BURKA OCH SLÖJOR

VI FÅR EN BILD AV SVARTA KLÄDER  sjalar och slöjor, och det är mycket av dem nu ,genom att Sverige har översvämningar med dem ,och många av dem bär burka ,som landet svämmar över med nu.

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastVi ser kläderna på kvinnorna att handen är täckt med en tyghandske ,och visar inte fingrarna överhuvudtaget då. Men ser bara en massa svarta kläder då, och SVERIGE VERKAR TAGIT IN FÖR MYCKET FOLK SOM BÄR BURKA, genom att vi känner in dem och fick en bild, av dem och då är det mycket folk ,som kommer hit som bär burka som landet svämmar över med nu.

MEN BILDEN VISAR ATT FOLK PASSAR INTE IN I SVERIGE ,GENOM ATT REGERINGEN HAR INTE GJORT ETT DYFT ÅT KVINNOR SOM BÄR BURKA. KVINNOR HAR KOMMIT HIT.  

Kan ni se Svenska folket ,vad som händer i lilla Sverige nu ,genom att vi fick upp den bilden,  ÄR DET RIKTIGT ILLA I SVERIGE ,och regeringen säger hela tiden JA till människor ,som aldrig kommer respekterar oss överhuvudtaget ,kommer aldrig respektera oss genom att kvinnor och männen kommer från en kultur vi aldrig haft. Och kommer från en förtryck kultur kan alla se, när de lindar in sina kvinnor och flickor, att männen styr över dem ,och kvinnorna styr över flickorna, och så kommer landet bli nu genom att ingen hjälper människor ändra om ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

KOLLA PÅ KVINNAN SOM BÄR BURKA OCH KVINNOR ,SOM INTE BÄR BURKA DÅ. KOLLA VEM SOM KOMMER BLI UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT DÅ. Men kan ni se den biten, kolla på kvinnan som inte visar kroppen utan skyler sig då. Men ingen kan se ansikte när männen bor där.

Men vilken hit när männen kommer hit, då blir det party ,men inte för kvinnor genom att de sitter fortfarande kvar i sin kultur, fast de har kommit till ett land som hjälper folk då. Men folk lever kvar i sin kultur folk lever i skilda världar ,men kolla på bilden, så har vi rätt ,att ingen av dem har ändrats om.De går där ute, och vi ska även möta hemska klädseln, som aldrig haft burka ens. Men nu har vi fått det genom att regeringen är så feg ,som man kan dö då.

Regeringen säger ingenting utan folk springer runt med burka då. Männen jagar oss. 

Haniel-1Men  ska vi hade det så?????

Kolla på vart hon kommer ifrån då. Men ändra om dem ,annars får vi stora problem med männen, men även att möta den hemska klädseln ,när vi aldrig haft sån hemsk klädsel. Men andra länder har börjat förbjuda burka ,men även muslimsk land har förbjudit burka då. Men även små barn blir rädd, för sån hemsk klädsel, som aldrig sett den klädseln, och kan få mardrömmar av folk som bär burka då. MEN TÄNK PÅ BARNEN NÄR NI HJÄLPER FOLK ,ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. 

c641276d3cc68e87b0eae685bf2e470cMen sanna mina ord att folk mår, så dåligt att möta den klädseln, men barnen mår dåligt av kläderna ,men ska barnen lida av det??? Nej såklart. GENOM ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. 

Det är problem att hjälpa människor som bär burka, genom att folk sitter kvar som blir stora problem för Sverige när de kommer hit, först en enorm kontrast för människor som lever så låsta ,och dålig kvinnosyn, då kan det bara sluta illa för svenska folket ,och DÄRFÖR ÄR DET EXTRA VIKTIGT HJÄLPA DEM ÄNDRAT OM DEM. Regeringen tänker inte på det, att de utsätter svenska folket för stora problem då.

Men vi fick den här bilden ,och jag vi blev inte glada när regeringen säger JA till dem ,som många våldtäktsmän kommer ifrån ,och landet svämmar över med en massa män och kvinnor från förtryckta länder ,SOM VI HADE ÖNSKAT ATT REGERINGEN FÖRBJUDER, genom att landet kommer få jättemycket problem nu.Egentligen är det farligt att hjälpa människor som inte har ändrats om då.

Custom-Family-Portrait-Oil-Painting-Maria-Waye-Four-Children-family-fine-art-garden-daughters-sons-brothers-sisters-sfwgoodKolla på kvinnan hur hon är klädd och då är det extra farligt att lära kvinnor och tjejer som vi lever idag GENOM ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. KOLL PÅ HUR VI LEVER IDAG OCH DÅ MÅSTE DE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53

Men varför måste regeringen säga JA till människor ,som inte kan jobba ens, och bilderna vi fick ,DÅ  FÖRSTÅR VI ATT NU HAR SVERIGE PROBLEM när de säger ja till människor, som inte kan gå ut i arbetslivet, men ändå har inte Sverige så mycket jobb ,att erbjuda som är ett bra betalt jobb ,och då måste människor bo länge i landet, och gå en del skolor då. Det kan bli extra svårt för människor idag ,att hinna med så mycket utbildning bara för att leva och bo då.

MEN KOLLA PÅ BURKA KLÄDSELN ,ATT DE KAN INTE ENS JOBBA, OCH VART DE KOMMER IFRÅN DÅ. MÅSTE BYTA KLÄDER, GENOM ATT TA ETT ARBETE, MEN ÄVEN SLIPPA ALLA GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER, OCH VI SOM BOR HÄR HAR RÄTT ATT GÅ SOM VI VILL, DÅ SKA DE ÄNDRA OM SIN KLÄDSEL SÅKLART.

Vi kan förstå ,att nu får vi problem genom att ekonomin blir skadad och kvinnorna och flickorna  blir skadad av männen ,SOM KAN INTE LÅTA BLI SVENSKA KVINNOR OCH FLICKOR DÅ Hur har regeringen tänkt idag när landet får så mycket problem med gruppvåldtäkter och våldtäkter då. Hur gör regeringen då?

LÄMNA  UT EN LAGBOK OM KVINNOR OCH TJEJER OCH BARN ,OCH SKA LÄGGAS UT PÅ VARJE STÄLLE DE VISAR SIG DÅ.

bokFOLK FÅR OFTAST STANNA KVAR I SVERIGE genom att de är så rädd om folk från dessa länder då. MEN EN ENKELBILJETT ,OCH ÄR DET KRIG MÅSTE MÄNNEN LÄMNA LANDET PÅ EN GÅNG ,GENOM ATT DE HAR SKADAT EN TJEJ ELLER KVINNA DÅ. FÅR INTE ENS BYTA SKOLA OM DE GÅR I SKOLA DÅ. GENOM ATT FÅ SLUT PÅ ALLA PROBLEM DÅ. Men skulle vara rädd att skada kvinnor och tjejer, genom att ingen vill åka hem ens då.

Men har männen skadad kvinnor och  barn, DÅ MÅSTE DE LÄMNA LANDET och tänka på svenska folket i första hand ,genom att folk tar det så lätt på en våldtäkt då.Det finns yngre män och äldre män som utsätter svenska kvinnor och flickor då  Killarna får till och med stanna  åker inte ens ut från skolan de får stanna ,ISTÄLLET FÖR EN ENKELBILJETT TILL HEMLANDET. Nu måste  regeringen tänka på svenska folket nu och skicka hem männen med en enkelbiljett, och fick aldrig visa sig i landet mer utan lämna landet med en enkelbiljett ,genom att få slut på största problem kvinnorna och flickorna blir utsatt för idag.

INGEN AV MÄNNEN SKULLE TESTA ATT VÅLDTA EN TJEJ ELLER EN KVINNA OM DE FICK LÄMNA LANDET, då först fick vi lugnt i Sverige då. Men hur mycket har regeringen gjort nu? Ingenting har regeringen gjort, för att rätta till skadorna som svenska tjejer och kvinnor fått nu.

Har de tagit hand om dem och GETT DEM ENORM HÖG ERSÄTTNING NÄR DE HAR FÖRSTÖRT ETT HELT LIV, ett liv som de hade inte drömt om då. Och familjer blir skadad av att barnen blir skadad idag, genom att männen som kör med gruppvåldtäkter misshandlar kvinnor och flickor fruktansvärt då.Och kan aldrig resa sig igen efter den misshandeln då.

Men livet är förstört för tjejerna, som hade en framtid männen är så vidriga och ger sig på små oskyldiga tjejer ,som kan ingenting om sex, men männen kommer hit, och förstör tjejerna kan till och med skada deras underliv, och kan vara ,SÅ FÖRSTÖRD HELA LIVET EFTER DESSA FRUKTANSVÄRDA MÄN ,som kommer från en fruktansvärd kultur ,som ser ner på kvinnor och har en annan kvinnosyn på kvinnor. När männen kommer till Sverige ,som håller på med åsnor i hemlandet, då borde regeringen dragit åt sig öronen, när de ser det och bär en fruktansvärd klädsel ,som de skulle tänkt flera gånger innan de säger JA. REGERINGEN MÅSTE TA BORT BURKA NU ,OCH TA SEDEN DIT DE KOMMER MÅSTE GÅ KLÄDD SOM OSS ,ANNARS FUNGERAR DET INTE, ATT HA DEM I LANDET ENS DÅ.

Det finns så mycket muslimer, som gillar inte folk som bär burka ,och många av dem bor i landet ,och gillar inte folket överhuvudtaget då, men regeringen säger JA hela tiden ,och har ett gammalt synsätt ,och kommer direkt från medeltiden. Och vart hamnar folk då? I framtiden 2018 ,och vad händer då? BARA PROBLEM GENOM ATT VI LEVER INTE SOM DEM ENS DÅ. 

Det värsta att de har hårda ledare och dålig kvinnosyn , som har ett hårt styre i sitt hemland, och  styr hårt i landet, genom att de har en fruktansvärd kvinnosyn. De sitter kvar på medeltiden ,och skickar dem till 2018, som har inte utvecklas alls, utan sitter fast i gamla synsättet, när mycket muslimska länder ser dem som maffian OCH ANDRA LÄNDER GILLAR DEM INTE ALLS..Men Sverige säger JA, och kollar inte upp hur landet har det. Men andra muslimer, som aldrig har tjatat fram böneutrop, som har fullt med muslimer i Sverige, och många kom på 70 talet.

Men  varför klarar de sig ,och inte problem folk som har kommit hit. VARFÖR GICK DET SÅ BRA DÅ.  Men nu har regeringen till och med tagit in folk ,som inte muslimska länder gillar alls ,genom att de har inte ändrat sig ett dugg, när andra muslimska länder har inte burka, men nu ska Sverige ha folk ,som bär burka och är svenskar och kristen kallas Sverige ,men folk som bär burka är ett folkslag ,som folk har inte ,så lust att ha i andra muslimska länder, genom att de har fastnat på medeltiden. Och regeringen måste hjälpa dem, ta seden dit de kommer ,OCH SÄG INTE JA TILL MER BÖNEUTROP, UTAN SÄG NEJ. Och det är okej att ha en moske`,men ingen svensk vill ha det,och det gick så bra förr ,men nu har det kommit in folk ,som aldrig kommer respekterar oss och ska vi ha så? NEJ SÅKLART. 

Men även vi tycker att kvinnor och flickor fick ersättning, men det går aldrig ta bort inom sig det  som har hänt, finns fortfarande kvar efter allt som hänt de. När vi föds i Sverige , då ska vi känna oss trygg, som är inte tryggt länge, som landet ser ut nu. SKA KVINNOR OCH TJEJER HA ETT LAND I MÖRKER NU?

MIDSOMMAREN BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONVI KÄNDE IN SMÅ BARN SOM FÖDS I SVERIGE  som tror är tryggt då ,men små barn kan bli jätterädd när barnen möter folk, som bär burka ser ut som spöken med ett par ögon ,som tittar ut.

Ska vi ha ett land ,som vi aldrig har haft överhuvudtaget levt som dem då.

NEJ SÅKLART TA SEDEN DIT DE KOMMER ANNARS FÅR VI ALDRIG LUGN  I SVERIGE DÅ. MEN ÄVEN ATT SMÅ BARN KÄNNER SIG TRYGG DÅ. REGERINGEN ÄR SÅ FEG ATT GÖRA RÄTT FÖR BARNEN.

Nu måste regeringen sätta sig ner och börja ändra om människor nu ,och inga badhus till dem ,utan de kan bada som vi badar då, men när folk som bär burka, då kunde folk plötsligt inte bada ,och lägger mycket pengar på dem. MEN VARFÖR KAN INTE DE BADA NU genom att förr gick det väldigt bra att bada på badstränderna ,eller på badhuset. Och varför kan inte de blanda sig med svenska folket ,när andra muslimer från andra länder badar för fullt på badhusen, och på badstränder är det fullt med muslimer, MEN DE MÅSTE MÄRKA UT SIG DÅ. GÅ INTE I BURKAS FOTSPÅR NU ,UTAN LÅT FOLK LEVA, OCH INGA BADHUS ,UTAN LÅT DE BADA BLAND FOLK ,GENOM ATT KOMMA IN I GEMENSKAPEN DÅ.

MEN NU SKA REGERINGEN PÅ EN GÅNG SÄTTA STOPP för tokerier , de håller på med nu, genom att vi har muslimer i landet, som aldrig har klagat och gnällt, MEN NU HAR VI GNÄLL FOLK I LANDET ,och sluta upp att göra som de vill, genom att säga NEJ till burkan , så svenska folket får må underbart bra, GENOM ATT SÄG NEJ TILL ALLT GALET NU genom att regeringen har sagt JA till folk, som sänker ekonomi, genom att förr kunde folk jobba som kom då Och de ska även de jobba när de kommer hit, men regeringen har sagt JA till problem folk, istället för att säga JA till människor ,som inte kommer från dem ,genom att landet har inte ändrat sig ,och då ska inte regeringen säga JA till dem.  ANDRA SÄKRA FOLKET SÅKLART SOM INTE SKADAR OSS DÅ.

MEN NÄR FOLK KOMMER HIT FRÅN DESSA LÄNDER,då måste de ändra om ,och då får svenska kvinnorna och flickorna mycket bättre, GENOM ATT FOLK MÅSTE SLUTA ANVÄNDA BURKA , genom att vara som oss, och då kommer inte männen på samma sätt utsätta oss, om de blir som svenska folket ,genom att de får en annan syn på kvinnor och flickor, genom att följa svenska folket då, annars sitter männen och kvinnorna kvar i fruktansvärda förtryckta kultur genom att ändra om dem. SOM ÄR VIKTIGT ATT ÄNDRA OM FOLK NÄR DE KOMMER HIT, ANNARS KAN VI INTE SÄGA JA TILL DEM ,NÄR DE SKADAR OSS DÅ. 

VI FÅR ETT MYCKET LJUSARE LAND DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.