SVERIGE DÅ OCH NU

VI FÖLJER EN BILD VI FICK NU

Vi får en bild av en KVINNA SOM BÄR MÖRKGRÅ SVART LÅNGKLÄNNING SOM HAR KRAFTIGT TYG. Hon  har en långärmad tunn jumper under klänningen. Hon har en hals urringning där halsen börjar då. Men hennes klänning ser ut att ha tjockt tyg. Hon har tjocka grova skor tjocka stickade strumpor.

HON LEVER I LITET HUS. Men hon bor i väldigt mörkt hus. Hon tänder en fotogenlampa,som står på en mörk byrå som har vackra svarta beslag på byrålådorna. Jag ser en man, som har svart kostym på sig, har en vit krage under kostymen och svarta skor. De verkar inte ha så mycket saker. Ser ett bord vid fönstret en liten träsoffa ,som paret har sina saker i, genom att soffan har ett lock och kan lägga saker där. Paret har en spegel ovanför byrån

DET FINNS ETT RUM INNANFÖR KÖKET man får böja nacken när man man går in i rummet då. Ser en vacker snidad  sänggavel som ligger ett vitt överkast över sängen, som är gjort i mörkbrunt  vackert trä. Det som ligger över sängen är vackert virkat överkast då. Huset ser ut att vara timrat hus, man ser trä lyser upp bakom dubbelsängen då.

Det finns VÄLDIGT LITET KÖK I HUSET och väldigt lite köksutrustning. Ser en bänk och ett färgat tyg ,som man täcker över öppningen, där de hade köksredskap och baljor de använde att diska i , och baljan var gjort i stål metall hårt slag. Ser ut att äga två .

Men hon går med ena baljan ut igenom dörren OCH SKA HÄMTA VATTEN DÅ ,och brunnen finns på gården.Det var gammalt där hon bodde vevade ner med en plåthink där hon hämta vatten. Hon häller upp vatten i en hink ,hon bär två hinkar med vatten. Bär gammalt tillbaka när de hade två hinkar på vardera sida ett bärok använde hon då.

Hon tvättade kläderna ute ,hon drar kläderna fram och tillbaka då. Bär in ved till huset. Ser en gammal träkorg ,där veden ligger i då. HAN SÄTTER SIG OCH ÄTER MAT ,och lägger sig och vilar. Hon börjar att tända upp i en järnspis, genom att hon måste ta hand om disken då.

Det börjar att bli mörkt ,och hon sätter sig i en gungstol OCH BÖRJADE HANDARBETA. Hon blåser ut ljuset och går och lägger sig då. Hon har vitt nattlinne som täckte hela hennes kropp, och han hade vit nattskjorta på sig. Och de bäddade in sig i tjockt fårskinn.

Hon var uppe och gick hade tofflorna på sig, men har långt nattlinne på sig när hon går runt i huset, och tittar ut genom köksfönstret, och ser gräs utanför fönstret och skog på andra sidan. Hon dricker något. HON LAGAR GRÖT TILL DEM. Han äter också gröt på morgonen. Ser daggen ligger och över ängen då. Det ser ut att vara väldigt tidigt på morgonen då.

VI SER ATT PARET HAR EN KO OCH EN GRIS. Han går iväg mot skogen han bär en ryggsäck på ryggen. Han sätter sig ner, han har ett matpaket som innehåller smörgåsar då. Han går iväg vidare ,han har en såg med sig då.Det var en svans han sågar med. Han sågar träden som är märkta då.

VARFÖR  FÅR VI EN BILD AV SÅ GAMLA HÄNDELSER? 

Det är så långt tillbaka, och de delade upp arbetet så, genom att männen fick ut och jobba, utanför hemmet medan hon var hemma och skötte allt i hemmet ,då fick han jobba mycket utanför hemmet. Hon fick jobba hemma och sköta om mycket i hemmet ,och så var det långt tillbaka.

MEN HUR ÄR DET IDAG? 

Nu måste mycket familjer dubbel jobba, först hemma, och sen måste ut och jobba, och mycket kvinnor idag jobbar utanför hemmet idag. Och mycket män verka göra samma sak som skogshuggaren vi fick se. Men har det ändrats om något i Sverige? Genom att fortfarande håller mycket kvinnor på att jobba i hemmet. Men har fått två jobb, genom att mycket kvinnor går ut i arbetslivet, genom att Sverige har utvecklats väldigt mycket idag, att kvinnorna har samma rätt som männen har idag. Men kan halka på hemmet genom att kvinnor vill ut i arbetslivet ,och då måste männen hjälpa till hemma som, mycket män är dålig på att göra. MÄNNEN KOMMER HEM ,SOM SKOGSHUGGARN GJORDE PÅ DEN TIDEN och lägger sig ner och vilar då. Och oftast  hinner inte kvinnorna vila, genom att maten ska stå på bordet och familjen måste äta middag då.

MEN DET VAR UPPDELAT PÅ ANNAT SÄTT genom att kvinnorna var hemma och männen fick arbeta då.

KAN NI SE HUR SVENSKA FOLKET LEVDE LÅNGT TILLBAKA DÅ? De ville inte visa sig knappt för varandra när man ser skogshuggaren och kvinnan, hur de var klädd på den tiden. Vi fick inte visa oss överhuvudtaget.

VI BÖRJADE LÄTTA PÅ KLÄDERNA och var inte rädd att visa sig, utan kunde ha bara  armar ,och kvinnorna kunde börja använda ett annat mode då. Kvinnorna kunde klä sig mycket vackrare ,när de skulle ut vid större tillfällen då.

Men idag som tur är lever vi en helt annan tid då. Vi har lätta kläder alla svenskar idag, GENOM ATT VI HAR UTVECKLATS SÅ PASS ,att vi är inte rädd att visa oss ens. Vi levde på den tiden när vi ville knappt visa fötterna ,som folk har fått fullt med i Sverige nu ,som lever som vi har lämnat för länge sen.

SVERIGE HAR ALDRIG HÅLLIT PÅ ATT FÖRTRYCKA MÄNNISKOR SOM DE GÖR , att kvinnor och flickor får inte visa ansiktet,bara för vi är kvinna och får inte visa ansiktet en del kulturer, utan täcker sig så mycket och  vi ser bara ett par ögon under deras klädseln.Vi har aldrig hållet på så vi hade en liten sjalett när vi ska ut eller som min farmor använde när hon skulle till ladugården.

MEN VAD HAR SVERIGE FÅTT FÖR PÅHÄLSNING NU?

yuck-laura-lee-zanghetti (1)

SÅ HÄR LEVER VI IDAG, NÄR VI SKA BADA DÅ. MEN MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER ,OCH BADA SOM OSS SÅKLART, ANNARS KOMMER INTE DET FUNGERA ENS DÅ.

MEN EN DEL BADAR NAKEN IDAG, SÅ DE MÅSTE HÄNGA MED VÄRLDEN NÄR DE KOMMER DÅ.

SKA SVENSKA FOLKET SE BURKINI OCH BURKA NU ,SÅ DE SKA FÖRSTÖRA BADSTRÄNDER MED SITT PÅHITT ,ATT INTE TA SEDEN DIT DE KOMMER ,DÅ KAN DE STANNA HEMMA DÅ.

GENOM ATT I SVERIGE LEVER VI SÅ.

FOLK SOM BÄR BURKA OCH SLÖJOR och måste till och med bära mycket kläder på sig NÄR FOLK SKA BADA BURKINI. Nu måste folk ha fullt med människor som bär burkini på alla badstränder och badhus. Vi har fått som Sverige hade mycket långt tillbaka, som vi beskrev hur folk levde förut. Regeringen tar in människor som är en fruktansvärt förtryck kultur ,som får knappt visa lillfingret, så kan någon bli halshuggen då. Familjen lever ett fruktansvärt liv ,och barn blir utsatt för rena terrorn i sitt hemland. När folk har lämnat allt och  kommer till Sverige ,då har de lämnat allt.

Men vi har aldrig levt som de lever i sitt hemland, att vi får inte visa ansiktet, men nu har vi fått folk som får inte ens bada ,som svenska folket hade slags badkläder som skylde lite kvinnorna och flickorna. MEN HAR UTVECKLATS OCH LÄMNAT DEN TIDEN OCH LEVER ETT ANNAT LIV  2018 , och började långt tillbaka, att förändra runt badkläder då, och vi bär bikini idag och inte hemska badkläder, som de har utan har baddräkt idag. Och folk i Sverige badar till och med naken idag, genom att svenska folket har utvecklats så mycket ,och lever mycket friare idag, än vad folk gjorde förr och flyttar folk hit, då måste de ha badkläder som vi har då.

OCH VI KAN INTE GÅ BAKLÄNGES BARA FÖR ATT  FOLK LEVER KVAR PÅ SEKELLTIDEN ,DÅ SKA DE VARA MED PÅ 2018 SOM VI LEVER I DAG. 

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastDET HÄR HÄR ÄR STÖRSTA PROBLEM VI FÅTT BURKA, KOLLA HUR DE GÅR KLÄDD, MEN HAR OLIKA BURKA FRÅN OLIKA LÄNDER DÅ. MEN ETT STORT HOT MOT KVINNOR OCH TJEJER OCH SMÅ BARN. Nu måste regeringen gå emot alla tokerier ,genom att folk flyttar hit, då måste de börja leva som svenska folket lever idag ,och  många länder med oss,  annars kan folk åka hem.

Genom att ingen av dem vill vara i Sverige ,genom att vi har kommit mycket längre och haft nästan som dem då ,att vi skyddade armarna och benen, men aldrig ansikte som de gör. Folk måste se, att nu har Sverige sagt JA till ett förtryck folk, som kommer från en svart kultur som förtrycker kvinnor. Och vi har ett annat liv idag, och då måste de följa med oss, GENOM ATT SÄGA NEJ TILL BURKA OCH BURKINI OCH  SLÖJOR ,NIQAB,HIJAB OCH BURQA. Sverige hade vi något liknande långt tillbaka.

KÄRLEK OCH RELATIONER BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONSVERIGE SKA FORTSÄTTA VARA SVENSKT och vi kan gå halvnaken eller hel naken utan att någon ska titta ner på oss, genom att vi är förbi den tiden ni lever i. Vi lever 2018 inte medeltiden ,som folk har fastnat i och ska de flytta till Sverige, då måste de ändra om genom att  kvinnor och flickor får lida när de flyttar till Sverige, och tjejerna är inte som dem.OCH DET BLIR EN STOR  KONTRAST  MOT DEM.2b228f0b664d3be533aa2793f8ed518f

GENOM ATT DE HAR ETT URGAMMALT TANKESÄTT OCH VAD HÄNDER DÅ när folk sitter kvar i medeltiden då . Vi är annorlunda på allt och kan gå lättklädd eller naken om vi vill det, genom att vi är född naken då.

HUR SER FOLK FRÅN FÖRTRYCKA LÄNDER PÅ OSS?

Vi förstår hur folk från dessa fruktansvärda länder ser på oss, genom att de har inte ändrat sitt hemska styre i sitt hemland. Folk blir dödad hur lätt som helst, och kvinnor och flickor får lida mycket av det. När folk kommer kommer till Sverige, vad känner de då? Det blir så stora kontraster när de flyttar hit. Vad händer med svenska kvinnor och flickorna då? Folk ser ner på oss ,som har kommit enormt långt i vår utveckling.

I SVERIGE LEVER KVINNORNA FRITT. 

MEN VAD HÄNDER MED OSS SOM ÄR INTE KVAR PÅ MEDELTIDEN DÅ och de sitter fortfarande kvar på medeltiden då?

KVINNOR BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONVI BLIR VÅLDTAGEN ELLER  BLIR UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKTER genom att folk kommer från länder där åsnan blir killarnas sexobjekt. Och vad händer med svenska tjejen eller kvinnan då? KVINNOR OCH TJEJER OCH SMÅ BARN BLIR SEXPBJEKT SÅKLART.  

Killarna slipper hålla på med djuren ,som är väldigt vanligt i hemlandet, att killar tar åsnor innan de gifter sig. Männen har väl större drivkraft än kvinnorna då. Men blir lite farligt när männen följer med ,då får vi enorma problem att hävda oss, och slippa bli våldtagen eller kör med gruppvåldtäkter på löpande band ,när männen kommer till Sverige. Men vilken hit nu har killarna vackra tjejer och kvinnor och små barn, att utsättas för gruppvåldtäkter och våldtäkt på löpande band. REGERINGEN HAR STÖKAT

TILL FÖR SVENSKA FOLKET NU. c6ce745c8749dd105356f95d03da0c75HUR SKA NI FIXA DET HÄR NU.

När de har stökat till för svenska folket nu genom att de tog inte reda på hur vi lever idag eller så har regeringen somant ,och inte sett vad de tar in innan de lär dem TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. MEN FICK BARA PROBLEM MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKTER NÄR VI SÅG BURKA FOLKET DÖK UPP, MEN KOMMER ÄVEN FRÅN SLÖJOR OCH ANDRA SOM TÄCKER SIG DÅ. 

MEN ÄVEN SVARTA MÄNNEN STÅR PÅ LISTAN HÖGST UPP ,NÄR DET GÄLLER GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKTER DÅ. MEN VILKET FRUKTANSVÄRT LAND VI FICK NU.

MEN NU STÅR DÖRREN ÖPPEN FÖR SVENSKA KVINNORNA OCH TJEJERNA, SOM BLIR DERAS LIV NÄR KILLARNA FLYTTAR TILL SVERIGE, genom att regeringen har bjudit ut oss och inte kollat igenom folk, som kommer från dessa länder då. Regeringen har överhuvudtaget aldrig kollat upp folk, hur de lever innan killarna gifter sig då. Regeringen har inte varit där ,och kollat upp folk från dessa förtryckta länder då. Bara säger JA och JA hela tiden då.

bok

LAGBOKEN OM KVINNOR OCH TJEJER OCH BARN DÅ. LAGBOKEN SKA DELAS UT PÅ VARJE STÄLLE MÄNNEN KOMMER TILL DÅ. 

Men i boken ska det stå vad som händer om männen kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt. Om killarna går i skolan åker de ut från skolan får inte ens byta skola då. Om killarna bor med föräldrarna, då åker de med sina barn såklart då. Killarna kan vara under 16 år ,och kan börja dra i dem ,och kan våldta eller kör med gruppvåldtäkt när de känner drivkraften hos sig då. Men därför måste föräldrar och sönerna lära sig om Sverige då. Men vad som händer om killarna kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt, att de får lämna skolan och landet på en gång då.

Men vi kan lova att föräldrarna vaktar sina barn då, genom att ingen vill ens åka hem när de kommer från krig och bråk i hemlandet då. Men är männen äldre, då gäller inte föräldrar utan åker hem med en enkelbiljett då. Men får aldrig komma tillbaka till Sverige, genom att männen har skadat kvinnan eller tjejen eller barn då.

Nu har Sverige fått för mycket problem, skickat hem varje kille på en gång när killarna har våldtar en tjej eller kvinnorna.SKICKA HEM VARJE KILLE MED EN ENKELBILJETT, FÖR ATT FÅ SLUT PÅ DET VÄRSTA SVERIGE HAR DRABBATS AV DÅ.Kvinnor och flickor blir sjuk efter en våldtäkt ,och sjuk efter en gruppvåldtäkter, och kommer bli ett helt liv. Kvinnorna och flickorna får förstöra ett helt liv ,och då är de mer värd än killarna, skicka ut dem på en gång med enkelbiljett ,och aldrig visa sig mer i Sverige. Regeringen, efter den här smällen se igenom varje ansökan från dem. Säg NEJ till folk SOM BÄR BURKA, NIQAB ,HIJAB ,BURQA ELLER SLÖJOR , för att få slut på allt då. Vi ska värna om oss, och ta hand om svenska folket då.

Kvinnorna och flickor kommer bli sjuk ,genom att regeringen tar inte ansvar och det spelar ingen roll om det är krig eller bråk..Skicka hem killarna med enkelbiljett, då skulle det bli snabbt slut på alla gruppvåldtäkter och våldtäkter och kvinnor och tjejer kan gå ut då,utan att bli drabbas av killarna, som kör med gruppvåldtäkter SOM SVERIGE ALDRIG HAFT FÖRUT.Förr kunde kvinnor bli våldtagen, men inte som när kvinnor och tjejer blir utsatt för gruppvåldtäkter. Titta på hur tjejerna och kvinnor har sett ut efter den hemska fruktansvärda behandling kvinnor och flickor får utstå då.De bli aldrig människa mer efter den gruppvåldtäkten

Nu måste regeringen ta ett krafttag, och lägga fram lag på det ,att de åker hem med enkelbiljett på en gång, och aldrig visa sig i Sverige mer nu. Om killarna visste det, DÅ BLEV DET SNABBT SLUT GENOM ATT INGEN KILLE VILL ÅKA HEM  DÅ. Nu måste regeringen börja att hjälpa svenska folket när det finns så enkla saker att få slut på kvinnorna och flickornas största problem då. Genom att börja sätta regler på killarna ,att får lämna landet på en gång om killarna våldtar en kvinna eller en tjej enkelbiljett på en gång ,och aldrig får återvända till Sverige.

Om varje kille såg när andra åkte ut från Sverige, KILLARNA SKULLE ALDRIG GÖRA SAMMA SAK,  OCH BLI UTVISAD.Killarna skulle aldrig utsätta sig för det, genom att har de kommit så långt ,och fått stanna i Sverige aldrig skulle killarna utsätta sig, för att åka ut och bli utvisad och aldrig komma hit ,som har kämpat sig hit då. En del killar har köpt falska pass genom att kunna ta sig ur landet då. Men mycket folk har köpt falska pass ,och fått betalt dyrt för passen genom att landet vill inte lämna ut till dem.

DET SKULLE BLI SNABBT SLUT PÅ SVENSKA FOLKETS PROBLEM OCH KAN GÅ UT DÅ.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.