leva som svenska folket lever och många länder har som oss idag. Och låt folk leva som svenska folket lever, ta seden dit de kommer och lev som svenska folket lever annars kommer de hamna utanför samhället, genom att leva som svenska kvinnor lever idag FOLK JOBBAR I SVERIGE.OCH DET KOSTAR ATT LEVA I LANDET DÅ.  SVÅRT ATT LEVA PÅ EN LÖN UTAN BÅDA MÅSTE ARBETA DÅ. KVINNOR BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION

 Vad kommer de för liv.

Folk får problem med allt, genom att de stannar kvar i sitt eget lands kultur, och lever som de lever i sitt hemland, istället för att leva som svenska folket lever idag. Genom att lära sig leva när folk flyttat hit och regeringen måste börja att agera rätt nu, GENOM ATT SÄGA NEJ ATT BÄR BURKA, NIQAB,HIJAB, OCH BURQA OCH SLÖJOR???till burka , och slöjor och dessa fruktansvärda badkläder burkini , som regeringen gör inget åt. HAR INTE REGERINGEN LÄRT SIG OM HUR KVINNOR OCH FLICKOR LEVER I DESSA LÄNDER DÅ.

Varför visar inte regeringen hur landet lever idag, istället får kvinnor och tjejer leva kvar i sin förtryckta kultur när flyttat till ett land som Sverige. LÅT KVINNORNA OCH FICKOR FÅ LEVA LÅT DE LEVA NÄR DE HAR FLYTTAT TILL SVERIGE, då måste folk leva som oss, genom att få slut på många problem.

Som alla känner till vart alla gruppvåldtäkter kommer ifrån, ATT MÅNGA AV GRUPPVÅLDTÄKTERNA KOMMER FRÅN FOLK SOM KOMMER FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER ,genom att lära folk ändra om och få slut på mycket problem ,som kommer från gruppvåldtäkterna och våldtäkter, som vi har fått för mycket av idag ,genom att lära kvinnor och tjejer leva som oss, då kan även svenska folket leva genom att ta seden dit de kommer då.

bokMEN GE MÄNNEN HELA FAMILJEN EN LAGBOK OM KVINNOR OCH TJEJER OCH SMÅ BARN. MEN MÅSTE LÄGGAS UT PÅ VARJE PLATS MÄNNEN DYKER UPP OCH ÄVEN ATT FÖRÄLDRAR FÅR LÄRDOM OM LAGBOKEN OM SVENSKA TJEJER, KVINNOR OCH SMÅ BARN DÅ. 

Vad som händer med killar när de kör med gruppvåldtäkt våldtäkter att de får lämna skolan om de går i skolan då. Men får inte ens byta skola,utan får lämna Sverige på en gång med en enkelbiljett ,genom att männen har skadat en tjej eller kvinna och små barn ,då åker männen ut från skolan och Sverige då. Men även föräldrar får lida om killen är under 16 år då, genom att mycket män kan ha drivkraft i sig ,och då kan tjejer eller kvinnor och små barn bli utsatt ,genom att i hemlandet tar killarna åsnan till hjälp när det drar i dem. Men i Sverige, då åker tjejer eller kvinnor med när de känner att de vill ha sex då. Men även små barn 9 år ,som hände för något år sen då. Men ingen går säker för killarna då. Men många av männen ska gifta sig en dag, som föräldrar har valt ut en fru till dem.

Men föräldrar åker ut samtidigt med sin son när de har skadat en kvinna eller tjej och små barn då. Det spelar ingen roll om det är krig och konflikter får lämna Sverige på en gång då. Men får inte komma hit genom att sonen har skadat en kvinna eller tjej  eller små barn, men får aldrig återvända till Sverige igen.

MEN OM FAMILJEN VISSTE ATT DE KAN ÅKA UT FRÅN LANDET GENOM VÅLDTÄKT OCH GRUPPVÅLDTÄKT, DÅ SKULLE FÖRÄLDRARNA VAKTA SONEN HELA TIDEN GENOM ATT DE VILL INTE ÅKA UT ENS NÄR DE HAR KÄMPAT SIG HIT DÅ. 

Men regeringen hjälper inte folk rätt idag, när kvinnor och flickor flyttar hit. De måste ni lära dem om svenska folkets vanor ,och hur vi lever idag, genom att få slut på mycket problem, DÅ MÅSTE KVINNORNA OCH TJEJERNA KLÄ SIG SOM OSS ,OCH LEVA SOM OSS, genom att få slut på mycket lidande när de kommer från förtryckta länder genom att leva som oss då.

Haniel-1MEN SKOLOR BLIR INTE FRI FRÅN MÄN SOM KOMMER FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER KAN KÖRA MED FULA ORD ,OCH KRÄNKA TJEJERNA SOM GÅR I SKOLAN DÅ. KILLARNA KÖR MED MOBBNING ,SOM VI GICK EMOT ALLT DÅ. NOLL TOLERANS. TRAKASSERIER. Men vad gör regeringen sätter in killar som kan inte ens stava till respekt när de kommer till skolan då. Men mycket tjejer lever med ständig stress, som på den tiden när tjejer blev kränkt trakasserier ,och psykisk påverkan på mycket tjejer, genom att killarna kan inte vara tyst utan kan kasta ur sig lite då, och då till tjejerna de möter i korridoren, när killarna går förbi dem kan killarna kasta ur sig fula ord, som hela skolan har blivit ett stort mobbningsoffer, som skulle gå mot noll tolerans,och vart tog det vägen då. Men mycket tjejer är stressad av killar ,som inte kan vara tyst ens kastar ur sig fula ord till dem. Men ska klara av skolan ,som kan vara svårt när regeringen ser inte igenom killar och familjen ,som de sätter in i skolan då.

Men föräldrar måste gå emot allt nu ,genom att sätta stopp , för att tjejerna bli utsatt för genom att tjejer ska ha uppmärksamhet och kärlek och glädje när de går till skolan, och inte bli ett mobbningsoffer, då är det något fel på killarna då. Genom att tjejer ska möta kärleken såklart då MEN MYCKET TJEJER ÄR SÅ KÄNSLIG IDAG NÄR DE VÄXER DÅ. MEN BEHÖVER GÅ SKOLAN KLART UTAN EN MASSA PROBLEM MED MÄN SOM KAN INTE SKÖTA SIG DÅ. MEN MÅSTE HA BETYG ÄVEN TJEJERNA DÅ. 

MEN DÅ MÅSTE SKOLAN TA ITU MED ALLT ,OCH TA IN FÖRÄLDRAR OCH BARNEN GENOM ATT REDA UPP, ATT DET ÄR INTE OKEJ ATT KÖRA MED DEN STILEN DE KÖR MED DÅ.

Hur lever kvinnorna och tjejerna idag när de flyttar hit? De får leva som i sitt hemland ,istället för att hjälpa dem nu ,och SÄG NEJ TILL BURKA, SLÖJOR NIQAB,HIJAB, OCH BURQA  OCH BADKLÄDER BURKINI, KVINNOR OCH FLICKOR SKA HA SOM OSS SÅKLART DÅ ,genom att vi lever på 2018 ,och låt folk få leva när de har flyttat till Sverige, genom att hjälpa dem rätt,istället för att stanna kvar i samma fruktansvärda kultur då,istället för att hjälpa dem på en gång nu.

FÖRBJUD BURKA, NIQAB,HIJAB, OCH BURQA OCH SLÖJOR OCH BURKINI OCH SLÖJOR LÅT KVINNORNA OCH TJEJERNA LEVA NU. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.