FOLK SOLAR UTE OCH SOLARIUM – SUN

VI FÅR EN BILD AV FOLK SOM SITTER OCH SOLAR när snön ligger vit som ett vackert vinterlandskap ,och sitter och solar som är vanliga att folk gör idag måste sitta i solen ,och tar vara på all tid folk vill sitta i solen.

FOLK KAN BRÄNNA SIG SÅKLART genom att folk tänker inte på hur stark solen är. Ibland kan folk glömma bort, och sitter för länge i solen ,genom att alla ska vara bruna som små pepparkakor idag och tänker inte på vad huden får utstå då, när de sitter timme efter timme i solen ,som folk för det mesta glömmer bort ,genom att de måste ta vara på alla soltimmarna då. Folk vill bara sola och bli brun då.

Ibland kan folk gå till solariet för att sola ,och solariet har funnits länge, och folk håller på fortfarande att sola solarium. Och det har kommit in nya solarium på marknaden, och hela tiden utvecklas det nytt. Och folk ska vara brun som små pepparkakor idag, och ingen ska sticka ut och vara vit ,utan brun måste folk vara idag. OCH TÄNKER INTE PÅ VAD ETT SOLARIUM KAN SKADA HUDEN ,genom att folk måste vara brun såklart.

Och  det spelar ingen roll HUR FARLIGT SOLARIET ÄR OCH STRÅLARNA FRÅN SOLARIET ÄR, genom att folk har utvecklats nya solarium. Och folk måste vara brun, och får inte sticka ut då utan vara som andra människor brun, genom att vara brun har kommit på modet att vara brun.

Men solarium är farligt att använda för mycket, genom att folk har börjat långt tillbaka och använda solarium. Och  mycket folk har solat solarium ,och många håller på fortfarande på att sola solarium ,och folk har fått upp enorma varningar om att sola solarium, men mycket folk fortsätter ändå ,fast folk vet vad solarium kan göra med hunden, ATT SOLARIUM KAN TILL OCH MED GÖRA FOLK GAMMAL  I FÖRTID som mycket människor tänker inte på när de lägger sig och solar solarium. Vad  solariet kan skada er då.

Idag har det kommit nya solarium som har utvecklats mer ,men fortfarande farlig att ligga i genom att huden får sig en smäll av det, som folk kommer upptäckte tillslut ,vad solariet kan skada er. OCH HOPPAS ATT NI SLUTAR I TID och fortsätt inte att skada huden ,som mycket folk springer på solariet och skadar huden. Ni  går dit och värre och värre kommer huden att må dåligt, under en längre tid av sola solarium då.

Men folk kan sluta i tid genom att vara rädd om huden ,och det har kommit nya solarium som folk tror är mycket bättre än gamla solarium, men inget solarium är bättre än det andra,  genom att ni fortsätter skada huden bit för bit. Och tänker inte på varningarna  i tid, och upptäcker inte huden fått sig en smäll, men hoppas att de slutar när de ser hur huden håller på att föråldrad ännu mer. FÖR TIDIGT ÅLDRANDE PÅ HUDEN när ni fortsätter sola solarium dag efter dag solariet skadar er varje gång ni lägger er i solariet då.

Men hur många lyssnar på varningssignaler då ?Ibland  kan folk lyssna ,och slutar sola solarium då. Ibland tar inte folk in alla varningar när de plötsligt ser ,att huden har fått sig en smäll ,utan fortsätter ändå sola solarium då, genom att folk stänger av varningarna mer och mer ,och fortsätter ändå, fast de ser att huden börjar få problem då. Folk kan ändå fortsätta FAST EGENTLIGEN MÅSTE DE SLUTA DÅ genom att huden har fått sig en smäll då.

SER EN BILD ,SOM ÄR INTE SÅ VACKER MED EN MASSA RYNKOR DÅ. FOLK HAR SOLAT FÖR MYCKET SOLARIUM, och första rynkan folk får, ska de på en gång sluta sola solarium, om ni fortsätter kommer ni få ännu mera problem med huden, sluta i tid och behåll huden fri från solarium och rädda huden, genom att sluta på en gång att sola solarium, genom att rädd er i tid, annars kommer huden bli mycket värre av allt solande av solarium.Sluta att sola solarium innan det har gått för långt, och inget solarium är bättre att det andra solarium, utan börja i tid och ta hand om huden ,och lämna allt solande solarium nu  lämna det bakom er.

Folk ska inte titta mot solarium GENOM ATT BEHÅLLA HUDEN MYCKET LÄNGRE UNG  genom att aldrig börja sola solarium

Om ni  har börjat sola solarium, SLUTA I TID INNAN HUDEN BÖRJAR FÅ JÄTTE JÄTTEMYCKET PROBLEM ,OCH BÖRJA I TID ,OCH SLUTA I TID Ni som aldrig har testat sola solarium börja aldrig utsätta huden då. Och börja aldrig sola solarium utan försök låta bli,att göra det, genom att mycket är lockande att prova sola solarium, att göra som andra människor gör då. Folk tar efter andra testa sola solarium, och tänker inte på faran ens ,utan lägger sig där och solar solarium år efter år då. Men varje gång ni lägger er att sola ,så skadar ni huden ännu mer, som inte folk tänker på vilka skador huden får ,när ni lägger er i solarium då. Men folk har solat sönder huden ser fruktansvärt ut då.  MEN BÖRJA I TID ,ATT INTE ENS FÖLJA MED ANDRA TESTA SOLA SOLARIUM ,GENOM ATT SOLARIUM ÄR FÖR STARKT FÖR HUDEN, OCH HÅLL ER UNG DÅ

Men börja inte sola solarium, OCH TITTA PÅ FOLK SOM HAR SOLAT LÄNGE I MÅNGA ÅR SOLARIUM, då kommer du aldrig sola solarium överhuvudtaget. Ni kommer bli rädd när du ser hur huden ser ut ,gammal och rynkor blir huden tillslut när folk fortsätter år efter år ,att förstöra huden enormt med allt solande solarium då.

Ni ska titta på dem ,då kommer ingen vilja sola solarium, genom att behålla huden fri från rynkor ,och du kommer aldrig titta och beställa tid,att sola solarium. Och aldrig köpa hem ett solarium, ALDRIG KOMMER DU KÖPA ETT SOLARIUM NÄR DU SER HUR HUDEN BLIR EFTER EN LÄNGRE TID SOLA SOLARIUM DÅ.

Det finns många olika solarium på marknaden, men ingen är bättre än andra solarium då. Vill du förstöra huden, då ska du fortsätter sola solarium. Men vill ni rädda huden ,DÅ SKA DU TA HAND OM HUDEN, DÅ SKA  DU LÅTA BLI ATT SOLA SOLARIUM,genom att rädda huden då, aldrig sola solarium överhuvudtaget då. Och prova aldrig på det, utan var rädd om huden och behåll huden längre frisk nu.

HÅLL ER LÄNGE UNG GENOM ATT ALDRIG TITTA MOT SOLARIUM DÅ


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.