SVERIGES PROBLEM

VAD SÄGER BILDEN VI FICK IN IDAG  bara en massa problem som folk idag kan knappt göra något åt idag ,genom att det är andra som sitter vid rodret, som styr hela Sverige nu. Det är politiker som ska sitta och samarbeta om landets ekonomi nu.

Det är politiker största problemet, hur landet ska blomstrar igen ,som är svårt att se idag, genom att landet håller på att gå i backen PÅ GRUND AV ATT FEL SOM SITTER VID RODRET OCH STYR IDAG.

MEN KOMMER  VI FÅ ALLT ATT GÅ I MÅL IDAG?

Genom  att landet lider av allt idag,genom allt som har hänt idag ,som regeringen måste börja styra upp landet igen, GENOM ATT BÖRJA HJÄLPA SVENSKA FOLKET I FÖRSTA HAND DÅ. Det är extra viktigt att göra det, att hjälpa varandra som landets ser ut idag,genom att vi har så mycket invandring idag som skadar vår ekonomi.

Genom att regeringen har sagt JA till människor, som kan knappt gå ut i arbetslivet då, genom att säga JA till människor, SOM BÄR BURKA, SLÖJOR SJALAR, NIQAB, HIJAB,BURQA OCH SJALETT ,SOM ALDRIG KOMMER GÅ UT I ARBETSLIVET DÅ. KAN FOLK ,GENOM ATT DE SITTER HEMMA OCH FAMILJEN FÖRSÖRJER DEM. MANNEN SOM FÅR SÖKA ARBETE DÅ. 

Men folk får pengar från regeringen första tiden, men hur ska de leva då??? Genom att mycket kvinnor stannar hemma och sköter om familjen, och är van att leva så i sitt hemland då. Folk som bär sjalett kan ändras om,genom att barnen tar skola då. Men barnen kan ändra om själv ,genom att många som kommer från dem kan ändra om sitt liv tjejer söker skola då ,och tar arbete genom att de vill leva ett bättre liv då.  MEN DET FINNS ANDRA I SAMHÄLLET SOM INTE GÖR SÅ DÅ. FOLK KAN ÄVEN JOBBA OCH HAR SJALETT ,OCH DET ÄR INGA PROBLEM ATT SÖKA ARBETE DÅ. 

MEN FINNS KVINNOR SOM KOMMER PÅ EN GÅNG TILL SVERIGE SOM BÄR SJALETT ,men har svårt att kliva ut i samhället, men oftast får familjen mannen sköta om den biten då ,genom att de har även en kultur ,som är hård som inte alla tänker på då. Men barnen kan ändra om där genom att inte leva som de lever då. Söker skola och arbete då. Men finns kvinnor som bar sjalett som även sökte lätta arberbeten städning eller annat ,som kvinnor behöver inte utbildning till då. MEN KLARAR SIG VÄLDIGT BRA ,GENOM ATT DE TOG JOBB OCH HADE INGET VAL DÅ. DET ÄR KVINNOR SOM BAR SJALETT VI PRATAR OM DÅ. 

Jag har sett från den tiden när det kom mycket folk, som bar sjalett att kvinnorna sökte jobb ,när de kom till Sverige då. MEN KVINNOR KLARAR SIG SÅ BRA ,att de behövde knappt männen, genom att de drog in pengar och hade barn då. Familjen jag känner till hade 3 barn då. 1 flicka och två pojkar då. Hon gick i skolan som pojkarn då. Hon hade lite problem med den hon skulle dela allt med när hon kom till Sverige då. Men han drog ,som en del kan göra ,men kvinnor är duktig, att ta vara på sig själv då. Jag såg den familjen, att hon klarade familjen så bra utan sin man ,genom att hon byggde upp ett eget liv med barnen i Sverige då.

Han jobbar och knatar och knatar och sparar pengar då.HON SPARAR PENGAR OCH FICK INTE ETT NICKEL FRÅN SVERIGE UTAN FICK SÖKA ARBETE, och spara till fina möbler, och till och med en bil fick karln när han behagar åka hem till familjen då. Han levde dubbelliv hennes man då. Han hade en kvinna som han fick ett barn med då. Levde ett tag med dem sen åkte han hem till sin fru och gav han en bil då. Hon hade knatat och kanat och jobbat då. Hon hade problem med sin man då. Han var kurd och alla vet vi det här laget ,att de levde dubbelliv då.

MEN MYCKET KVINNOR ÄR HANDLINGSKRAFTIG ,SOM KOMMER FRÅN DESSA LÄNDER DÅ. Men han fick allt av henne, fast han hade lite jobb, men hon drog in pengar som var kvinna då. Jag  såg alla kläder och skor hon hade köpt till barnen då. Men även barnen var förvånad, hur hon hade fått till allt, men hon jobbade på ett ställe där hon städar då. Men hon kunde spara pengar ,men hur många kan det idag??? Men hon kunde det ,men ser att kvinnor kan om de vill jobba ,och är handlingskraftig då. KVINNOR ÄR DRIVANDE DÅ. De kan klara sig utan männen som bär sjalett då. Hon bar sjalett, och hon kunde söka arbete då. Vi förstår ,att det är enkelt att söka arbete som bär sjalett då, genom att min farmor hade sjalett när hon skulle till ladugården ,men inget konstigt idag.

MEN DET HÄR ÄR KONSTIGT BURKA, SJALAR, SLÖJOR, NIQAB,HIJAB OCH BURQA.

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastRegeringen ska hjälpa människor, som har krig och bråk i sitt hemland då ,men regeringen har, SAGT JA TILL MÄNNISKOR, SOM JAG SATT OCH VARNADE FÖR   ,ATT LANDET KOMMER FÅ DET MÖRKT OM NI SÄGER JA TILL DEM ,men ingen har lyssnat då. Och titta ut hur landet ser ut idag, genom att ekonomin får sig en törn.

Och folk har svårt att få jobb när det blir för mycket människor i landet landet. Sverige har knappt arbete till svenska folket. REGERINGEN HITTAR PÅ ARBETE ,SOM ÄR DÅLIGT BETALT MED INGET PENSIONSGRUNDANDE LÖN, SOM MYCKET SVENSKAR HAR GÅTT PÅ DÅ, OCH HAR LITE ARBETE ATT TILLDELA FOLK IDAG. Men folk ser inte som söker hit, att lönen kan vara mindre än andra människor då. Men kan även få sämre betalt, och betalar sämre till folk, fast de gör samma jobb då.

SÅG FOLK SOM FICK JOBB INOM ÄLDREVÅRDEN FICK SÄMRE BETALT, ÄN FOLK SOM JOBBAR DÄR. MEN EN DEL HAR INTE UTBILDNING ,SOM ARBETAR INOM ÄLDREVÅRDEN. Men fick sämre betalt ,men hört från folk som arbetar där. Men såg det själv, att de fick mindre än folk som arbetar där. De kommer från olika länder fick sämre betalt då. Men gör samma jobb, som dem som jobbar där. DET BLIR FEL UTAN SKA HA RÄTT BETALT DÅ.

MYCKET FOLK ÅKER TILL NORGE OCH JOBBAR genom att Sverige har lite arbeten ,och mycket dålig ekonomi att bo i Sverige. FÅR SÄMRE LÖN I SVERIGE DÅ ,FAST FOLK ARBETAR MED SAMMA JOBB DÅ. NORGE BETALAR MER. Och många jobbar i Norge och åker mellan länderna idag, genom att svenska folket får sämre ekonomi ,och då kan människor pendla mellan Sverige och Norge idag. Och svenska folket pendlar mellan andra nordiska länder idag. Men HM i Norge betalar mycket mer ,än HM i Sverige då. Folk som arbetar i Norge får en mycke bättre lön än i Sverige då. Men svenska sjuksköterska i Sverige får sämre betalt, men därför pendlar de mellan Norge och Sverige då.

OCH ÄNDÅ SÄGER SVERIGE JA TILL FOLK, fastlandet har lite arbete och vad ska de göra som har kommit hit? Ska de pendla mellan Norge och Sverige idag eller andra länder Danmark och Finland då när regeringen säger ja och ja och tar inte ansvar för människor som de hjälpt då. De kan även få sova ute genom att regeringen säger för mycket ja idag. Och försök att ta hand om människor som bor här och som har bott länge i Sverige ,istället för att säga en massa ja.

Jag satt för några år sedan och varnade OCH SKREV FRÅN ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER SÅG UNDERGÅNG EKONOMI OCH ANDRA PROBLEM. Jag var ute i tid, men ingen lyssnade på dem såklart som såg framtiden med landet när de hjälper människor från fruktansvärt förtryck kultur. Hur landet kommer bli då. Ingen tar till sig om det genom att människor litar på regeringen ,att de måste hjälpa människor såklart och ta hand om människor då.

Men då måste människor, som bär burka, slöjor, Niqab,Hijab och Burqa, DÅ MÅSTE DE BÖRJA LEVA SOM SVENSKA FOLKET LEVER DÅ, genom att lära sig hur vi lever idag, att vi bär inte burka den  klädseln ens när vi ska gå ut.

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastOch ett litet barn kan bli fruktansvärt rädd, när de möter en massa människor som bara visar ett par ögon, SOM ÄR VÄLDIGT SKRÄMMANDE I BARNS ÖGON som aldrig har sett det utan folk visar sitt ansikte.

OCH BARNEN SER ANSIKTE PÅ MÄNNISKOR när föräldrarna är ute och går. Barn kan se ansikte på människor ,som är vanligt att se när barnen går ut på gården, när barnen sitter i sandlådan och leker med hink och spade.

Och plötsligt tittar barnen upp och ser en kvinna med burka, men vad är det för något barnet ser ,och plockar ihop leksakerna och springer in till mamma och pappa OCH BLEV SÅ RÄDD DÅ.”MAMMA VAD ÄR DET FÖR SPÖKE JAG SÅG.”64dd493f9ce6934cef484a306d74723c--art-children-sandbox

Det är vanligt att barnen ser vanliga kläder, som svenska folket har då. BARN KAN BLI RÄDD AV FOLK ,SOM BÄR BURKA OCH ANDRA HEMSKA KLÄDER DÅ. BURKA MÅSTE FÖRBJUDAS.

Nu har vi andra människor som kan skrämma barnen rejält idag

Förut var det tomten ,som skrämde små barnen för tomten.

Men idag är det värre än tomten. 

f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53

MEN FOLK BRUKAR TA EN ANNAN VÄG NÄR DE MÖTER FOLK SOM BÄR BURKA DÅ. Men föräldrarna tar en annan väg nu, fast de gick den vägen varje dag då. MEN PLÖTSLIGT GICK DET INTE GÅ DEN VÄGEN ,PÅ GRUND AV BURKA DÅ. Men får ta en annan väg, genom att inte skrämma barnen då. Men folk kan knappt leva idag. Men en del hoppar av bussen när de ser BURKA KVINNOR SITTER I BUSSEN DÅ. Men tar en annan buss då. Men har problem med busstider på en del ställen då. Men måste hoppa av bussen, och vänta och ta en annan buss då. Men hoppas att det sitter ingen BURKA PÅ BUSSEN DÅ GENOM ATT HON BLEV SÅ HIMLA RÄDD ATT SE FLERA KVINNOR SITTER I BUSSEN  SOM BAR BURKA DÅ. DET VAR SKRÄCK JAGANDE FÖR HENNE DÅ.

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastMamma frågade sitt barn, ”vad har du sett nu?” Jag känner barnet får ont i magen ,och vet inte vad de sett, men mamma och pappa frågar igen, men vad har hänt nu? Föräldrarna blir så orolig när barnet känner sig så rädd då. Men ser ett litet finger på ett barn, som pekar MOT BURKA SOM BARNET SÅG och blir så rädd och drar i mamma ,och ber om hjälp. Och har så ont i magen NÄR BARNET PEKAR MOT EN SKRÄCK JAGANDE KVINNA.

Mamma och pappa tittar ut genom fönstret OCH SER EN KVINNA SOM BÄR SVART KLÄDSEL BURKA OCH BARNET SKAKAR AV SKRÄCK när mamma och pappa försöker trösta och lugna barnet sitt, men är svårt att lugna sitt barn, ser mamman lyfter upp barnet i famnen ,och tröstar barnet ,och barnet vill inte gå ut längre när det går folk som bär burka, som ser ut som spöken för barnen. Mamma och pappa får följa med dem ut när barnet ska leka, genom att barnet har tappat sin trygghet idag, och sover även dåligt när barn upplever skräck ,som de upplever med människor som bär burka. MÅSTE ÄNDRA OM FOLK, TA SEDEN DIT DE KOMMER, GENOM ATT BARN FÖDS HÄR ,OCH SKA KÄNNA SIG TRYGG DÅ.

VI KÄNDE IN HELA SVERIGE HUR SMÅ BARN UPPLEVER OCH KÄNNER DÅ. Och vi hittar inte på det utan nu kommer mycket föräldrar få problem så länge inte regeringen skickar ut dem eller börja ändra om nu.

Custom-Family-Portrait-Oil-Painting-Maria-Waye-Four-Children-family-fine-art-garden-daughters-sons-brothers-sisters-sfwgoodNÄR FOLK FLYTTAR HIT, DÅ SKA REGERINGEN ÄNDRA OM BURKA ,OCH LEVA SOM SVENSKA FOLKET LEVER IDAG, då ska människor ändra om dem leva som svenska folket gör. OCH NU KÄNDE VI IN ETT LITET BARN, som kommer få leva i skräck, genom att svarta kläder bara ögon som tittar ut ser skrämmande för barn ,och kommer bli fruktansvärt rädd av.Och svenska folket visar sitt ansikte, och folk som bär burka MÅSTE REGERINGEN ÄNDRA OM NU. Och den skräcken i ett litet barn, ser en massa svarta skynken ,som fladdrar förbi som bara visar ett par ögon då. Måste svenska barn få lida nu?

BURKA KAN SE UT PÅ OLIKA SÄTT, SOM KOMMER FRÅN OLIKA LÄNDER DÅ. MEN DET ÄR SKRÄMMANDE FÖR BARNEN DÅ.

Jag minns när jag blev ,så skrämd av tomten när jag var barn.Jag skakade och var skräckslagen och var så rädd, men jag ändrade om när barnen växte upp,då klädde jag ut mig som tomte, men en snällare tomte där barnen såg huden på mig. IBLAND KAN BARN BLI SKRÄMD AV MASKER. 

bokDÄRFÖR HAR VI PROBLEM MED VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER NÄR NI SER KVINNORNAS KLÄDER DÅ. Det är paradis för männen som kommer hit, men inte för kvinnorna ,genom att det blir sån stor fruktansvärt kontrast för dem, som bär burka då. Men mammorna styr sina döttrar, och då får flickorna stora problem att leva här då.

Men måste hjälpa dem ta seden dit de kommer då.

Det som är värst av allt, att mycket människor regeringen HJÄLPER KÖR MED VÅLDTÄKT OCH GRUPPVÅLDTÄKTER ,och mycket små barn kan bli utsatt för dem ,och även äldre människor, åldern spelar ingen roll.Och mycket föräldrar är rädd idag ,att barnen blir utsatt för våldtäkt ,gruppvåldtäkter. OCH LANDET BLEV BARA EN MASSA MÖRKER REGERINGEN TOG IN, när de säger JA till människor som de kan så lite om ,som använder åsnor som sex objekt när killarna ska ha lite kul ibland. Det var innan de gifter sig såklart då. Men får inte ha sex innan männen gifter sig, men då blir det åsnor ,som får bli deras sex objekt då.

MEN MÅSTE LÄGGA UT EN LAGBOK PÅ VARJE STÄLLE MÄNNEN DYKER UPP DÅ ,OCH GE FOLK EN LAGBOK OM TJEJER OCH KVINNOR OCH BARN. VÅLDTÄKTER GRUPPVÅLDTÄKTER. Om killarna våldtar eller kör med gruppvåldtäkt den värre gruppvåldtäkten där kvinnor blir skadad så fruktansvärt av männen då. Men åker ut från skolan, får inte ens byta klass ens. Men sen en enkelbiljett hem till sitt hemland på en gång då. Genom att få slut på alla gruppvåldtäkter och våldtäkter då. Men även föräldrar åker hem med samma biljett ,genom att männen är bara barn ibland då. Killarna kan vara under 16 år när de kör med gruppvåldtäkt då. Men oftas är de flera som har kul med tjejen när de kommer hit då. Men hemma då har männen kul med åsnan då.

Men ingen skulle ens prova köra med gruppvåldtäkt eller våldtäkt då. Det skulle bli lugnt ,om de visste om att de åker ut från landet, men även att föräldrarna hade koll på att slippa åka ut då.  INGEN VÅGAR KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT DÅ.

MEN DET BORDE REGERINGEN KÄNNA TILL hur det är i dessa länder. Hur förtryckta länder fungerar då, att föräldrarna oftast ser ut till dem, vem de ska gifta sig med då.

När männen kommer till Sverige, då blir det full fart på mycket män, SOM KOMMER KOMMER FRÅN BURKA, SLÖJOR, NIQAB HIJAB OCH BURQA ,som använder sig av svenska kvinnor ,och även barnen kan råka illa ut, för de,respekterar inte oss ,genom att vi har en annan kultur ,och de har fastnat på medeltiden, så illa är det. Genom att de har inte följt med andra länder som har börjat ändra om mycket, och när folk som bär burka och slöjor kommer till Sverige.DET BLIR FÖRST EN ENORM KONTRAS genom att de lever inte som oss, genom att folk kommer från ett land, som förtrycker människor. Och de kommer från länder, som sitter fortfarande fast i medeltiden, och när folk kommer hit vad händer då?

HUR VI LEVER I DAG  

75f5822d7c4d9f2b802e4ab02328a782Titta bara på hur det ser ut idag gruppvåldtäkt och våldtäkt, och hela tiden råkar vi ut för dem, genom att vi blir ett offer hela svenska folket när regeringen inte kollade upp folk, hur folk levde innan de sa JA till människor från förtryckta länder, som har en fruktansvärd kultur då.

HUR KVINNORNA OCH TJEJER OCH BARNEN LEVER IDAG.

Och titta på kvinnor och flickor som kommer hit ,hur lever folk i hemlandet. Och titta bara på det, då förstår ni att Sverige kommer aldrig få det lugnt igen ,för än att regeringen sätter sig ner nu ,

OCH AGERA TA SEDEN DIT DE KOMMER, då först får vi  det lugnt då.

Regeringen kan börja att rädda mycket kvinnor och flickor ,att få slut på alla gruppvåldtäkter och våldtäkt idag, GENOM ATT BÖRJA SKICKA HEM MÄNNEN MED ENKELBILJETT ,då skulle männen på en gång sluta med gruppvåldtäkter  och våldtäkt, genom att männen vill stanna kvar i Sverige när männen har kämpat sig hit. Och det spelar ingen roll om det är krig eller bråk i landet, genom att få slut på värsta problem kvinnorna och flickorna blir utsatt för misshandlad och våldtagen då.

Om männen visste att de åkte hem, och aldrig fick återvända, DÅ FÖRST BLIR DET SLUT PÅ VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER genom att ingen skulle röra en kvinna eller barn om de visste det ,och då fick svenska folket väldigt lugnt i landet då. Ingen kille skulle utsätta sig för det ,och blir hemskickad för en våldtäkt ,aldrig skulle de göra det mer, GENOM ATT MÄNNEN ÄLSKAR SVERIGE FÖR MYCKET ATT UTSÄTTA SIG FÖR DET.

MEN NU MÅSTE REGERINGEN BÖRJA ATT AGERA, det är inte rätt mot svenska folket. De hjälper människor hit ,och sen får vi problem och skadar oss ,genom att folk måste ta seden dit de kommer idag, GENOM ATT LEVA SOM SVENSKA FOLKET GÖR IDAG, och sluta att förstör landet ännu mer nu ,genom att hjälpa svenska folket nu.

En reaktion till “SVERIGES PROBLEM

 1. https://buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/ https://buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/ https://buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/ https://buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/ The Bengali film industry may be there since
  1890sed a great deal so gets the quantity of film lovers.
  Maybe Brave probably will turn into a brand new legend of
  Pixar animated movie. My father had a great deal he would have taught me but he refused
  to visit one of my shows just as one adult and teen.
  https://buildyourownshedsite.wordpress.com/2018/04/14/jak-odzyskac-dziewczyne/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.